tsatali22 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Aν δεν ειναι στον καταλογο δεν μπορεις να βρεις καπου ..εχει σβηστει ..και οπως σου ειπε ο tsabasid δεν μπορει να σου δωσει καποιος το δικό του ... Σε lg μπορεις να το κανεις οπως περιγραφεται εδω Μήπως ξέρεις και πως κάνω full backup με mango? Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Μήπως ξέρεις και πως κάνω full backup με mango? Thx Δες την υπογραφή μου !!!!!!!!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipo666 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καλησπερα παιδες εχω ενα προβλημα δεν μου αναγνωριζει τιν σησκευη(htc hd7) ο υπολογιστης.... ουτε με ζυνε ουτε κανονικα :(:mad: windows xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ξυλωσε το zune,κανε επανεκινηση.κατεβασε την τελευταια εκδοση του zune συνδεσε το κινητο(ξεκλειδωτο και περιμενε να κατεβασει τους drivers,μετα θα συνδεθει..καλυτερα βεβαια σε υπολογιστη με 7αρια. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 καλησπερα παιδες εχω ενα προβλημα δεν μου αναγνωριζει τιν σησκευη(htc hd7) ο υπολογιστης.... ουτε με ζυνε ουτε κανονικα :(:mad: windows xp Αν ειναι η πρωτη φορα που προσπαθεις ....αλλαξε λειτουργικο ..Εχουμε πει οτι με τα XP τα προβληματα ειναι πολλα... Μηπως ειχες βαλει στο τηλ την εφαμρογή που υπηρχε για internet sharing ??? και την αφαιρεσες χωρις να αλλαξεις mode ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλησπέρα Έχω την RTM στο trophy μου και έχω πρόβλημα με το tom xap instaler. Το ανοίγω σαν διαχειριστής επιλέγω το αρχείο που θέλω να εγκαταστήσω και όταν πατάω install μου βγάζει μηνυμα η εφαρμογή tom xap installer σταμάτησε να λειτουργει, τα windows πραγματοποιουν έλεγχο ευρεσης λύσης στο προβλημα. Τα φώτα σας παρακαλώ... Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλησπέρα Έχω την RTM στο trophy μου και έχω πρόβλημα με το tom xap instaler. Το ανοίγω σαν διαχειριστής επιλέγω το αρχείο που θέλω να εγκαταστήσω και όταν πατάω install μου βγάζει μηνυμα η εφαρμογή tom xap installer σταμάτησε να λειτουργει, τα windows πραγματοποιουν έλεγχο ευρεσης λύσης στο προβλημα. Τα φώτα σας παρακαλώ... Κατέβασε το phone7market που έχει και deployer και μπορείς να κατεβάσεις και δωρεάν εφαρμογές απο το marketplace που δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Αλλιώς μπορείς να βρεις απο το xda πάλι το xapdeployX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipo666 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ WIN7 βαζω το κινιτο και μονο φορτιζει δεν το αναγνοριζει καθολου το πσ τι να πω,πως γινετε να αλαξο το mode και να το βαλω οπος ηταν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ WIN7 βαζω το κινιτο και μονο φορτιζει δεν το αναγνοριζει καθολου το πσ τι να πω,πως γινετε να αλαξο το mode και να το βαλω οπος ηταν??? Σε ρωτησα και πριν και ξαναρωτάω ??? Μηπως ειχες βαλει στο τηλ την εφαμρογή που υπηρχε για internet sharing ??? Και την αφαιρεσες χωρις να αλλαξεις mode ??? Αν ναι εμπλεξες ..Πρεπει να ξαναβαλεις την εφαρμογή (να θα μπαινει τωρα) και να αλλαξεις σε κανονικό mode... Αλοιως βαλε την νεα custom DFT rom που εχει ενσωματωμενο το internet sharing (tethering) και απενεργοποιησε απο εκει. Οδηγιες ΕΔΩ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipo666 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 ναι φιλε μου αλλα εμενα οπος σου ειπα το πσ δεν αναγνοριζει την σισκευη πως θα περασω την custom rom ετσι.....(δεν θημαμε αν ειχα βαλει καποια εφαρμογη για ιντερνετ sharing) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 ναι φιλε μου αλλα εμενα οπος σου ειπα το πσ δεν αναγνοριζει την σισκευη πως θα περασω την custom rom ετσι.....(δεν θημαμε αν ειχα βαλει καποια εφαρμογη για ιντερνετ sharing) δεν κανεις μια επανεκκίνηση στο τηλεφωνο αν δεν το εχεις κανει ηδη? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) ναι φιλε μου αλλα εμενα οπος σου ειπα το πσ δεν αναγνοριζει την σισκευη πως θα περασω την custom rom ετσι.....(δεν θημαμε αν ειχα βαλει καποια εφαρμογη για ιντερνετ sharing) Δεν βοηθας με το "δεν θυμαμαι αν εβαλα"...Εχει διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης αν εβαλες και εσβησες !!!!!! Κανε τα βασικά ... και θα συνεχισουμε σε αλλα Δες αυτο http://support.microsoft.com/kb/953933 και http://support.microsoft.com/kb/2410180 Επίσης εκανες την διαδικασια που γραφω στην πρωτη σελίδα με power και vol down και μετα συνδεουμε με το pc (windows 7) και συνεχιζει και δεν το βλέπει ???? Edited November 12, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Με το ξεκλειδωμα ανοιγει και το bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Με το ξεκλειδωμα ανοιγει και το bluetooth? Όχι. Μόνο για να περνάς εφαρμογές από το pc είναι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 δεν υπαρχει τροπος να ξεκλειδωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 δεν υπαρχει τροπος να ξεκλειδωθει? Όχι...............:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 δεν υπαρχει τροπος να ξεκλειδωθει? Από τη στιγμή που δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από το λειτουργικό δεν είναι θέμα κλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Πλέον η προσθήκη των Ελληνικών στο Mango ως display γλώσσα (στα menu), δεν απαιτεί το γύρισμα σε NoDo... a. Registry edit: HKEY_Local_Machine (HKLM) -> MUI -> Available -> (προσθήκη key) 0408 - Greek (Value Name: 0408 / Value Data: Greek / Value Type: String) b. Χρήση WP7 Cab sender και 'αποστολή' του .cab της ελληνικής γλώσσας (download link: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/dflt/2011/07/diff-7.0.7403.0-7.10.7720.68-armv7-retail-microsoft.lang_0408.pks_2987ab10e8ac3118ad7c1a0a76d328cdc77a213a.cab). ΔΕΝ διαγράφονται τα δεδομένα του κινητού. c. Προσθήκη του camerasettingsmanifest.0408.xml στο φάκελο \Windows\ Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Το δοκιμασα.ολα καλα δουλευουν εκτος απο τις ρυθμισεις τις καμερας.ειδα οτι πρεπει να περασουμε ενα αρχειο προσπαθω αλλα δν περναει γιατι το αρχειο diaprovmxl που χρειαζετε για να στειλω το αρχειο δεν γινετε deploy γιατι θελει interop unlock.Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Και εγώ με DiagProvXML το πέρασα το αρχείο camerasettingsmanifest.0408.xml στο φάκελο \Windows\ Το Windows Phone Device Manager στο PC (βγήκε η open beta 1.8 για όλους) βλέπει το φάκελο Windows, αλλά όταν κάνεις copy-paste το αρχείο εκεί (ή σε οποιοδήποτε άλλο φάκελο), αυτό (το αρχείο) δεν πάει στο φάκελο που θες, αλλά στο φάκελο My Documents. Aπ' όσο ξέρω θες οπωσδήποτε DiagProvXML. Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Και εγώ με DiagProvXML το πέρασα το αρχείο camerasettingsmanifest.0408.xml στο φάκελο \Windows\ ... Aπ' όσο ξέρω θες οπωσδήποτε DiagProvXML. Εγκατέστησα το DiagProvXML και προσπάθησα να περάσω το camerasettingsmanifest.0408.xml με το Isolated Storage Explorer βάζοντας το GUID της εφαρμογής DiagProvXML: {566814df-f6b6-4154-8be5-9e65dce907c0} αλλά μου βγάζει σφάλμα με κείμενο που δεν είναι σε κάποια γλώσσα αλλά σύμβολα... Τι κάνω λάθος; Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdam Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Παιδια χρονια πολλα.. Εχω HD7 με mango dft team , το ειχα κανει με εναν οδηγο που ειχε βαλει παλια ο colussus..πριν βγει επισημα η mango εκδοση! To προβλημα ειναι πως μπορω να βαλω την mango επισημα ? Πως θα βρω την ROM την παλια για να παω το κιν οπως ηταν πριν και ποια τα βηματα μετα? ( ειμαι ασχετος :(( ) Εχω τις πληροφοριες του κιν οπως ειναι τωρα : Ekdosh LS : 7713.wm7_main (DFT).20110803-0252 Arithmos Ylikologismikou: 2250.21.30401.dft Arithmos anathew. ylikou: 0002 ekdosh Fortwshs leitourgikou: 1.69.2250.0 (117833) Τι να κανω τωρα :/ ? Ευχαριστω Πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) φίλε μου κανονικά απο τα updates μπορείς να το κάνεις, είτε zune ή απο το τηλέφωνο στις ρυθμίσεις...εγώ είχα την έκδοση 7004 και μέσα σε 1 ώρα πήγε 7740, δηλαδή το μάνγκο με το fix τώρα επειδή θες να γυρίσεις πίσω στην παλιά ρομ δε νομίζω το reset να σε βοηθήσει...μόνο αν είχες την original kai έχεις φτάσει μέχρι τέλος με τα updates... άμα δείς οτι δεν λειτουργεί το update, ψάξε δες αν χρειάζεται να γυρισεις σε παλιά ρομ για να βάλεις το full μάνγκο ή αν μπορείς να συνεχίσεις περνώντας κάποια νέα έκδοση..μου φαίνεται παράξενο πάντως σπασμένες ρομ και να μην κάνουν update... Edited December 30, 2011 by Alexboom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis4019 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 καλησπερα ειμαι νεο μελος και θα θελα να παραθεσω το προβλημα μου.εχω το samsung omnia 7 και εδω και αρκετο καιρο μολις παω να μπω σε μια εφαρμογη που εχω κατεβασει απ το μαρκετ με πεταει παλι εξω και μου βγαζει το εξης μηνυμα error code 800706ba,το ιδιο μου κανει και οταν παω να κατεβασω οποιαδηποτε εφαρμογη απ το μαρκετ,εκανα ρεσετ το κινητο μου και ξανασυμβαινει το ιδιο,επισης δεν συνδεεται ουτε στο zune.μολις το συνδεω απλα το κινητο σβηνει και αναβει ξανα μονο του και δεν συνδεεται στο zune καθολου.οποιος ξερει ας βοηθισει,ευχαριστω.να συμπληρωσω οτι ειχα κανει update μονο απ το zune και φοραει την εκδοση 7,5.σορρυ που γραφω σε λαθος μερος απλα εγραψα και αλλου το προβλημα μου και δεν πηρα απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaff Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλησπέρα, επείδη έχω την 5.20 rom για downgrade μπορώ να χρησιμοποιήσω την μέθοδο που αναφέρει εδώ http://forum.xda-developers.com/show...php?t=1417849? ; Και αν ναι, ποια rom πρέπει να flasharw για να περάσω RSPL και που μπορώ να την βρω; Ευχαριστω προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts