Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

προσωπικά πιστεύω τίποτα...απλά επειδή δεν έχω ιδια εμπειρία,ήθελα και τη γνώμη ανθρώπων που ίσως το έχουν δοκιμάσει

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα φίλος μου είχε γνωρίσει μία κοπέλα μέσω νετ και από πολύ γνωστό σαιτ της Ελλάδος (δε λέμε ονόματα). Στη φωτο του είχε πάντα τη μηχανή του R1. Κι όταν έδωσε ραντεβού με την κοπέλα σε συμβολή 2 οδών, του επιτέθηκαν 2 τύποι και του έκλεψαν τη μηχανή....... Κι από τότε το νούμερο του κινητού της κοπέλας είναι μόνιμα κλειστό.

Σπάνια περίπτωση αλλά ποτέ δε ξέρεις..... Πριν μέρες είχε βγει στο zougla.gr μία έιδηση που έλεγε ότι ένας μπασκεμπολίστας έκλεινε ραντεβού μέσω νετ από το πολύ νγωστό site της Ελλάδος και τους λήστευε. Μέχρι και σστυνοικό της ΓΑΔΑ είχε ληστέψει.

Πάντως γενικά είναι επικίνδυνο το να γνωρίσεις κάποιον μέσω νετ....

Προσωπικά δε το έχω δοκιμάσει ποτέ.

Hello !

αυτο της είπα,αλλά βέβαια εγώ είμαι και κάπως "στην κοσμάρα" μου...

πφφφ,μάλλον λευκό θα ρίξω στην "κάλπη" :p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Εμενα η γνωμη μου ειναι να μεινει μακρυα.Δεν τον ξερεις τον αλλον και πισω απο μια οθονη μπορει να λεει οτι θελει οποτε δεν ξερεις που μπορει να πεσεις,εχουν γινει παρα πολλα μεσω τετοιων γνωριμιων.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι έχει να χάσει αν βγει μαζί του;

Το λιγοτερο που εχει να χασει ειναι 2 ωρες.:p

Στα υπολοιπα με καλυψαν οι αποπανω.

Αλλωστε τυποι και τυπισσες που ψαχνονται μεσω τσατ και τετοια, ε δεν πρεπει να ειναι και ο ορισμος αυτου που λεμε "κελεπουρι".

[sIGPIC][/sIGPIC]

sofi-k το ειπες οσο πιο ευγενικα γινεται..:innocent::shifty:

Σοβαρα τωρα ειδικα για γυναικα τετοια πραγματα εχουν ρισκο. Δεν μπορει να ξερεις ποιος βρησκεται πισω απο την οθονη ενως υπολογιστη.

Εδω αντρας και τι επαθε (στο παραδειγμα του johntfsi).

Τι έχει να χάσει αν βγει μαζί του;

το λιγοτερο 2 ωρες,το περισσοτερο ολα..

τι θεμα δεν ειναι τι χανεις σε αυτες τις περιπτωσεις καθως τα ρισκα ειναι γνωστα.

το θεμα ειναι τι κερδιζεις...μπορει να κερδισεις εναν καλο φιλο αλλα μπορει να κερδισεις και εναν πρηχτη.:lol:

προσωπικα αποφευγω συναντησεις μεσω ιντερνετ,φορουμ κτλ κτλ

μοναδικη εξαιρεση 4-5 ατομα με τα οποια μιλαμε χρονια,δλδ μιλουσαμε σε καθημερινη βαση 5-6 χρονια και μετα απλα βγηκαμε για εναν καφε απο κοντα.

προσοχη ομως!αλλο το να βλεπει καποιος ενα νικνειμ επι σειρα ετων, και αλλο να μιλανε για πολλα και διαφορα!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εμένα πάντως του φίλου μου σε καλό του βγήκε η συνάντηση με εκείνη την κοπέλα....

Άλλαξε τη μηχανή του με την καινούρια R1....:ninja::heat:

(Ευτυχώς την είχε ασφαλισμένη την προηγούμενη μηχανή)

Hello !

το λιγοτερο 2 ωρες,το περισσοτερο ολα..

τι θεμα δεν ειναι τι χανεις σε αυτες τις περιπτωσεις καθως τα ρισκα ειναι γνωστα.

το θεμα ειναι τι κερδιζεις...μπορει να κερδισεις εναν καλο φιλο αλλα μπορει να κερδισεις και εναν πρηχτη.:lol:

παντως δεν νομιζω να παθει κατι , εννοω να κλεισουν ραντεβου για καφε καποια

ωρα που θα εχει πολυ κοσμο !!! δεν ξερω τι εχετε πει αλλα δεν νομιζω να ψαχνει

φιλους !! :lol::lol:

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

παντως δεν νομιζω να παθει κατι , εννοω να κλεισουν ραντεβου για καφε καποια ωρα που θα εχει πολυ κοσμο !!!

Αυτο μου θυμιζει αστυνομικες ταινιες που κανονιζουν να βρεθουν σε κεντρικες πλατειες και εμπορικα κεντρα.

Διαβαζα παλιοτερα μια συνεντευξη μιας αμερικανας που ελεγε πως το να γνωριζεις κοσμο μεσω facebook(συγκεκριμενα) της φαινεται πιο ακινδυνο απο το να γνωρισει σε καποιο μπαρ γιατι εκει βλεπει και καλα τι ενδιαφεροντα εχει τι σοι φιλους κ.λ.π.

Επισης με καθε σεβασμο ως προς την φιλη της κοπελας που εθεσε το θεμα, δεν νομιζω να ειναι και η ιδια ο "μετρ της κοινωνικης δεξιοτητας" εφοσον αν ειχε απο μονη της γνωριμιες δεν θα ψηνοταν για να παει ουτε θα χε ορεξη να μιλα με "αγνωστους", οποτε μην λεμε οτι ο αλλος μονο θα ειναι weirdo.

Επιπλεον θελω να πω πως τετοια πραγματα ελλοχευουν κινδυνους αλλα ενταξει αμα δεν μπορει να βρει αλλο ραντεβου με αλλο μεσο, τι να κανει? Υπαρχουν και ντροπαλοι ανθρωποι στο ιντερνετ οχι μονο φρικια και εγκληματιες.

Ομως αν θες να της αλλαξεις γνωμη μεσω τρομοκρατιας για μην παει βαλε τη να δει κατι μεταμεσονυκτια αστυνομικα ντοκυμαντερ του σκαι που εχουν σχεση με γνωριμιες μεσω ιντερνετ και δολοφονιες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

για αρχη,ειμαι 17.5 και η σχεση,ηταν η 1η *και απ 2 πλευρες* και ξεκινησε στα 15,η κοπελα ηταν στην ηλικια μ (η διαφορα μας,καποιοι μηνες)..την γουσταρα πολυ στην αρχη αν κ εμφανισιακα δεν μ πολυαρεσε αλλα με τραβουσε ο χαρακτηρας/συμπεριφορα της,να πω πως αυτη εκανε την 1η κινηση.. ΔΕΝ ειμαι απ αυτους σαν χαρακτηρας που θα ψαχνουν κοπελα για να την δειχνουν στους φιλους τους (ω και τι γκομενα χτυπησα και το να κ το αλλο)..

με τα πολλα,μαλωναμε συνεχεια τον τελευταιο μηνα κ ειχαμε ξαναχωρισει 2 φορες,αλλα καμια σαν την τελευταια,και επειδη 2.5 χρονια εχω μαθει πολλα για την ηλικια μου,ξερω οτι δεν ξαναφτιαχνεται,οχι οτι το επιδιωκω κιολας.

*να προσθεσω,πως μεσα σ αυτα τα 2.5 χρονια που τωρα νιωθω ηλιθιος που τα χασα,ειχα αρκετες ευκαιριες με αλλες κοπελες αλλα τις εκανα ολες στην ακρη γι αυτην....

Να μην νοιωθεις ηλιθιος γι' αυτα τα 2,5 χρονια που λες οτι εχασες..Φανταζομαι οτι πριν αρχισουν οι τσακωμοι θα ειχες πολλες και καλες στιγμες μαζι της..ολα αυτα που περασες,περνας και θα περασεις λεγονται εμπειριες..

Εισαι μικρος ακομα...Μην μετανοιωνεις για τιποτα..Τα εχουμε περασει ολοι μας..Προχωρα...Διδαξου απο τις εμπειριες σου

Μπραβο σου που εκανες στην ακρη ολες τις κοπελες γι αυτην...

Δειχνει οτι εισαι ανθρωπος που σεβεσαι αυτην που εχεις διπλα σου και τον εαυτο σου...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 1 month later...
Να μην νοιωθεις ηλιθιος γι' αυτα τα 2,5 χρονια που λες οτι εχασες..Φανταζομαι οτι πριν αρχισουν οι τσακωμοι θα ειχες πολλες και καλες στιγμες μαζι της..ολα αυτα που περασες,περνας και θα περασεις λεγονται εμπειριες..

Εισαι μικρος ακομα...Μην μετανοιωνεις για τιποτα..Τα εχουμε περασει ολοι μας..Προχωρα...Διδαξου απο τις εμπειριες σου

Μπραβο σου που εκανες στην ακρη ολες τις κοπελες γι αυτην...

Δειχνει οτι εισαι ανθρωπος που σεβεσαι αυτην που εχεις διπλα σου και τον εαυτο σου...

και ναι μετα απο ενα μηνα ξανα μαζι:)και για παντα ελπιζουμε!:)

Να κανω και εγω με την σειρα μου μια ερωτηση να ακουσω την γνωμη σας, με την κοπελα εχουμε 2-2 μιση χρονια διαφορα περιπου (ειναι μεγαλυτερη) και γνωριστικαμε προσφατα. Ενδιαφερων υπαρχει και απο τις 2 πλευρες και μαλιστα απο την δικη της απο οτι φενεται αρκετο, το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι καπως απειρος με τις σχεσεις δηλαδη λιγες φορες εχω κανει κατι με καποια και συνηθως δεν κραταγε παντα πολυ αλλα αυτην την φορα ειναι ακομα πιο μπερδεμενα τα πραγματα γιατι η κοπελα που με ενδιαφερει εχει αποκτησει και ενα παιδακι απο τον 1ο της γαμο. Αυτο σιγουρα θα την εχει κανει οριμοτερη και θα την εχει κανει να δει την ζωη αλλιως αλλα δεν ξερω πως θα ειναι στην σχεση της. Κατι μεσα μου μου λεει να το προχωρησω αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην μπλεχτω σε κατι τοσο μπερδεμενο. Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου; Εχετε βρεθει σε καποια αναλογη κατασταση;

υγ. καλως σας βρηκα :)

στη θεση σου θα αναλογιζομουν αν ειμαι ετοιμη να ερθω σε δευτερη μοιρα,καθως το λογικο θα ειναι η πρωτη της προτεραιοτητα να ειναι το παιδι της.

αν μπορεις να "ζησεις" με αυτο,οκ μπορεις να δοκιμασεις

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Βασικά εγώ την βλέπω την κατάσταση λίγο μπερδεμένη, όπως είπες και εσύ. Εξαρτάται πάνω από όλα τι ζητάς και εσύ από αυτή τη σχέση, το οποίο πρέπει να το ξέρεις καλά μέσα σου πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε. Σίγουρα, η γυναίκα αυτή ξέρει τι ζητάει από εσένα, το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερη, σίγουρα δεν είναι θετικό, δεν είναι απαραίτητα και αρνητικό. Εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις απλά καλά, μέχρι να βρεις κάτι ενδεχομένως που δεν θα σου δημιουργήσει αμφιβολίες από την πρώτη στιγμή. Αν πραγματικά όμως την θέλεις, τότε προχώρα όπως και να έχει η κατάσταση, και προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά της κατάστασης, και να προσπεράσεις τα οποιαδήποτε προβληματα. Από προσωπικής εμπειρίας, απόφυγε οποιαδήποτε επικοινωνία με το παιδί, γιατί αυτό θα περιπλέξει περισσότερο την κατάσταση. Τέλος, κάτι σημαντικό, το ότι δείχνει αρκετό ενδιαφέρον σημαίνει ότι ενδιαφέρεται να προχωρήσετε, χωρίς να ξέρεις όμως ακριβώς τι ζητάει από εσένα. Αυτό πρέπει να το διερευνήσεις καλά, για να μην μετανιώσεις αργότερα για λάθος πράξεις!!!

στη θεση σου θα αναλογιζομουν αν ειμαι ετοιμη να ερθω σε δευτερη μοιρα,καθως το λογικο θα ειναι η πρωτη της προτεραιοτητα να ειναι το παιδι της.

αν μπορεις να "ζησεις" με αυτο,οκ μπορεις να δοκιμασεις

Με αυτο μπορω να ζησω και να το δεχτω, ετσι και αλλιως λογικο μου φενεται να εχει τον γιο της πρωτα απο εμενα.

Βασικά εγώ την βλέπω την κατάσταση λίγο μπερδεμένη, όπως είπες και εσύ. Εξαρτάται πάνω από όλα τι ζητάς και εσύ από αυτή τη σχέση, το οποίο πρέπει να το ξέρεις καλά μέσα σου πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε. Σίγουρα, η γυναίκα αυτή ξέρει τι ζητάει από εσένα, το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερη, σίγουρα δεν είναι θετικό, δεν είναι απαραίτητα και αρνητικό. Εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις απλά καλά, μέχρι να βρεις κάτι ενδεχομένως που δεν θα σου δημιουργήσει αμφιβολίες από την πρώτη στιγμή. Αν πραγματικά όμως την θέλεις, τότε προχώρα όπως και να έχει η κατάσταση, και προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά της κατάστασης, και να προσπεράσεις τα οποιαδήποτε προβληματα. Από προσωπικής εμπειρίας, απόφυγε οποιαδήποτε επικοινωνία με το παιδί, γιατί αυτό θα περιπλέξει περισσότερο την κατάσταση. Τέλος, κάτι σημαντικό, το ότι δείχνει αρκετό ενδιαφέρον σημαίνει ότι ενδιαφέρεται να προχωρήσετε, χωρίς να ξέρεις όμως ακριβώς τι ζητάει από εσένα. Αυτό πρέπει να το διερευνήσεις καλά, για να μην μετανιώσεις αργότερα για λάθος πράξεις!!!

Κοιτα να σου πω την αληθεια και εγω δεν ψαχνω την πολυ σοβαρη σχεση αυτον τον καιρο, θελω απλα κατι να περασω ομορφα. Οσο για το παιδι αυτο θελω να αποφυγω, δηλαδη δεν θελω να μπλεχτω (οσο μπορω τουλαχιστων) και να κανω την κατασταση ακομα πιο δυσκολη. Αν ηταν αλλιως η κατασταση θα το προχωρουσα χωρις 2η σκεψη γιατι απο οτι φενεται η κοπελα αξιζει απλα στην παρουσα φαση εχω τους ενδιασμους μου.

Με αυτό το γνώμονα μπορείς να προχωρήσεις άφοβα, και να αναθεωρήσεις αργότερα είτε θετικά, είτε αρνητικά.

ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?

γιατι τα κανετε τοσο περιπλοκα? προχωρα αφου σ ενδιαφερει και βλεπεις ενδιαφερον και οπου βγει, δεν χρειαζεται τοσο ψαξιμο και τοση σκεψη, τα πραγματα ειναι απλα εμεις τα περιπλεκουμε τελικα

Don't give up! :!:

Εγω ειμαι 21, απο οτι φενεται εχεις δικιο! Ωρες-ωρες υπεραναλυουμε τα πραγματα χωρις να χρειαζεται, ενδιαφερον υπαρχει και απο τις 2 μεριες οποτε παω και οπου με βγαλει. Αν δεν παει καλα δεν εγινε και τιποτα, τι ειχαμε τι χασαμε :D

Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδες, αν εχει καποιος να πει κατι αλλο πολυ ευχαριστως να το ακουσω :)

Πετραν προχωρα,αν και χρειαζεται μεγαλη πειθαρχια αυτη η σχεση,για να μην μπλεξεις και συναισθηματα μεσα.Γιατι εσυ μπορει να θες αργοτερα να το δεις σοβαρα με την κοπελα,εξωγενεις παραγοντες δε θα το αφησουν ομως.Δες το λοιπον ως μεταβατικο σταδιο,οπου θα αποκτησεις εμπειρια, για τον μεγαλο σου ερωτα αργοτερα.

Πέτρο μιας και ήμαστε σχεδόν συνομίληκοι (εγώ είμαι 20),θα σου μιλήσω σύμφωνα με τα πρότυπα και το σωστό της ηλικίας μας.Είσαι ακόμη πολύ νέος,έχει όλη τη ζωή μπροστά σου για να γνωρίσεις νέες κοπέλες,να κάνεις νέες σχέσεις,να αποκτήσεις εμπειρίες πολλές και να καταλήξεις πολύ αργότερα σε μια σοβαρή σχέση με σκοπό να κάνεις οικογένεια.Για μένα προχώρα και μην δένεσαι συναισθηματικά.Κοίτα να περάσεις απλώς καλά και να απολαύσεις αυτήν την σχέση για όσο θα κρατήσει.Είσαι πολύ μικρός για να μπλέξεις με μια τέτοια κατάσταση στα σοβαρά,δηλαδή να κάνεις κανονικό δεσμό με μια κοπέλα που έχει ήδη παιδί.Δώσε προσοχή σε κάποια ζητήματα και απλώς πέρνα όμορφα,μην δένεσαι με την κοπέλα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Πέτρο μιας και ήμαστε σχεδόν συνομίληκοι (εγώ είμαι 20),θα σου μιλήσω σύμφωνα με τα πρότυπα και το σωστό της ηλικίας μας.Είσαι ακόμη πολύ νέος,έχει όλη τη ζωή μπροστά σου για να γνωρίσεις νέες κοπέλες,να κάνεις νέες σχέσεις,να αποκτήσεις εμπειρίες πολλές και να καταλήξεις πολύ αργότερα σε μια σοβαρή σχέση με σκοπό να κάνεις οικογένεια.Για μένα προχώρα και μην δένεσαι συναισθηματικά.Κοίτα να περάσεις απλώς καλά και να απολαύσεις αυτήν την σχέση για όσο θα κρατήσει.Είσαι πολύ μικρός για να μπλέξεις με μια τέτοια κατάσταση στα σοβαρά,δηλαδή να κάνεις κανονικό δεσμό με μια κοπέλα που έχει ήδη παιδί.Δώσε προσοχή σε κάποια ζητήματα και απλώς πέρνα όμορφα,μην δένεσαι με την κοπέλα.

Καλα αυτο εννοειται, δεν ειμαστε για μεγαλους ερωτες απο τωρα... εχουμε ακομα μελλον μπροστα μας. Θα προσπαθησω να τις δειξω πριν κανουμε κατι οτι δεν ψαχνομαι για "την" σοβαρη σχεση αυτον καιρο και αν θελει να το συνεχισουμε για να περασουμε καλα και οι 2 εχει καλως αλλιως δεν μπορω να κανω κατι παραπανω...

εγω αμα το ακουγα αυτο ειχα φυγει το επομενο δευτερολεπτο

Μπορει να γινει και αυτο αλλα δεν θελω να την κοροιδευω, προτιμω να ειμαι ξεκαθαρος στις σχεσεις μου απο την αρχη...