FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 συγγνωμη αλλα αν κανετε σχεση,τι θα κανετε?δε θα πηγαινετε καμια βολτα?σινεμα?για σπορια?κατι ρε παιδι.. ε τα ιδια θα κανετε και σαν φιλοι..απλα δεν θα φιλιεστε και δε θα προσπαθεις να την χουφτωσεις... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 συγγνωμη αλλα αν κανετε σχεση,τι θα κανετε?δε θα πηγαινετε καμια βολτα?σινεμα?για σπορια?κατι ρε παιδι.. ε τα ιδια θα κανετε και σαν φιλοι..απλα δεν θα φιλιεστε και δε θα προσπαθεις να την χουφτωσεις... Άν κάνουμε σχέση δεν βλέπω να την περνάω την τάξη!:lol:.Αλλά εγώ θέλω να είμαστε φιλικά.Δεν είχα σκοπό να τη φιλήσω ή να την χουφτώσω έτσι και αλλιώς δεν έχω κάνει στη ζωή μου κάτι τέτοιο και ούτε αυτή είναι η πρόθεση μου.Λίγο παραπάνω θάρρος να είχα γμτ!.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Άν κάνουμε σχέση δεν βλέπω να την περνάω την τάξη!:lol:.Αλλά εγώ θέλω να είμαστε φιλικά.Δεν είχα σκοπό να τη φιλήσω ή να την χουφτώσω έτσι και αλλιώς δεν έχω κάνει στη ζωή μου κάτι τέτοιο και ούτε αυτή είναι η πρόθεση μου.Λίγο παραπάνω θάρρος να είχα γμτ!.:( ελα το θαρρος παμεεεεεεεεεεεε forzaaaaaaaaaaaa johnnnnnnnnnnnn :w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 ελα το θαρρος παμεεεεεεεεεεεε forzaaaaaaaaaaaa johnnnnnnnnnnnn :w00t::w00t: Ναι τόσο εύκολο είναι νομίζεις.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Ναι τόσο εύκολο είναι νομίζεις.:lol: τι ποτο πινεις;πριν πας να της μιλησεις πιες λιγο ποτο να παρεις τα πανω σου ;) μη γινεις κουρουμπελο ομως χαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 τι ποτο πινεις;πριν πας να της μιλησεις πιες λιγο ποτο να παρεις τα πανω σου ;) μη γινεις κουρουμπελο ομως χαχαχαχαχαχα Έλα ρε τώρα σοβάρα μιλάω εγώ και εσύ με κοροιδεύεις.Πείτε τι να κάνω ρε παιδιά.Ακούω γνώμες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Οι σελιδες 175,176 ειναι γεματες γνωμες αλλα ολο κατι βρισκεις και τις αποριπτεις.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Έλα ρε τώρα σοβάρα μιλάω εγώ και εσύ με κοροιδεύεις.Πείτε τι να κάνω ρε παιδιά.Ακούω γνώμες.:) δε σε κοροιδευω,για να παρεις το θαρρος που δεν εχεις η θα πιεις λιγο να στανιαρεις η θα παρεις βαθια ανασα,διαλεγεις και παιρνεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 14 eton παιδακι...ανασα να παρει! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 δε σε κοροιδευω,για να παρεις το θαρρος που δεν εχεις η θα πιεις λιγο να στανιαρεις η θα παρεις βαθια ανασα,διαλεγεις και παιρνεις ;) Εμένα με νοιάζει να βρω έναν τρόπο για να τις δώσω και να μου δώσει το mail της.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 αφου ξερεις ονομα,ψαξε στο facebook... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Εμένα με νοιάζει να βρω έναν τρόπο για να τις δώσω και να μου δώσει το mail της.:) ξερεις οτι σιγουρα εχει mail;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 14 eton παιδακι...ανασα να παρει! τα 14χρονα σημερα ειναι ολοκληροι αντρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Αυτο πεστο στον εισαγγελεα.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 ξερεις οτι σιγουρα εχει mail;; Τουλάχιστον το κινητό της!:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 αφου ξερεις ονομα,ψαξε στο facebook... Έψαξα Facebook,Hi5 και MySpace αλλά τίποτα.:worry:Τι να κάνω;:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 υπομονη... προσπαθησε να μαθεις σε ποιο σχολειο παει,το κινητο της,κατι βρε αδερφε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 υπομονη... προσπαθησε να μαθεις σε ποιο σχολειο παει,το κινητο της,κατι βρε αδερφε Αυτό λέω και εγώ.Προσπαθώ να βρώ έναν τρόπο να μου δώσει τουλάχιστον το κινητό της.:worry::love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Αυτό λέω και εγώ.Προσπαθώ να βρώ έναν τρόπο να μου δώσει τουλάχιστον το κινητό της.:worry::love: μη βιαζεσαι ολα θα γινουν σιγα σιγα θα τα καταφερεις πιστεψε με,οταν θελεις κατι τοσο πολυ στο τελος τα καταφερνεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Χεχε... Εγώ είμαι πιο τυχερός από εσένα Γιάννη!!! Μου αρέσει τρελά μια από το σχολείο μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι πολύ ντροπαλό άτομο :O :O Πειτε και σε εμένα κάτι ρε παιδιά!!! Υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα. Τον προηγούμενο χρόνο , όταν είχε αρχίσει η σχολική χρονιά μια από την τάξη μου μού την έπεφτε. Όλο ματάκια , όποτε γύριζα πάνω της μου χαμογελούσε και τέτοια. Μεγάλη ιστορία. Στην αρχή δεν την ήθελα , δεν μου άρεσε ρε παιδί μου (κουκλάρα είναι παρεπιπτόντως) , αλλά μετά είχα φάει κόλλημα. Της έδωσα το msn μου και μιλούσαμε από εκεί. Έκανα κάτι μ@***** και στο τέλος κατέληξε να μην με θέλει. Εγώ όμως ακόμα την θέλω!!! Τι να κάνω ρε παιδιά. Τώρα κάνουμε παρέα αλλά μόνο παρέα!!! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Χεχε... Εγώ είμαι πιο τυχερός από εσένα Γιάννη!!! Μου αρέσει τρελά μια από το σχολείο μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι πολύ ντροπαλό άτομο :O :O Πειτε και σε εμένα κάτι ρε παιδιά!!! Υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα. Τον προηγούμενο χρόνο , όταν είχε αρχίσει η σχολική χρονιά μια από την τάξη μου μού την έπεφτε. Όλο ματάκια , όποτε γύριζα πάνω της μου χαμογελούσε και τέτοια. Μεγάλη ιστορία. Στην αρχή δεν την ήθελα , δεν μου άρεσε ρε παιδί μου (κουκλάρα είναι παρεπιπτόντως) , αλλά μετά είχα φάει κόλλημα. Της έδωσα το msn μου και μιλούσαμε από εκεί. Έκανα κάτι μ@***** και στο τέλος κατέληξε να μην με θέλει. Εγώ όμως ακόμα την θέλω!!! Τι να κάνω ρε παιδιά. Τώρα κάνουμε παρέα αλλά μόνο παρέα!!! εσυ εισαι ευκολος,αν δεν εχει κατι με καποιον αλλο μιλα της τρυφερα και ομορφα και πες της οτι την θες.πες της οτι δε τη θες για παρεα,πες της οτι θελεις σχεση μαζι της.οτι σου αρεσει τρελα και παραδεξου οτι εκανες μαμακια πιο παλια που δεν εκανες κατι μαζι της και μαλιστα τη μεγαλυτερη στη ζωη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 xmmmmm.... Για την άλλη τι λες;; :p :p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 xmmmmm.... Για την άλλη τι λες;; :p :p εεεε τωραααααα ποια θες πιο πολυ;δε μπορεις να εχεις και τις δυο δεν εισαι σε χαρεμι διαλεξε ποια θες πραγματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Αυτο πεστο στον εισαγγελεα.:( Πάλι την πέφτεις στα μικρά;;; Τς τς τς τς... λίγο σε άφησα από τα μάτια μου και πάλι κύλησες :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Σκέφτομαι να μπώ μια μέρα στο μαγαζί και να γράψω πίσω από την απόδειξη ή σε κάποιο χαρτάκι τον αριθμό μου μαζί με το όνομα μου. π.χ: 698******5 Γιάννης Τι λέτε;:worry: @Andreas_ku990 Πιστεύω ότι κάτι χοντρό θα της έκανες για να μείνετε μόνο φίλοι και έτσι πιστεύω ότι θα μείνει.Προσπάθησε και εσύ πιο πολύ.Άν ξέρεις το σπίτι της πήγαινε και κάνε της καντάδα!.:lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts