Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην "συντηρητικη" Ελλαδα ειμαστε ακομα στο σταδιο "εφευρεσης" της "ελευθερης" σχεσης. Σε πιο βορειες χωρες, οπως η Αγγλια, η ανταλλαγη συντροφων ειναι μια καθημερινοτητα (την ελευθερη σχεση την θεωρουν ως κατι πιο συντηρητικο). ;)

Προσωπικα, δεν ξερω... αν ειχα κατι ιδιαιτερο με τον αλλο ισως εξεταζα το ενδεχομενο της σεξουαλικης ανανεωσης για το οφελος της σχεσης μου. Αν ειχα κατι εφημερο δεν θα ειχε νοημα μια "ανανεωση". :confused:

Γενικα ομως θα με χαλουσε ιδιαιτερα η εμπλοκη τριτων και για να γινοταν θα επρεπε να το δουλεψω καλα μεσα μου συναισθηματικα. Λογικα ομως στεκει και ειναι προτιμοτερο απο την απατη ως τροπος διαφυγης απο τον σεξουαλικο κορεσμο εντος μιας σχεσης... :worry:

Στην Αγγλια...Το ειπες και μονος σου...:lol:

Τι ειναι ο συντροφος για να τον δανεισω;Οπως ειχε πει κι η Ραντου στο Κων/νου κ Ελενης:"Κανα κουτακι με ζαχαρη ειναι;":p

[sIGPIC][/sIGPIC]

sansara εμένα με εξιτάρει η ιδέα...

Φυσικά το έχω σκεφτεί, και σίγουρα θα το έκανα αν ήταν εύκολο να βρεις γκομενα με ίδιες προτιμήσεις (όλες κολλημένες είναι με μένα) και ζευγάρι που να γουστάρει τη φάση...

Στην "συντηρητικη" Ελλαδα ειμαστε ακομα στο σταδιο "εφευρεσης" της "ελευθερης" σχεσης. Σε πιο βορειες χωρες, οπως η Αγγλια, η ανταλλαγη συντροφων ειναι μια καθημερινοτητα (την ελευθερη σχεση την θεωρουν ως κατι πιο συντηρητικο). ;)

λολ τα αγγλάκια και τα αμερικανάκια που έτσι και αλλιώς ίδιας ράτσας είναι να παν να μαμηθούνε μαζι με τα "ανοιχτά μυαλά" τους :lol:

Ακούς εκεί συντηρητικοί λολ Ελπίζω να μην παρακμάσουμε και εμείς έτσι όπως και αυτοί :wacko:

Δεν νομίζω να είναι παρακμή:confused:

μα ουτε και ακμη

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Basika prepei na ths travhkseis thn prosoxh!

Arxise gelwntas dynata san xaxas!

Synexise legontas megalofwna asteia gia ksanthies (an einai ksanthia toso to kalytero)

Epeita arxise na reyesai h na kaneis diaforous hxous xrhsimopoiontas thn palamh kai thn masxalh soy!

Me ayta sigoura tha ths travhkseis thn prosoxh! Ta ypoloipa einai eukola! :p

Συμφωνώ με τον Bayern7

και οταν σε φτυσει ή σου πει τι μ...ιες κανεις, να μαι εκει κοντα να ..περάσω καλά μαζι της (χε χε)

Αντρέα, πώς τους το ξεκαθαρίζεις οτι η σχέση σου θα είναι ανοιχτή και σύντομη- ή αβέβαιη? Τους λες, "έλα να σου πως απο τώρα να ξιγηθούμε?"

Συνήθως το γνωρίζουν από πριν γιατί γνωρίζουν εμένα και την άποψη μου σχετικά με αυτό το θέμα.

Αν τώρα μιλάμε για κάποια περίπτωση πρόσφατης γνωριμίας, το ξεκαθαρίζω κάπως έτσι όπως το είπες.

Εχει σημασία για μένα να είναι ξεκάθαρο αυτό πριν "συμβεί" οτιδήποτε, αλλιώς καλύτερα να μη συμβεί....:cool: :cool:

Δεν νομίζω να είναι παρακμή:confused:

Τότε πες μου τι είναι. Σκέφτονται κάθε τόσο τα αμερικανάκια η τα αγγλάκια μια νέα λαμακία και όσοι δεν την ακολουθούν είναι "οπισθοδρομικοί" και "συντηρητικοί" :lol: Ακους εκεί swinging λολ

Γιατί ρε παιδιά το κατακρίνετε?

Όπως σε εμάς μας φαίνεται παράξενο κάτι τέτοιο έτσι και σε αυτούς μπορεί να είναι "ανήκουστη" η μονογαμία.Μπορεί να ακόμα και σ'αυτούς να φαίνεται παράξενο αυτό που εμείς έχουμε για δεδομένο...

no sig...

Μου ελεγε παλια μια φιλη μου απο Αγγλια οτι την επομενη μερα θα συναντουσε τον εραστη της σε μια αλλη πολη και θα καθοταν εκει μερικες μερες στο σπιτι του. Στην ευλογη ερωτηση μου για το τι θα ελεγε στον αντρα της (και εννοουσα τι παρανοικο ψεμα θα του ελεγε) μου απαντησε με φυσικο υφος "η αληθεια ειναι οτι ζηλευει λιγο, αλλα δεν εχει προβλημα γιατι εκεινες τις μερες θα ειναι πολλες ωρες στη δουλεια"... :dizzy: :heat: :fool:

Μου ελεγε παλια μια φιλη μου απο Αγγλια οτι την επομενη μερα θα συναντουσε τον εραστη της σε μια αλλη πολη και θα καθοταν εκει μερικες μερες στο σπιτι του. Στην ευλογη ερωτηση μου για το τι θα ελεγε στον αντρα της (και εννοουσα τι παρανοικο ψεμα θα του ελεγε) μου απαντησε με φυσικο υφος "η αληθεια ειναι οτι ζηλευει λιγο, αλλα δεν εχει προβλημα γιατι εκεινες τις μερες θα ειναι πολλες ωρες στη δουλεια"... :dizzy: :heat: :fool:

Εγώ το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό....

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δηλαδή θα πρέπει να καταπιεζόμαστε

και να περνάμε

σχεδόν όλη μας τη ζωή με έναν άνθρωπο....:cool: :cool: :cool:

Να υποθεσω οτι βλεπεις φανατικα Lost και οτι το ειδωλο σου ειναι ο Σωγιερ?:lol:

Ο ερωτας ειναι μια ιστορια, το σεξ ειναι η τελευταια του σελιδα. Αν διαβασεις την τελευταια σελιδα απο 100 βιβλια θα καταλαβεις τιποτα? :rolleyes:

Να υποθεσω οτι βλεπεις φανατικα Lost και οτι το ειδωλο σου ειναι ο Σωγιερ?:lol:

Ο ερωτας ειναι μια ιστορια, το σεξ ειναι η τελευταια του σελιδα. Αν διαβασεις την τελευταια σελιδα απο 100 βιβλια θα καταλαβεις τιποτα? :rolleyes:

Αν λες για μένα δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, δεν έχω καν...

Οσο για το υπογραμμισμένο, είναι δική σου προσέγγιση,

εγώ δεν την αποδέχομαι, αλλά ακόμα κι έτσι να είναι,

μόνο η τελευταία σελίδα με ενδιαφέρει.....:cool: :cool:

Μια αλλη φορα, ειχα παει σε ενα club (αγγλια)... :p

Προσεξα οτι διπλα μου ηρθε ενα ζευγαρι. Σε λιγη ωρα παρατηρω οτι ο νεαρος ειχε παει στη μια πλευρα του club και η κοπελα στην αλλη στο βαθος και χορευαν μονοι τους! Λεω, καλα παλαβοι ειναι αυτοι.. ηρθαν μαζι στο club να χορεψουν μονοι τους? :blink:

Μετα απο 1-2 ωρες, γυριζω και τι να δω! Ηταν η γκομενα αγκαλια με μια αλλη ασχετη και ο τυπας χορευε μπροστα τους ευτυχισμενος σα να ειχε κλεψει τραπεζα. Εκει καταλαβα πως δουλευει το συστημα: αρχικα διασκορπιζομαστε να εχουμε καλυτερες πιθανοτητες και ο πρωτος που βρει τον λαγο φωναζει και τον αλλο να τον σκοτωσουμε παρεα! :lol:

Φυσικα εφυγαν και οι τρεις μαζι... :X

Μια αλλη φορα, ειχα παει σε ενα club (αγγλια)... :p

Προσεξα οτι διπλα μου ηρθε ενα ζευγαρι. Σε λιγη ωρα παρατηρω οτι ο νεαρος ειχε παει στη μια πλευρα του club και η κοπελα στην αλλη στο βαθος και χορευαν μονοι τους! Λεω, καλα παλαβοι ειναι αυτοι.. ηρθαν μαζι στο club να χορεψουν μονοι τους? :blink:

Μετα απο 1-2 ωρες, γυριζω και τι να δω! Ηταν η γκομενα αγκαλια με μια αλλη ασχετη και ο τυπας χορευε μπροστα τους ευτυχισμενος σα να ειχε κλεψει τραπεζα. Εκει καταλαβα πως δουλευει το συστημα: αρχικα διασκορπιζομαστε να εχουμε καλυτερες πιθανοτητες και ο πρωτος που βρει τον λαγο φωναζει και τον αλλο να τον σκοτωσουμε παρεα! :lol:

Φυσικα εφυγαν και οι τρεις μαζι... :X

Εντάξει ρε συ αυτό μπορεί να είναι και άσχετο,

μπορεί πχ να ήταν γνωστοί....:confused:

Σε καποιο βαθμο συμβαινουν κι εδω αυτα.. Απλως εκει ειναι κατι εντος ατζεντας ενω εδω ειναι η εξαιρεση.

καλημερα σας...

βρε σεις αντι να λετε ειμαι οκ ετσι οπως ειμαι...

με την σχεση που ηθελα η χωρις...

με τις αγκαλιες η τα γουστα σας...

με τα Σ αγαπαω η τα σε θελω σας κλπ κλπ

καθεστε και την λετε ο ενας στον αλλο?

ολοι θα πληγωθειτε καποια στιγμη και δεν ειναι κακο...

ακομα και ο Αντρεας που αν και δεν συμφωνω μαζι του σε ολα,σεβομαι την αποψη του και μαγκια του..απλα πιστευω πως κποια στιγμη θα την πατησει και αυτος και τοτε θα ειναι ευτυχισμενος...

καλημερα σε ολους σας και να ειστε παντα σουπερ:p

καλημερα σας...

βρε σεις αντι να λετε ειμαι οκ ετσι οπως ειμαι...

με την σχεση που ηθελα η χωρις...

με τις αγκαλιες η τα γουστα σας...

με τα Σ αγαπαω η τα σε θελω σας κλπ κλπ

καθεστε και την λετε ο ενας στον αλλο?

ολοι θα πληγωθειτε καποια στιγμη και δεν ειναι κακο...

ακομα και ο Αντρεας που αν και δεν συμφωνω μαζι του σε ολα,σεβομαι την αποψη του και μαγκια του..απλα πιστευω πως κποια στιγμη θα την πατησει και αυτος και τοτε θα ειναι ευτυχισμενος...

καλημερα σε ολους σας και να ειστε παντα σουπερ:p

Μήπως το ημερολόγιο σου δείχνει ακόμα 1950;

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Κούρκουλο;;;;

Αν ήταν την είχα πατήσει θα είχε συμβεί προ πολλού,

είχα τέτοιες ευκαιρίες/παγίδες αλλά τις προσπέρασα επιτυχώς:cool:

Μήπως το ημερολόγιο σου δείχνει ακόμα 1950;

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Κούρκουλο;;;;

Αν ήταν την είχα πατήσει θα είχε συμβεί προ πολλού,

είχα τέτοιες ευκαιρίες/παγίδες αλλά τις προσπέρασα επιτυχώς:cool:

χμμμμμ γιατι ολα τα περνεις προσωπικα?:confused: :wacko: :X