ThunderFox Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παιδιά για να αλλάξω και το θέμα... Δν ξέρω αν θυμάστε την ιστοριούλα μου o totos την θυμάται.Άλλαξα θέση με τον πισινό μου που καθόταν μόνος του.Σε κάποια φάση με λέει η "καινούργια" ερχομαι να καθήσουμε μαζί κ την ώρα που έρχεται ρίχνει ο από πίσω(της καινούργιας θέσης) τον καφέ κ έγιναν όλα λιμπα κ αυτή δν ήρθε τώρα τι να τον πω!!?Που θα βρω ξανά ευκαιρία? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Καλησπερα παιδια, εγω ειμαι σε μια κλασσικη περιπτωση και ειναι οσο να 'ναι σπασιμο νευρων. Ειναι μια κοπελα λιγο μεγαλυτερη μου, δεν εχει μεγαλη σημασια, και ξερω σιγουρα οτι με συμπαθει πολυ κι οτι με βρισκει ωραιο παιδι κλπ. Κανουμε παρεα 2 μηνες περιπου κι ο λογος που δεν εκανα κινηση ειναι οτι ηταν με ενα τυπο και χωρισαν πριν απο μερικες μερες. Δεν ειναι κολλημενη μαζι του. Το θεμα ειναι οτι εγω, δυστυχως ή ευτυχως, εχω αρχισει να την ψιλοπαταω μαζι της. Αυτο που δε ξερω ειναι πως στο διαλο θ'αντιδρασει αν της δειξω το οτιδηποτε. Θα αξιζει κι αυτο βγει σε κακο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παιδιά για να αλλάξω και το θέμα... Δν ξέρω αν θυμάστε την ιστοριούλα μου o totos την θυμάται.Άλλαξα θέση με τον πισινό μου που καθόταν μόνος του.Σε κάποια φάση με λέει η "καινούργια" ερχομαι να καθήσουμε μαζί κ την ώρα που έρχεται ρίχνει ο από πίσω(της καινούργιας θέσης) τον καφέ κ έγιναν όλα λιμπα κ αυτή δν ήρθε τώρα τι να τον πω!!?Που θα βρω ξανά ευκαιρία? Γιατί να μην ξαναβρείς ευκαιρία ωρέ κουμπάρε? Φυσικά και θα βρεθεί.Απλά να θυμάσε ότι κάποιες φορές τις ευκαιρίες πρέπει να τις δημιουργήσουμε εμείς και όχι απλά να περιμένουμε να εμφανιστούν... Καλησπερα παιδια, εγω ειμαι σε μια κλασσικη περιπτωση και ειναι οσο να 'ναι σπασιμο νευρων. Ειναι μια κοπελα λιγο μεγαλυτερη μου, δεν εχει μεγαλη σημασια, και ξερω σιγουρα οτι με συμπαθει πολυ κι οτι με βρισκει ωραιο παιδι κλπ. Κανουμε παρεα 2 μηνες περιπου κι ο λογος που δεν εκανα κινηση ειναι οτι ηταν με ενα τυπο και χωρισαν πριν απο μερικες μερες. Δεν ειναι κολλημενη μαζι του. Το θεμα ειναι οτι εγω, δυστυχως ή ευτυχως, εχω αρχισει να την ψιλοπαταω μαζι της. Αυτο που δε ξερω ειναι πως στο διαλο θ'αντιδρασει αν της δειξω το οτιδηποτε. Θα αξιζει κι αυτο βγει σε κακο? Αν είστε καλοί φίλοι μεταξύ σας μίλα και θα καταλάβει.Άμα είναι θα προχωρίσεις.Αυτή όμως μπορεί να σε βλέπει καθαρά σαν φίλο ( δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό... ).Οπότε προχωράς στα τυφλά και ελπίζεις...Πρόσεξε μόνο πως θα της το φέρεις.Κανόνισε να σου πει καμία ώρα ότι πιστεύει πως κάνεις παρέα μαζί της μόνο επειδή την γουστάρεις...:lol: Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 καλησπέρα και απο την γυναίκα της συντροφιάς... την άποψή μου την ξέρετε...:happy: δεν μου βγηκε πάντα σε καλό αλλά τόλμησα.. την μόνη φορά που σίγουρα δεν μου βγήκε σε καλό...ηταν όταν ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ να φύγω απο κατι...:mad: μην κολλάτε...τις ευκιρίες τις δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι και αν καποιος ειλικρινά θέλει να ειναι μαζί με καποιον αλλο τότε σίγουρα μικρά ''χαζα'' πραγματάκια δεν το σταματάνε...μπορώ να πω πως αυτά τον φέρνουνε και πιο κοντά...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 btw ένα άλλο που με προβληματίζει είναι η συμπεριφορά των γονέων (για την εφηβεία μιλάω) "Φτιάξτα με κάποιον και θα δεις". Γιατί να υπάρχουν τέτοια κολήματα ακόμα κια σήμερα;:confused: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Για εξήγα γιατί δεν σε πιάνω... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 btw ένα άλλο που με προβληματίζει είναι η συμπεριφορά των γονέων (για την εφηβεία μιλάω) "Φτιάξτα με κάποιον και θα δεις".Γιατί να υπάρχουν τέτοια κολήματα ακόμα κια σήμερα;:confused: και εγω θελω εξηγηση...:ninja: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Εννοώ: Πολλοί γονείς βάζουν τιμωρία (και όλα τα σχετικά) στα παιδιά τους άμα έχουν σχέση σε αυτή την ηλικία. Προσωπικά έχω γνωρίσει και κοπέλα που την άλλαξαν σχολείο επειδή το ψιλιάστηκαν... Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Εννοώ: Πολλοί γονείς βάζουν τιμωρία (και όλα τα σχετικά) στα παιδιά τους άμα έχουν σχέση σε αυτή την ηλικία. Προσωπικά έχω γνωρίσει και κοπέλα που την άλλαξαν σχολείο επειδή το ψιλιάστηκαν... αμαν!τριτοκοσμικές αντιδράσεις....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Εννοώ: Πολλοί γονείς βάζουν τιμωρία (και όλα τα σχετικά) στα παιδιά τους άμα έχουν σχέση σε αυτή την ηλικία. Προσωπικά έχω γνωρίσει και κοπέλα που την άλλαξαν σχολείο επειδή το ψιλιάστηκαν... Σίγουρα πλάκα μας κάνεις...:X Στην κατοχή ζούμε τελικά...:worry: :confused: :blink: :wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Μα τι κακό νομίζουν ότι θα συμβεί άμα τα έχουμε; Το να γνωρίσουμε το άλλο φύλο είναι κακό; Αφού είναι ο μόνος δρόμος για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας... Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Μα τι κακό νομίζουν ότι θα συμβεί άμα τα έχουμε; Το να γνωρίσουμε το άλλο φύλο είναι κακό; Αφού είναι ο μόνος δρόμος για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας... σωστο σε βρισκω... αλλα με μετρο και προσοχη ε?:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 σωστο σε βρισκω... αλλα με μετρο και προσοχη ε?:ninja: Ναι βρε:p Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Ε καλά αυτό το κάνουν μερικοί μπαμπάδες που δεν έχουν εξυνχρονιστεί με την εποχή που ζούμε στις κόρες τους.Μην νομίζεις όμως.Μόλις πάνε αυτές κάπου στα 16-17 όλα οκ.Δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Ε καλά αυτό το κάνουν μερικοί μπαμπάδες που δεν έχουν εξυνχρονιστεί με την εποχή που ζούμε στις κόρες τους.Μην νομίζεις όμως.Μόλις πάνε αυτές κάπου στα 16-17 όλα οκ.Δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. δηλαδη αν δε μιλαγαμε γι αυτην την ηλικια για ποιαν λεγαμε?:ninja: για χαλαρωστε λιγακι βρεε :X :cool: :blink: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Απλά ενοοώ ότι αν έχουν σκοπό να κάνουν μία σοβαρή σχέση με μία κοπέλα με σκοπό να κρατήσει ( τί λέω τώρα??? ) να μην ανησυχούνε γιατί αυτές οι απαγορεύσεις από το σπίτι είναι παροδικές και θα περάσουν. Φυσικά υπάρχουν κι εδώ εξαιρέσεις...δυστυχώς. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παιδιά :whistle: :yahoo: . Για να μήν πείτε οτι ΄ξέχασα, ήθελα να σας πληροφορήσω πως η μέρα τα έφερε μόνη της. Το πρωί μου λεει ο πατέρας μου σήμερα θα αργήσω λίγο να σε πάρω. Και το διάλλειμα υπήρψαν κάτι εμπόδια.. άρα... :happy: . Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Πήγα να κάνω κάτι αλλά μια άλλη κάθησε εκείνη την ώρα κ μετά τελευταία ώρα αρχαία δεύτερο θρανίο δε λέει... Πάντως θα έχουμε εξελίξεις από Παρασκευη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παιδιά :whistle: :yahoo: . Για να μήν πείτε οτι ΄ξέχασα, ήθελα να σας πληροφορήσω πως η μέρα τα έφερε μόνη της. Το πρωί μου λεει ο πατέρας μου σήμερα θα αργήσω λίγο να σε πάρω. Και το διάλλειμα υπήρψαν κάτι εμπόδια.. άρα... :happy: . δηλαδη τι εγινε? για πες μας! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 την πήγες σπίτι κ τα φτιάξατε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 δηλαδη τι εγινε? για πες μας! Πάντως μπορεί να σας φανεί λίγο βλακεία, αλλά λέτε να την πειράξει που σας μιλαω γιαυτό το θέμα? Πριν την βρώ χτυπούσε η καρδιά μου συνέχεια, αλλα οταν χτύπησε το κουδούνι πήγα γρήγορα και έκατσα απο κει που περνούσε και περίμενα, παρολίγο να μου ξεφύγει αλλά την είδα και της φώναξα, στην αρχή δεν άκουσε αλλά επέμεινα λίγο και γύρισε. ήταν πολύ άνετη λες και το περίμενε και ήμουν και γώ λίγο άνετος. Στην αρχή μου άνοιξε και μόνη της κουβέντα., και μετά απο λίγο μπήκα στο θέμα. Της είπα πως δεν ήθελα να κάποια κίνηση γιατί δεν ήθελα να την δυσκολέψω. Ήταν και μια φίλη της μαζί μας, αλλα όταν πήγε σπίτι της μείναμε οι δυό μας. Μου είπε οτι της αρέσω αλλά το ίδιο και η φίλη της και ήταν συνεχώς στο βλέμμα της κάποια δυσκολία και την ρώτησα τι θα μπορεί να γίνει. Και της είπα να μιλήσει με τη φίλη της και μου οτι θα μιλήσουν και θα μου πει.Την αποχαιρέτησα και έφυγα. Να φανταστείται τη χαρά μου πήγα δύο ώρες συνεχόμενες φροντηστήριο που συνήθως βαριέμαι μέχρι θανάτου και δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα!!! :love: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 α πολυ καλα! αυτα! αλλα πως θα το μαθει οτι σου δινουμε συμβολες??? εκτοςςςςς αν της το πεις εσυ! εσυ δες πως θα παει και αυριο..και θα μας πεις νεοτερα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Καλό είναι βέβαια να μην το μάθει αλλά έτσι κι αλλιώς είναι κακό? Σου άρεσε και έψαχνες ένα τρόπο να της το προσεγγίσεις όσο πιο καλά μπορούσες.Βέβαια ΚΑΛΟ θα ήταν να μην ξέρει τπτ... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Ναι οκ εξάλλου δεν είναι κακό να μιλήσεις με κάποιον. Και με φίλους μου μίλησα το ίδιο κάνω και με σας. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 βρε σεις... και εγω τα εχω τα κιλακια μου... ισως και με την σεσουλα :lol: αλλα αυτο δεν με κανει χαλια ατομο...ισα ισα(δεω ναι με παινευω:p ) μην κοιτατε την εξω εμφανιση...το μεσα ειναι δυσκολο να δειτε και να βρειτε ομορφο... καλη σας τυχη:p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts