kotetsi Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Πριν το ξηλωσεις δοκιμασε να κατεβασεις την εφαρμογη blink απο το google play η καποια παρομοια! Ρυθμιζει το χρωμα, συχνοτητα, τη χρηση και την απενεργοποιηση του led. Thanks. Με εφαρμογή, ε; Χμμμ... είχα την LightFlow παλαιότερα αλλά μου έκανε νερά. Θα δοκιμάσω την Blink, ευχαριστω! :) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Thanks. Με εφαρμογή, ε; Χμμμ... είχα την LightFlow παλαιότερα αλλά μου έκανε νερά. Θα δοκιμάσω την Blink, ευχαριστω! :) Ναι! Κάνε μία δοκιμή έτσι! Δεν έχω αυτό το κινητό κι έτσι δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχει επιλογή. Αν κ δε νομίζω να υπάρχει σε stock. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismorr Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135918 τελειο το εκανα εγκατασταση αλλα εχω θεματακι με τι wifi δεν λειτουργει!!!!! τι να κανω;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspapal Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ναι! Κάνε μία δοκιμή έτσι! Δεν έχω αυτό το κινητό κι έτσι δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχει επιλογή. Αν κ δε νομίζω να υπάρχει σε stock. Άλλη μία που ίσως να κάνει τη δουλειά που θέλεις ειναι η Light Manager - LED Settings https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager&feature=related_apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ευχαριστώ παιδιά, θα δοκιμάσω και τις δύο εφαρμογές για λίγο και θα επανέρθω. :happy: Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135918 τελειο το εκανα εγκατασταση αλλα εχω θεματακι με τι wifi δεν λειτουργει!!!!! τι να κανω;;;;; Ποιο κερνελ. Έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTaso Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Εχεις κοιταξει τις ρυθμισεις τις καμερας;Ειναι ολες κομπλε; ναι ολα είναι ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Επειδή τελευταία ψιλοτσαντιζόμουν που κάποιες εφαρμογές δεν έπαιζαν στην GB, έκανα το βήμα και πέρασα στην ICS με την Ultimate HD 3.0.2. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχει διάφορα νέα χαρακτηριστικά, είναι πιο smooth, δεν τρώει περισσότερη μπαταρία όμως τρώει αρκετή παραπάνω RAM (όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα μέχρι τώρα). Βρήκα βέβαια 2-3 μικρά bugs αλλά δεν είναι σημαντικά, καθώς έχουν βγεί ήδη fixes και ελπίζω να τα ενσωματώσει στην 4.0. Επίσης ξεκίνησε το development του Ubuntu για το Ray μας: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224270 Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 ναι ολα είναι ΟΚ! Δοκίμασε να αλλάξεις κάρτα sd. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismorr Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Xperia Ray | super jelly bean v3.0 | Kernel: Fusion v5.2 | 134/1209 MHz | 18% zRAM | Baseband 85 και τελικα δουλευει τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 καλησπερα...υπαρχει τροπος να κανουμε ρουτ στην 4.1.B.1.13 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorSgou Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το RAY και του έκανα αναβάθμιση στο Android σε 4.0.4. αλλά λαγκλάρει πολύ στις επαφές και στις κλήσεις. Πως γίνετε να επαναφέρω την προηγούμενη έκδοση που είχε?? Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το RAY και του έκανα αναβάθμιση στο Android σε 4.0.4. αλλά λαγκλάρει πολύ στις επαφές και στις κλήσεις. Πως γίνετε να επαναφέρω την προηγούμενη έκδοση που είχε?? Ευχαριστώ!!!! Δες αυτό το λινκ στην ενότητα "Downgrading to/ installing/ flashing Gingerbread" (με τον unofficial τρόπο): http://talk.sonymobile.com/thread/35239?tstart=0 Προτίμησε την έκδοση 4.0.2.A.0.42 γιατί μπορεί να γίνει root. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis26 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά δεν ξέρω αν είναι στην σωστή θέσει το ποστ που κάνω χίλια συγνώμη αν το έχω ποστάρη λάθος! Λοιπόν έχω το κινητό sony ericsson ray και του έκανα την αναβάθμιση 4.0.4 και δύστυχος το έχω μετανιώσει. Στην αρχή ήταν μια χαρά μετά άρχισε να κολλάει τα πάντα στα παιχνίδια που παίζω τα λαγκαρι πάρα πολύ. Μετά από καιρό ήρθε μια αναβάθμιση (4.1.B.0.587) και λέω ας την κάνω μήπως και δω άσπρη μέρα και από ότι είδα κολλάει και πάλι άλλα όχι τόσο όσο στην αρχή. Αν ξέρετε πως να το κάνω να μην κολλάει γιατί είναι αρκετά εκνευριστικό και αν μπορώ να γυρίσω στην 2.3 θα ήταν ακόμα ποιο τελεία. Α και χωρίς να χάσω την εγγύηση γιατί ούτε ένα χρόνο δεν έχει το κινητό. ευχαριστώ έκτον προτέρων όλου σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά δεν ξέρω αν είναι στην σωστή θέσει το ποστ που κάνω χίλια συγνώμη αν το έχω ποστάρη λάθος! Λοιπόν έχω το κινητό sony ericsson ray και του έκανα την αναβάθμιση 4.0.4 και δύστυχος το έχω μετανιώσει. Στην αρχή ήταν μια χαρά μετά άρχισε να κολλάει τα πάντα στα παιχνίδια που παίζω τα λαγκαρι πάρα πολύ. Μετά από καιρό ήρθε μια αναβάθμιση (4.1.B.0.587) και λέω ας την κάνω μήπως και δω άσπρη μέρα και από ότι είδα κολλάει και πάλι άλλα όχι τόσο όσο στην αρχή. Αν ξέρετε πως να το κάνω να μην κολλάει γιατί είναι αρκετά εκνευριστικό και αν μπορώ να γυρίσω στην 2.3 θα ήταν ακόμα ποιο τελεία. Α και χωρίς να χάσω την εγγύηση γιατί ούτε ένα χρόνο δεν έχει το κινητό. ευχαριστώ έκτον προτέρων όλου σας . Ούτε ένα ποστ πιο πάνω δεν μπορούσες να διαβάσεις; :rolleyes: Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis26 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 ο φίλος λέει για την 4.0.2.A.0.42 εγώ δεν έχω αυτή :( έχω 4.1.B.0.587 και ρώτησα αν χάνετε και η εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Ακριβώς το ίδιο με εσένα ρώτησε ο GiorSgou. H 4.1.B.0.587 είναι Android 4.0.4, ενώ η 4.0.2.A.0.42 που του είπα να βάλει είναι Android 2.3. Η εγγύηση δεν χάνεται. Edited April 20, 2013 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis26 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 σορυ που δεν κατάλαβα. και πως θα το κάνω δεν ξέρω καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspapal Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Ύστερα από αρκετή χρήση, μερικές παρατηρήσεις: Είναι αρκετά καλό και γρήγορο. Η μπαταρία μπορεί να κρατήσει και 6 ημέρες χωρίς χρήση Αρνητικά: Μερικές εφαρμογές από το Play όπως FxCamera και Picsart δεν ανοίγει η κάμερα Μερικές φορές κόβεται η σύνδεση ενώ μιλάς Edited April 21, 2013 by gspapal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis26 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 έμενα μπορεί να μου πει κάποιος:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) έμενα μπορεί να μου πει κάποιος:cry: Διαβασε το καλα. Η ευθυνη αποκλειστικα δικη σου.(εγω το εκανα και περναω ρομ κατα βουληση) http://talk.sonymobile.com/thread/35239?tstart=0 Πας εκει που λεει Downgrading to/ installing/ flashing Gingerbread κατεβαζεις αυτο : https://hotfile.com/dl/188244063/410c147/flashtool-0.9.10.1-windows.exe.html μετα την GB rom .42 http://www.4shared.com/get/jxhDwWuS/ST18i_402A042.html Mετα διαβασε προσεκτικα την διαδικασια Edited April 28, 2013 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μετα από πολλές περιπλανήσεις σε ICS ROMs, πήρα την απόφαση να ακούσω τον isolove και να βαλω custom Gingerbread ROM. Πέρασα την Illuminative και το κινητό αναστήθηκε! Είναι πολύ πιο ελαφρύ, γρήγορο, αεράτο, άλλο κινητό! Τελικά δεν ήταν φτιαγμένο για ICS το κινητό αυτό, του πέφτει βαριά... τώρα διανύει τη δεύτερη νιότη του. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Μετα από πολλές περιπλανήσεις σε ICS ROMs, πήρα την απόφαση να ακούσω τον isolove και να βαλω custom Gingerbread ROM. Πέρασα την Illuminative και το κινητό αναστήθηκε! Είναι πολύ πιο ελαφρύ, γρήγορο, αεράτο, άλλο κινητό! Τελικά δεν ήταν φτιαγμένο για ICS το κινητό αυτό, του πέφτει βαριά... τώρα διανύει τη δεύτερη νιότη του. Τι σύμπτωση μόλις την καλοκοίταγα κι εγώ αυτή την ROM! Ψάχνω μια custom GB που οι μόνες αλλαγές να είναι στις επιδόσεις και όχι στην εμφάνιση ή στις εφαρμογές. Περνιέται με κλειδωμένο bootloader; Μπορείς να ανεβάσεις κανένα screenshot της Illumitative γιατί δεν υπάρχουν στο xda; Έχει κρατήσει την stock εμφάνιση και εφαρμογές (κάμερα, gallery κλπ) ή την έχει σκαλίσει πολύ; Πάντως έχω κλείσει σχεδόν έναν μήνα με την Ultimate HD και εκτός από κάποια μικρο-bugs δεν έχω παράπονο. Edited April 30, 2013 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Διατηρεί τη stock εμφάνιση, λείπει όμως η gallery (που εμενα προσωπικα δεν με πειράζει, μιας και χρησιμοποιώ πάντα το Quickpic), ενώ υπάρχουν κανονικά οι εφαρμογές της camera και music player. Εχει πολύ χώρο πάντως, εμένα με όλες τις εφαρμογές μου (καμία 30αρια και μερικές βαριές), μετακινώντας όσες μετακινούνται στην κάρτα SD , έχω 190ΜΒ ελέυθερα! Είχα κι εγω την ultimate HD, αλλα μετά που το φόρτωσα με τις εφαρμογές, έίχα πολύ lag και restarts του launcher, ειδικά όταν έβαλα το Facebook app. Με την illuminative με τις ίδιες εφαρμογες, όλους τους συγχρονισμούς να τρέχουν και το Facebook επίσης το κινητό μου δείχνει ελέυθερη μνήμη RAM 175! Στην ultimate HD ποτέ δεν είδα τέτοια ένδειξη, ήμουν στην καλύτερη περίπτωση στα 70 με 80 ΜΒ ελεύθερα... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Με τι κερνελ είσαι; Εγώ είμαι με κλειδωμένο bootloader και υποθέστω ότι αφού είναι stock based μπορώ να την περάσω, αλλά στο xda όλοι προτείνουν custom kernels. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts