George6633 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το τηλεφωνο ειναι "σκαλισμενο' η εργοστασιακο? Τι φοραει gb η ics? Κανε επαναφορα αρχικων ρυθμισεων και αν δεν γινει κατι προς το καλυτερο τοτε.... Δοκιμασε να ξανα εγκαταστησεις απο την sony το λογισμικο..... Καταρχην σ ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση...το κινητο ειναι εργοστασιακο και φοραει Gb(2.3.4).Εχω κανει επαναφορα αρχικων ρυθμισεων αλλα τιποτα...!Θα προσπαθησω να δοκιμασω και το λογισμικο αν και δεν ξερω και πολλα πραγματα.Σ ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλημέρα παιδιά.έχω το Ray εδω και ένα χρόνο και είναι πολύ καλό κινητό.όμως έχω ένα μεγάλο πρόβλημα:Αδύναμο σήμα.πολλές φορές σε σημεία όπου αλλα κινητά με ίδια εταιρία κινητής τηλεφωνίας έχουν 2 γραμμές το δικό μου ψάχνει και τίποτα δεν βρίσκει.υπάρχει κάποια λύση;;Μονο σ εμένα το κάνει αυτό;;Δυστυχώς δεν περίμενα τέτοιο πρόβλημα... Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα. Μάλιστα έχω παρατηρήσει καλύτερο σήμα σε σχέση με άλλα κινητά. Ποιο firmware και baseband έχεις; Νομίζω ότι ρόλο στο σήμα που πιάνεις παίζει το baseband (έκδοση βασικού φάσματος) που έχει το Ray σου. Για GB παίζουν τα -64 στην 4.0.2.Α.0.62 και -86 στην 4.0.2.Α.0.84 που βγήκε πρόσφατα, για ICS το -77 στην 4.1.Β.0.587. Σύγκρινα τα -64 και -86 πλάι πλάι και το -86 επίανε καλύτερο σήμα. Το -77 επίσης μου φάνηκε καλύτερο από το -64, αλλά δεν τα σύγκρινα πλάι πλάι. Αν θες να δοκιμάσεις άλλα basebands χωρίς να αλλάξεις firmware μπορείς να πάρεις ολόκληρο το .ftf (ψάξε στο xda) και να επιλέξεις sto flashtool να φλασάρει μόνο το baseband. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα. Μάλιστα έχω παρατηρήσει καλύτερο σήμα σε σχέση με άλλα κινητά. Ποιο firmware και baseband έχεις; Νομίζω ότι ρόλο στο σήμα που πιάνεις παίζει το baseband (έκδοση βασικού φάσματος) που έχει το Ray σου. Για GB παίζουν τα -64 στην 4.0.2.Α.0.62 και -86 στην 4.0.2.Α.0.84 που βγήκε πρόσφατα, για ICS το -77 στην 4.1.Β.0.587. Σύγκρινα τα -64 και -86 πλάι πλάι και το -86 επίανε καλύτερο σήμα. Το -77 επίσης μου φάνηκε καλύτερο από το -64, αλλά δεν τα σύγκρινα πλάι πλάι. Αν θες να δοκιμάσεις άλλα basebands χωρίς να αλλάξεις firmware μπορείς να πάρεις ολόκληρο το .ftf (ψάξε στο xda) και να επιλέξεις sto flashtool να φλασάρει μόνο το baseband. Επειδη δεν εχω και μεγαλη γνωση τα εχω αφησει ολα οπως το πηρα απο το καταστημα.Γενικα δεν τα εψαχνα πολυ τα κινητα και τωρα προσπαθω να μαθω καποια πραγματα.Θα το ψαξω και σ ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Επειδη δεν εχω και μεγαλη γνωση τα εχω αφησει ολα οπως το πηρα απο το καταστημα.Γενικα δεν τα εψαχνα πολυ τα κινητα και τωρα προσπαθω να μαθω καποια πραγματα.Θα το ψαξω και σ ευχαριστω πολυ :) Κανε επανεγκατασταση απο την sony update To πιο απλο. Edited June 8, 2013 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 isolove πως θα επαναφέρω το ποσοστό % στο εικονίδιο τις μπαταρίας στην status bar ; Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Πως επαναφέρουμε την προηγούμενη μορφή της μπαταρίας στην status bar ; Όπου ήταν σε στιλ % ; π.χ. 25% :confused: Aνοιγεις με το root explorer στο κινητο στην καρτα μνημης την custom rom που φορας. πας system / framework / framework-res.apk Κανεις copy το framework-res.apk και το μεταφερεις στο συστημα του κινητου στην διευθυνση system / framework αλλαζεις το permission και κανεις paste.Επανεκινηση και ετοιμος..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Aνοιγεις με το root explorer στο κινητο στην καρτα μνημης την custom rom που φορας. πας system / framework / framework-res.apk Κανεις copy το framework-res.apk και το μεταφερεις στο συστημα του κινητου στην διευθυνση system / framework αλλαζεις το permission και κανεις paste.Επανεκινηση και ετοιμος..... Κάνω αναζήτηση στον root explorer και μου βρίσκει μόνο το αρχείο ( framework-res.apk ) που βρίσκεται στο σύστημα (system/framework) .Που βρίσκεται το άλλο ; Στην κάρτα sd ; Δεν βλέπω κάνα system/framework ,που είναι η custom Rom εγκατεστημένη; Μπορείς να δώσεις το ακριβές path ; Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Κάνω αναζήτηση στον root explorer και μου βρίσκει μόνο το αρχείο ( framework-res.apk ) που βρίσκεται στο σύστημα (system/framework) .Που βρίσκεται το άλλο ; Στην κάρτα sd ; Δεν βλέπω κάνα system/framework ,που είναι η custom Rom εγκατεστημένη; Μπορείς να δώσεις το ακριβές path ; Η rom ειναι ενα rar αρχειο που την περασες στην καρτα sd και τη φλασαρες μεσω CWM,σωστα? Απο εκει θα παρεις το framework-res.apk.Μπορεις να το κανεις ακομα ευκολοτερα στο pc. Aν η rom σου ειναι η performance king v1 μπαταρια με % ειναι αυτο: http://www.2shared.com/file/POnjZZb8/framework-res.html Αυτο λοιπον το περνας με το root explorer στην διαδρομη system/framework και αλλαζεις το permission. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ isolove !!! Απλώς είχα σβήσει την rom από την κάρτα μετά την εγκατάσταση για να μην κρατάει χώρο !!! :-) Ενώ κάνω όπως λές και permissions και 0-root όταν το κάνω επικόληση κάνει επανακίνηση το τηλέφωνο και δεν ανοίγει ποτέ !! Σταματά στο 3ο Χ και ξανά απο την αρχή !!! Μετά αναγκάζομαι και κάνω restore rom με το CWM !!! Τι κάνω λάθος ; Edited June 9, 2013 by makis780 Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ευχαριστώ πολύ isolove !!! Απλώς είχα σβήσει την rom από την κάρτα μετά την εγκατάσταση για να μην κρατάει χώρο !!! :-) Ενώ κάνω όπως λές και permissions και 0-root όταν το κάνω επικόληση κάνει επανακίνηση το τηλέφωνο και δεν ανοίγει ποτέ !! Σταματά στο 3ο Χ και ξανά απο την αρχή !!! Μετά αναγκάζομαι και κάνω restore rom με το CWM !!! Τι κάνω λάθος ; Κατα αρχης πριν το ποσταρω το εχω δοκιμασει πολλες φορες στο κινητο μου και του κολλητου.Ακολουθησα τους αυστηρους κανονες του xda. Εκανα για εμενα την διαδικασια ακριβως οπως την γραφω.Και εγω ειχα μπαταρια με % η οποια χαθηκε και την επανεφερα με τον παραπανω τροπο. Δοκιμασε το framework-res.apk να μην το περασεις απευθειας στο συστημα.Βαλτο πρωτα πχ στο semc.... Eκει κανε το permission.Mετα copy πας στο system/framrwork διαγραφεις το παλιο framework-res.apk και αμεσως κανε επικολληση το νεο..... Eπανεκινηση να δουμε...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Κατα αρχης πριν το ποσταρω το εχω δοκιμασει πολλες φορες στο κινητο μου και του κολλητου.Ακολουθησα τους αυστηρους κανονες του xda. Εκανα για εμενα την διαδικασια ακριβως οπως την γραφω.Και εγω ειχα μπαταρια με % η οποια χαθηκε και την επανεφερα με τον παραπανω τροπο. Δοκιμασε το framework-res.apk να μην το περασεις απευθειας στο συστημα.Βαλτο πρωτα πχ στο semc.... Eκει κανε το permission.Mετα copy πας στο system/framrwork διαγραφεις το παλιο framework-res.apk και αμεσως κανε επικολληση το νεο..... Eπανεκινηση να δουμε...... Έτσι ακριβώς το κάνω αλλά αντί για διαγραφή κάνω επικόλληση και αντικατάσταση και μετά κάνει επανεκκίνηση μόνο του με τα γνωστά αποτελέσματα !!! Τώρα έκανα όπως είπες διαγραφή πρώτα αλλά δεν πρόλαβα για επικόλληση έβγαλε σφάλμα !!! Τέλος πάντων το βαρέθηκα και το αφήνω χωρίς το πρόσθετο αυτό τις οθόνης κλειδώματος !!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Έτσι ακριβώς το κάνω αλλά αντί για διαγραφή κάνω επικόλληση και αντικατάσταση και μετά κάνει επανεκκίνηση μόνο του με τα γνωστά αποτελέσματα !!! Τώρα έκανα όπως είπες διαγραφή πρώτα αλλά δεν πρόλαβα για επικόλληση έβγαλε σφάλμα !!! Τέλος πάντων το βαρέθηκα και το αφήνω χωρίς το πρόσθετο αυτό τις οθόνης κλειδώματος !!! Οταν βγαλει σφαλμα πατας επιμονα αναγκαστικο κλεισιμο...... Μετα την επανεκινηση δεν αλλαζει? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μετά την επανεκκίνηση δεν πάει καν στα Χ μόνο το λογότυπο της Sony Ericsson βγάζει και ξανά από την αρχή !!! Και εγώ κάνω το γνωστό (πάτημα κάτω κουμπί έντασης ) και CWM restore !!! Την επανεκκίνηση την κάνω εγώ αλλιώς δεν σβήνει το κινητό βγάζει μόνο σφάλμα !!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μετά την επανεκκίνηση δεν πάει καν στα Χ μόνο το λογότυπο της Sony Ericsson βγάζει και ξανά από την αρχή !!! Και εγώ κάνω το γνωστό (πάτημα κάτω κουμπί έντασης ) και CWM restore !!! Την επανεκκίνηση την κάνω εγώ αλλιώς δεν σβήνει το κινητό βγάζει μόνο σφάλμα !!! Εχεις την performance king v1?σωστα? Mετα την rom εχει και ενα patch to CUST,το εχεις περασει? Αφου φλασαρεις μεσω CWM την rom performance king v1(89,6MB μεγεθος στο pc)KANΕΙΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ.Ανοιγει η αρχικη οθονη.Μετα το κλεινεις και το ανοιγεις σε CWM και φλασαρεις την CUST(40,5MB μεγεθος στο pc) permission κανεις?οπως στην πρωτη εικονα πρεπει να ειναι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1474987 Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εχεις την performance king v1?σωστα? Mετα την rom εχει και ενα patch to CUST,το εχεις περασει? Αφου φλασαρεις μεσω CWM την rom performance king v1(89,6MB μεγεθος στο pc)KANΕΙΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ.Ανοιγει η αρχικη οθονη.Μετα το κλεινεις και το ανοιγεις σε CWM και φλασαρεις την CUST(40,5MB μεγεθος στο pc) permission κανεις?οπως στην πρωτη εικονα πρεπει να ειναι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1474987 Φίλε isolove σ' ευχαριστώ πολύ για την επιμονή σου !!! :) Έχω κάνει τις διαδικασίες όπως ακριβώς μου τις έχεις πει εσύ !!! :rolleyes: και όπως αναφέρεις και εδώ !!! ;) Αλλά το ίδιο μου κάνει το ray μου !!! :( Δεν πειράζει μου αρέσει και έτσι όπως είναι !!! :D Άλλωστε οι ρυθμίσεις ,με το πρόσθετο αυτό της οθόνης κλειδώματος που προσπαθούμε μετά να κάνουμε και την μπαταρία να δείχνει % , δεν με "τρελαίνει" ιδιαίτερα !!! Μου αρέσει το μενού των ρυθμίσεων όπως το έχω τώρα (μπλε-άσπρα εικονιδιάκια ) ;) Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Φίλε isolove σ' ευχαριστώ πολύ για την επιμονή σου !!! :) Έχω κάνει τις διαδικασίες όπως ακριβώς μου τις έχεις πει εσύ !!! :rolleyes: και όπως αναφέρεις και εδώ !!! ;) Αλλά το ίδιο μου κάνει το ray μου !!! :( Δεν πειράζει μου αρέσει και έτσι όπως είναι !!! :D Άλλωστε οι ρυθμίσεις ,με το πρόσθετο αυτό της οθόνης κλειδώματος που προσπαθούμε μετά να κάνουμε και την μπαταρία να δείχνει % , δεν με "τρελαίνει" ιδιαίτερα !!! Μου αρέσει το μενού των ρυθμίσεων όπως το έχω τώρα (μπλε-άσπρα εικονιδιάκια ) ;) Σιγα μην δεν το ελυνα....(δικο μου λαθος 100%):lol: Περνας αυτο..... http://www.2shared.com/file/q4PSlHks/framework-res.html Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Σιγα μην δεν το ελυνα....(δικο μου λαθος 100%):lol: Περνας αυτο..... http://www.2shared.com/file/q4PSlHks/framework-res.html Φίλε isolove είσαι άπαιχτος !!! Όντος αυτό ήταν το αρχείο τελικά !!! Όλα καλά !!! Βέβαια χάθηκαν κάποια γραφικά τύπου ICS στις ρυθμίσεις και στα γραφικά αυξομειώσεων αλλά μικρό το κακό !!! Σ' ευχαριστώ και πάλι !!!!!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Φίλε isolove είσαι άπαιχτος !!! Όντος αυτό ήταν το αρχείο τελικά !!! Όλα καλά !!! Βέβαια χάθηκαν κάποια γραφικά τύπου ICS στις ρυθμίσεις και στα γραφικά αυξομειώσεων αλλά μικρό το κακό !!! Σ' ευχαριστώ και πάλι !!!!!! Τα setings αλλαζουν ετσι και αλλιως. Εγω δεν καταλαβα αλλαγες...πες μου ποιες να δω. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) Τα setings αλλαζουν ετσι και αλλιως Εγω δεν καταλαβα αλλαγες...πες μου ποιες να δω. Εννοώ στην εμφάνιση (γραφικά) πχ στην επιλογή xperia υπάρχει το μόνο εικονίδιο σε μπλε και άσπρο !!! Κάποιες ενότητες είναι στην Αγγλική γραφή π.χ. User interface κτλ !!! Αλλά όπως είπα δεν είναι κάτι σημαντικό !! Και κάτι άλλο που παρατήρησα είναι στα γραφικά της αρχικής οθόνης είναι ότι η ευκρίνεια έχει "πέσει" ποιοτικά !!! Τέλος πάντων !!! Καλά είναι και έτσι !!! Edited June 12, 2013 by makis780 Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) Εννοώ στην εμφάνιση (γραφικά) πχ στην επιλογή xperia υπάρχει το μόνο εικονίδιο σε μπλε και άσπρο !!! Κάποιες ενότητες είναι στην Αγγλική γραφή π.χ. User interface κτλ !!! Αλλά όπως είπα δεν είναι κάτι σημαντικό !! Και κάτι άλλο που παρατήρησα είναι στα γραφικά της αρχικής οθόνης είναι ότι η ευκρίνεια έχει "πέσει" ποιοτικά !!! Τέλος πάντων !!! Καλά είναι και έτσι !!! Nαι εγινε ασπρομαυρη η οθονη,και η καμερα 0.3mpx....:lol: παραξενος εισαι..... Τα setings αλλαξαν,μπηκανε καινουργια,ειναι ΑΛΛΑ setings,απο αλλη rom. Οπως γραφω πιο πισω υπαρχουνε επιλογες στα νεα setings που δεν λειτουργουνε,εκτος και εγκαταστησεις τα απαιτουμενα .apk που υπαρχουνε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42271664#post42271664 Η οθονη εχει κρυσταλινη καθαριοτητα....... Edited June 12, 2013 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Nαι εγινε ασπρομαυρη η οθονη,και η καμερα 0.3mpx....:lol: παραξενος εισαι..... Τα setings αλλαξαν,μπηκανε καινουργια,ειναι ΑΛΛΑ setings,απο αλλη rom. Οπως γραφω πιο πισω υπαρχουνε επιλογες στα νεα setings που δεν λειτουργουνε,εκτος και εγκαταστησεις τα απαιτουμενα .apk που υπαρχουνε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42271664#post42271664 Η οθονη εχει κρυσταλινη καθαριοτητα....... Όχι και παράξενος !!! :lol: Τα έχω περάσει τα setings και δεν βγάζουν σφάλμα !!! Εννοώ σε εμφάνιση δεν μ' αρέσουν !!!:) Η οθόνη σε μένα δεν έχει και κρυστάλλινη υφή σαν την δική σου . :( Δες τις φωτό που ανέβασα --> [/img] Edited June 13, 2013 by makis780 Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπερα και πάλι παιδιά. Βάζοντας το καλώδιο στο λάπτοπ για να περάσω κάποια πράγματα στο κινητό κατέληξα να κάνω κάτι εγκαταστάσεις και στο τέλος να περάσω την έκδοση android 4.0.4!Ολα καλά εκτός απο το πληκτρολόγιο.Ακόμα και τώρα σας στέλνω με μεγάλη δυσκολία καθώς τα γράμματα κολλάνε παρα πολύ.Μπορώ να κάνω κατι να μην κολλάει τόσο όταν γράφω;;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπερα και πάλι παιδιά. Βάζοντας το καλώδιο στο λάπτοπ για να περάσω κάποια πράγματα στο κινητό κατέληξα να κάνω κάτι εγκαταστάσεις και στο τέλος να περάσω την έκδοση android 4.0.4!Ολα καλά εκτός απο το πληκτρολόγιο.Ακόμα και τώρα σας στέλνω με μεγάλη δυσκολία καθώς τα γράμματα κολλάνε παρα πολύ.Μπορώ να κάνω κατι να μην κολλάει τόσο όταν γράφω;;Ευχαριστώ Μ αυτα και μ αυτα δηλ περασες πανω στην 2.3.4 την 4.0.4 θες να πεις; Αν ειναι ετσι εναι λογικο να κολλαει. Με ενα factory reset λυνεται το θεμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ακριβώς αυτό....σ ευχαριστώ φίλε μου.έκανα Factory reset αλλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά δυστυχώς...ελάχιστη βελτίωση!Σ ευχαριστώ πολύ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ακριβώς αυτό....σ ευχαριστώ φίλε μου.έκανα Factory reset αλλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά δυστυχώς...ελάχιστη βελτίωση!Σ ευχαριστώ πολύ πάντως :) Την τη θες αυτήν την 4.0.4 ; Όσο την είχα περασμένη όλο προβλήματα έκανε !!! Έβαλα την performance king GB v1 και βρήκα την υγειά μου !!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts