Nagata Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 H καρδία τι να πει και αυτή?!!!!χεχεχεχε Ότι μου αρέσει είναι δεδομένο,ότι μου σπάει τα νεύρα κ αυτό γνωστό! Θα κάνω μια δοκιμή και ότι γίνει. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 H καρδία τι να πει και αυτή?!!!!χεχεχεχε Ότι μου αρέσει είναι δεδομένο,ότι μου σπάει τα νεύρα κ αυτό γνωστό! Θα κάνω μια δοκιμή και ότι γίνει. Καλά θα κάνεις...όλοι αξίζουν μια δευτερη ευκαιρία...αλλά αυτή τη φορά να της τα κόψεις απο την αρχή τα πολλά-πολλά....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Eντάξει τελικά δεν την αντέχω,είπα να κάνω την δεύτερη δοκιμή,αλλά είναι πολύ σπαστικιά! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ε τότε σταμάτα ... Δώσε και κάνα χαστούκι να δει τι άντρας είσαι και τι χάνει ! :p :lol: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Με νευρίασε τόσο που θα το έκανα και αυτό,αλλά είπαμε δεν τις χτυπάμε τις γυναίκες ότι και να μας έχουν κάνει! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Σωστό και αυτο ... Τι σου έκανε ??? Ζήλιες ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Τί μου έκανε? Λοιπόν πριν δύο ημέρες αποφασίσαμε να ξανα ήμαστε μαζί.Εκείνο το βράδυ βγήκαμε,διασκεδάσαμε περάσαμε καλά,αλλά όταν πήγαμε σπίτι,την πήρα γραμμή ότι ψαχούλευε τα χαράματα το κινητό μου να βρει μηνύματα και τέτοια.Εγώ έκανα πως κοιμάμαι λέω άστην έτσι κ αλλιώς δεν θα βρει τίποτα.Το πρωί με ζάλισε εκείνη που χαιρέτισες χθες που την ξέρεις,κανονική ανάκριση.Ε όταν έμαθα ότι πήρε και τηλέφωνο στην φίλη μου και την έλεγε διάφορα,φόρτωσα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Πω πω ... Καλά έχεις πολλή υπομονή εσύ!!! Την χώρισες φαντάζομαι ε??? Δεν κάνει για εσένα αυτή μωρέ... Βρες άλλη .... Αυτη δεν αξίζει... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Εννοείται ότι πήρε πόδι! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Πώς κάνεις έτσι κι εσύ... Με τη δικιά μου (2 χρόνια μεγαλύτερη) τις 3 πρώτες εβδομάδες είμασταν μέλι-γάλα. Λίγο πριν κλείσουμε μήνα, με χωρίζει με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να δώσει...Μετά από 4-5 μέρες έρχεται από το σπίτι να της δώσω μια κλωνοποιημένη κάρτα sim...Έγινε το "έλα να δεις" :X και λήξανε όλα...Αυτή ήθελε ελεύθερη σχέση, εγώ είχα ψυχραθεί από τη συμπεριφορά της, και την έπερνα τηλ. είτε για σεξ, είτε για να πάμε κάποιο ταξίδι όταν δεν είχα παρέα.... Κοντά στα Χριστούγεννα, πάμε μαζί Λάρισα-Κομοτηνή με τραίνο, για κάτι ματς του ΑΡΗ...Κοιμηθήκαμε στα τραίνα για 2 βράδυα...Στην επιστροφή, κάνουμε μια στάση στην Ξάνθη, να δω κάτι ξαδέλφες που είχαμε γνωριστεί μέσω facebook. :p Τα πήρε σε μια φάση στο κρανίο, διότι δεν της έδινα καθόλου σημασία, και σηκώθηκε κι έφυγε...Θεώρησε η χαζή, ότι την έπεφτα στην ξαδέλφη μου...ΗΜΑΡΤΟΝ... Με το που γυρνάμε, 4 μέρες με πυρεττό χριστουγεννιάτικα...Ένα τηλ. αν είμαι καλά δεν πήρε...Βρισκόμαστε να συζητήσουμε, και ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του... Βρισκόμασταν λοιπόν μόνο για sex...Δεν έλεγε τίποτα όμως...Παθαίνω μια μέρα γαστρεντερίτιδα, και είμουν και πολύ πιεσμένος με δουλειά και ΕΑΠ εκείνες τις μέρες...Μου στέλνει εκείνη μύνημα να "βρεθουμε" και της λέω ότι είμαι στο κρεββάτι με γαστρεντερίτιδα...Και τι απαντάει; "Πάλι;;;Αντε, γίνε καλά γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε"!!!:X Το μόνο που την ένοιαζε είναι το sex, τίποτε άλλο...Δεν με πείραξε, γιατί δεν ένοιωθα τίποτα πια... Όλα ωραία, όλα καλά, βρισκόμασταν κι εμείς μόνο για το sex...Την προηγούμενη Παρασκευή, την πέρνω τηλ. να βρεθούμε. Και μου απαντάει ότι "έχει περίοδο"...Μα δεν την ρώτησα αν έχει περίοδο, αλλά να βρεθούμε...:rolleyes: Εκ τότε, δεν της ξανατηλεφώνησα....ούτε όμως κι εκείνη εμένα...Σήμερα λοιπόν της στέλνω ένα στεγνό sms..."ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ; ΕΝΑ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.." και έρχεται και η απάντηση..."Τι θες ρε xxx; Τι να πούμε;; Αφού το μυαλό σου είναι να τα λέμε μόνο όταν είναι να κοιμηθούμε μαζί και όταν έχω περίοδο να μην τα λέμε καθόλου. Έτσι δεν είναι; Αυτό δείχνεις πάντως..." Δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί της, της είπα ένα στεγνό, "ΟΚ...ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ." και "ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ." και μάλλον τελείωσε εδώ το story...εκτός αν όταν θέλει πάλι sex μου στείλει μύνημα να βρεθούμε... Οκ, εγώ το παραδέχομαι, ότι την έβλεπα μόνο για sex, αλλά εκείνη το επέλεξε...Και αν την ήθελα μόνο για sex δεν θα την πήγαινα ούτε στην Πράγα, ούτε πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 hahahaha :lol: :lol: :lol: ... Αυτή η ιστορία για να γελάς είναι !! :p :p :lol: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 hahahaha :lol: :lol: :lol: ... Αυτή η ιστορία για να γελάς είναι !! :p :p :lol: Όλη μου η ζωή είναι για να γράψεις μυθιστόρημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Τί έχεις τραβήξει και εσύ φίλε! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 καλά,ώρες ώρες,έχω κάνει και εγώ κάτι κουλά,που όταν τα σκέφτομαι μετά αυτομουτζώνομαι... δεν είναι μόνο η δική σου ζωή έτσι... φαντάσου ή κολλητή μου μου λέει "πώς τα χεις κάνει έτσι ρε; τα μπόυτια σου έχεις μπλέξει..Για λίγο έλειψα να πάω να δώσω κανα μάθημα μπας κ πάρω πτυχίο και γκρέμισες την Αθήνα" :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Εντάξει σιγά,όλοι δικαιούμαστε να κάνουμε τα κουλά μας :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 εγώ μιλάω σε τρελό σημείο... του στύλ άλλα λέω,άλλα κάνω,άλλα εννοώ,άλλα θέλω,και άντε να βγάλει άκρη ο άλλος,την στιγμή που καλά καλά δεν βγάζω εγώ.. ακου σκηνικο για να καταλάβεις.. ταξίδι κρήτη-κομοτηνή για να δω τον πρώην μου (πρόσφατα πρώην τότε)..τον είδα στην πλατεία την κεντρική της Κομοτηνής,δε του μίλησα,έκατσα σε ενα παγκάκι να μην με δεί,και 10 λεπτά αργότερα πήγα πάλι στο αεροδρόμιο να φύγω,και προτίμησα να περιμένω εκεί να περάσει η ώρα..ολόκληρο ταξίδι,για να μην του μιλήσω καν,την στιγμή που ήξερα οτι ήθελε να του μιλήσω Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 εγώ μιλάω σε τρελό σημείο... του στύλ άλλα λέω,άλλα κάνω,άλλα εννοώ,άλλα θέλω,και άντε να βγάλει άκρη ο άλλος,την στιγμή που καλά καλά δεν βγάζω εγώ.. ακου σκηνικο για να καταλάβεις.. ταξίδι κρήτη-κομοτηνή για να δω τον πρώην μου (πρόσφατα πρώην τότε)..τον είδα στην πλατεία την κεντρική της Κομοτηνής,δε του μίλησα,έκατσα σε ενα παγκάκι να μην με δεί,και 10 λεπτά αργότερα πήγα πάλι στο αεροδρόμιο να φύγω,και προτίμησα να περιμένω εκεί να περάσει η ώρα..ολόκληρο ταξίδι,για να μην του μιλήσω καν,την στιγμή που ήξερα οτι ήθελε να του μιλήσω Na to koitakseis auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 εγώ μιλάω σε τρελό σημείο... του στύλ άλλα λέω,άλλα κάνω,άλλα εννοώ,άλλα θέλω,και άντε να βγάλει άκρη ο άλλος,την στιγμή που καλά καλά δεν βγάζω εγώ.. ακου σκηνικο για να καταλάβεις.. ταξίδι κρήτη-κομοτηνή για να δω τον πρώην μου (πρόσφατα πρώην τότε)..τον είδα στην πλατεία την κεντρική της Κομοτηνής,δε του μίλησα,έκατσα σε ενα παγκάκι να μην με δεί,και 10 λεπτά αργότερα πήγα πάλι στο αεροδρόμιο να φύγω,και προτίμησα να περιμένω εκεί να περάσει η ώρα..ολόκληρο ταξίδι,για να μην του μιλήσω καν,την στιγμή που ήξερα οτι ήθελε να του μιλήσω Πες μου ότι πήγες 21/12 να τρελαθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 τέλη δεκεμβρίου πήγα,αλλά δε θυμάμαι πότε ακριβώς...κάτι ξέρεις εσύ :P Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 τέλη δεκεμβρίου πήγα,αλλά δε θυμάμαι πότε ακριβώς...κάτι ξέρεις εσύ :P Και πες μου ότι καθόσουν δίπλα σε ένα αδύνατο με γυαλιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 αν σου πω οτι δε πολυ θυμάμαι...ήμουν σε εμπόλεμη κατάσταση με τον ψυχισμό μου εκείνη τη στιγμή :P Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Μίλαγες στην αποβάθρα με μια παρέα 3 ατόμων, μια κοπέλα και δυο παλικάρια, εκ των οποίων ο ένας το παιδί με τα γυαλιά που σου περιέγραψα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ήμουν μόνη,και αργότερα ήρθα φάτσα με φάτσα με μια κοπέλα και ένα αγόρι.. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Εγώ ξέρω (αναφερόμενος σε κάποια ποστ περι χυλόπιτας), οτί για να χτίσεις μια πολυκατοικία πρέπει να ''μπαζώσεις'' πρώτα. Οπότε όλοι οι απογοητευμένοι, να σταματήσουν να καταθλίβονται και να αρχίσουν το μπάζωμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Εγώ ξέρω (αναφερόμενος σε κάποια ποστ περι χυλόπιτας), οτί για να χτίσεις μια πολυκατοικία πρέπει να ''μπαζώσεις'' πρώτα. Οπότε όλοι οι απογοητευμένοι, να σταματήσουν να καταθλίβονται και να αρχίσουν το μπάζωμα. αυτο δεν το λενε για τις χυλοπιτες...:lol::rolleyes::ninja: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts