saroy1982 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 WRONG POST SORRY. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνετε να σώζονται τα sms που στέλνω στο outbox??? Μαλλον στα Sent Items εννοεις? Tools - options - "Keep copy of sent mail in Sent Folder" ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 geovass σε ευχαριστώ :) Ήθελα και κάποια άλλα πράγματα να ρωτήσω αλλά ξέχασα τι... Θα επανέλθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Και κάτι ακόμη πως γίνετε να βάλω ήχο όταν λαμβάνω sms??? Kαι πείτε κάποιο πρόγραμμα να μετατρέπω τα mp3 σε ring... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Exo to exis provlima kai opoios mporei as voithisei ! Sta sms mou emfanizei 24 diagrammena kai 2 proxeira kai otan mpo stous antistoixous fakelous tipota !! Pos mporo na ta sviso ? Thanks Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ξέρει κανείς νεότερα για το νεό XDAIIi, αν πουλιέται, που & πόσο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Και κάτι ακόμη πως γίνετε να βάλω ήχο όταν λαμβάνω sms??? Πας στα Settings -> Sounds & Notifications, στο tab Notifications (στο κάτω μέρος της οθόνης), στο "Select an event" διαλέγεις Inbox: New SMS mesage και από κάτω διαλέγεις τους τρόπους με τους οποίους θέλεις να σε ειδοποιεί. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 PropheT σε ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Kαι άλλο ένα ερώτημα... Πως γίνετε να γράφω κάποιο κείμενο η sms στα ελληνικά?(όχι με πληκτρολόγιο γιατί εντάξει γρήγορο είναι αλλά διαφορετικά είναι να γράφεις και αν το μετατρέπει) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπως είναι το block organizer,letter organizer? Είδα σε μια αγγελία οτι έδινε κάποιος αλλά δεν συγκράτησα το όνομα του προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Εγω χρησιμοποιουσα το Pen Reader για αναγνωριση χαρακτηρων, ελλγνικων φυσικα αλλα απο την στιγμη που βρηκα πληκτρολογιο δεν το χρειαζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Οκ θα το κοιτάξω... Leolipop ποιο keyboard χρησιμοποιείς? Το ιnfomanos keyboard greek sip έχω εγώ μήπως κυκλοφορεί κάποιο που να υποστηρίζει και Τ9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scipii Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 ehei dokimasei kaneis to 2020 me GPS bluetooth , hrisimopiontas to gia ploigisi? kai an nai pia ta apotelesmata? .....sorry an ehei apantithei pali to thema Sorry αν η απαντηση ερχεται αργα,αλλα τωρα σιγα σιγα τα διαβαζω ολα. Εγω εχω της Teletype το Navigator και παιζει αψογα. Απλα θελει και SD μνημη για να φορτωσεις τις Ευρωπαικες χωρες μιας και η Ελλαδα ακομα χωραει στην κεντρικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Οκ θα το κοιτάξω... Leolipop ποιο keyboard χρησιμοποιείς? Το ιnfomanos keyboard greek sip έχω εγώ μήπως κυκλοφορεί κάποιο που να υποστηρίζει και Τ9? Εγω χρησιμοποιω το resco keyboard και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα, δεν πιστευω πως με Τ9 θα γραφω πιο γρηγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Οκ θα το δοκιμάσω και αυτό Leolipop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scipii Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Να ρωτησω κατι,το QTEK2020 που εχω στο πλαι εχει φθαρει παρα πολυ,το χρωμα δηλαδη,ξερεις κανεις τιποτα που να μπορω να κανω? Οχι οτι αλλαζει τιποτα στην ουσια,απλα για την "ομορφια" :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο. Κάθε φορά που εγκαθιστώ ένα νέο πρόγραμμα με entry στην today screen, εξαφανίζεται το inbox από τον κατάλογο του today και φυσικά και από την ίδια την today screen. Αν απεγκαταστήσω το πρόγραμμα που εγκατέστησα, τότε επανέρχεται κανονικά το inbox. Υπάρχει κάποιος τρόπος διόρθωσης εκτός από το hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Ρε παιδια καθε φορα που μου στελενει καποιος κατι με BT απλα μου λεει αυτο που ηρθε οχι ομως και ποιος το εστειλε ,δεν γινεται κατι με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 re paidia ithela na rwtiso kati!otan pame na apothikeysoume ena seimio pou theloume exoume tin epilogi na to orisoume me mia eikona!logo omos oti to destinator deinei liges eikones,yparxei kati na mporoume na valoume kai dikes mas eikonoules gia ta seimia pou theloume na apothikeysoume? :worry: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermis Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 re paidia exo to qtek 2020 kai thelo na balo ta windows modile 2003 se pos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 re paidia exo to qtek 2020 kai thelo na balo ta windows modile 2003 se pos Που το δυσκολο; κατεβασε μια εκδοση και περασε την μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didmim1 Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 :mad: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ 2020 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΗΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΙΜΑ!!!'' ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 5% ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2020 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ;ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!! Παράθεση ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Γνωρίζει κανείς αν με το QTEK 2020 που έχω....κάνοντας BACKUP, αν αργότερα αλλάξω σε άλλο νέο QTEK με WIN MOBILE 2003 SE & κάνω restore, θα επανέρθουν όπως τα είχα στο νέο κινητό ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roadrunner Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα από το expansys το Xlive 1 που είναι mp3 player και bluetooth headset για το qtek και μάλιστα υποστηρίζει και headset και handsfree. Με τη 2.06 που έχω αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα: 1. Σε headset mode κάνει pair κανονικά, λειτουργεί άψογα στις εξερχόμενες κλήσεις αλλά τις εισερχόμενες δεν τις στέλνει ποτέ στο headset (το headset χτυπάει και μόλις πατάω το πλήκτρο για απάντηση γράφει connecting και κολλάει, ενώ το τηλέφωνο συνεχίζει να χτυπάει). 2. Σε handsfree mode κάνει επίσης pair κανονικά, λειτουργεί κανονικά και στις εισερχόμενες και στις εξερχόμενες κλήσεις αλλά δε δουλεύει το μικρόφωνο του hands free (συνδέεται, εγώ ακούω αλλά ο συνομιλητής όχι). Διάβασα στο xda developers ότι γενικά οι SE roms έχουν προβλήματα με το bluetooth. Ερωτήσεις 1. Υπάρχει κανείς που να είχε τα πιο πάνω προβλήματα και να έχει βρει κάποια λύση χωρίς να αλλάξει rom; 2. Η 1.72 λειτουργεί κανονικά σε αυτόν τον τομέα; Αξίζει να δοκιμάσω να ξαναγυρίσω εκεί ή θα χάσω απλά το χρόνο μου με το "format"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 :mad: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ 2020 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΗΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΙΜΑ!!!'' ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 5% ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2020 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ;ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!! παιδια εκδοση εχεις στο qtek σου ..? αν δεν ειχα λεφτα και θα επερνα τωρα ενα ppc phone edition , σιγουρα θα επερνα το 9090 παντως και να ειχα λεφτα δεν θα αλλαζα με τπτ το 2020 για το 9090 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didmim1 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 καλημερα EXPOSED 1,72 ΤΙ ΛΕΣ; Παράθεση ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts