Jump to content

Qteκ 2020

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• αυτο ισχυει για το 2020 ;

• επισης μπορουμε στο 2020 να μπουμε να συνδεσουμε ενα bt modem (ή bt κινητο) για να μπουμε στο ιντερνετ ?

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο ισχυει για το 2020 ;

Ναι ισχύει!

Ορίστε και το logo της cosmote. Οδηγίες στο link που αναφερεται παραπανω.

Πωλείται μπαταρία για το Qtek 2020 καινούρια, μεγάλης χωρητικότητας, σε τιμή ευκαιρίας. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να κοιτάξει εδώ!

Ναι ισχύει!

Ορίστε και το logo της cosmote. Οδηγίες στο link που αναφερεται παραπανω.

Φυσικά, εννοείται ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε logo ή εικόνα σου αρέσει σε αυτές τις διαστάσεις

Φυσικά, εννοείται ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε logo ή εικόνα σου αρέσει σε αυτές τις διαστάσεις

Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε logo από 120x20 και κάτω. Ότι μεγαλύτερο βάλεις θα σου κόψει τα παραπάνω pixels. Ότι λιγότερο θα στο εμφανίσει κανονικά αλλά στις διαστάσεις που είναι, μικρότερο δηλαδή.

Τρέχεις το πρώτο αρχείο και ακουλουθείς τις οδηγίες. Τα άλλα είναι υποπρογράμματα του πρώτου αρχείου. Το backup όχι δεν θα δουλέψει ή στην καλύτερη περίπτωση αν δουλέψει να πάθει σοκ το ppc και να αρχίσει τα hard reset όπως έπαθε και το δικό μου. Clean install λοιπόν.

Σήμερα βρήκα χρόνο να το κάνω, αλλά έμπλεξα.

Ετρξα το αρχείο windowsmobile2003se και μου έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα:

'The ROM image that you are trying to use is not designed to work with your pocketpc. Please check the vender website and download the correct ROM update.'

Ευχαριστώ εκ των προταίρω για την βοήθεια σου

Τελικά την βρήκα την λύση απο το xda.developpers. Εχουν ένα FORUM με λεπτομερείς οδηγίες για το πως να κάνεις την αναβάθμιση σε Windows SE. Τα χαρακτηριστικά του QTEK τώρα, μετά την αναβάθμιση είναι:

ROM version: 2.06.00WWE

ROM date:06/14/04

Radio version: 1.18.00

Protocol version: 1337.38

ExtROM version: Diamond 1.2se

Πάντως ευχατιστώ για την βοήθειά σας.

Το μόνο που μένει να μας πεις είναι πόσο σταθερή σου είναι.Αρχικά εμένα έδειχναν όλα μαι χαρά αλλά μετά από 2-3 βδομάδες άρχισαν ανεξήγητα κολλήματα και hard reset.Έτσι ξαναγύρισα στην 1.72.

Το μόνο που μένει να μας πεις είναι πόσο σταθερή σου είναι.Αρχικά εμένα έδειχναν όλα μαι χαρά αλλά μετά από 2-3 βδομάδες άρχισαν ανεξήγητα κολλήματα και hard reset.Έτσι ξαναγύρισα στην 1.72.

Αξίζει να σημειωθεί μια βασική διαφορά.

Τα PDA τα χρησιμοποιούμε στην εταιρεία, τρέχοντας εφαρμογές δικές μας όπως helpdesk σε διάφορους servers via GPRS, καθώς και απομακρυσμένη παρακολούθηση χώρων (video) via GPRS. Το μόνο παιχνίδι πάνω στο QTEK 2020 είναι το virtual pool που αρέσει στον γιό μου.

Με λίγα λόγια δεν φορτώνονται παιχνίδια στα PDA.

PDA που χρησιμοποιούμε για τις προαναφερόμενες εφαρμογές: QTEK 2020, IPAQ 6340, QTEK 9090.

Εγώ έχω το 2020 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Νεότερα για το Windows SE σε λίγες μέρες όταν θα έχει δοκιμαστεί πλέον αρκετά.

Αυτά για τώρα.

χρησιμοποιει κανενας το GPRS monitor στο 2020 , του εχει δημιουργησει κανενα προβλημα ?

στην εικονα αυτη , το 4o today plug in μιας οτι εχει σχεση με profile , σωστα? αν ναι ποιο προγραμμα ειναι ?

...απομακρυσμένη παρακολούθηση χώρων (video) via GPRS...

Αυτό πώς είναι; Καλό ή σέρνεται;

Ανάθεμα, ένας απ'τους λόγους που με απογοήτευσε το 2020i είναι που το περίμενα να υποστήριζε EGPRS (EDGE) τουλάχιστον. Το απλό GPRS παραείναι αργό. :(

χρησιμοποιει κανενας το GPRS monitor στο 2020 , του εχει δημιουργησει κανενα προβλημα ?

στην εικονα αυτη , το 4o today plug in μιας οτι εχει σχεση με profile , σωστα? αν ναι ποιο προγραμμα ειναι ?

Ναι εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα το GPRS Monitor...

Το 4ο plugin είναι το PocketZenPhone. Θα το βρεις εδώ: http://zendrui.free.fr/ :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αυτό πώς είναι; Καλό ή σέρνεται;

Ανάθεμα, ένας απ'τους λόγους που με απογοήτευσε το 2020i είναι που το περίμενα να υποστήριζε EGPRS (EDGE) τουλάχιστον. Το απλό GPRS παραείναι αργό. :(

Με όλα τα PDA που χρησιμοποιούμε (QTEK 2020, 9090, IPAQ 6340), μέσω GPRS έχουμε καταφέρει να βλέπουμε 'ζωντανά' περίπου μέχρι 6 FPS (Frames Per Second), που είναι αρκετά ικανοποιητικό, χρησιμοποιώντας πάντοτε την δική μας εφαρμογή. (http://www.cieffe.com).

Μέσω wifi βλέπουμε έως και 25 FPS (δηλ. real time) στα QTEK, και έως 7 FPS στο IPAQ (μικρότερος επεξεργαστής).

Με λίγα λόγια ο μόνος περιορισμός είναι το bandwidth.

Ευχαριστώ

Ναι εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα το GPRS Monitor...

Το 4ο plugin είναι το PocketZenPhone. Θα το βρεις εδώ: http://zendrui.free.fr/ :)

βρηκα και το Phone Profiles [second Edition] 8.0. που κανει το ιδιο ... θα δοκιμασω και τα δυο μαλλον :D

Ρε παιδια λιγη βοηθεια γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου...Καθε φορα που προσπαθω να στειλω MMS με τις ρυθμισεις απο το http://www.qtek.gr .Οταν λοιπον παταω send συνδεεται με την συνδεση για MMS και ξεκιναει να κανει sending...το θεμα ειναι οτι δεν τελειωνει ποτε αυτη η διαδικασια και τελικα το μηνυμα δεν παει. :(

Εχω συνδεση vodafone και ειδα οτι δεν φταει η συνδεση γιατι εβαλα την καρτα σε ενα GX25 και πηγε αμεσως!!

Αν ξερει καποιος κατι ας μου πει...

Μήπως ξέρει κανείς τι αλλαγές πρέπει να γίνουν στο registry για να αναγνωρίσει το ActiveSync μια σύνδεση bluetooth σε κάποια σειριακή θύρα και να βγεί η ανάλογη εντολή συγχρονισμού όταν ανοίγουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο ppc και πατάμε tools ;

Θέλω να συγχρονίζω το ppc με το pc μέσω bluetooth αλλά δεν μου βγαίνει η τελική οθόνη να επιλέξω τι είδους υπηρεσία θέλω να κάνει όταν κάνω bonding παρόλο που τελικά το bonding γίνεται κανονικά.

Έχω εγκαταστήσει στο ppc το bluetooth tools.

Ρε παιδια λιγη βοηθεια γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου...Καθε φορα που προσπαθω να στειλω MMS με τις ρυθμισεις απο το http://www.qtek.gr .Οταν λοιπον παταω send συνδεεται με την συνδεση για MMS και ξεκιναει να κανει sending...το θεμα ειναι οτι δεν τελειωνει ποτε αυτη η διαδικασια και τελικα το μηνυμα δεν παει. :(

Εχω συνδεση vodafone και ειδα οτι δεν φταει η συνδεση γιατι εβαλα την καρτα σε ενα GX25 και πηγε αμεσως!!

Αν ξερει καποιος κατι ας μου πει...

Το ίδιο πρόβλημα είχα όταν έκανα hard reset και πέρασα μετά από πάνω το backup.Έστελνα και δεν πήγαινε μετά. Μετά με καθαρή εγκατάσταση δούλεψε οκ.

Στο ιδιο δικτυο?Μπορεις να μου πεις τις ρυθμισεις που εχεις?Προσπαθησα να στειλω στο εαυτο μου αλλα μια απο τα ιδια...για να στειλει 28kb,τβαβαγε 10 λεπτα μεχρι που το εκλεισα.

to qtek posh ora mporei na travaei video kai ep uparxoun site me ****** gia ola auta ta fovera pexnidia opos uparxoun kai sthn symbian
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

to qtek posh ora mporei na travaei video kai ep uparxoun site me ****** gia ola auta ta fovera pexnidia opos uparxoun kai sthn symbian

gia to posi ora travaei video eksartate apo :

1. ti simpiesi xrisimopoieis

2. xoro stin karta sd

ean thes bebaia megali karta sd p.x. 1gb prepei na einai kai grigori opos afti sto katothi link

(with a minimum of 20MB/sec write and read speeds)

SanDisk 1GB SD Card Extreme III SDSDX3-1024-902

tora gia ta paixnidia .......

Στο ιδιο δικτυο?Μπορεις να μου πεις τις ρυθμισεις που εχεις?Προσπαθησα να στειλω στο εαυτο μου αλλα μια απο τα ιδια...για να στειλει 28kb,τβαβαγε 10 λεπτα μεχρι που το εκλεισα.

Ναι και στον εαυτό μου που έστελνα τράβαγε κολλήματα. Τις ρυθμίσεις τις πήρα από το http://www.qtek.gr. Μια διαφορά: Αν έχει έκδοση 2.χχ κάπου που αναφέρεται σε port συμπλήρωσε το 9201

• 2 weeks later...

Παιδιά σε προηγούμενη σελίδα υπήρχε κάποιο αρχείο που κατεβάζοντας το και κάνοντας paste στο username του qtek αν έψαχναν με bluetooth έκανε επανεκκίνηση το κινητό τους...

Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν γινόνταν κάποια βοήθεια???

Paidia exei kanenas kapoio link gia skins panw ston dialer tou 2020...

Eixa egkatastisei mia efrmogi pou evaze skins... kai eixa vrei ena... Yparxoun alla?

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Παιδιά σε προηγούμενη σελίδα υπήρχε κάποιο αρχείο που κατεβάζοντας το και κάνοντας paste στο username του qtek αν έψαχναν με bluetooth έκανε επανεκκίνηση το κινητό τους...

Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν γινόνταν κάποια βοήθεια???

δεν καταλαβαινω γιατι δεν σου πιανει...εμενα επιασε 2 φορες στο 6600 της κοπελας μου...πολυ καλο, ειναι λες και εχουμε κινητο αλλης κλασης!!

• The title was changed to Qteκ 2020