colossus_r Δημ. October 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αμαν πια αυτα τα marketplaces με εκνευριζουν.... Τωρα στο ελληνικο μαρκε δεν υπαρχει twitter kai shazam.... υπάρχει κανα xap αρχειο να βολευτουμε??? Τωρα το ειδα ....Αν δεν τα βρηκες κατεβασε απο το XDA το νεο προγραμμα Phone7Market v2.0 Alpha για να κατεβαζεις απο το PC τις δωρεαν εφαρμογες απο το market... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια! Εχω ενα HTC Trophy 7 αγορασμενο απο Vodafone Ελλαδα. Του ειχα περασει την 7392 και την ειχα ξεκλειδωσει. Αν θυμαμαι καλα το ειχα κανει μεσω οδηγιων του xda, περιπου οπως περιγραφεται και εδω στην πρωτη σελιδα. Τωρα θελησα να παω στην Mango και το εκανα μεσω του Zune, με το γνωστο κολπακι για να το κανω force update (μιας και δεν μου εμφανιζε απο μονο του update). Μπηκε κανονικα το Mango και εχω και ελληνικο πληκτρολογιο, αλλα οχι μενου. To θεμα ειναι οτι θελω τωρα να την ξεκλειδωσω για να μπορω να βαζω και εφαρμογες απο το pc, οχι μονο μεσα απο το marketplace. Τι προτεινεται? Πρεπει να κανω downgrade κλπ οπως περιγραφεται στο πρωτο ποστ? Ειναι δυνατον να εχω και ελληνικο μενου? Ευχαριστω πολυ! Edited October 5, 2011 by haHa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλησπερα παιδια! Εχω ενα HTC Trophy 7 αγορασμενο απο Vodafone Ελλαδα. Του ειχα περασει την 7392 και την ειχα ξεκλειδωσει. Αν θυμαμαι καλα το ειχα κανει μεσω οδηγιων του xda, περιπου οπως περιγραφεται και εδω στην πρωτη σελιδα. Τωρα θελησα να παω στην Mango και το εκανα μεσω του Zune, με το γνωστο κολπακι για να το κανω force update (μιας και δεν μου εμφανιζε απο μονο του update). Μπηκε κανονικα το Mango και εχω και ελληνικο πληκτρολογιο, αλλα οχι μενου. To θεμα ειναι οτι θελω τωρα να την ξεκλειδωσω για να μπορω να βαζω και εφαρμογες απο το pc, οχι μονο μεσα απο το marketplace. Τι προτεινεται? Πρεπει να κανω downgrade κλπ οπως περιγραφεται στο πρωτο ποστ? Ειναι δυνατον να εχω και ελληνικο μενου? Ευχαριστω πολυ! Στην υπογραφή μου εχω οδηγους για να το κανεις αυτο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Στην υπογραφή μου εχω οδηγους για να το κανεις αυτο Δηλαδη ακολουθω κατα γραμμα το πρωτο ποστ κανοντας downgrade σε 7004 και μετα σιγα-σιγα αναβαθμιζω σε Mango? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Δηλαδη ακολουθω κατα γραμμα το πρωτο ποστ κανοντας downgrade σε 7004 και μετα σιγα-σιγα αναβαθμιζω σε Mango? Ακριβως αυτο, θελει προσοχη σε καποια σημεια για να μην το αξνακανεις απο την αρχη .... Στον αλλο οδηγο ([Custom Final Mango ROM με Ελληνικά - RSPL/HSPL]) η διαδικασια ειναι πιο ευκολη πιο γρηγορη και γινεται παντα με επιτυχια χωρις προβληματα. Προσεκτικο διαβασμα και τα βηματα ενα-ενα στα σιγουρα..Οτι αποριες εχεις γραφεις στα θεματα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ακριβως αυτο, θελει προσοχη σε καποια σημεια για να μην το αξνακανεις απο την αρχη .... Στον αλλο οδηγο ([Custom Final Mango ROM με Ελληνικά - RSPL/HSPL]) η διαδικασια ειναι πιο ευκολη πιο γρηγορη και γινεται παντα με επιτυχια χωρις προβληματα. Προσεκτικο διαβασμα και τα βηματα ενα-ενα στα σιγουρα..Οτι αποριες εχεις γραφεις στα θεματα Αν παω πρωτα σε 7004, μπορω μετα να ακολουθησω τον οδηγο Custom Final Mango ROM με Ελληνικά - RSPL/HSPL , μιας και λες οτι η διαδικασια ειναι πιο ευκολη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Αν παω πρωτα σε 7004, μπορω μετα να ακολουθησω τον οδηγο Custom Final Mango ROM με Ελληνικά - RSPL/HSPL , μιας και λες οτι η διαδικασια ειναι πιο ευκολη? Ναι αυτο προτεινω και θα τελειωσεις σε 30 λεπτα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ναι αυτο προτεινω και θα τελειωσεις σε 30 λεπτα Ωραιος, ευχαριστω για την βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ωραιος, ευχαριστω για την βοηθεια!! Να εισαι καλα ...Mολις τελειωσεις πες μας πως πήγες Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiofar Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 στο site λεει οτι μπορει να κανει Share my connection From Start, flick left to the Application list, press Settings Settings icon > Internet sharing. εγω γιατι δε το βλεπω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 στο site λεει οτι μπορει να κανει Share my connection From Start, flick left to the Application list, press Settings Settings icon > Internet sharing. εγω γιατι δε το βλεπω αυτο? Σε ποιο σαιτ το λεει αυτο ??? Το Internet sharing δουλευει σε λιγα τηλεφωνα και ακομη λιγοτερους providers Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiofar Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 στο επισημο της windows μαλλον ειναι για συγκεκριμενες συσκευες και για καποιους παροχους http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/start/share-my-connection.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegir Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Μου κάνει εντυπωση πάντως που πλέον το έχει και η microsoft στο επίσημο site της και δεν το έχουν εφαρμόσει οι εταιρείες. Δλδ. τα HD7 που θα βγαίνουν τώρα θα έχουν διαφορετικό hardware από αυτό που πήρα εγώ αρχές Αυγούστου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Μου κάνει εντυπωση πάντως που πλέον το έχει και η microsoft στο επίσημο site της και δεν το έχουν εφαρμόσει οι εταιρείες. Δλδ. τα HD7 που θα βγαίνουν τώρα θα έχουν διαφορετικό hardware από αυτό που πήρα εγώ αρχές Αυγούστου;;;; Tα HD7 θα ειναι ολα ιδια ...Μιλανε για τα νεα τηλ που θα βγουν ...Αλλα και παλι ειναι θεμα παροχου αν θα δουλευει... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegir Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Tα HD7 θα ειναι ολα ιδια ...Μιλανε για τα νεα τηλ που θα βγουν ...Αλλα και παλι ειναι θεμα παροχου αν θα δουλευει... Δλδ εννοείς ότι όσοι έχουμε το HD7 δεν πρόκειται ποτέ να δούμε αυτή την εφαρμογή;;; Από την άλλη δε καταλαβαίνω γιατί είναι θέμα παρόχου..Όταν είχα το HD2 με σύνδεση vodafone & wm6.5 μια χαρά δούλευε ρε γμτ... Είναι σα να έχει η...forthnet, λόγο για το pc μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Δλδ εννοείς ότι όσοι έχουμε το HD7 δεν πρόκειται ποτέ να δούμε αυτή την εφαρμογή;;; Από την άλλη δε καταλαβαίνω γιατί είναι θέμα παρόχου..Όταν είχα το HD2 με σύνδεση vodafone & wm6.5 μια χαρά δούλευε ρε γμτ... Είναι σα να έχει η...forthnet, λόγο για το pc μου!!! Ετσι ειναι ..τωρα αν ειναι σωστο η οχι ειναι αλλο θεμα ... Το ιδιο ισχυει σε πολλες χωρες !! Στην Αμεική οι παροχοι εχουν αρχισει και χρεωσνουν εξτρα για την υπηρεσία διαμοιρασμου ιντερνετ. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 ερώτηση πάνω σε αυτό εμένα στα qr codes τα πάει καλά, αλλά στον εντοπισμό μουσικής 0 τίποτα, λειτουργεί αυτό σαν το shazam ή τσάμπα πεδεύομαι :wacko: edit: ρε παιδιά δοκιμάστε και πείτε εμένα ακούει ότι να ναι και όταν βάζω μουσική δεν ακούει τίποτα σχεδόν :( μπορεις να μου πεις πως κανει ανγνωριση χωρις να εχεις ZUNE PASS? Το δοκιμασα μια φορα κ μου εβγαλε ποιο τραγουδι ειναι αλλα δεν με αφηνε να το ακουσω γιατι λεει οτι δεν εχω zune pass!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 μπορεις να μου πεις πως κανει ανγνωριση χωρις να εχεις ZUNE PASS? Το δοκιμασα μια φορα κ μου εβγαλε ποιο τραγουδι ειναι αλλα δεν με αφηνε να το ακουσω γιατι λεει οτι δεν εχω zune pass!!! Μα η υπηρεσία δεν είναι για να ακούς τα κομμάτια προφανώς. Είναι για να ακούει αυτό ένα μέρος του κομματιού και να σου λέει ποιο είναι. Για να ακούσεις το κομμάτι πρέπει να το αγοράσεις, για αυτό σου ζητάει και zune pass. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Ναι αυτο προτεινω και θα τελειωσεις σε 30 λεπτα Ωραιος, ευχαριστω για την βοηθεια!! Να εισαι καλα ...Mολις τελειωσεις πες μας πως πήγες Ευχαριστώ colossus_r! Στις 2:43 αρχισα το downgrade απο κλειδωμενη Mango σε 7004, και τωρα 2:57 εχει αρχισει να περνιεται η custom Rom FINAL MANGO 7720.68. Λογικα σε λιγοτερο απο 5 λεπτα θα εχω τελειώσει. Ευχαριστω και παλι, ηταν πολυ ευκολο! edit: Μολις τελειωσε με επιτυχια, ειμαι σε Mango custom Rom ξεκλειδωτη μεσα σε ενα 20λεπτο! Edited October 10, 2011 by haHa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ευχαριστώ colossus_r! Στις 2:43 αρχισα το downgrade απο κλειδωμενη Mango σε 7004, και τωρα 2:57 εχει αρχισει να περνιεται η custom Rom FINAL MANGO 7720.68. Λογικα σε λιγοτερο απο 5 λεπτα θα εχω τελειώσει. Ευχαριστω και παλι, ηταν πολυ ευκολο! edit: Μολις τελειωσε με επιτυχια, ειμαι σε Mango custom Rom ξεκλειδωτη μεσα σε ενα 20λεπτο! Ε. εγω σου εδωσα αβαντζο και αλλα 10 λεπτά ...χα χα Μπραβο ...ειδες οτι ειναι τοσο ευκολο οσο σου ελεγα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Μα η υπηρεσία δεν είναι για να ακούς τα κομμάτια προφανώς. Είναι για να ακούει αυτό ένα μέρος του κομματιού και να σου λέει ποιο είναι. Για να ακούσεις το κομμάτι πρέπει να το αγοράσεις, για αυτό σου ζητάει και zune pass. Το θέμα είναι ότι μου απενεργοποιεισε το εικονίδιο κ έτσι δεν μπορώ να ξέρω ούτε πιο τραγούδι είναι!τώρα αν ξέρεις κάτι πάνω σε αυτό θα με βοηθουσες πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Έχει να κάνει με το live id που δήλωσες. Αν είναι απο Ελλάδα νομίζω δε θα έχεις διαθέσιμη την υπηρεσια. Πρέπει να βάλεις κάποιο με χώρα UK ή US. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Έχει να κάνει με το live id που δήλωσες. Αν είναι απο Ελλάδα νομίζω δε θα έχεις διαθέσιμη την υπηρεσια. Πρέπει να βάλεις κάποιο με χώρα UK ή US. το εχω κανει κ ειναι ολα σε αμερικη δεν ξερω ποια τι να κανω.η εφαρμογη αυτη ειναι πολυ καλη γιατι δεν υπαρχει παρομοια free στο marketplace.επισης παρατηρησα οτι αφου απενεργοποιηθει κ κανω ολικη επαναφορα ρυθμισεων το εμφανιζει ξανα αλλα παλι τα ιδια μετα!!! αν μαθεις κατι νεοτερο πανω σε αυτο ενημερωσε με Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Σημερα εκανα την αναβαθ.. σε mango που μου εστειλε το κιν να την κανω... 1. εχει χαθει το bing που ηξερα και 2 δεν μπορω να βαλω οποιον ηχο θελω σε κλιση... λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) το εχω κανει κ ειναι ολα σε αμερικη δεν ξερω ποια τι να κανω.η εφαρμογη αυτη ειναι πολυ καλη γιατι δεν υπαρχει παρομοια free στο marketplace.επισης παρατηρησα οτι αφου απενεργοποιηθει κ κανω ολικη επαναφορα ρυθμισεων το εμφανιζει ξανα αλλα παλι τα ιδια μετα!!! αν μαθεις κατι νεοτερο πανω σε αυτο ενημερωσε με Τι ΡΟΜ φοράς ??? Στις ρυθμισεις της γλωσσας στην τελευταια επιλογή πρεπει να εχεις UK η US για να δουλεψει ... Σημερα εκανα την αναβαθ.. σε mango που μου εστειλε το κιν να την κανω... 1. εχει χαθει το bing που ηξερα και 2 δεν μπορω να βαλω οποιον ηχο θελω σε κλιση... λογικο? Ισχυει και για σενα... Στις ρυθμισεις της γλωσσας στην τελευταια επιλογή πρεπει να εχεις UK η US για να δουλεψει ... Για τα ringtone .Φτιαξε ενα mp3 μεχρι 30'' και μικροτερο 1ΜΒ. Βαλε το στον καταλογο με τα αλλα ΜΡ3 που βλεπει το zune και μεσα απο το προγραμμα (zune) αλλαξε το genre σε Ringtone και κανε συνχρονισμο με τηλ .... (ψαξε ομως και λιγο στο φορυμ το εχουμε γραψει πολλες φορες πως γινεται ...) Edited October 17, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts