Ang391 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Mou eixe tuxei kai emena mia fora prin 2xronia auto. Eixa paei sto party tis kopelas opou mou kanane ekpliksi kai mou ferane mia tourta me kergia...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 exo sxesi me mia kopela edo kai 2 mines, to problima einai oti exi kati kolites poy tis kseri xronia.. stis 12/12 einai tou agioy spiridona, giortazi mia kali tis koliti poy meni spata. stis 12/12 exo kai ego gene8lia.. kai ilikrina ime se diskoli 8esi. i koliti tis.. me kalese na pame spiti tis opoy 8a kani kati san party.. kathe xrono i kopela moy pigeni spata.. opoy to bradi kimate eki dioti meta tis 10 den exi sigkinonia..etsi exi pesi se apelpisia kai den kseri ti na kani..den 8eli na grapsi oyte emena oyte tin fili tis. ego den 8a kano party kai tetia skinika dioti oli moy fili/es lipoun ektos a8inon..(logo spoudon,strato,ktl) ego den 8elo na tin pieso kai na tis po..oxi den 8a pas..8a minis mazi moy.. skeytome oti afou me kalese na pao kai ego..omos,exo gene8lia kai 8a ta kano se kseno spiti..?? ti 8a lene....:worry: πανε φιλε πανε! παρε και ουισκια βοτκες κτλ και μια τουρτα που θα σου παρει η κοπελα σου...και καλα να περασετε! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Φιλε χαλαρα πηγαινε με στο σπιτι που θα γινει η γιορτη με την φιλη σου...και γιατι οχι να συνεννοειθεις με την κοπελια που γιορταζει να κανετε μαζι ενα παρτακι!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Eγώ έχω αντίθετη άποψη. Στείλε τη δικιά σου στο πάρτυ και βγες καμιά μπαρότσαρκα με κανένα άλλο γκομενάκι. Ευκαιρία είναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Eγώ έχω αντίθετη άποψη. Στείλε τη δικιά σου στο πάρτυ και βγες καμιά μπαρότσαρκα με κανένα άλλο γκομενάκι. Ευκαιρία είναι..... Ειναι και αυτο μια αποψη!!!!;) ;) :) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ειναι και αυτο μια αποψη!!!!;) ;) :) :) Και μάλιστα η καλύτερη..... Σιγά τώρα μην τρέχεις σαν το σκυλάκι το κανίς πίσω απο τη φούστα της, να πας σε ένα πάρτυ που δεν θα ξέρεις και δεν θα σε ξέρει κανείς και από εκεί που θα ήσουν το επίκεντρο όλων (λόγω γενεθλείων) να περάσεις μια βραδιά βαρετή και μάλιστα απαρατήρητος:mad: :mad: μπλιαξξξξξ:p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 κοιτα δεν ειμαι της αποψης να τα γιορτασεις σε ενα ξενο σπιτι τα γεννεθλια σου.Καλoς ή κακoς ειναι και δικη σου μερα κι αφου πια ειστε μαζι θα πρεπει να το σεβαστει και οχι να υποχωρησεις ολικα εσυ. Πηγαινεται μαζι στη φιλη της αλλα επιλεξτε να μεινετε καπου μαζι μετα οι δυο σας ή αν υπαρχει αμαξι να γυρισετε μαζι.Και να κανετε κατι αλλο που ισως εσυ θα εχεις να προτινεις. Ως τωρα γινονταν οσα ειπες γιατι δεν υπηρχες εσυ στη ζωη της τωρα το θεωρω πολυ εγωιστικο (απο πλευρας της) να σε κανει μπαλακι την μερα των γεννεθλιων σου,κι οσο για την κολλητη της αν ειναι πραγματικη φιλη δεν θα παρεξηγησει αντιθετα θα πρεπει να καταλαβει..αυτα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Και μάλιστα η καλύτερη..... Σιγά τώρα μην τρέχεις σαν το σκυλάκι το κανίς πίσω απο τη φούστα της, να πας σε ένα πάρτυ που δεν θα ξέρεις και δεν θα σε ξέρει κανείς και από εκεί που θα ήσουν το επίκεντρο όλων (λόγω γενεθλείων) να περάσεις μια βραδιά βαρετή και μάλιστα απαρατήρητος:mad: :mad: μπλιαξξξξξ:p :p :p :p αν και ειναι η πρωτη φορα θα συμφωνησω μαζι σου !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Eγώ έχω αντίθετη άποψη. Στείλε τη δικιά σου στο πάρτυ και βγες καμιά μπαρότσαρκα με κανένα άλλο γκομενάκι. Ευκαιρία είναι..... Βιάστηκες να συμφωνήσεις, δεν είδες το αρχικό μου σχόλιο....:lol: :lol: :lol: Τι εννοείς πρώτη φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Να πάει ο φίλος...:) Δεν θα πάθουμε και τίποτα εμείς οι άντρες αν υποχωρούμε σε κάποια πράγματα...Όχι σε όλα,σε κάποια andreasarc...;) Gentleman mode on...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Να πάει ο φίλος...:) Δεν θα πάθουμε και τίποτα εμείς οι άντρες αν υποχωρούμε σε κάποια πράγματα...Όχι σε όλα,σε κάποια andreasarc...;) Gentleman mode on...:cool: Φίλε μου με τέτοια μυαλά, πάει το έχασες το παιχνίδι...:happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Βιάστηκες να συμφωνήσεις, δεν είδες το αρχικό μου σχόλιο....:lol: :lol: :lol: Τι εννοείς πρώτη φορά; οτι κι αν κανει δικαιολογημενος ειναι οχι δεν το δεχομαι να τον τρεχει ανημερα γεννεθλιων για την κολλητη της!! Αυτη τειναι η αποψη μου και δυστυχως ειμαι καθετη! Οπως ειπωθηκε και πιο πανω θα ειναι αγνωστος μεταξυ αγνωστων ανημερα των γεννεθλιων του!! ΑΔΙΚΟ... *Εννοω οτι δεν εχει τυχει απο οσο θυμαμαι να εχω ξανασυμφωνησει μαζι σου αλλα δεν το λεω ειρωνικα..* Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Φίλε μου με τέτοια μυαλά, πάει το έχσες το παιχνίδι...:happy: :happy: Γιατί...;;;:worry: Δεν είπαμε να γίνουμε το κανίς τους όπως λες,αλλά δεν γίνεται και να τις "γράφουμε" συνεχώς λες και είναι αντικείμενα...:happy: Γυναίκα έχεις...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Γιατί...;;;:worry: Δεν είπαμε να γίνουμε το κανίς τους όπως λες,αλλά δεν γίνεται και να τις "γράφουμε" συνεχώς λες και είναι αντικείμενα...:happy: Γυναίκα έχεις...;;;:worry: Πολλές, φίλε μου, αλλά καμία μόνιμη.......:shifty: :shifty: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 οτι κι αν κανει δικαιολογημενος ειναι οχι δεν το δεχομαι να τον τρεχει ανημερα γεννεθλιων για την κολλητη της!! Αυτη τειναι η αποψη μου και δυστυχως ειμαι καθετη! Οπως ειπωθηκε και πιο πανω θα ειναι αγνωστος μεταξυ αγνωστων ανημερα των γεννεθλιων του!! ΑΔΙΚΟ... *Εννοω οτι δεν εχει τυχει απο οσο θυμαμαι να εχω ξανασυμφωνησει μαζι σου αλλα δεν το λεω ειρωνικα..* Γιατί φίλε μου; έχουμε ξαναμιλήσει μαζί;:confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Γιατί φίλε μου; έχουμε ξαναμιλήσει μαζί;:confused: :confused: προσωπικα οχι αλλα σε καποιο αλλο θεμα ναι και ειναι η δευτερη φορα που σου θυμιζω πως ειμαι κοπελα!! τες πα αστο..:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 καλα, andreasarc τα σπαω, τρελο γελιο. θα διαφωνησω μονο στο σημειο για το αλλο γκομενακι, αν φαινεται ενταξει η κοπελα ειναι κριμα να κανεις τετοια μπινια. γενικα διαφωνω με αυτο, ή εισαι με καποια ή χωριζεις και κανεις τη ζωη σου. οσο για το κανις συμφωνω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 καλα, andreasarc τα σπαω, τρελο γελιο. θα διαφωνησω μονο στο σημειο για το αλλο γκομενακι, αν φαινεται ενταξει η κοπελα ειναι κριμα να κανεις τετοια μπινια. γενικα διαφωνω με αυτο, ή εισαι με καποια ή χωριζεις και κανεις τη ζωη σου. οσο για το κανις συμφωνω.:p Γι αυτό εγώ δεν κάνω σχέσεις.......:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 πεσ της την πολυ σπανια και πρωτοτυπη ατακα...σε ξερω απο καπου????:lol: :lol: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Παίδες έχω το εξής πρόβλημα. Την κοπέλα μου την παρενοχλει με μηνυματα και κλήσεις συνεχώς ένας πρώην της. Μας έχει δει μαζί, και απο κέινη τη μέρα ενοχλεί περισσότερο. Της έχει διαμηνύσει μάλιστα ξεκάθαρα πως θα συνεχίσει αυτό το βιολί μέχρις ότου καταφέρει να μας χωρίσει. Τι κάνω; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Παίδες έχω το εξής πρόβλημα. Την κοπέλα μου την παρενοχλει με μηνυματα και κλήσεις συνεχώς ένας πρώην της. Μας έχει δει μαζί, και απο κέινη τη μέρα ενοχλεί περισσότερο. Της έχει διαμηνύσει μάλιστα ξεκάθαρα πως θα συνεχίσει αυτό το βιολί μέχρις ότου καταφέρει να μας χωρίσει. Τι κάνω; Η πιο σωστη λυση ειναι να τον αγνοησετε και οι δυο..αν ασχοληθητε μαζι του απλα θα καταφερει αυτο που θελει και θα ειναι πολυ χαζο γιατι σας το εχει πει και ξερετε το σκοπο του. Τωρα το να μπειτε στη διαδικασια να ανοιγετε μαζι του κουβεντες απλα του δινετε αξια και τον βαζετε στη ζωη σας, γεμιζοντας του τα κενα που εχει τοσο του μυαλου του οσο και του χρονου του. Και τελος αν εσεις ειστε μαζι οτι αλλο ειναι τριτο σε εσας και κρατατε μακρυα.. Οσο γαιδαρος και να ειναι θα σκασει καποια στιγμη ειδικα αν δει οτι το μονο που καταφερνει με τα τηλ και τα sms ειναι να χρεωνεται και να σπαζεται αν τον αγνοητε!!! Ευχομαι ολα να πανε καλα και απο προσωπικη εμπειρια σας λεω να μην κολλησετε σε αυτο γιατι μονο κακο θα σας κανει.:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Υπάρχει και η απλή λύση αλλαγής αριθμού, αν αυτό είναι εφικτό. Αλλιώς αγόρασε της ένα smartphone και βάλε τον στην blacklist :p. Εναλλακτικά γράφε τον, χρεώνεται οπότε κάποια στιγμή θα σταματήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Μπα, δεν πρόκειται. Από τη στιγμή που μου έχει πει πως δεν ενδιαφέρεται και πως τον αγνοεί, δεν έχω την παραμικρή διάθεση. Τη λύση του smartphone την σκέφτηκα, αλλά το blacklist απορριπτει της κλήσεις νομίζω και δεν το θέλω αυτό. θέλω να νομίζει πως χτυπάει το τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνει, γιατί απορρίπτονται οι κλήσεις και είναι ικανός να πάει έξω από το σπίτι της και να φωνάζει. Το έχει κάνει ήδη. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 το να πας να στενεσε απ'εξω απο ενα σπιτι και να μαλ..αι δεν θελει τιποτα ουτε μυαλο ουτε ηθος!! απο εκει κρινεις την ποιοτητα του ανθρωπου ... φανταζομαι λοιπον οτι ειναι το πιο ιδανικο να βγει ο μπαμπας της ..ή απλα να καλεσετε την αστυνομια..γενικα ομως μην ασχολειστε..κι αστον να πυρποληθει και στο Συνταγμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Νομίζω είναι πολύ απλή η λύση... Πατε μια βόλτα στον εισαγγελέα και το αναφέρετε.... Μπορεί να διεκδικίσει με ασφαλιστικά μέτρα να του απαγορευτεί να πλησιάζει την ίδια ή το σπίτι της... Οσο για τις κλήσεις, εγώ αν έπαιρνε θα πατούσα το πράσινο κουμπάκι και θα τον άφηνα να χρεώνεται χωρίς να τον ακούω Τα sms θα τον κουράσουν σύντομα και θα το κόψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts