gmarvel Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dragons (23 Δεκ. 2004 , 15:23) ΦΙΛΕ tron13 ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ TXT ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ) παιδιά εχω την 1.72 της qtek μπορω να βαλω την 2003 se και αν δεν μου αρεσει να ξαναγυρισω στην 1.72 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmarvel (23 Δεκ. 2004 , 20:38) παιδιά εχω την 1.72 της qtek μπορω να βαλω την 2003 se και αν δεν μου αρεσει να ξαναγυρισω στην 1.72 Ναι. Εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό και τελικά έμεινα με την 1.72 και με μια extended rom που διαμόρφωσα ο ίδιος και κράτησα όλα τα αναβαθμισμένα προγράμματα που προορίζονταν για τα 2003SE όπως camera, album, CallerID, powerpoint & pdf viewer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (23 Δεκ. 2004 , 22:16) Ναι. Εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό και τελικά έμεινα με την 1.72 και με μια extended rom που διαμόρφωσα ο ίδιος και κράτησα όλα τα αναβαθμισμένα προγράμματα που προορίζονταν για τα 2003SE όπως camera, album, CallerID, powerpoint & pdf viewer. ευχαριστώ παιδια Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (23 Δεκ. 2004 , 22:16) Ναι. Εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό και τελικά έμεινα με την 1.72 και με μια extended rom που διαμόρφωσα ο ίδιος και κράτησα όλα τα αναβαθμισμένα προγράμματα που προορίζονταν για τα 2003SE όπως camera, album, CallerID, powerpoint & pdf viewer. μηπως εχει κρατησει το media player 10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roadrunner Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Δηλαδή μπορούμε να εγκαταστήσουμε την έκδοση που πόσταρε ο jgk χωρίς να κινδυνεύουμε να κάνουμε ανεπανόρθωτη ζημιά στο qtek που δε θα διορθώνεται ούτε με hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (23 Δεκ. 2004 , 23:25) μηπως εχει κρατησει το media player 10 ? O Media Player δεν συμπεριλαμβάνεται στην Extended Rom αλλά στην Rom. Η 2.20 είναι αυτή που συμπεριλαμβάνει τον media player 10 οπότε για να τον έχεις πρέπει να εγκαταστήσεις αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roadrunner (24 Δεκ. 2004 , 03:07) Δηλαδή μπορούμε να εγκαταστήσουμε την έκδοση που πόσταρε ο jgk χωρίς να κινδυνεύουμε να κάνουμε ανεπανόρθωτη ζημιά στο qtek που δε θα διορθώνεται ούτε με hard reset; Δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό. Άλλωστε κάθε flashing, ακόμα και νόμιμο, κρύβει παγίδες αν δεν γίνει σωστά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μπορεί να γίνει επαναφορά μιας και την έκανα όχι 1 άλλα 2-3 φορές ώστε να καταλήξω να μείνω με την 1.72 της Ace-Hellas και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος ταυτόχρονα με όλες τις αναβαθμίσεις στην extended rom. Αλήθεια, γιατί η Ace δίνει μια extended rom με αρχαίες version από την στιγμή που έχουν βγει νέες version για τις βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου όπως camera, Caller ID, Album κλπ και μπορεί κάποιος εύκολα να τις βρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roadrunner Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (24 Δεκ. 2004 , 11:00) Δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό. Άλλωστε κάθε flashing, ακόμα και νόμιμο, κρύβει παγίδες αν δεν γίνει σωστά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μπορεί να γίνει επαναφορά μιας και την έκανα όχι 1 άλλα 2-3 φορές ώστε να καταλήξω να μείνω με την 1.72 της Ace-Hellas και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος ταυτόχρονα με όλες τις αναβαθμίσεις στην extended rom. Αλήθεια, γιατί η Ace δίνει μια extended rom με αρχαίες version από την στιγμή που έχουν βγει νέες version για τις βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου όπως camera, Caller ID, Album κλπ και μπορεί κάποιος εύκολα να τις βρει; Δε ρωτάω για τις παγίδες που κρύβει και το νόμιμο flashing, ρωτάω αν υπάρχουν παγίδες από το παράνομο! Πχ να κολλήσει με κάποιο τρόπο (κάποια προβλήματα wrong country code που άκουγα κλπ) και να μη μπορείς να το επαναφέρεις ούτε σε προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roadrunner (24 Δεκ. 2004 , 11:07) Δε ρωτάω για τις παγίδες που κρύβει και το νόμιμο flashing, ρωτάω αν υπάρχουν παγίδες από το παράνομο! Πχ να κολλήσει με κάποιο τρόπο (κάποια προβλήματα wrong country code που άκουγα κλπ) και να μη μπορείς να το επαναφέρεις ούτε σε προηγούμενη έκδοση. Μέχρι τώρα εμένα δεν μου έχει κολλήσει τουλάχιστον. Τα προβλήματα με το country code δεν έχουν να κάνουν με την διαδικασία του flashing διότι παρουσιάζονται ως μήνυμα στην οθόνη του PC πριν ξεκινήσει το flashing, οπότε είναι "ακίνδυνα". Για να το διορθώσεις ο πιο απλός τρόπος είναι να κάνεις edit τη rom με το ErEdit και στην επιλογή "Operator" αν είναι O2 να το κάνεις Qtek και το ανάστροφο. Από κει και πέρα αποθηκεύεις και ξεκινάς! Προσοχή όμως η ίδια διαδικασία πρέπει να γίνει και για τα τρία αρχεία, δηλαδή rom, extended rom και radio stack. Οι κωδικοί που ζητάει στο άνοιγμα είναι: Για το nk.nbf --> 0x20040304 Για το ms_.nbf --> 0x20040305 Για το Radio_.nbf --> 0x20040306 Για κάθε είδος αρχείου που επιλέγετε στο πεδίο "Αρχεία τύπου: " θα διαλέγετε τον αντίστοιχο τύπο κάθε φορά και όχι το Auto-Detect διότι δεν θα δουλέψει έτσι. Υπάρχει και μια περίπτωση να σου βγάλει country error αφού ξεκινήσει η διαδικασία του flashing και αφού έχει σβήσει ήδη τη rom της συσκευής. Αν γίνει αυτό μην πανικοβληθείς απλώς ξανάλλαξε το "Operator" όπως αναλύω παραπάνω και επανέλαβε την διαδικασία flashing. Θα συνεχίσει κανονικά από εκεί που έμεινε. Εμένα μου το έκανε αυτό έπειτα από τα πολλά flashing και κατέληξε το Qtek μου να δουλεύει με O2 Country ID ! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όμως και δεν επηρεάζει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Θυμάται κανείς την επέμβαση που κάνουμε στο registry και εμφανίζουμε στα notifications επιλογές και για τα μηνύματα της χαμηλής μπαταρίας; Κάπου το είχα παλιά για το XDA1 αλλά το έσβησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 @Demon Browse to HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877D663-239C-47a7-9304-0D347F580408}\ Create a String value named "Default" and set its value to "Low battery warning". Now go to Start > Settings > Personal tab > Sounds & Notifications applet > Notifications tab, select "Low battery warning" in the "Select an event" drop-down list and you can customize it. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roadrunner Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (24 Δεκ. 2004 , 13:34) Μέχρι τώρα εμένα δεν μου έχει κολλήσει τουλάχιστον. Τα προβλήματα με το country code δεν έχουν να κάνουν με την διαδικασία του flashing διότι παρουσιάζονται ως μήνυμα στην οθόνη του PC πριν ξεκινήσει το flashing, οπότε είναι "ακίνδυνα". Για να το διορθώσεις ο πιο απλός τρόπος είναι να κάνεις edit τη rom με το ErEdit και στην επιλογή "Operator" αν είναι O2 να το κάνεις Qtek και το ανάστροφο. Από κει και πέρα αποθηκεύεις και ξεκινάς! Προσοχή όμως η ίδια διαδικασία πρέπει να γίνει και για τα τρία αρχεία, δηλαδή rom, extended rom και radio stack. Οι κωδικοί που ζητάει στο άνοιγμα είναι: Για το nk.nbf --> 0x20040304 Για το ms_.nbf --> 0x20040305 Για το Radio_.nbf --> 0x20040306 Για κάθε είδος αρχείου που επιλέγετε στο πεδίο "Αρχεία τύπου: " θα διαλέγετε τον αντίστοιχο τύπο κάθε φορά και όχι το Auto-Detect διότι δεν θα δουλέψει έτσι. Υπάρχει και μια περίπτωση να σου βγάλει country error αφού ξεκινήσει η διαδικασία του flashing και αφού έχει σβήσει ήδη τη rom της συσκευής. Αν γίνει αυτό μην πανικοβληθείς απλώς ξανάλλαξε το "Operator" όπως αναλύω παραπάνω και επανέλαβε την διαδικασία flashing. Θα συνεχίσει κανονικά από εκεί που έμεινε. Εμένα μου το έκανε αυτό έπειτα από τα πολλά flashing και κατέληξε το Qtek μου να δουλεύει με O2 Country ID ! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όμως και δεν επηρεάζει πουθενά. Και το eredit πού το βρίσκω; Και μια άσχετη ερώτηση: Τo backup του Active Sync παίρνει backup και τα sms; Και γενικά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος που έχετε βρει για να μην τα χάνω; Αν γινόταν να τα κάνω και synchronize όπως τα email ακόμα καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Χρόνια Πολλά σε όλους... Ευτυχισμένα Χριστούγεννα παιδιά με υγεία... :) Υπάρχει πρόγραμμα μέτρησης διάρκειας εξερχόμενων κλήσεων; Να μηδενίζονται μετά από κάθε μήνα; Το 2020 έχει μετρητή, αλλά από όσο είδα δεν μηδενίζεται... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Βεβαίως. Το hudson.mobile.phone.dashboard. Α και για να μην το ξεχάσω: Καλά Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Xronia polla se olous...To 2020 mou,vrisketai pleon se alla xeria,meta thn pwlhsh tou..klaps -ligm...Th deytera to prwi me perimenei ena s100 gia na pane katw ta farmakia...gia osous psaxnoun gia aksesouar gia to 2020,yparxei ena magkazi sto Vyrwna pou htan to prwto pou asxolithike me to qtek sthn ellada,meta vevaia apo thn antiproswpeia.Aksizoun pragmatika sygxarhthria sta paidia ayta pou me oles tous tis dynameis prospathisan na prowthisoun to qtek ston ellhna xrhsth.Kanoun dikes tous eisagwges aksesouar,pou den ta exei oute h ace...Plirofories sto site tous http://www.moderntalking.gr Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος djdog (25 Δεκ. 2004 , 16:03) Xronia polla se olous...To 2020 mou,vrisketai pleon se alla xeria,meta thn pwlhsh tou..klaps -ligm...Th deytera to prwi me perimenei ena s100 gia na pane katw ta farmakia...gia osous psaxnoun gia aksesouar gia to 2020,yparxei ena magkazi sto Vyrwna pou htan to prwto pou asxolithike me to qtek sthn ellada,meta vevaia apo thn antiproswpeia.Aksizoun pragmatika sygxarhthria sta paidia ayta pou me oles tous tis dynameis prospathisan na prowthisoun to qtek ston ellhna xrhsth.Kanoun dikes tous eisagwges aksesouar,pou den ta exei oute h ace...Plirofories sto site tous http://www.moderntalking.gr Είναι πανάκριβοι πάντως... :confused: Και επειδή έχουμε γιορτές αφήνω την διαφήμιση... Να μην επαναληφθεί plz... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roadrunner (24 Δεκ. 2004 , 17:10) Και το eredit πού το βρίσκω; Εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odis75 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (25 Δεκ. 2004 , 17:29) Εδώ! Και η παρακάτω επισύναψη είναι αναβάθμιση του Er2003Edit, ενημερωμένο με τα τελευταία passwords(εως τη 2.06 έκδοση). Αφού εγκαταστήσεις το παραπάνω .msi,αντικαθιστάς το αντίστοιχο .exe αρχείο στο φάκελο της εγκατάστασης με αυτό που περιέχει το παρακάτω .rar.er2003edit.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roadrunner Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Παιδιά ευχαριστώ πολύ και για το firmware και για το eredit και για τις οδηγίες. Όλα πήγαν ρολόι, έχω πια SE :-) Μήπως έχει κανείς link για το phone profiles για SE ή ξέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα για να έχω προφίλ στο qtek; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 παιδιά χρονια πολλά. Εβαλα την se αλλα δεν ειδα καμια διαφορα .Ισα ισα νομιζω οτι το τηλεφωνο εγινε πιο ασταθές.Εκανε πιο πολύ ωρα να μπουταρει,πολλά κολλήματα,δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει ακομα να την βαλουμε και να χασουμε την εγγυηση ,απο qtek.Eυτυχως με τις οδηγιες σας ξαναγυρισα στη 1.72. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Ποια version έβαλες? Το δικό μου πάντως πάει σφαίρα.Ούτε έαν κόλλημα για την ώρα και μάλιστα έχω φορτώσει και πολλά προγράμμα που δεν υποστηρίζονται πλήρως από τα se και δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odis75 Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roadrunner (26 Δεκ. 2004 , 03:24) Παιδιά ευχαριστώ πολύ και για το firmware και για το eredit και για τις οδηγίες. Όλα πήγαν ρολόι, έχω πια SE :-) Μήπως έχει κανείς link για το phone profiles για SE ή ξέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα για να έχω προφίλ στο qtek; Εδώ είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roadrunner Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος odis75 (27 Δεκ. 2004 , 15:46) Εδώ είσαι. Εμμ...εννοούσα σε λίγο πιο free έκδοση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roadrunner (27 Δεκ. 2004 , 16:09) Εμμ...εννοούσα σε λίγο πιο free έκδοση ;) pantos ego to dokimase to phone profiles ver 8 (eho firmware 2.20) ke anagkastika na kano hard reset to qtek emeine kokalo Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Ρε παιδια την 2.20 ver. που θα την βρουμε? αλλα οχι σε chinese... εχει βρει κανει τιποτα? και κατι ακομα.... λεω να παρω το S100 αλλα αποτι ειδα ΔΕΝ εχει XSCALE CPU αυτο θα πρεπει να με κανει να φοβαμαι οτι ειναι πιο αργο (ασχετα αν ειναι 416ΜΗΖ) Η οτι δεν θα ειναι συμβατο με τα apps που ειναι για τον XSCALE? σας ευχαριστώ ολους Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts