Tinkerbell Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Τώρα που το σκέφτομαι... Λες να είχε συνομωτήσει όλο το σύμπαν για να γίνει αυτό; :lol: ναι ναιιι κι εγώ πιστεύω σε κάτι τέτοια.φαινόμενο της πεταλούδας ;) Αν είχε γίνει κάτι με εκείνη το πιθανότερο έιναι να μην είχες γνωρίσει ποτέ την αρραβωνιαστικιά σου.. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Αν σου πω οτι την αρραβωνιαστικιά μου την ήξερα από πριν, και είχα φάει και μια ωραιότατη χυλόπιττα (και) απο αυτήν; Να σου πω και αυτή την περίπτωση να μου πεις τη γνώμη σου ή σε έχω κουράσει; :D Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Αν σου πω οτι την αρραβωνιαστικιά μου την ήξερα από πριν, και είχα φάει και μια ωραιότατη χυλόπιττα (και) απο αυτήν; Να σου πω και αυτή την περίπτωση να μου πεις τη γνώμη σου ή σε έχω κουράσει; :D αυτο φιλε σε τιμα!! δεν τα εβαλες κατω και τελικα βρηκες το δικιο σου ;) ΥΓ, η υπογραφη σου ολα τα λεφτα :up: ΥΓ2 Καλημερες Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Αν σου πω οτι την αρραβωνιαστικιά μου την ήξερα από πριν, και είχα φάει και μια ωραιότατη χυλόπιττα (και) απο αυτήν; Να σου πω και αυτή την περίπτωση να μου πεις τη γνώμη σου ή σε έχω κουράσει; :D Όχι παιδί μου γιατί να με κουράσεις? Πες! :) Καλημέρα Hunter! :) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Αυτες τις ημέρες γνωρισα μια 19 χρονη κοπέλα.Ο ίδιος ειμαι 26. Ειναι παρα πολύ κορίτσι , σαν κι αυτή δύσκολα βρίσκεις. Ειμαστε μαζι 4 μήνες. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Απ την μια ειναι αυτο που θέλω αυτό τον καιρό. Να φτιάξω την ζωή μου επιτέλους.Απ την άλλη σκεφτομαι μήπως 7 χρονια διαφοράς είναι πολλά? Σκέφτομαι επίσης , δεν θα πεί τίποτα ο κόσμος για αυτή την διαφορά? .Φοβάμαι μήπως αρχίσουν να κακολογούν. Ξέρω όμως πως σαν κι αυτή δεν θα βρώ πουθενά αλλού. Παρακαλώ εκφράστε την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Σιγά τη διαφορά! Μια χαρά τη βρίσκω! Σ' αυτό όμως που διαφωνώ είναι στη σκέψη του γάμου, όταν τη γνωρίζεις τόσο λίγο. Περιμενε λιγο, κλείστε πρώτα κανεναν χρόνο μαζί και τότε α ρ χ ί ζ ε ι ς και το σκέφτεσαι. Ποια ζωή σου να φτιαξεις "επιτέλους"? είσαι πάρα πολυ νέος, μη μιλάς σαν μεσήλικας :) έχεις πολλά χρόνια ακομα μπροστά σου για να "φτιάξεις" ο,τιδήποτε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Φιλε μου εαν υπαρχει αληθηνη αγαπη , τοτε δεν υπαρχουν εμποδια. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Λιγο νωρις δεν ειναι για κουφετα? Απο οτι γραφεις την γνωρισες πριν απο 4 μηνες! Το θεμα δεν ειναι η ηλικια! Ξερω παιδι που θα παει 3η λυκειου και τα ειχε με ενα κοριτσι που τωρα θα παει 1η γυμνασιου! Και τι σε νοιαζει τι θα πει ο κοσμος? Την αγαπας? Αν ναι τοτε μην σε νοιαζει τπτ! Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 aytes tis meres thn gnorises kai eiste mazi 4 mhnes??? dia allhlografias ta ftiaksate?? opos kai na exei 7 xronia diafora sthn hlikia de leei kati.. alla to na ksereis ton allo meres/4 mhnes kai na skeftesai to gamo de ksero kata poso or8o einai.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 ο ερως χρονια δε κοιτα,η διαφορα σας ειναι μικρη φιλε μου οποτε μην το σκεφτεσαι καθολου,προχωρα. κι αλλοι ξερουν ατομα χροννια και ζουνε και μαζι αλλα ξαφνικα ερχοντε προ εκπληξεων FREAK,ποτε κανεις δεν ξερει τον αλλο οσα χρονια κι ας ειναι μαζι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ωραία όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθεις και που πολύ πιθανό να αισθάνεται και η κοπέλα αλλά... Εσύ... Είσαι 26,έχεις ζήσει πολλά περισσότερα, είσαι οικονομικά ανεξάρτητος και και και... Αυτή... Είναι 19,πιθανό να μην έχει ζήσει όσα θα ήθελε να ζήσει,πιθανό μόλις τώρα να ξεκίνησε τις σπουδές τις και και και... Δεν μας λες βέβαια και άλλο ένα σημαντικό... ΑΥΤΗ θέλει να παντρευτείτε ή είναι μια δικιά σου σκέψη; Λόγια σαν αυτά... Ξέρω όμως πως σαν κι αυτή δεν θα βρώ πουθενά αλλού. ξέρεις πόσες φορές μπορείς να τα πεις; Βέβαια δεν ξέρω και δεν με αφορά φυσικά η σχέση σας αλλά πολλά παιχνίδια παίζει το μυαλό και η ανάγκη μας για να βρούμε ,επιτέλους, κάτι το ιδανικό και το μοναδικό στη ζωή μας... Ειδικά σε μικρά διαστήματα σχέσεων όπως είσαι εσύ τώρα. Η ηλικία δεν παίζει καθόλου ρόλο ούτε το τι θα πει ο κόσμος αλλά κάτσε και ξανασκέψου το. Δεν θέλω να σε επιρεάσω έτσι; ;) Απλά μια ταπεινή άποψη λεω κι εγώ... :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 FREAK,ποτε κανεις δεν ξερει τον αλλο οσα χρονια κι ας ειναι μαζι.den antilego oute kai sumfono..alloste den eipa kati gia to an thn kserei...apla o filos apo th mia leei pos thn gnorise aytes tis meres kai apo thn allh pos einai 4 mhnes mazi...mperdeuthka Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Φιλε μου, τα 7 χρονια διαφορα μπορουν να θεωρηθουν "αρκετα" εαν οχι "πολλα" (και τα δυο σε εισαγωγικα) μονο απο αποψη "μυαλων" με λιγα λογια. Απο αποψη δηλαδη του οτι αλλιως θα βλεπεις εσυ ορισμενα πραγματα και καταστασεις και αλλιως αυτη και την πιο μικρη ηλικια. Οχι οτι εσυ εισαι κανενας μεσηλικας και αυτη κανενα κοριτσακι γυμνασιου. Απλως οπως και να το κανουμε "γενια με γενια" αλλιως μεγαλωνει και βλεπει καταστασεις.(Προσωπικη γνωμη εκφραζω απ' εχω δει κι εχω ζησει.) Απο την αλλη, το τι θα πει ο κοσμος κι ο κοσμακης αστο... Ειναι λογικο να σε "προβληματιζει" μιας και ολοι μας αποτελουμε μερος της κοινωνιας, αλλα απο εκει και περα αν υπαρχει αληθινη αγαπη ας τους να τραγουδουν.(Οσους αρχισουν να μιλανε) Καποτε θα κουραστουν. Τωρα στο θεμα γαμου, ειμαι λιγο αντιθετος. Ειστε δυο νεα παιδια, γνωριζεστε λιγο καιρο και καλο ειναι να συνεχισετε ετσι, χωρις ιδιαιτερες δεσμευσεις, να μαθει ο ενας τον αλλο καλλιτερα,να "ανακαλυψει" ο ενας τις πτυχες της προσωπικοτητας και του χαρακτηρα του αλλου και μετα εαν συνεχισουν ολα καλα να μπει και η κουλουρα. ;) Η ζωη σας τωρα εχει αρχισει. Δεν χρειαζεται αγχος για να την "βαλετε σε ταξη". Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Για δες κατι συμπτωσεις... :wacko: :blink: Το 1999 ημουν 26 χρονων και η νυν συζυγος μου 20.. εκεινο το καλοκαιρι ξεκινησαν ολα.. Σημερα μετα απο 6 χρονια ειμαστε παντρεμενοι 18 μηνες και εχουμε και μια κορη 9 μηνων.. Νομιζω οτι υπαρχουν διαφορες μεταξυ μας σε σχεση με την διαθεση για βολτες μπαρακια κλπ που αφορουν την διασκεδαση αλλα οπως και να το κανουμε αυτο δεν αποτελει προβλημα στην σχεση μας μιας και αντιμετωπιζεται με συμβιβαστικες λυσεις. Πιστευω και η γνωμη μου ειναι παντα βασιζομενος στην δικη μου εμπειρια μιας και εγω οταν την γνωρισα το ιδιο με εσενα πιστευα για εκεινη και το ιδιο ενοιωθα (και ευτυχως δεν επεσα εξω..!!) οτι καλο θα ηταν να περιμενεις και να μην βιαστεις τουλαχιστον για ενα χρονο. Εαν δεις οτι τα πραγματα πανε καλα κανε εναν αρραβωνα και σιγα σιγα προχωρα στον γαμο.. Η αληθεια ειναι οτι ο γαμος δεν ειναι και πολυ ευκολο πραγμα.. Η διαφορα της ηλικιας να ξερεις οτι ΔΕΝ ειναι μεγαλη και οσο περνανε τα χρονια ολο και μικρενει.. Φιλικα - Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Φίλε, 4 μήνες είναι σίγουρα μικρό διάστημα... Επειδή ο γαμος δεν είναι ευκολο πράγμα και τα διαζύγια στις μέρες μας δίνουν και παίρνουν, είμαι αρνητικός στο να βιαστείς.. Θα συμφωνήσω με το φίλο που είπε: "να περιμενεις και να μην βιαστεις τουλαχιστον για ενα χρονο. Εαν δεις οτι τα πραγματα πανε καλα κανε εναν αρραβωνα και σιγα σιγα προχωρα στον γαμο.. Η αληθεια ειναι οτι ο γαμος δεν ειναι και πολυ ευκολο πραγμα.." Επίσης με: " * Εσύ... Είσαι 26,έχεις ζήσει πολλά περισσότερα, είσαι οικονομικά ανεξάρτητος και και και... * Αυτή... Είναι 19,πιθανό να μην έχει ζήσει όσα θα ήθελε να ζήσει,πιθανό μόλις τώρα να ξεκίνησε τις σπουδές τις και και και..." Η κοπέλα είναι μικρη και κάποια μέρα μπορεί να σκεφτεί ότι δεν έχει ζήσει τίποτα στη ζωή της... Και τότε κλάφτα... Όσους άντρες και να έχει γνωρίσει, όσες σχέσεις και να έχει κάνει μέχρι τώρα σίγουρα δεν έχει τη σωστή κρίση και εμπειρία για να αποφασίσει αν είσαι αυτός πουθα πρέπει να παντρευτεί... Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σωστά μέτρα σύγκρισης αυτή τη στιγμή για να είναι σίγουρο ότι είσαι αυτό που ζητάει.. Μπορεί αύριο να γνωρίσει κάποιον και νιώσει κάτι που δεν το ένιωσε με σένα... Άσε που δεν είναι ώριμη να σκεφτεί τόσο σοβαρά πράγματα όπως ο γάμος.. Θα της πεσουν βαριές οι ευθύνες... Είμαι της γνώμης να προλαβαίνουμε κάποια προβλήματα και ταλαιπωρίες... Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Φιλε μου εαν υπαρχει αληθηνη αγαπη , τοτε δεν υπαρχουν εμποδια. Μην το λες..και ποτέ να μην είσαι απόλυτος.Υπάρχουν μερικές φορές τέτοια "εμπόδια" που όση αγάπη και να υπάρχει δυστυχώς δεν καταφέρνει να τα λυγίσει.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 7 xronia einai polla!(vazelos eimai =P) eidika se auth tin ilikia pou ekeinh einai 19...de nomizw uparxei 19xronh etoimh yia sovarh sxesh me 26xrono.. an hsoun 30px kai ekeinh 23 tote allazei yiati ekeinh tha exei wrimasei perisotero kai tha einai san enan 26xrono antra...(sto mualo) yi 'auto perimene liga xronia oso kalh kai idanikh einai mh viasteis... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ωραία όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθεις και που πολύ πιθανό να αισθάνεται και η κοπέλα αλλά... Εσύ... Είσαι 26,έχεις ζήσει πολλά περισσότερα, είσαι οικονομικά ανεξάρτητος και και και... Αυτή... Είναι 19,πιθανό να μην έχει ζήσει όσα θα ήθελε να ζήσει,πιθανό μόλις τώρα να ξεκίνησε τις σπουδές τις και και και... Δεν μας λες βέβαια και άλλο ένα σημαντικό... ΑΥΤΗ θέλει να παντρευτείτε ή είναι μια δικιά σου σκέψη; Λόγια σαν αυτά... ξέρεις πόσες φορές μπορείς να τα πεις; Βέβαια δεν ξέρω και δεν με αφορά φυσικά η σχέση σας αλλά πολλά παιχνίδια παίζει το μυαλό και η ανάγκη μας για να βρούμε ,επιτέλους, κάτι το ιδανικό και το μοναδικό στη ζωή μας... Ειδικά σε μικρά διαστήματα σχέσεων όπως είσαι εσύ τώρα. Η ηλικία δεν παίζει καθόλου ρόλο ούτε το τι θα πει ο κόσμος αλλά κάτσε και ξανασκέψου το. :D μια απο τα ιδια και εγω λεω ... 1. Η ηλικια ειναι μια χαρα (το μονο που θα ρωτησω γιατι ειχα και εγω αυτο κομπλεξ ειναι μηπως η κοπελια δεν εχει χαρεί την ζωη και διασκεδασει και εσυ το εκανες οποτε αυτην θε το ζητησει καποια στιγμη και μακαρι εσυ να μπορεις να το δωσεις. 2. να μην ακους κανενα αλλο απο γυρω τι λενε και αν. :X Καθενας κοιτα μονο την παρτη του και δεν θα δεις βοηθεια απο πουθενα. Αρα κοιτα τον εαυτο σου και την σχεση σου. 3. Οχι τοσο νωρις για "δεσιμο". Αστο λιγο κανα χρονο και βλέπουμε...θα φανει ποτε θα πρεπει. Αυτα φιλε...ερωτιλε :lol: την πατησες (χωρις παρεξηγηση) Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 αν ησουν εσυ 19 κ αυτη 26, ισως η διαφορα ηταν αδιαφορη. μια κοπελα 19 ομως δεν εχει κανενα κοινο με εναν αντρα 26 ετων, στο 99% των περιπτωσεων ειναι μαζι του για να τον εκμεταλευτει οικονομικα, για επιβεβαιωση του στιλ "ο επιτυχημενος μεγαλος ομορφαντρας εχει αναγκη εμενα", κ κοινωνικη προβολη στις παρομοιες φιλες/γνωστες της. υπαρχουν κ εξαιρεσεις βεβαια, εσυ εισαι μαζι της κ ξερεις καλυτερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 στο 99% των περιπτωσεων ειναι μαζι του για να τον εκμεταλευτει οικονομικα, για επιβεβαιωση του στιλ "ο επιτυχημενος μεγαλος ομορφαντρας εχει αναγκη εμεναQUOTE] e oxi oti tha ton ekmetaleuete h kopela...apla ta koritsia niwthoun megaluterh asfaleia otan exoun sxesh me kapoion megalutero...einai sa na les oti sxedon oles pou ta exoun me kapoion megalutero to kanoun yia oikonimiki ekmetaleush?? Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Αυτες τις ημέρες γνωρισα μια 19 χρονη κοπέλα.Ο ίδιος ειμαι 26. Ειναι παρα πολύ κορίτσι , σαν κι αυτή δύσκολα βρίσκεις. Ειμαστε μαζι 4 μήνες. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Απ την μια ειναι αυτο που θέλω αυτό τον καιρό. Να φτιάξω την ζωή μου επιτέλους.Απ την άλλη σκεφτομαι μήπως 7 χρονια διαφοράς είναι πολλά? Σκέφτομαι επίσης , δεν θα πεί τίποτα ο κόσμος για αυτή την διαφορά? .Φοβάμαι μήπως αρχίσουν να κακολογούν. Ξέρω όμως πως σαν κι αυτή δεν θα βρώ πουθενά αλλού. Παρακαλώ εκφράστε την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ. μόνο για "αυτόν τον καιρό";; :w00t: σιγά την διαφορά ηλικίας ...... λες ότι βρήκες τον έρωτα της ζωής σου.......και σκέφτεσαι το τι μπορει να πει ο ενας και ο άλλος? :whistle: μάλλον ξανασκέψου το :!: :vava: :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 οταν η κοπελα ειναι ως 22-23 κ η διαφορα πλήσιαζει τα 10 χρονια νομιζω οτι ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχει την οικονομικη εκμεταλευση κατα νου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 mia 19xronh de koitaei na ekmetaleutei enan 26xrono..yiati auth einai h idanikh hlikia gamou(4-5-6 ante kai 7) xronia diafora..den einai sxesh pou exeis yia plaka px sto sxoleio kai de peirazei na eisai idia hlikia h kai mikroteros apo ti kopela.. twra an h kopela einai 20 kai esu 40 h 50 tote nai uparxei oikonomiko sumferon... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 [ Μικρή παρεμβολή : Το θέμα του orfanidisd μεταφέρθηκε εδώ,οπού μετονομάστηκε για να υπάρχει ένα γενικό θεματάκι για παράθεση ιστοριών-συμβουλών κλπ. σχετικά με σχέσεις,μιας και κατά καιρούς όλο και κάτι προκύπτει ;) ] Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Θα συμφωνήσω με τους προλάλήσαντες, όχι στη διαφορά της ηλικίας, αλλά γιατί και εγώ πιστεύω οτι είστε σε διαφορετικές φάσεις της ζωής σας και πιθανόν με διαφορετικό τρόπο ζωής. Εσύ πιθανότατα δουλεύεις και θέλεις να κατασταλάξεις, αυτή εάν είναι φοιτήτρια, το πιθανότερο είναι να θέλει να κάνει οτι κάνει κάθε συνομήλικός της. Αυτό που εγώ θα πρότεινα είναι να περιμένεις λίγο και να δεις πώς πάει το πράγμα, και αποφασίζεις στην πορεία... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts