astarti Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Δε νομιζω πως υπάρχει απάντηση πάντα για αυτά τα θέματα. Βλέπεις, πολλές φορές ο άνθρωπος λειτουργεί παρορμητικά και συναισθηματικά, βάζοντας την λογική στην άκρη. Αρκεί να μην μετανιώνεις για ότι κάνεις! Εγώ θα σου σύστηνα να μην αγχώνεσαι και να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Προσωπικά, αν ήμουν στην θέση σου, θα τα παρατούσα όλα και θα περνούσα μια χαρά μόνη μου μακριά απο υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Βέβαια, όλα έχουν το τίμημά τους. @achileas Μερικές φορές και η απόσταση Παγκράτι-Φάληρο μπορεί να είναι τεράστια, ειδικά αν πετύχεις πορεία ή απεργία ή κλειστούς δρόμους!:p Σοβαρά τώρα, θεώρώ ότι είναι εφικτές οι σχέσεις εξ' αποστάσεων, αρκεί να υπάρχει διάθεση και υπομονή. Αν μιλήσεις πιο συγκεκριμένα, θα μπορέσουμε να το αναπτύξουμε περισσότερο. Προσωπικά έχω δοκιμάσει long distance σχέση με Αθήνα-Πάτρα και Ελλάδα-Αμερική.:cool: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Προσωπικά έχω δοκιμάσει long distance σχέση με Αθήνα-Πάτρα και Ελλάδα-Αμερική.:cool: Tώρα είσαι ελευθερη, να υποθέσω... ε;:rolleyes: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Tώρα είσαι ελευθερη, να υποθέσω... ε;:rolleyes: :p Χεχε...όχι:p Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Tώρα είσαι ελευθερη, να υποθέσω... ε;:rolleyes: :p :lol: :lol: ωραιος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Δε νομιζω πως υπάρχει απάντηση πάντα για αυτά τα θέματα. Βλέπεις, πολλές φορές ο άνθρωπος λειτουργεί παρορμητικά και συναισθηματικά, βάζοντας την λογική στην άκρη. Αρκεί να μην μετανιώνεις για ότι κάνεις! Εγώ θα σου σύστηνα να μην αγχώνεσαι και να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Προσωπικά, αν ήμουν στην θέση σου, θα τα παρατούσα όλα και θα περνούσα μια χαρά μόνη μου μακριά απο υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Βέβαια, όλα έχουν το τίμημά τους. @achileas Μερικές φορές και η απόσταση Παγκράτι-Φάληρο μπορεί να είναι τεράστια, ειδικά αν πετύχεις πορεία ή απεργία ή κλειστούς δρόμους!:p Σοβαρά τώρα, θεώρώ ότι είναι εφικτές οι σχέσεις εξ' αποστάσεων, αρκεί να υπάρχει διάθεση και υπομονή. Αν μιλήσεις πιο συγκεκριμένα, θα μπορέσουμε να το αναπτύξουμε περισσότερο. Προσωπικά έχω δοκιμάσει long distance σχέση με Αθήνα-Πάτρα και Ελλάδα-Αμερική.:cool: Μιλαω απο προσωπικη πειρα. Τα ειχα με κοπελα απο Μυτιληνη. Ηταν χοντροδυσκολα θα ελεγα.Χωρισαμε γιατι καταλαβαμε και οι δυο οτι ηταν ψυχοφθορο. Ξερεις τι ειναι να εισαι ετοιμος να φυγεις και να σου λενε οτι εχει απαγορευτικο? Αστα να πανε. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Και ειδικά με τα σκηνικά που γίνονται με τα καράβια αυτές τις μέρες...πακέτο!:) Τι να σου πω, ανάλογα τη δύναμη που εχει ο καθένας....λέω εγώ τώρα!:p Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Παιδιά μιας και είδα το θέμα και με έχει προβληματίσει ένας φίλος μου πολύ με το θέμα της σχέσης του(και δεν ξέρω τι να τον συμβουλέψω:( ) ας πω κάποια πράγματα εδώ γιανα ακούσω και την άποψη σας:) Λοιπόν το παιδί ήταν συμμαθητής μου (Γ' Λυκείου δλδ τελείωσε) και τα έχει από τις αρχές της χρονιάς με μια κοπέλα(και αυτή Γ' Λυκείου). Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι της κοπέλας η μητέρα είναι χωρισμένη και για διάφορους λόγους(από ότι έχω καταλάβει κυρίως οικονομικούς) η κοπέλα μένει με τη μάνα της, αλλά και τη γιαγιά και τον παππού της. Έτσι υπόκειται σε έλεγχο από 3 άτομα. Καθ'ότι είναι αδύναμος χαρακτήρας και φοβισμένη (σε σημείο να μην αλλάζει τον αριθμό του κινητού της για να μην φωνάξει η γιαγιά) προσπαθεί να "καλοπιάνει" τη γιαγιά της και τον παππού της συνεχώς, ώστε να μην έχουν καβγάδες μέσα στο σπίτι και να διατηρεί την ηρεμία της. Αυτό όμως αποβαίνει εις βάρος τη σχέση τους καθώς "καλοπιάνοντας" τους γέρους (:p ) έχει μετατρέψει τον φίλο μου σε "δούλο" της γιαγιάς της, λέγοντας του "κάνε το για μένα", χάρες όμως της γιαγιάς. Η κατάσταση ήταν χειρότερη κατά την διάρκεια του χειμώνα, όταν (όντας και σε διαφορετικά σχολεία-φροντιστήρια) κατάφερνε να τη δει μόνο κάθε Κυριακή (και αυτό όχι πάντα). Τώρα, αν και όπως μου λέει έχει βελτιωθεί αισθητά(πχ ήθελαν αναπάντητες από την κοπέλα κάθε μισάωρο γιανα ξέρουν ότι είναι καλά, πράγμα που πλέον κόπηκε), έχουν δημιουργηθεί άλλα προβλήματα όπως ότι η οικογένεια της ψάχνει την οικονομική κατάσταση, τα επάγγελματα κτλ της οικογένειας του παιδιού. Συν τοις άλλοις οι γέροι κατηγορούν το κορίτσι σαν πουτ@ν@, αλήτισσα κτλ επειδή έχει σχέση:blink: . Ακόμη και μπροστά της βρίζουν τον φίλο μου χωρίς αυτή να μπορεί να αντιδράσει και κρατώντας τα μέσα της τελικά ξεσπάει στη σχέση τους. Να τονίσω όμως ότι όποτε βρεθεί το παιδί στο σπίτι της κοπέλας μόνο που δεν τον γλύφουν. Επίσης η μάνα της και η γιαγιά της είναι ΥΠΕΡ-προτατευτικές με αποτέλεσμα το παιδί να φοβάται ότι θα τους κουβαληθούν στον τόπο σπουδών τους (και οι 2 έχουν περάσει στην ίδια πόλη) και σαν αδύναμη η κοπέλα και εξαρτημένη οικονομικά, να μην μπορεί να απαλλαχτεί από αυτές με τίποτα! Επιπρόσθετα τους είχαν υποσχεθεί ότι μπορούν να πάνε μαζί διακοπές, πράγμα που αναίρεσαν 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση τους, γιατί ήταν μικροί και κυριώς γιατί η μάνα της δεν είχε προ-ετοιμαστεί ψυχολογικά:!: ! Τώρα το πρόβλημα του είναι ότι την αγαπάει πολύ (και είμαι σίγουρος και αυτή) και δεν ξέρει τι να κάνει και πως να την βοηθήσει. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να την χωρίσει, αλλά ούτε αντέχει να την βλέπει συνεχώς στενοχωρημένη ενώ να μην ξέρει πότε θα τελείωσει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση. Θέλει να κάνει υπομονή αλλά προβληματίζεται κιόλας... Να προσθέσω ότι και οι γονείς του παιδιού δεν βλέπουν θετικά τη σχέση, χωρίς όμως να δημιουργούν προβλήματα... Τις απόψεις σας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Χεσε μεσα Πολυχρονη, που δεν γιναμε ευζωνοι....:( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 χμμ, αν είστε τόσο καλά έχεις σκεφτεί να πάνε οι γονείς σου να μιλήσουν στους γονείς της κοπέλας? μιας και απο ότι κατάλαβα ότι και πείτε εσυ κ η κοπέλα δεν νομίζω να σας ακούν καν..:( Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 λοιπον, θελω μια γυναικα που να εχει αποδειξει στους αλλους αλλα και στον εαυτο της οτι εχει κατανοηση απεναντι στο αντρικο φυλο. και λεμε κατανοηση, κατανοω καποια πραγματα και υπομενω, οχι οτι να'ναι, ολοι ξερουμε τι σημαινει κατανοηση. γιατι λυπαμαι, αλλα δεν εχω βρει καμια, τουλαχιστον μεχρι το απογευμα ετσι νομιζα, τωρα καπως αλλαξε :whistle: φυσικα δε βγαζω την ουρα μου απ'εξω, φταιω κι εγω σ'αυτη την ελλειψη κατανοησης αλλα μεχρι που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 JuNiOr δεν είναι η δικιά μου κοπέλα :O Τέσπα από ότι ξέρω δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσουν οι γονείς του στην οικογένεια της... Μη ξεχνάμε ότι κανείς δεν θέλει αυτή τη σχέση, εκτός από τα παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 JuNiOr δεν είναι η δικιά μου κοπέλα :O Τέσπα από ότι ξέρω δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσουν οι γονείς του στην οικογένεια της... Μη ξεχνάμε ότι κανείς δεν θέλει αυτή τη σχέση, εκτός από τα παιδιά! επομενως ας κανουν υπομονη να πανε εκει που περασανε και νομιζω πως θα βελτιωθουν τα πραγματα. επισης για αποφυγη του κουβαληματος των δικων της- επειδη εξαρταται απο αυτους- ας βρουν και οι δυο απο μια δουλεια για να ξεφυγουν απο αυτο. Ειμαι σιγουρος πως η κοπελα καποια στιγμη θα την κανει την επανασταση της και θα ξεκοψει. ωστοσο για να γινει αυτο θα πρεπει ο φιλο σου να την συμπαραστεκεται και οχι να την παρασυρει να το κανει. και οταν το κανει να ειναι μαζι της διπλα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Πιστευω οτι οσο και αν ποναει θα πρεπει να διακοψει την σχεση θα ειναι πιο ασχημα μετα φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 σας εχει τυχει ποτε μια "φιλη" που τρεις μερες πριν να σε βλεπει στον δρομο και να μην σου μιλαει μεα να σου στελνει μηνυμα να σε ρωταει τι κανεις και μετα την αμεσως επομενη να σε βλεπει παλι και να μην σου μιλαει? τι θα κανατε? εγω ειμαι στα προθυρα να τις στριψω το λαρυγγι με την βλακεια που την κατεχει:mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 σας εχει τυχει ποτε μια "φιλη" που τρεις μερες πριν να σε βλεπει στον δρομο και να μην σου μιλαει μεα να σου στελνει μηνυμα να σε ρωταει τι κανεις και μετα την αμεσως επομενη να σε βλεπει παλι και να μην σου μιλαει? τι θα κανατε? εγω ειμαι στα προθυρα να τις στριψω το λαρυγγι με την βλακεια που την κατεχει:mad: :mad: :mad: :mad: Οποιος καταλαβει φιλε μου τις γυναικες θα παρει Νομπελ Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 ανα εχεις βαλει σκοπο να προσπααθησεις να καταλαβεις τις γυναικες, χανεις τον χρονο σου ασκοπα φιλε μου :rolleyes: Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 ανα εχεις βαλει σκοπο να προσπααθησεις να καταλαβεις τις γυναικες, χανεις τον χρονο σου ασκοπα φιλε μου :rolleyes: Αν αυτο το λες για μενα σου λεω οτι εχω σταματησει πριν παρα πολλα χρονια και βρηκα την υγεια μου :D Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 na mantepsw oti auti ti 'filh' ti psilogoustareis ligo? mporei na to katalave kai na mi niwthei aneta apo konta...h na mi thelei na deiksei 'sumpathia' guro stous/stis alles... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Φίλε μου κ εμένα μου έτυχε αυτό πιο παλιά χωρίς να καταλάβω το λόγο. Απο το κινητό μιλούσαμε αλλά από κοντά τζίφος. Άντε καμια φορά να λέγαμε ένα γειά. Τόσο πολύ ντρέπεται;;; Τί να σ πώ; Δεν ξέρω κ εγώ. Άβυσσος η ψυχή των γυναικών. Δοκίμασες να της μιλήσεις εσύ εκείνη τη στιγμή; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 μαλλον η φιλη θα μεταφερθει ΕΔΩ αρμοζει καλυτερα... παντως στην θεση σου θα σταματουσα να την εδινα σημασια... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 na mantepsw oti auti ti 'filh' ti psilogoustareis ligo? mporei na to katalave kai na mi niwthei aneta apo konta...h na mi thelei na deiksei 'sumpathia' guro stous/stis alles... την ψιλογουσταρα στο γυμνασιο πανε πολλα χρονια απο τοτε δεν νομιζω ακομη οτι νομιζει πως την θελω ελεος:p απλα δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβαει και τα κανει αυτα λες και της εβρισα την μανα η κατι τετοιο.. δεν μιλαει αλλα στελνει μηνυματα τι να πω:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Φίλε μου κ εμένα μου έτυχε αυτό πιο παλιά χωρίς να καταλάβω το λόγο. Απο το κινητό μιλούσαμε αλλά από κοντά τζίφος. Άντε καμια φορά να λέγαμε ένα γειά. Τόσο πολύ ντρέπεται;;; Τί να σ πώ; Δεν ξέρω κ εγώ. Άβυσσος η ψυχή των γυναικών. Δοκίμασες να της μιλήσεις εσύ εκείνη τη στιγμή; να τις πω τι οτι ξερεις κατι μετα απο 15 χρονια φιλιας ειπες ετσι ξαφνικα να σταματησεις να μου μιλας χωρις λογο? εαν εχει προβλημα ας ερθει αυτη αλλα εμενα με καιει τι επαθε μπας και μπορεσω να καταλαβω τι την ενοχλησε... (αν και φανταζομαι κανας ασχετος λογος θα ειναι):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miss_fairy Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 να τις πω τι οτι ξερεις κατι μετα απο 15 χρονια φιλιας ειπες ετσι ξαφνικα να σταματησεις να μου μιλας χωρις λογο? εαν εχει προβλημα ας ερθει αυτη αλλα εμενα με καιει τι επαθε μπας και μπορεσω να καταλαβω τι την ενοχλησε... (αν και φανταζομαι κανας ασχετος λογος θα ειναι):p Λοιπον, η κοπελα μου θυμησε εμενα...εγω βεβαια δν μιλαω για 15 χρονια φιλιας...εδω κ περιπου δυο χρονια λατρευα σχεδον ενα παιδι που ειχαμε φιλικη σχεση(εγω γραψει γι'αυτο το θεμα) ενω εγω τον ηθελα πολυ αλλα επειδη απο τη φυση μου δν ειμαι ατομο που θα κανει την 1η κινηση το αφησα ετσι..Τεσ/πα, πριν καιρο υπηρχαν κινησεις απο αυτον(Τουλαχιστον ετσι καταλαβα) αλλα χωρις κατι ουσιωδες. Ετσι σε συνδυασμο το οτι βαρεθηκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να παριμενω ποτε θα αφησει τις ντροπες του κ να μου μιλησει και οτι ειναι διαχυτικος με ολες, σταματησα να του μιλαω εδω κ 1 μηνα...Παρ'ολο που δν αντεχω ετσι, ηταν πολυ πιο ψυχοφθορο να γυρναω σπιτι κ να σκεφτομαι.."Ειχε την καλυτερη ευκαιρια κ δν μου μιλησε...:( :( :( ". Η Συμβουλη μου ειναι ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ... γιατι μετα θα ειναι αργα.Ποσο δηλ.σκοπευεις να περιμενεις;Ρε παιδι μου θελω να πω, αυτη η κατασταση δε σε τρωει;;;;;;;;:confused: :confused: :confused: Παράθεση Let me be the love that comes from the sun let me your rainbow rising on every single rase out of space will shine on,shine on! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Μαζι δεν κανουμε και χώρια δεν μπορούμε χι χι χι, ετσι είναι σχέσεις των 2 φίλων πλεόν Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 λοιπον μια απορια βγαιναμε με καποια για πολλη καιρο συνηθως για καφε ,διακοπες κλπ και μια μερα χωρις να προηγηθει τπτ μου ειπε θελω να μεινουμε φιλοι? ? τι τρεχει αφου δεν της εδωσα σημασια οτι υπονοω κατι περισοτερο αν και θα επρεπε τι κανω τωρα μαζευομαι και εξαφανιζομαι η συνεχιζω Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts