Jump to content

Qteκ 2020

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς αν με το QTEK 2020 που έχω....κάνοντας BACKUP, αν αργότερα αλλάξω σε άλλο νέο QTEK με WIN MOBILE 2003 SE & κάνω restore, θα επανέρθουν όπως τα είχα στο νέο κινητό ????

oxi oxi akoma ke sto idio qtek i opiodipote ppc kanis anavathmisi apo wm2003 se wm2003 to sosto einai na kanis egkatastasi ta programata apo tin arhi

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα EXPOSED 1,72 ΤΙ ΛΕΣ;

δεν μπορω να σκεφτω κατι , ισως καποιος αλλος να μπορει να σε βοηθησει καλλιτερα

Διάβασα στο xda developers ότι γενικά οι SE roms έχουν προβλήματα με το bluetooth.

Εγω με την 2,06SE δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.Στελνω και παιρνω χωρις προβληματα. :)

Τι στέλνεις και παίρνεις; Κλήσεις; :) Εγώ μιλούσα για πρόβλημα με τα BT headsets...

Εγω με την 2,06SE δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.Στελνω και παιρνω χωρις προβληματα. :)

Τι στέλνεις και παίρνεις; Κλήσεις; :) Εγώ μιλούσα για πρόβλημα με τα BT headsets...

Νομιζα οτι μιλας για δεδομενα...παντως θα δανειστω ενα ακουστικο απο ενα φιλο μου και θα δω αν συμβαινει κατι τετοιο.

δεν μπορω να σκεφτω κατι , ισως καποιος αλλος να μπορει να σε βοηθησει καλλιτερα

Μήπως το έχεις μέσα στην θήκη αλουμινίου της Innopocket?

Μήπως το έχεις μέσα στην θήκη αλουμινίου της Innopocket?

στη θηκη την δερματηνη το εχω απλα ελεγα μιπωσ ειπαρχει κατι για την αναβαθμηση του σηματος.και για να μην νιωθεις μαναξια φιλε roadrunner

εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το δικο μου btooth και σιγουρα δεν εφτεγε

υο jabra 200 γιατι το πηγα πισω για αλλαγη και ξαναδοκημασα με ενα καινουριο χωρισ καποιο θετικο αποτελεσμα.

εαν μπορει καποιος να βοηθησει για το προβλημα μας :wacko:

ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!

Σύμφωνα με αυτό το site: http://www.directmobilephones.com/xda_III.htm

An enhanced version of the Xda II integrated PDA and mobile handset. The Xda IIi retains the core functions of the popular Xda II platform. It's a lightweight, voice-enabled PDA (Personal Digital Assistant) with a high quality 1.3 Mp camera, fully integrated Wireless LAN connectivity, a faster 520MHz processor and the latest Windows 2003 2nd edition software.

Να και ένα συγκριτικό. :confused:

An enhanced version of the Xda II integrated PDA and mobile handset. The Xda IIi retains the core functions of the popular Xda II platform. It's a lightweight, voice-enabled PDA (Personal Digital Assistant) with a high quality 1.3 Mp camera, fully integrated Wireless LAN connectivity, a faster 520MHz processor and the latest Windows 2003 2nd edition software.

Ωραιος!

Μετα απο αυτο, ποιος ο λογος να παρω το XDA3 η ακομα και το S100?

Γεια χαρα σε ολους!Ειμαι καινουργιος κατοχος του xda ll (qtek2020)και θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανενα προγραμματακι "αγορασμενο" που να μου δειχνει πιο αναλυτικα απο το δικο του,τις κλησεις μου(διαρκεια,ημερομηνια,κλπ.)?

Apple iPhone 14 Pro Max

Αυτό περιμένω και εγώ (είχα το 2020...και το έδωσα γιατί περιμένω αυτό !!!). Πότε έρχεται εδώ...ξέρει κανείς...????

To xdaII μου κολάει αρκετά συχνά, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Συνήθως το κάνει όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει και δεν ανοίγει ποτέ. δεν κάνει ούτε soft reset και μόνο με hard reset συνέρχεται. Πίστευα πως είναι κάποιο πρόγραμμα αλλά το δοκίμασα και χωρίς τίποτα παρά μόνο με τα contacts & callendar data και πάιλι τα ίδια.

Η teleservice έλεγε δεν είχε πέσει καλά η 1.72 αλλά δεν είναι ατό. Παλι τα ίδια κάνει. Καμια ιδέα?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150

Δοκίμασε να κάνεις downgrade σε 1.66.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εκτός και αν πλέον είναι θέμα υλικού.

Το έκανε και με την 1.66 και περίμενα να βάλω την 1.72 μπας και διορθωθεί αλλά τίποτα. Η teleservice μου το γυρισε πισω χωρίς λέει να βρούν τίποτα. Τι λέτε να κάνω; Θα το κρατήσω να δώ πως πάει αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα κάνει πάλι τα ίδια....
Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150

ΙΔΟΥ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ QTEK 2020i !!!!!!!! Ήρθε στις 25/02 και είναι το μόνο που βρήκα στο INTERNET για άμεση αγορά !!!! Δυστυχώς η ACE-HELLAS που ρώτησα μου είπε πως θα έρθει προς...καλοκαίρι..μεριά !! Μάλλον δεν με βλέπω να περιμένω ως τότε.....Τελική τιμή με έξοδα αποστολής 701 ευρώ !!

http://www.smartdevicesdirect.com/product_info.php?products_id=799

ΙΔΟΥ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ QTEK 2020i !!!!!!!! Ήρθε στις 25/02 και είναι το μόνο που βρήκα στο INTERNET για άμεση αγορά !!!! Δυστυχώς η ACE-HELLAS που ρώτησα μου είπε πως θα έρθει προς...καλοκαίρι..μεριά !! Μάλλον δεν με βλέπω να περιμένω ως τότε.....Τελική τιμή με έξοδα αποστολής 701 ευρώ !!

http://www.smartdevicesdirect.com/product_info.php?products_id=799

olla kala me to neo qtek 2020i alla mporei kapios na mas pei tis diafores me to palio?KAI vaivaia an aksizei kaneis na kanei ayti tin allagi? :confused:

Τα 3 κυριότερα κατεμέ ...είναι : 1)WM2003 SE 2)WI FI 3)520Mhz CPU . Θα μπορούσε ίσως να είχε παραπάνω απο 65K χρώματα...

Πάντως νομίζω πως πρόκειται...για ότι ισχυρό αυτή την στιγμή σε WIN-MOBILE συσκευή !!!!

Τα 3 κυριότερα κατεμέ ...είναι : 1)WM2003 SE 2)WI FI 3)520Mhz CPU . Θα μπορούσε ίσως να είχε παραπάνω απο 65K χρώματα...

Πάντως νομίζω πως πρόκειται...για ότι ισχυρό αυτή την στιγμή σε WIN-MOBILE συσκευή !!!!

Μην ξεχναμε και την 1,3 καμερα + 60 περιπου ΜΒ file storer... :)

Γειά σας,

Ψάχνω να βρώ μια μνημούλα για το νέο μου Qtek 2020, κοιτώντας και το πολύ χρήσιμο thread: price watch του myphone.

Τελικά το δίλημμα από οτι φαίνεται είναι το εξής:

1GB φτηνή κάρτα SD από το E-shop ? (μόλις 80 Ευρώ)

ή ακριβή και γρήγορη 512MB π.χ από εδώ

γρήγορης (60Χ) ATP?

Ως τώρα έχω ψάξει e-shop, infoshop, play247, καμμιά άλλη πρόταση?

Είναι απαράιτητο να είναι γρήγορη η κάρτα? Όσοι έχετε τι προτείνετε?

Ευχαριστώ!

Γειά σας,

Ψάχνω να βρώ μια μνημούλα για το νέο μου Qtek 2020, κοιτώντας και το πολύ χρήσιμο thread: price watch του myphone.

Τελικά το δίλημμα από οτι φαίνεται είναι το εξής:

1GB φτηνή κάρτα SD από το E-shop ? (μόλις 80 Ευρώ)

ή ακριβή και γρήγορη 512MB π.χ από εδώ

γρήγορης (60Χ) ATP?

Ως τώρα έχω ψάξει e-shop, infoshop, play247, καμμιά άλλη πρόταση?

Είναι απαράιτητο να είναι γρήγορη η κάρτα? Όσοι έχετε τι προτείνετε?

Ευχαριστώ!

Kalimera

ego pantos dokimasa sto 2020 tin 1 BG SD tis EXTRImemory ke mou fanike arketa grigori ke kostise mono 80 eyro (apo gallia mou tin estile o partyboy) tin exo doulepsi ke ston forito ke pragmatika den mou fanike me tipota argi opote tha protina tin 1 giga

Εσένα σου φάνηκε γρήγορη. Στην πραγματικότητα όμως είναι; Εγώ έχω μία SanDisk 256MB (ΑΠΛΗ) και μία Kingston 512ΜΒ(Elite Pro). Εβαλα πρώτα την SanDisk στον card-reader στο Pc και από το NERO έκανα Test speed (File-Preferences-Cache-Test All Drive Speeds) και μου έβγαλε 1,5ΜΒ το δευτερόλεπτο, μετά έβαλα την Kingston και έβγαλε 7ΜΒ το δευτερόλεπτο.

@satriani γιατί να μην πάρεις την Kingston που έχει LIFETIME WARANTY!!! :confused:

Γιώργος

Τελικά διάλεξα την μέση λύση, πήρα μια PQi 1GB 45X. (Κυρίως γιατί δεν υπήρχαν ετοιμοπαράδοτες 1GB στην περιοχή μου)

To Nero βγάζει 6ΜΒ/Sec ενώ το pocket mechanic την βγάζει περίπου όσο και μια 55Χ.

Ελπίζω να βγεί καλή!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

• The title was changed to Qteκ 2020