TheOneAB Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 8 Ιούλ. 2004 , 10:19) o beta player paizei ta divx ke o pocketdivx encoder (an den ton exei ekei as vali kapoios ena link, egw den to exw). me ton encoder ftiaxnis to divx idika gia ppc. efkola ke orea. Aleksi den zitaw divx(douleuw to DVDx2.2 pou ta ftiaxnei omorfa kai wraia player brika!) :o alla anaferomai sta yahoo groups pou lete oti anebazete efarmoges!Teliws periliptika poio einai kai poion xriazetai na rwtisw gia na kanw join! :lol: Thanks Master for your help! Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Pedia gia sas exo to qtek 2020 kai 8a i8ela na rotiso an mporo na balo ta Windows Mobile 2003 Second Edition giati apo mono tou exo ta Windows Mobile 2003. Ginete afti i anaba8misi efxaristo :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 vre si. apla kanis join. ke vazis to yahoo account su ke to password su ;) tpt allo. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 otan ke an dwsei sttus katanalwtes i htc ta SE PE gia to htc himalaya tha ta flasharis. akoma den exun vgali tpt. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 8 Ιούλ. 2004 , 15:00) vre si. apla kanis join. ke vazis to yahoo account su ke to password su ;) tpt allo. Mallon den katalaba kala :wacko: se poio group na kanw join :( Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 se afto pu exume ftiaksi. patas join ke ola ine ok ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 8 Ιούλ. 2004 , 16:12) se afto pu exume ftiaksi. patas join ke ola ine ok ;) Bre aleksi me peirazeis? :o Poio exete ftiaksei :blink: onoma 8elw gia to group :) Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 nomiza oti to ikseres :( http://groups.yahoo.com/group/myppcnews/ ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 αντε βρε αλεξη! το σκασες το παλικαρι :o δωσε το link.... και γω τωρα που δεν ειναι στις υπογραφες σας δεν το εχω EDIT:ετσι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 eilikrina den ixa katalavi. otan diavazeis posts apo to ppc (estw vga) bori na kamis lathoi :eek: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Οταν υπάρχουν ήδη ανοιγμένα σχετικά threads, μην ανοίγετε καινούριο. Βοηθείστε στο να επικρατεί μία ταξη για τη διευκόλυνση όλων μας. Merci. :) το θεματάκι θα μεταφερθεί Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Muck Smith ( 8 Ιούλ. 2004 , 20:40) Οταν υπάρχουν ήδη ανοιγμένα σχετικά threads, μην ανοίγετε καινούριο. Βοηθείστε στο να επικρατεί μία ταξη για τη διευκόλυνση όλων μας. Merci. :) το θεματάκι θα μεταφερθεί Καταλήγωντας μετά απο αρκετό surfing (ειλικρινα δεν είχα δει το group-thead πουθενά)είδα την δουλεια που έχουν κάνει τα παιδια και πραγματικά είναι πολύ καλή! Απο εμένα ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους! Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billymos Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Καλησπερα σε ολους. Εδω και 2 μερες ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος του qtek 2020. Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος, αν και ακομα "ψαχνομαι" λιγο, μιας και ειναι το πρωτο μου pda. Διαβασα ολο το thread με τις 92 σελιδες και βρηκα καποιες λυσεις. Ωστοσο εχω ακομα καποιες αποριες και θα ηθελα τη δικη σας πολυτιμη βοηθεια.Ελπιζω να μη σας ζαλιζω. Ιδου λοιπον οι αποριες μου: 1:καπου διαβασα οτι δε γινεται να μπεις στο vodafone live με το qtek.Ισχυει ακομα? 2:Οταν κανω sync το qtek με το pc, στα options δεν υπαρχει τετραγωνακι για να διαλεξω τα contact και calendar. διαβασα στις οδηγιες οτι πρεπει να κανω sync με server.Εβαλα τα στοιχεια της συνδεσης μου και βγηκαν τα τετραγωνακια.Τωρα πλεον γραφει sync status is on the device.Τελικα δουλευει η οχι? 3:Δοκιμασα να μπω στο msn messenger, φτιαχνοντας συνδεση οπως και στο pc. Διαλεξα σα μοντεμ τη γραμμη κινητης τηλεφωνιας χωρις gprs.Ειναι σωστο?Ξερετε ποσο χρεωνεται το navigation μεσω του qtek? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Παιδια εγκατεστησα των mame emulator(δεν τον εχω δοκιμάσει ακόμα εάν λειτουργεί) στην τηλεφωνάρα μαςQtek2020 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν το έχει δοκιμάσει κανείς και εαν ξέρει που μπορουμε να βρουμε ρομ που παιζουνε (φυσικα και εάν προτείνουνε κανέναν emulator!)!αυτές που εχει το a....net παίζουνε? Για την ερώτηση του φύλου μας προηγουμένος σχετικά με το syncronize δεν έχω κάνει ποτέ με σερβερ και παντα κάνω setup partnership και ανάλογα με το πού και τι ακριβώς θέλω να "Δέσω"ορίζω τι θέλω να συγχρονήσει (πραγματοποιώ syncronize with laptop and desktop). Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 KALIMERA MIPOS IPARXI KAPIO PROGRAMA GIA TV REMOTE CONTROL POU NA LITOURGI ME TO QTEK Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Με χαρά να σας ενημερώσω ότι επιτέλους βρέθηκε η έκδοση 1.72 Δουλεύει στο qtek μου μια εβδομάδα περίπου ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. Η συγκεκριμένη είναι μια καθαρή 1.72 αλλά με 2-3 εργαλειάκα νορβηγικά μέσα. Πριν φλασάρετε κρατήστε backup με sprite backup (αυτό χρησιμοποιήσα εγώ). Μόλις τελειώσει ρίχτε το backup και θα είστε οκ. ftp://xda-developers.com/Qtek172601/RUU172601WWE.exe Εμένα σας ξαναλέω δουλεύει άψογα. Δεν πέρνω βέβαια καμιά ευθύνη για τα δικά σας μηχανάκια. Όσοι είναι γνώστες του er200edit (ή όπως αλλιώς λέγεται) μπορούν αν θέλουν να αφαιρέσουν από την extended rom τα νορβηγέζικα. Δεν το δοκίμασα λόγω περιορισμένου χρόνου. Καλό flashing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmo (15 Ιούλ. 2004 , 18:39) Με χαρά να σας ενημερώσω ότι επιτέλους βρέθηκε η έκδοση 1.72 Δουλεύει στο qtek μου μια εβδομάδα περίπου ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. Η συγκεκριμένη είναι μια καθαρή 1.72 αλλά με 2-3 εργαλειάκα νορβηγικά μέσα. Πριν φλασάρετε κρατήστε backup με sprite backup (αυτό χρησιμοποιήσα εγώ). Μόλις τελειώσει ρίχτε το backup και θα είστε οκ. ftp://xda-developers.com/Qtek172601/RUU172601WWE.exe Εμένα σας ξαναλέω δουλεύει άψογα. Δεν πέρνω βέβαια καμιά ευθύνη για τα δικά σας μηχανάκια. Όσοι είναι γνώστες του er200edit (ή όπως αλλιώς λέγεται) μπορούν αν θέλουν να αφαιρέσουν από την extended rom τα νορβηγέζικα. Δεν το δοκίμασα λόγω περιορισμένου χρόνου. Καλό flashing. 1)ti energies kanis gia na valis to sprite backup giati emena den mou litourgi ke pia ekdosi 2) pos aferoume ta norvigika apo tin extended rom Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Κάπου θα το βρεις το sprite backup αν ψάξεις στις παραπάνω σελίδες. Αν δεν γνωρίζεις πως να χρησιμοποιήσεις το προγραμματάκι που πειράζει την νέα έκδοση καλύτερα να μην το κάνεις. Νορβηγικά όταν λέω εννοώ όχι τα μενού και την γλώσσα αλλά τον keyboard driver που μπορεί να αφαιρεθεί και με μια απλή απεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmo (15 Ιούλ. 2004 , 18:59) Κάπου θα το βρεις το sprite backup αν ψάξεις στις παραπάνω σελίδες. Αν δεν γνωρίζεις πως να χρησιμοποιήσεις το προγραμματάκι που πειράζει την νέα έκδοση καλύτερα να μην το κάνεις. Νορβηγικά όταν λέω εννοώ όχι τα μενού και την γλώσσα αλλά τον keyboard driver που μπορεί να αφαιρεθεί και με μια απλή απεγκατάσταση. eho agorasi to sprite backup alla otan pao na paro backup mou kani hard reset vrika sto forum tis eterias odigies oti prepi na sviso kapia arheia apo to startup alla epidi den ksero ti akrivos kanoun den to dokimasa ke i odigies aforousan XDA II/O2 kati akoma i kenourgia rom pou dokimases 1.72 einai avti pou ehi ta windows 2003 SE Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 EGO EKANA EGKATASTASI TIS KENOURGIAS ROM 1.72 1) MOU FANIKE OTI GINETE LIGO PIO ARGO 2) LIOURGISAN OLA KALA 3) ALLA META TO RESTORE ME TO XBACKUP A) EGINE APELPISTIKA ARGO B) PLOKARE TO BLUETOOTH C) DEN MPOROUSA NA MPO STA PROGRAMATA D) DEN LITOUTGOUSE TO ACTIVESYNC 4) KSANA EVALA TIN 1.66 APO THN ACE HELLAS EKANA RESTORE KAI OLA EINAI OPOS HTAN PITHANON AN EKANA RESTORE ME TO SPRITE BACKUP NA HTAN OLA OK H AN KSANA EKANA TA PANTA SETUP APO THN ARHI Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgk31 (16 Ιούλ. 2004 , 11:22) EGO EKANA EGKATASTASI TIS KENOURGIAS ROM 1.72 1) MOU FANIKE OTI GINETE LIGO PIO ARGO 2) LIOURGISAN OLA KALA 3) ALLA META TO RESTORE ME TO XBACKUP A) EGINE APELPISTIKA ARGO B) PLOKARE TO BLUETOOTH C) DEN MPOROUSA NA MPO STA PROGRAMATA D) DEN LITOUTGOUSE TO ACTIVESYNC 4) KSANA EVALA TIN 1.66 APO THN ACE HELLAS EKANA RESTORE KAI OLA EINAI OPOS HTAN PITHANON AN EKANA RESTORE ME TO SPRITE BACKUP NA HTAN OLA OK H AN KSANA EKANA TA PANTA SETUP APO THN ARHI Emena pantws mou fainetai kaliteri idea na perimenw tin 1.72 h opoia bgei telws pantwn na thn katebasw apo thn ACE-Hellas. An mi ti allo 8a tin exoun eleg3ei plirws opwte kai den 8a exw kapoio problima pisteuw. Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Είχα το bluetooth ακουστικό της SONY ERICSSON HBH-35. Ξέρει κανείς αν δουλεύει τώρα με το QTEK 2020? Δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Καλό είναι όταν βάζουμε ένα καινούριο firmware να εγκαθιστούμε και τα προγράμματα από την αρχή. TheOneAB δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις να βγει από την Ace Hellas γιατί απλά θα είναι ίδια με την διαφορά ότι θα είναι "πειραγμένη". Βέβαια αυτό είναι δικό σου θέμα. jgk31 για την ταλαιπωρία που τράβηξες είμαι σίγουρος ότι ευθύνεται 100% το xbackup. To sprite (που το θεωρώ από τα καλύτερα) σε μένα δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fnwokke (16 Ιούλ. 2004 , 15:02) Είχα το bluetooth ακουστικό της SONY ERICSSON HBH-35. Ξέρει κανείς αν δουλεύει τώρα με το QTEK 2020? Δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα... Εντάξει δουλεύει...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts