Jump to content

Qteκ 2020

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ (QTEK2020) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ

NICNAME?

ευκολο πηγεναι στο πινακα ελενχου (πανω πανω πανω και μια φορα κατω λολ) και μετα avantar

Όταν είναι κλειστο το qtek δεν λειτουργούν τα alarms. Aν το ανοίξω, το alarm που ήταν να χτυπήσει π.χ. πρίν μια ώρα χτυπάει εκείνη την στιγμή. Rom έχω την 1.72 αλλά μου το έκανε και με την 1.66. Καμιά ιδέα ; :wacko:

ΕΑΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 1,72 ΘΑ ΕΧΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ? ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΜΑΝΤΙΚΟ

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ?

δυστυχως οχι ..... αν θες ελληνικο μενου θα πρεπει να βαλεις ειτε το προγραμμα που δινει η ace-hellas μαζι το 2020 (αν το πειρες απο ελλαδα) ή αυτο εδω το προγραμμα

παντως θα ηταν καλο να βαλεις την 1.72

δυστυχως οχι ..... αν θες ελληνικο μενου θα πρεπει να βαλεις ειτε το προγραμμα που δινει η ace-hellas μαζι το 2020 (αν το πειρες απο ελλαδα) ή αυτο εδω το προγραμμα

tha sou itan ligo eukolo na mas miliseis gia to programmma pou protineis?to evala alla den ... :( xreiazete kati allo? :worry: to exeis valei esi sto 2020? :o

Γινεται να αλλαξει το μαμισιο screen protector?

Γιατι σε εμενα εχει ενα σημαδακι πανω που αρχιζει πια να γινεται πολυ ενοχλητικο, αν αλλαζει που μπορω να το παω να το αλλαξουν?

ehei dokimasei kaneis to 2020 me GPS bluetooth , hrisimopiontas to gia ploigisi? kai an nai pia ta apotelesmata? .....sorry an ehei apantithei pali to thema
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

δουλεύει μια χαρά με το destinator 3. παρακαλώ πολύ μπορείς να κάμεις αναζήτηση και να βρεις απαντήσεις μιας και είναι πολυσυζητημένα θέματα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

ekana anazitisi, kai ehw arhisei kai diavazw arketa post....ala opos katalaveneis 130 selides ine para poles den nomizeis? opote hriazome ligi voithia parapanw...

2-3 apla erwtimata ehw...

1.i siskevi opos tin pernw apo tin mana tis pia ekdosi tha ehei? tha ehei ellinika windows? kai an ohi mporw na valw egw? ke pia ine i teleftea kaliteri ekdosi?

2.tis anavathmiseis tis kanw monos mou?

3. pezei mp3 os ihous klisis?

auta kai efharistw polu!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ekana anazitisi, kai ehw arhisei kai diavazw arketa post....ala opos katalaveneis 130 selides ine para poles den nomizeis? opote hriazome ligi voithia parapanw...

2-3 apla erwtimata ehw...

1.i siskevi opos tin pernw apo tin mana tis pia ekdosi tha ehei? tha ehei ellinika windows? kai an ohi mporw na valw egw? ke pia ine i teleftea kaliteri ekdosi?

2.tis anavathmiseis tis kanw monos mou?

3. pezei mp3 os ihous klisis?

auta kai efharistw polu!

1. Εάν την πάρεις καινούργια θα έχει την τελευταία (1.72 εάν δεν κάνω λάθος, διορθώστε με) και θα έχει Ελληνικά Windows επάνω της ή κάποιο πρόγραμμα που δίνει η ACE για τον εξελληνισμό των Widows.

2. Τις αναβαθμίσεις μπορείς να τις κάνεις μόνος σου, κατεβάζοντας το ειδικό αρχείο μέσα από το http://www.qtek.gr και σε καθοδηγεί μόνο του το πρόγραμμα , δεν νομίζω ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο.

3. Παίζει αλλά χρειάζεται κάποιο άλλο πρόγραμμα το οποίο το κάνει (και πάλι εάν κάνω λάθος διορθώστε με). Αλλοιώς μετατρέπεις το MP3 σε WAV και είσαι οκ με μια απλή αντιγραφή του αρχείου μέσα στο directory Windows.

Ελπίζω να σε βοήθησα. :alien:

Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2

1. Εάν την πάρεις καινούργια θα έχει την τελευταία (1.72 εάν δεν κάνω λάθος, διορθώστε με) και θα έχει Ελληνικά Windows επάνω της ή κάποιο πρόγραμμα που δίνει η ACE για τον εξελληνισμό των Widows.

δεν υπαρχουν ελληνικα windows μονο προγραμμα για τον εξελληνισμο των windows

to programa auto, gia ton exelinismo twn windows... tha mou to ehei mesa stin siskevasia? i to plironw extra?

gia to group? apo pou paw? ;)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

to programa auto, gia ton exelinismo twn windows... tha mou to ehei mesa stin siskevasia? i to plironw extra?

gia to group? apo pou paw? ;)

αν ειναι απο την ace hellas θα ειναι μεσα στο κουτι

οσο για το group , ποιο group ?

ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ( 749 EURO) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜIΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ CD ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (OUTLOOK 2002 KAI ACTIVE SYNC) ΚΑΙ ΤΟ CD ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ACE-HELLAS.

ΜΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ 1,72 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ :worry:

ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ?

ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ 1.66 (ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ) ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!

ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ( 749 EURO) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜIΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ CD ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (OUTLOOK 2002 KAI ACTIVE SYNC) ΚΑΙ ΤΟ CD ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ACE-HELLAS.

ΜΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ 1,72 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ :worry:

ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ?

ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ 1.66 (ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ) ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

λοιπον πηγενε στο http://www.qtek.gr και θα βρεις την 1.72 δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση (Αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος )

μπορεις να ξαναπερασεις εφοσον βρεις την 1.66(υπαρχει αραγε πουθενα ) αλλα με λιγακι κοπο

οσο για τα πλεονεκτηματα δεν ειναι ειναι φανερα στον μη εμπειρο χρηστη .... εγω εχω παρατηρισει πιο σταθερο συστημα ..... δυστυχως η htc δεν δινει τι αλλαζει στην καθε εκδοση ....

λοιπον πηγενε στο http://www.qtek.gr και θα βρεις την 1.72 δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση (Αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος )

μπορεις να ξαναπερασεις εφοσον βρεις την 1.66(υπαρχει αραγε πουθενα ) αλλα με λιγακι κοπο

οσο για τα πλεονεκτηματα δεν ειναι ειναι φανερα στον μη εμπειρο χρηστη .... εγω εχω παρατηρισει πιο σταθερο συστημα ..... δυστυχως η htc δεν δινει τι αλλαζει στην καθε εκδοση ....

ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :D

ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΚΡΗΨΗ ΟΤΑΝ ΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ?

ΚΑΙ ΑΛΛΗ:ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ? (ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ) :confused:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟ 3.186 POSTS ;)

ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!

ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :D

ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΚΡΗΨΗ ΟΤΑΝ ΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ?

ΚΑΙ ΑΛΛΗ:ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ? (ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ) :confused:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟ 3.186 POSTS ;)

για αναφορα παραδοση οταν γραφεις το μνμ πηγενε στο edit ->options και τσεκαρε την μοναδικη επιλογη

για αποκρυψη πηγε στην εφαρμογη phone μετα στο tools -> options ->services -> caller id -> get settings -> no one (για αποκρυψη ) και everyone για να μην εχεις αποκρυψη

Y.γ. με τα 3.191 ποστ :p

Μήπως υπάρχει κανένας ευγενικός άνθρωπος να δώσει το ελληνικό .dll αρχείο για υποστήριξη Τ9? Έχω εγκαταστήσει το Τ9 πληκτρολόγιο από την extended rom του S100 από το xda-developers, αλλά βέβαια δεν έχει υποστήριξη ελληνικών. Απευθύνθηκα στην ACE-Hellas αλλά καλύτερα να μην πω καμιά κακιά κουβέντα σχετικά με την έννοια υποστήριξη πελατών....
Rom version 2.06.00WWE, Radio version 1.18.00, protocol 1337.38, Extended rom version δική μου! :>

Μήπως υπάρχει κανένας ευγενικός άνθρωπος να δώσει το ελληνικό .dll αρχείο για υποστήριξη Τ9? Έχω εγκαταστήσει το Τ9 πληκτρολόγιο από την extended rom του S100 από το xda-developers, αλλά βέβαια δεν έχει υποστήριξη ελληνικών. Απευθύνθηκα στην ACE-Hellas αλλά καλύτερα να μην πω καμιά κακιά κουβέντα σχετικά με την έννοια υποστήριξη πελατών....

Μιλάς για το Intellipad να υποθέσω; Αν ναι, και εγώ το έχω εγκαταστήσει στο 2020... αλλά ψάχνω το ελληνικό Τ9 και εγώ. Πόσταρα πριν απο καμιά βδομάδα στο S100 thread αλλά τα παιδιά με βυσμάτωσαν, να είναι καλά :p

Αν υπάρχει κάποιος θαραλλέος user ας βρει το ελληνικό Τ9 για το Intellipad και ας το ανεβάσει κάπου... ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• The title was changed to Qteκ 2020