Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Sorry μπερδευτηκα λιγο, για εναν μηνα δεν είναι σχεση απο αποσταση...μονο...διακοπες ή δουλεια είναι...κ σιγά τον χρόνο

τωρα για σχεση από αποσταση, ναι αρκει να αποδεχτεις οτι θα παίξει 100% ένα πραγμα

το κέρατο

αν αποδεχτείς αυτό τότε οκ, αν ομως ζηλεύεις κ για καφε που βγαινει ο αλλος ή η αλλη το ξεχνας κ πας παρακάτω

μιλαω εκ πειρας

Το κέρατο παίζει μόνο όταν ο ένας από τους δύο δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τη σχέση και απλά θέλει να περνάει καλά την ώρα του. Και συνήθως, οι άντρες είναι αυτοί που λυγίζουν. Μα πότε θα σταματήσετε ορισμένοι να είστε τόσο ρηχοί; (γενικό ερώτημα είναι)

Destiny found.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κέρατο παίζει μόνο όταν ο ένας από τους δύο δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τη σχέση και απλά θέλει να περνάει καλά την ώρα του. Και συνήθως, οι άντρες είναι αυτοί που λυγίζουν. Μα πότε θα σταματήσετε ορισμένοι να είστε τόσο ρηχοί; (γενικό ερώτημα είναι)

sir we are under fire shall we answer:cool:

η αληθεια ειναι οτι και απο τις 2 πλευρες υπαρχουν ρηχα ατομα οποτε ας μην τρωμε μονο εμεις την ετικετα ,γνωριζω αρκετες που τον καημενο τον συντροφο τους τον εκαναν καλιστα συντροφο του ρουντολφ το ελαφακι:lol: .Για να εχεις σχεση και οχι παιδιαρισματα τοτε υπαρχει εμπιστοσυνη ,τουλαχιστο αυτο ειχα απο μερους μου:shifty: ...

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

sir we are under fire shall we answer:cool:

η αληθεια ειναι οτι και απο τις 2 πλευρες υπαρχουν ρηχα ατομα οποτε ας μην τρωμε μονο εμεις την ετικετα ,γνωριζω αρκετες που τον καημενο τον συντροφο τους τον εκαναν καλιστα συντροφο του ρουντολφ το ελαφακι:lol: .Για να εχεις σχεση και οχι παιδιαρισματα τοτε υπαρχει εμπιστοσυνη ,τουλαχιστο αυτο ειχα απο μερους μου:shifty: ...

Μα ναι, υπάρχουν και γυναίκες που κερατώνουν. Απλά όπως για τους άντρες είναι δεδομένο ότι οι γυναίκες ψάχνουν στις σχέσεις τους να βρουν τον πολυπόθητο γαμπρό τους, έτσι για τις γυναίκες (ή τουλάχιστον τις περισσότερες), είναι δεδομένο ότι ο άντρας είναι πιο επιρρεπής στην απιστία.

Πες μου ειλικρινά, αν μια γυναίκα είναι μόνη 1 χρόνο και έρθει κάποιος σε ένα club και την καλέσει στο σπίτι του, πόσες είναι οι πιθανότητες να πάει; Αν το ίδιο συμβεί με έναν άντρα, τότε όχι μόνο θα πάει, αλλά θα έχει να το καμαρώνει και την επόμενη μέρα στους φίλους του :shifty:

Βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα :p

Destiny found.

Ξεχνάς κάτι βασικό, ότι η γυναίκα καλώς ή κακώς είναι αυτή που επιλέγει, με αποτέλεσμα να έχει το επάνω χέρι. ;)

Τι εννοείς ακριβώς;

Destiny found.

εμενα μου ειχε τυχη σκηνικο με αλκοολικη.. το θυμαμαι σαν χθες!

Κων/νου και Ελενης...πηγα σε μια παρεα να πιουμε ενα ποτο.. κι εγω ηπια 2 ενω η αλλη ηπιες 5 τζιν τονικ...μιλαμε οταν σηκωθηκε..ηταν ετοιμη να ξαναπεσει!

αφου δεν την αφησα στην μεση του δρομου...τυχερη ηταν!

ουτε το σπιτι της μου ελεγε που ειναι να την παω εκει.

ε...αφου φορτωσα μου ειπε. μιλαμε τραγικα πραγματα.

Never Give Up:!:

Join friend!

Πιστευω οτι αν υπαρχει θεληση κι απο τους 2 και ενδιαφερον ολα γινονται!:)

Παντως ειναι οντως στιγμες που δεν την παλευεις ιδιαιτερα και εκει δοκιμαζεται κι η σχεση. Παρολαυτα μετα απο σχετικη(μακροχρονη) εμπειρια πιστευω οτι οσο δυνατο κι αν ειναι αυτο που νιωθεις, η αποσταση(παροτι βοηθαει στο να μην ρουτινιαζεις κ.λ.π.) φθειρει την σχεση με αλλους τροπους...;)

Προσωπικα ειναι κατι που δυσκολα και μονο σε πολυ special περιπτωση θα το ξανακανα.

λοιπόν η μεγαλύτερη σχέση μου που κρατάει μέχρι και τώρα έχει περάσει και από το στάδιο του είμαστε μακριά (1,5 χρόνο μέχρι να τελειώσω την σχολή). Επικοινωνούσαμε τηλεφωνικά και μέσω internet αλλά μία φορά το μήνα (τριήμερα) και τα καλοκαίρια, χριστούγεννα, πάσχα ήμασταν αυτοκόλλητοι.

Στο να διατηρηθεί η σχέση βοήθησε το γεγονός ότι και οι δύο προσπαθούσαμε να καταλάβουμε πότε ο άλλος ένιωθε άβολα με τις εξόδους του άλλου, τις νέες παρέες και γενικά να μην τραβάμε το σχοινί στα άκρα ...

Το αν θα κρατήσει μία εξ αποστάσεως σχέση πιστεύω ότι δεν είναι θέμα χιλιομέτρων αλλά θέμα χαρακτήρων

Κων/νου και Ελενης...πηγα σε μια παρεα να πιουμε ενα ποτο.. κι εγω ηπια 2 ενω η αλλη ηπιες 5 τζιν τονικ...μιλαμε οταν σηκωθηκε..ηταν ετοιμη να ξαναπεσει!

άσχημο πράγμα το ποτό και όπως ΄΄ελεγε και ο Κωνσταντάρας στον Μπάρκουλη "Τι το πίνεις το ρημάδι?"

Τόσο καλά ε?!?:X:X

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

λοιπόν η μεγαλύτερη σχέση μου που κρατάει μέχρι και τώρα έχει περάσει και από το στάδιο του είμαστε μακριά (1,5 χρόνο μέχρι να τελειώσω την σχολή). Επικοινωνούσαμε τηλεφωνικά και μέσω internet αλλά μία φορά το μήνα (τριήμερα) και τα καλοκαίρια, χριστούγεννα, πάσχα ήμασταν αυτοκόλλητοι.

Στο να διατηρηθεί η σχέση βοήθησε το γεγονός ότι και οι δύο προσπαθούσαμε να καταλάβουμε πότε ο άλλος ένιωθε άβολα με τις εξόδους του άλλου, τις νέες παρέες και γενικά να μην τραβάμε το σχοινί στα άκρα ...

Το αν θα κρατήσει μία εξ αποστάσεως σχέση πιστεύω ότι δεν είναι θέμα χιλιομέτρων αλλά θέμα χαρακτήρων

ετσι ειναι..οντως. και φυσικα θα πρεπει να υπαρχει θεληση στο να επισκεπτεται το μερος που ειναι ο αλλος/η και οχι να ειναι μονοπλευρα τα πραγματα.

άσχημο πράγμα το ποτό και όπως ΄΄ελεγε και ο Κωνσταντάρας στον Μπάρκουλη "Τι το πίνεις το ρημάδι?"

Τόσο καλά ε?!?:X:X

αστα να πανε!! και να φανταστεις δεν την γνωριζα και καλα την κοπελα. αστο ξεχασε το! :ninja:

Never Give Up:!:

Join friend!

Ρε σταματηστε να ειστε τοσο κακοι με μας τους αλκοολικους.:p

Εγω αγαπω και στηριζω την περι ου ο λογος κοπελα του σουβλακιου-3 και του στελνω τις θερμοτερες ευχες μου για καλη εξελιξη της "ιστοριας" τους.

Παντως περαν την πλακας πολλες φορες το να μεθυσει ο αλλος με εχει βοηθησει να βγαλω ακρη σε περιπτωσεις που δεν ηξερα τι νιωθει ο αλλος ή ηταν μπερδεμενη η κατασταση, μιας και δεν εδειχνε τα πραγματικα του αισθηματα κι ηταν στρειδι. Λύνεται η γλωσσα σου βρε παιδι μου!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε, δεν με νοιάζει αν πίνει ή όχι, αλλά ότι παρασέρνει και εμένα, και έχω κάνει μια μπυροκοιλιά και άντε να την κάψω μετά...Δεν μπορώ και τη ρουτίνα του γυμναστηρίου, και κακά τα ψέμματα, με το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο η μυροκοιλιά δεν πέφτει...

Ποτέ δε δέχτηκα αυτό που λένε πολλοί, πως το ποτό σε κάνει να λες πράγματα που νηφάλιος δεν θα έλεγες. Πιστεύω πως το "είμαι ντίρλα" είναι απλά μια μάσκα που φοράς για να μπορέσεις να πεις κάποια πράγματα.

Ίσα ίσα, 2 μεθυσμένα άτομα δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους... άλλα λεέι ο ένας, άλλα ο άλλος :p

Destiny found.

Ρε, δεν με νοιάζει αν πίνει ή όχι, αλλά ότι παρασέρνει και εμένα, και έχω κάνει μια μπυροκοιλιά και άντε να την κάψω μετά...Δεν μπορώ και τη ρουτίνα του γυμναστηρίου, και κακά τα ψέμματα, με το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο η μυροκοιλιά δεν πέφτει...

Η κοιλια ειναι must στον αντρα. (Η λιγη κοιλιτσα ε:worry:)

Ποτέ δε δέχτηκα αυτό που λένε πολλοί, πως το ποτό σε κάνει να λες πράγματα που νηφάλιος δεν θα έλεγες. Πιστεύω πως το "είμαι ντίρλα" είναι απλά μια μάσκα που φοράς για να μπορέσεις να πεις κάποια πράγματα.

Ίσα ίσα, 2 μεθυσμένα άτομα δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους... άλλα λεέι ο ένας, άλλα ο άλλος :p

Εεεε, απλα με το ποτο αφηνεις αντιστασεις, τυπικοτητες και "πρεπει" στην ακρη και εισαι πιο ελευθερος.

Δεν ειπαμε οτι σε κανει ΧΟΥΛΚ. :p

2 μεθυσμενα ατομα οχι, εναλλαξ.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μου την δίνουν περισσότερο οι γυναίκες που με 1 ποτό προσποιούνται ότι έχουν μεθύσει και είναι σε μια καταστάση νιρβάνα και ουάου και μπορώ να κάνω ότι ******* μου κατέβει στο μυαλό.Τελείως αντισεξουαλικό,πίσσα,πούπουλα και χρυσό βατόμουρο για την ερμηνεία.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ααα,δεν την ξέρεις αυτή την τακτική φίλε μου δυστυχώς.Είναι αυτή με την οποία τελειώνεις ευγενικά μια αμήχανη επαφή με ένα άτομο.π.χ

-Έλα ρε ψυχή,τι κάνεις? (Θέλω να σε πάρω τώρα)

-Καλά ρε,εσύ? (πο πο **** τον μπελά μου)

-Μπλα,μπλα,μπλα (τι ******** λέμε,πρέπει να της ορμήξω)

-Μπλα,μπλα,μπλα (έφαγα σήμερα μεσημεριανό?και αν ναι,τότε τι ήταν?)

-Ρε εσύ ομόρφινες.. (την έριξα την ατάκα ο άτιμος)

-Ε ναι, όταν βρεθούμε να πάμε για κανά καφέ (αλάρμ,αμπόρτ,αμπόρτ):p

Ειστε κακος και εμπαθης κυριε :lol::lol::lol::lol:

Θα ακολουθησω τη συμβουλη της Φρικ και βλεπουμε..:worry:

συμφωνώ για το ψεύτικο της κατάστασης θα πιω θα χαλαρώσω και θα του/της μιλήσω... ίσα ίσα που σου πετάνε μετά και την ατάκα "είχα πιεί κάτι παραπάνω και δεν εννούσα ότι είπα/έκανα"

Ρε σταματηστε να ειστε τοσο κακοι με μας τους αλκοολικους.:p

Εγω αγαπω και στηριζω την περι ου ο λογος κοπελα του σουβλακιου-3 και του στελνω τις θερμοτερες ευχες μου για καλη εξελιξη της "ιστοριας" τους.

Παντως περαν την πλακας πολλες φορες το να μεθυσει ο αλλος με εχει βοηθησει να βγαλω ακρη σε περιπτωσεις που δεν ηξερα τι νιωθει ο αλλος ή ηταν μπερδεμενη η κατασταση, μιας και δεν εδειχνε τα πραγματικα του αισθηματα κι ηταν στρειδι. Λύνεται η γλωσσα σου βρε παιδι μου!:p

Μ'αρεσει που το 'χεις και προμελετημενο!

Κακουργα! :p

Ααα,δεν την ξέρεις αυτή την τακτική φίλε μου δυστυχώς.Είναι αυτή με την οποία τελειώνεις ευγενικά μια αμήχανη επαφή με ένα άτομο.π.χ

-Έλα ρε ψυχή,τι κάνεις? (Θέλω να σε πάρω τώρα)

-Καλά ρε,εσύ? (πο πο **** τον μπελά μου)

-Μπλα,μπλα,μπλα (τι ******** λέμε,πρέπει να της ορμήξω)

-Μπλα,μπλα,μπλα (έφαγα σήμερα μεσημεριανό?και αν ναι,τότε τι ήταν?)

-Ρε εσύ ομόρφινες.. (την έριξα την ατάκα ο άτιμος)

-Ε ναι, όταν βρεθούμε να πάμε για κανά καφέ (αλάρμ,αμπόρτ,αμπόρτ):p

Τσατσο εγραψες! :p

Χωρις πλακα πολλες ειναι οι γυναικες (και γενικοτερα οι ανθρωποι) που κανουν αυτο ακριβως το πραγμα δινοντας συνηθως ψευτικες ελπιδες στον αλλο.

λοιπον next time που θα την δεις πες της οτι θα παιξεται ενα παιχνιδι!καθε φορα που θα πινει καποιος απο τους δυο σας ενα ποτηρι ο αλλος θα του απαγορευει κατι!δεν ξερω τι..αφηνω εσενα να το σκεφτεις!εγω απλως εδωσα μια ιδεα μηπως&βοηθησω:):happy:!

Η κοιλια ειναι must στον αντρα. (Η λιγη κοιλιτσα ε:worry:

δεν συμφωνω:)!!!για σενα μπορει!για αλλες οχι..για μενα οχι!

Χωρις πλακα πολλες ειναι οι γυναικες (και γενικοτερα οι ανθρωποι) που κανουν αυτο ακριβως το πραγμα δινοντας συνηθως ψευτικες ελπιδες στον αλλο.

ασε μου ετυχε πριν κανα μηνα..&οταν της την επεσα μου λεει ''εγω σε εβλεπα σαν φιλο''..!την π******:mad:..αλλα δεν γ*******!σιγα μην κατσω να σκασω κιολας:p!

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!