Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Παιδιά λέτε να το προσπαθήσω ή να συνεχίσω τη ζωή μου;:cry::)

Ρε αγορι μου δεν ασχολεισαι με το διαβασμα σου??? Ασε το κοριτσι ησυχο.... Ριξε και λιγο φτυσιμο..... Συνεχισε τη ζωη που κανεις για ΣΕΝΑ..... Και αν ειναι να ερθει το κοριτσι θα ερθει.... Αλλιως θα ελξεις καποιο αλλο κοριτσι....

Αντε κανε τη ζωη σου, οπως σου αρεσει!!! Στην εφηβεια εισαι.... Πιθανον τωρα να βαλεις θεμελια για την υπολοιπη ζωη σου, οσον αφορα το επαγγελματικο σου μελλον, χαρακτηρα κ.ο.κ. Ζησε οπως θες και ασε το κοριτσι....

Παιδια επιτηδες ρωτησα για ωριμοτητα...... Κι οπως λεει κι ενας φιλος μου δε ζητανε ωριμοτητα αλλα πιστοληπτικη ικανοτητα........

Hello !

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά λέτε να το προσπαθήσω ή να συνεχίσω τη ζωή μου;:cry::)

Το ρώτας κιόλας?!?

Όπως είπε και ο gmac παραπάνω ασχολήσου με κάτι που θα σου δώσει ευκαιρίες στην ζωή σου...

Όσο αφορά την ωριμότητα της BMW που αναφέρθηκε νωρίτερα θα συμφωνήσω και με την sofi και με τον gmac...

Υπάρχουν εξαιρέσεις σε ότι παράξενο συναντάμε στις μέρες μας όπως παιδιά 22 ετών που ενδιαφέρονται να αποκατασταθούν επαγγελματικά και παιδιά 28 ετών που ακόμα το μόνο που σκέφτονται είναι πως και που θα γίνουν λιώμα κάθε Σαββατο...

Επίσης όταν συγκρίνεις τον 50άρη που έχει ζήσει την ζωή του και έχει εμπειρίες και μπορεί να προσφέρει σε οποιοδήποτε άτομο βρεθεί δίπλα του χλιδάτα εστιατόρια, ταξίδια, ακριβά δώρα κτλ πως ο συνομήλικος άντε και ο 3-4-5 χρονάκια μεγαλύτερος να καταφέρει να βρει πάτημα για να κερδίσει-κεντρίσει το ενδιαφέρον μιας κοπέλας?!?

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

@gmac

Όταν λέω να το "προσπαθήσω ή να συνεχίσω" εννοώ μαζί της ή μόνος μου.Πάντως μέχρι να βρω δουλειά από την οποία θα "βγάζω" πολλά λεφτά και με την υπάρχουσα οικονομική κρίση μέχρι τότε τι θα κάνω;:lol:

@johntfsi

Έλεος πια με αυτό το διάβασμα!.Δεν είναι το διάβασμα το παν.

@gmac

Όταν λέω να το "προσπαθήσω ή να συνεχίσω" εννοώ μαζί της ή μόνος μου.Πάντως μέχρι να βρω δουλειά από την οποία θα "βγάζω" πολλά λεφτά και με την υπάρχουσα οικονομική κρίση μέχρι τότε τι θα κάνω;:lol:

@johntfsi

σε αυτη την ηλικια ναι φιλε μου το διαβασμα ειναι το σημαντικοτερο...αλλα

απο εκει κ περα κοιτας να περνας καλα με τον ενα η τον αλλο τροπο...κ θα βγεις κ

θα γκομενίσεις κ θα πιεις...αλλά παντα όλα με ενα μετρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

σοφη απαντηση....διαβαζε για να βγαλεις λεφτα για να σε κυνηγανε οι γκομενες....:wacko:

Προφανώς δεν κατάλαβες το ύφος του ποστ μου. :)

@gmac

Πάντως μέχρι να βρω δουλειά από την οποία θα "βγάζω" πολλά λεφτά και με την υπάρχουσα οικονομική κρίση μέχρι τότε τι θα κάνω;:lol:

Υπομονή!:p

Καλά μην νομίζετε ότι το χρήμα κάνει τον άνθρωπο. Αντιθέτος θα έλεγα. Γιάννη συνέχισε εσύ και αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βρες καμιά άλλη. Αν την θες πραγματικά όμως, θα παραμείνεις και θα συνεχίσεις να την θέλεις

Συμφωνώ.Εξάλλου ακόμα και στις ειδήσεις λένε ότι όσο πιο πολλά πτυχία έχεις και όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο άνεργος είσαι -ειδικά με την οικονομική κρίση-.Τέλος Πάντων.Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας εγώ θα συνεχίσω να την θέλω και αν περάσει καιρός και βλέπω ότι δεν ενδιαφέρεται τόσο θα κλειστώ στο δωμάτιο μου και θα ακούω όλη μέρα και όλη νύχτα Χατζηγιάννη :lol:.Πλάκα κάνω.Το πολύ-πολύ να πείσω το 15μελές να κάνουμε κανένα παρτάκι....;)

Συμφωνώ.Εξάλλου ακόμα και στις ειδήσεις λένε ότι όσο πιο πολλά πτυχία έχεις και όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο άνεργος είσαι -ειδικά με την οικονομική κρίση-

Για αυτό σου έγραψα είτε μέσω διαβάσματος, είτε μέσω ... τέχνης. Υδραυλικοί και λοιποί ξέρεις πόσα γκαφρά βγάζουν;

Για αυτό σου έγραψα είτε μέσω διαβάσματος, είτε μέσω ... τέχνης. Υδραυλικοί και λοιποί ξέρεις πόσα γκαφρά βγάζουν;

Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστών-Προγραμματιστής εμπεριέχεται μέσα στη λίστα της.."Τέχνης";:confused:

Φιλε τωρα στη ζωη σου το πιο σημαντικο ειναι το διαβασμα σου..... Για πολλους λογους!!! Αυτο δε σημαινει οτι στη φαση που βρισκεσαι δε δοκιμασεις καινουρια πραγματα κι οτι δε θα "περπατησεις" και δε θα μαζεψεις εμπειριες..... Απλα ολα με μετρο..... Κι οσοι εχουν πτυχια και καλους τιτλους σπουδων δεν ειναι ανεργοι.... Γνωριζω πολλα τετοια περιστατικα.... (αλλα μη ξεφυγουμε με το θεμα αυτο σε αυτο το topic)
Hello !

Κι οσοι εχουν πτυχια και καλους τιτλους σπουδων δεν ειναι ανεργοι.... Γνωριζω πολλα τετοια περιστατικα.... (αλλα μη ξεφυγουμε με το θεμα αυτο σε αυτο το topic)

Εφόσον ένα μέρος του λεγόμενου "ασθενούς φύλου" θέτει ... οικονομικά κριτήρια στο πως αντιμετωπίζει τις σχέσεις του, τότε ακόμα και οι επαγγελματικές συμβουλές δεν ξεφεύγουν από το topic "Σχέσεις μεταξύ των 2 φύλων". :p

Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστών-Προγραμματιστής εμπεριέχεται μέσα στη λίστα της.."Τέχνης";:confused:

Ναι, αλλά δεν εμπεριέχεται στη λίστα του πλούτου και των γυναικών. Φύγε όσο προλαβαίνεις... μην την πατήσεις και άλλος σαν και μας. :lol::lol:

Φυσικά κάνω πλάκα...

το οτι τα 20χρονα κυκλοφορούν με 50ρηδες δεν εχει να κανει με τα ιδια τα κοριτσια...

αλλά κ με τα αγορια που ειναι οτι νανε κ αναγκαστικα τα κοριτσακια ψαχνουν

ωριμους αντρες...δεν εχει να κανει με τα λεφτά αλλα με το μυαλό...τα 20χρονα κοριτσια

εχουν μυαλο 25αρας ενω τα 20χρονα αγορια μυαλο 15χρονου...δεν φταίνε μονο τα κοριτσακια

που ψαχνουν ωριμους(στο μυαλο) αλλα φταίμε κ εμεις που αργούμε να ωριμάσουμε

σιγουρα καποιες αντι για το ονομα σου θα ρωτησουν για το Ε9 αλλα πιστευω ειναι

λιγες...

Να κοιταξουν εναν 30αρι οχι κατευθειαν στα 50!!! Ειπαμε οι γυναικες οριμαζουν πιο γρηγορα αλλα οχι και ετσι!!!

Να κοιταξουν εναν 30αρι οχι κατευθειαν στα 50!!! Ειπαμε οι γυναικες οριμαζουν πιο γρηγορα αλλα οχι και ετσι!!!

εντάξει σίγουρα δεν θα πάνε στον 50αρι γιατί εκτός απο ωριμότητα και χρήμα θέλουν και κοκο..... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

εντάξει σίγουρα δεν θα πάνε στον 50αρι γιατί εκτός απο ωριμότητα και χρήμα θέλουν και κοκο..... ;)

Γι' αυτό έχουν άλλο για τα λεφτά, άλλον για το κοκό και άλλον για το ειδύλλιο...

@johntfsi

Εδω να κανω μια παρεμβαση για να πω πως οι νεαροι σημερα δεν βλεπουν μακροπροθεσμα, επειδη δεν συνδεουν, παρα μόνο φαντασιακα ,το διαβασμα με τον προσδοκωμενο αποτελεσμα. Βιαζονται να "αποκτησουν" οσο πιο γρηγορα γινεται αυτο για το οποιο κοπιαζουν με αποτελεσμα να χανουν το ενδιαφερον τους.

Γι αυτο κοιτα να ασχοληθεις λιγο με τον εαυτο σου(ειτε λεγεται διαβασμα, οτιδηποτε που αγαπας) και να κανεις πραγματα που πραγματικα θελεις ωστε να αποκτησεις μια ενδιαφερουσα προσωπικοτητα και τα κοριτσακια θα ερθουν απο μονα τους...οτι εκανες την κινηση δειχνει πολλα,δεν μενεις εκει ομως τη στιγμη που πηρες ακυρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ναι, αλλά δεν εμπεριέχεται στη λίστα του πλούτου και των γυναικών. Φύγε όσο προλαβαίνεις... μην την πατήσεις και άλλος σαν και μας. :lol::lol:

Φυσικά κάνω πλάκα...

Ήταν δυο φίλοι,ο ένας σπούδαζε πληροφορική,αλλά και ο άλλος δεν είχε γκόμενα.. :p

Tην ωριμότητα της Μπε-Εμ-Βε, την ωριμότητα του να σε πηγαίνει ο άλλος στα ακριβά εστιατόρια κτλ. Τι να σου κάνει ο φτωχομπινές συνομήλικος σου;

Respect σε όσες το παραδέχονται και δεν εφευρίσκουν δικαιολογίες περί "ωριμότητας" και λοιπά άλλα σαχλά.

Κουβαλάς σοφία,αν το σκεφτείς μια υπεραπλουστευμένη λύση είναι και η καλύτερη μερικές φορές,και στις γυναίκες πιο σίγουρο χαρτί από τα λεφτά δεν έχει δυστυχώς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα να σας πω μας κανατε ολες πο@τα@ες!!! Ναι καποιες μπορει να πηγαινουν για το ευκολο χρημα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι χαθηκαν οι γυναικες γιατι ολες εστιαζουν εκει!

Φαυλος κυκλος. Οσο υπαρχουν αντρες που θα μοστραρουν χρημα κι αμαξι για να εχουν ευκολο σεκς και ομορφες γυναικες, τοσο θα υπαρχουν γυναικες που θα μοστραρουν ομορφια για να προσελκυσουν τους αντρες αυτους επειδη τις νοιαζει το χρημα κι η καλοπεραση και οσο υπαρχουν αυτες τοσο οι αντρες θα προσπαθουν μεσω χρηματος να αποκτουν γυναικες κ.ο.κ. Δεν ξερω ποιος ειναι πιο κατωτερου επιπεδου τελικα απο τους "2".

Το πιο θλιβερο για μενα ειναι που πολλες φορες περνιεται απο τους γονεις η συγκεκριμενη "πατεντα σχεσεων" με την ταμπελα "ρεαλισμος". Προσωπικα το θεμα χρημα δεν το εβαλα ως κριτηριο ουτε ως εμποδιο σε καμια σχεση μου και ουτε προκειται. Σπουδαζω και θα δουλεψω οσο χρειαστει για να συντηρουμαι μονη μου κι ας μην εχω ποτε πισινες και καμπριο. Αν ειναι να γλυτωσω τον βουτυρομπεμπε.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα να σας πω μας κανατε ολες πο@τα@ες!!! Ναι καποιες μπορει να πηγαινουν για το ευκολο χρημα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι χαθηκαν οι γυναικες γιατι ολες εστιαζουν εκει!

Kανείς δεν είπε όλες :)

Δεν ξερω ποιος ειναι πιο κατωτερου επιπεδου τελικα απο τους "2".

Δεν έχει σημασία, αρκεί να μην περνιέται από τους ματσό κυρίους ότι αυτό που προσφέρουν είναι "γοητεία" και από τις τσουλέ πιτσιρίκες ότι αυτό που επιζητούν είναι η "ωριμότητα". ;)

Πάντως αν έχει χρήμα και κουτσός να είσαι και χάλιας,μόλις ανοίγεις πορτοφόλι γίνεσαι θεός για μερικές!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Πάντως αν έχει χρήμα και κουτσός να είσαι και χάλιας,μόλις ανοίγεις πορτοφόλι γίνεσαι θεός για μερικές!

Βασικα φιλε, δεν γινεσαι θεος...

Απλα γινεσαι ξαφνικα "φιλος" για να εχουν αυτες τα εξτρα πλεονεκτηματα- lifestyle που δεν μπορουν ολοι να τους προσφερουν (ξερεις ποτα, ακριβα εστιατορια, βολτες με ακριβα αυτοκινητα κλπ)...Αν εχεις λεφτα και εισαι λιγο εξυπνος κανεις και καμια κινηση και χτυπας 2-3 απο την παρεα και μετα την κανεις. Αν οχι απλα μενεις "φιλος" τους, με την ελπιδα καποια μερα να παιχτει φαση με μια απο αυτες, κατι που φυσικα δεν θα γινει ποτε, ή θα γίνει οταν αισθανθούν οτι χανονται αυτα τα εξτρα πλεονεκτηματα.:p:happy:

Nexus 4 & iPad mini

προσωπικά διαφωνώ με αυτό..δεν έχω λειτουργήσει,και δε λειτουργώ έτσι...αν γουστάρω κάτι,μπορώ να το έχω,παίρνωντας το εγω στον εαυτό μου...δε μου αρέσουν οι "χορηγοί",οπότε,καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι γενικεύσεις (οχι απο σένα..γενικά μιλάω)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

προσωπικά διαφωνώ με αυτό..δεν έχω λειτουργήσει,και δε λειτουργώ έτσι...αν γουστάρω κάτι,μπορώ να το έχω,παίρνωντας το εγω στον εαυτό μου...δε μου αρέσουν οι "χορηγοί",οπότε,καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι γενικεύσεις (οχι απο σένα..γενικά μιλάω)

Ναι αλλά οι σπόνσορες ,ενίοτε έχουν πρόσβαση και σε άλλα φασίλιτιζ όπως είπε ο μιχάλης ...

Άσε που άν ανήκεις στην πλέμπα θα γουστάρεις μια ζωή ...

Επομένως είναι λογικό να υπάρχει τέτοια ομάδα γυναικών(που οι περισσότεροι από εσάς θα χαρακτήριζαν αμοραλίστριες/immoralists) και δεν καταλαβαίνω γιατί τις κατακρίνετε.

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Φαυλος κυκλος. Οσο υπαρχουν αντρες που θα μοστραρουν χρημα κι αμαξι για να εχουν ευκολο σεκς και ομορφες γυναικες, τοσο θα υπαρχουν γυναικες που θα μοστραρουν ομορφια για να προσελκυσουν τους αντρες αυτους επειδη τις νοιαζει το χρημα κι η καλοπεραση και οσο υπαρχουν αυτες τοσο οι αντρες θα προσπαθουν μεσω χρηματος να αποκτουν γυναικες κ.ο.κ. Δεν ξερω ποιος ειναι πιο κατωτερου επιπεδου τελικα απο τους "2".

Το πιο θλιβερο για μενα ειναι που πολλες φορες περνιεται απο τους γονεις η συγκεκριμενη "πατεντα σχεσεων" με την ταμπελα "ρεαλισμος". Προσωπικα το θεμα χρημα δεν το εβαλα ως κριτηριο ουτε ως εμποδιο σε καμια σχεση μου και ουτε προκειται. Σπουδαζω και θα δουλεψω οσο χρειαστει για να συντηρουμαι μονη μου κι ας μην εχω ποτε πισινες και καμπριο. Αν ειναι να γλυτωσω τον βουτυρομπεμπε.:lol:

Kανείς δεν είπε όλες :)

Δεν έχει σημασία, αρκεί να μην περνιέται από τους ματσό κυρίους ότι αυτό που προσφέρουν είναι "γοητεία" και από τις τσουλέ πιτσιρίκες ότι αυτό που επιζητούν είναι η "ωριμότητα". ;)

Ετσι ρε παιδια, πειτε τα γιατι ετοιμος ημουν να αλλαξω το username σε parafron114 (νο οφενς παραφρονα)!

Τι ωραιο θα ηταν την ωριμοτητα να στη χαριζε ο χρονος... ή να την προσφεραν απλοχερα οπως κανουν με τη βλακεια!

Κοιταζω γυρω μου και βλεπω βλακες και αμορφωτους παντου που συμπεριφερονται με τον ιδιο μηχανικο τροπο που βλεπουν στην ηλιθια τιβι.

Οταν στο σχολειο εχεις ανθρωπους που απλα δεν ενδιαφερονται για το τι θα σου μαθουν (οχι δεν ειναι ολοι ετσι ευτυχως),

οταν γινομαστε αθεοι γιατι δε χωνευουμε την εκκλησια (δεν ειναι ολοι Χριστιανοι αλλα μη μου πειτε οτι η θρησκεια δεν παιζει ρολο - και δεν εννοω να πας στην Εκκλησια καθε Κυριακη και να νηστευεις),

οταν οι γονεις ειναι απασχολημενοι ή επηρεαστηκαν κι εκεινοι απο τη βλακεια... μπλα μπλα μπλα...

Τοτε μετομορφωνεσαι σε ρομποτ με μια αθλια ρηχη προσωπικοτητα.

Οχι, αυτα δεν ισχυουν για ολους και ολες αλλα για ενα μεγαλο κομματι της Ελληνικης κοινωνιας. Και οταν επηρεαζουν την προσωπικοτητα, επηρεαζουν και τις σχεσεις μεταξυ των δυο φιλων.

ΥΓ: Εδω στο Η.Β. η κατασταση ειναι περα απο καθε ελεγχο... απλα σηκωνω τα χερια ψηλα! Ενα τεραστιο χασμα γενεων (ναι μεγαλυτερο απο αυτο στην Ελλαδα).

Anyway, τερμα το παραληρημα... http://www.laymark.com/i/m/m108.gif