Jump to content

WP7: Οδηγός εγκαταστασης RΟΜ από 7004 και Updates μεχρι και Mango RTM

colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω αλλη μια ερωτηση..Ειχα κανει Restore se wp7...Τα ενημεροσα και τα εκανα ξανα Mango..Τωρα θελω να Ξανα-επιστεψω στα 7 αλλα στην εννοτητα Updates των ρυθμισεων δεν αναγραφεται πουθενα η επιλογη Επαναφορα..Που μπωρω να το βρω;;

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εχω αλλη μια ερωτηση..Ειχα κανει Restore se wp7...Τα ενημεροσα και τα εκανα ξανα Mango..Τωρα θελω να Ξανα-επιστεψω στα 7 αλλα στην εννοτητα Updates των ρυθμισεων δεν αναγραφεται πουθενα η επιλογη Επαναφορα..Που μπωρω να το βρω;;

Αν εκανες update se Mango και εκανε backup πριν το ξανα-update σε mango τοτε το παλιο σου χαθηκε ...

Οπως και να εχει το αρχεια του backup βρισκονται στον κατάλογο

C:\Users\ΤΟ_USERNAME_SOY\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update

Και που το βρησκουμε ξανα;Μπορει καποιος να μου το κανει ενα μαιλ;

Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες. Τα backup από όσο θυμάμαι από ένα παρόμοιο ερώτημα που είχε τεθεί παλιότερα είναι μοναδικά για τη συσκευή του καθενός. Δηλαδή δε μπορώ να σου στείλω εγώ ένα NoDo backup δικό μου ακόμη κι αν έχουμε την ίδια συσκευή. Επιπλέον το backup είναι της τάξης τουλάχιστον των 700 ΜΒ από όσο θυμάμαι και δε στέλνεται με email :P

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω backup στα mango?Και πως μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή? Θέλω να περάσω εφαρμογές xap.....

lg optimus 7

Ευχαριστώ

Και που το βρησκουμε ξανα;Μπορει καποιος να μου το κανει ενα μαιλ;

Aν δεν ειναι στον καταλογο δεν μπορεις να βρεις καπου ..εχει σβηστει ..και οπως σου ειπε ο tsabasid δεν μπορει να σου δωσει καποιος το δικό του ...

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω backup στα mango?Και πως μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή? Θέλω να περάσω εφαρμογές xap.....

lg optimus 7 Ευχαριστώ

Σε lg μπορεις να το κανεις οπως περιγραφεται εδω

Aν δεν ειναι στον καταλογο δεν μπορεις να βρεις καπου ..εχει σβηστει ..και οπως σου ειπε ο tsabasid δεν μπορει να σου δωσει καποιος το δικό του ...

Σε lg μπορεις να το κανεις οπως περιγραφεται εδω

Μήπως ξέρεις και πως κάνω full backup με mango?

Thx

Μήπως ξέρεις και πως κάνω full backup με mango?

Thx

Δες την υπογραφή μου !!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
καλησπερα παιδες εχω ενα προβλημα δεν μου αναγνωριζει τιν σησκευη(htc hd7) ο υπολογιστης.... ουτε με ζυνε ουτε κανονικα :(:mad: windows xp

Ξυλωσε το zune,κανε επανεκινηση.κατεβασε την τελευταια εκδοση του zune συνδεσε το κινητο(ξεκλειδωτο και περιμενε να κατεβασει τους drivers,μετα θα συνδεθει..καλυτερα βεβαια σε υπολογιστη με 7αρια.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

καλησπερα παιδες εχω ενα προβλημα δεν μου αναγνωριζει τιν σησκευη(htc hd7) ο υπολογιστης.... ουτε με ζυνε ουτε κανονικα :(:mad: windows xp

Αν ειναι η πρωτη φορα που προσπαθεις ....αλλαξε λειτουργικο ..Εχουμε πει οτι με τα XP τα προβληματα ειναι πολλα...

Μηπως ειχες βαλει στο τηλ την εφαμρογή που υπηρχε για internet sharing ??? και την αφαιρεσες χωρις να αλλαξεις mode ???

Καλησπέρα

Έχω την RTM στο trophy μου και έχω πρόβλημα με το tom xap instaler.

Το ανοίγω σαν διαχειριστής επιλέγω το αρχείο που θέλω να εγκαταστήσω και όταν πατάω install μου βγάζει μηνυμα η εφαρμογή tom xap installer σταμάτησε να λειτουργει, τα windows πραγματοποιουν έλεγχο ευρεσης λύσης στο προβλημα.

Τα φώτα σας παρακαλώ...

Νίκος

Καλησπέρα

Έχω την RTM στο trophy μου και έχω πρόβλημα με το tom xap instaler.

Το ανοίγω σαν διαχειριστής επιλέγω το αρχείο που θέλω να εγκαταστήσω και όταν πατάω install μου βγάζει μηνυμα η εφαρμογή tom xap installer σταμάτησε να λειτουργει, τα windows πραγματοποιουν έλεγχο ευρεσης λύσης στο προβλημα.

Τα φώτα σας παρακαλώ...

Κατέβασε το phone7market που έχει και deployer και μπορείς να κατεβάσεις και δωρεάν εφαρμογές απο το marketplace που δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα.

Αλλιώς μπορείς να βρεις απο το xda πάλι το xapdeployX.

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ WIN7 βαζω το κινιτο και μονο φορτιζει δεν το αναγνοριζει καθολου το πσ τι να πω,πως γινετε να αλαξο το mode και να το βαλω οπος ηταν???

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ WIN7 βαζω το κινιτο και μονο φορτιζει δεν το αναγνοριζει καθολου το πσ τι να πω,πως γινετε να αλαξο το mode και να το βαλω οπος ηταν???

Σε ρωτησα και πριν και ξαναρωτάω ???

Μηπως ειχες βαλει στο τηλ την εφαμρογή που υπηρχε για internet sharing ???

Και την αφαιρεσες χωρις να αλλαξεις mode ???

Αν ναι εμπλεξες ..Πρεπει να ξαναβαλεις την εφαρμογή (να θα μπαινει τωρα) και να αλλαξεις σε κανονικό mode...

Αλοιως βαλε την νεα custom DFT rom που εχει ενσωματωμενο το internet sharing (tethering) και απενεργοποιησε απο εκει. Οδηγιες ΕΔΩ

ναι φιλε μου αλλα εμενα οπος σου ειπα το πσ δεν αναγνοριζει την σισκευη πως θα περασω την custom rom ετσι.....(δεν θημαμε αν ειχα βαλει καποια εφαρμογη για ιντερνετ sharing)

ναι φιλε μου αλλα εμενα οπος σου ειπα το πσ δεν αναγνοριζει την σισκευη πως θα περασω την custom rom ετσι.....(δεν θημαμε αν ειχα βαλει καποια εφαρμογη για ιντερνετ sharing)

δεν κανεις μια επανεκκίνηση στο τηλεφωνο αν δεν το εχεις κανει ηδη?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Δεν βοηθας με το "δεν θυμαμαι αν εβαλα"...Εχει διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης αν εβαλες και εσβησες !!!!!!

Κανε τα βασικά ... και θα συνεχισουμε σε αλλα

Δες αυτο http://support.microsoft.com/kb/953933 και http://support.microsoft.com/kb/2410180

Επίσης εκανες την διαδικασια που γραφω στην πρωτη σελίδα με power και vol down και μετα συνδεουμε με το pc (windows 7) και συνεχιζει και δεν το βλέπει ????

Edited by colossus_r

• 4 weeks later...
Με το ξεκλειδωμα ανοιγει και το bluetooth?

Όχι. Μόνο για να περνάς εφαρμογές από το pc είναι.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• Administrators
δεν υπαρχει τροπος να ξεκλειδωθει?

Από τη στιγμή που δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από το λειτουργικό δεν είναι θέμα κλειδώματος.

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Πλέον η προσθήκη των Ελληνικών στο Mango ως display γλώσσα (στα menu), δεν απαιτεί το γύρισμα σε NoDo...

a. Registry edit: HKEY_Local_Machine (HKLM) -> MUI -> Available -> (προσθήκη key) 0408 - Greek (Value Name: 0408 / Value Data: Greek / Value Type: String)

b. Χρήση WP7 Cab sender και 'αποστολή' του .cab της ελληνικής γλώσσας (download link: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/dflt/2011/07/diff-7.0.7403.0-7.10.7720.68-armv7-retail-microsoft.lang_0408.pks_2987ab10e8ac3118ad7c1a0a76d328cdc77a213a.cab). ΔΕΝ διαγράφονται τα δεδομένα του κινητού.

c. Προσθήκη του camerasettingsmanifest.0408.xml στο φάκελο \Windows\

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20

Το δοκιμασα.ολα καλα δουλευουν εκτος απο τις ρυθμισεις τις καμερας.ειδα οτι πρεπει να περασουμε ενα αρχειο προσπαθω αλλα δν περναει γιατι το αρχειο diaprovmxl που χρειαζετε για να στειλω το αρχειο δεν γινετε deploy γιατι θελει interop unlock.Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω