sofi-k Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ρε Dead Angel καταλαβαμε τι ειπε.:p Απλα εγω τουλαχιστον προσπαθησα να το εξηγησω απ'την δικη μου μερια, το ολο θεμα φιλια μεταξυ των 2 φυλων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Aμα καταλαβαίνατε τον αντρικό τρόπο σκέψης (και το αντίστροφο) δεν θα υπήρχε αυτό το τόπικ :lol: Νομίζω πως αυτό είναι το αιώνιο πρόβλημα μεταξύ αντρών και γυναικών..Η διαφορά στον τρόπο σκέψης που μερικές φορές είναι αρκετά πολύπλοκος... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Επιστρεφω κι εγω στην τρουμπ... εε.. στο τοπικ! http://www.laymark.com/i/m/m159.gif Κουκι, να δεις αν δεν ειχαμε αυτη τη διαφορα τι θα γινοταν... ασε που αν αντρες-γυναικες ηταν το ιδιο, στο παρεϊντ (αυτο ντε με τα ουρανια τοξα... δεν ενθυμουμαι την ονομασια) θα ειχαμε λαοθαλασσα... http://www.laymark.com/i/m/m135.gif Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Αυτη η διαφορα είναι που έχει ενδιαφερον!!!!Αν ημασταν ιδιοι θα ηταν βαρετα..... ΑΑΑΑΑΑ θελω κ εγω οπως τα μαιμουδακια σου fabo114!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mika_zotan Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 ειμαι αλλος ενας υποστηρικτης του οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ των 2 φυλων.... οπως ειπε καποιος, απλα υπαρχει καταπιεσμενη σεξουαλικη ελξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Κ ομως εγω πιστευω οτι υπαρχει φιλια αναμεσα στα 2 φυλα...Αλλα παντα πρεπει καποιοσ να κραταει τα ορια...Ενας αντρας μπορει να γινει ο καλυτερος φιλος μιας γυναικας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 ειμαι αλλος ενας υποστηρικτης του οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ των 2 φυλων.... οπως ειπε καποιος, απλα υπαρχει καταπιεσμενη σεξουαλικη ελξη! Γω ημουν αυτη, ευχαριστω, το ξερω οτι εχω δικιο.:p Οχι ακριβως καταπιεσμενη, αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειτε απο την μια πλευρα ειτε απο την αλλη(κυριως απ'των αντρων ομως, μην γελιομαστε) θα υπαρχει κατι το ψιλοερωτικο. Το ανελυσα παραπανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Αν υπαρχει καποια γυναικα εδω μεσα που να θεωρει ή να θεωρηται οτι ειναι πολυ ωραια και πιστευει οτι εχει φιλους που δεν της την πεφτουν ας σηκωσει το χερι.Ολες οι αλλες κατηγοριες ειναι αδιαφορες αν το σκεφτειτε καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Τελικα κατεληξα στο οτι ενας αντρας μπορει να γινει φιλος με μια γυναικα αλλα αφου εχει προηγηθει μεταξυ τους κατι κ αφου την εχει χωρισει αυτος!!! ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Κ ομως εγω πιστευω οτι υπαρχει φιλια αναμεσα στα 2 φυλα...Αλλα παντα πρεπει καποιοσ να κραταει τα ορια...Ενας αντρας μπορει να γινει ο καλυτερος φιλος μιας γυναικας... Φιλια μεταξυ ανδρα-γυναικας φυσικα και μπορει να υπαρξει αλλα εσεις οι γυναικες δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι μπορει να σας ερωτευτει ο φιλος,το οποιο ειναι κατι πολυ φυσιολογικο αλλα αντιδρατε με εναν περιεργο τροπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Φιλια μεταξυ ανδρα-γυναικας φυσικα και μπορει να υπαρξει αλλα εσεις οι γυναικες δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι μπορει να σας ερωτευτει ο φιλος,το οποιο ειναι κατι πολυ φυσιολογικο αλλα αντιδρατε με εναν περιεργο τροπο. Κοιτα αλλο να μην ειμαστε φιλοι καιρο κ να μου πει οτι του αρεσω κ αλλο να ειμαστε φιλοι αρκετο χρονικο διαστημα κ να το θυμηθει αργοτερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Φιλια μεταξυ ανδρα-γυναικας φυσικα και μπορει να υπαρξει αλλα εσεις οι γυναικες δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι μπορει να σας ερωτευτει ο φιλος,το οποιο ειναι κατι πολυ φυσιολογικο αλλα αντιδρατε με εναν περιεργο τροπο. kai Ποιος ειναι ο σωστος τροπος αντιδρασης?:confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Κοιτα αλλο να μην ειμαστε φιλοι καιρο κ να μου πει οτι του αρεσω κ αλλο να ειμαστε φιλοι αρκετο χρονικο διαστημα κ να το θυμηθει αργοτερα!!! Kι ομως κανεις λαθος.Οταν εισαι φιλος με καποιον του ανοιγεσε ποιο πολυ και σε μαθαινει ακομα καλυτερα απ οτι αν σε γνωριζε λιγο καιρο.Οποτε ειναι ευκολο να σε ερωτευτει αν δει οτι του ταιριαζεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Από την ακμή στην παρακμή Μπαμπάς ετών 13 σοκάρει τη βρετανική κοινή γνώμη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009 [ 12:03 ] Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της «διαλυμένης Βρετανίας», για την οποία πολλοί μιλούν, κρίνεται η περίπτωση του 13χρονου Αλφι και της 15χρονης Σαντέλ, που την περασμένη εβδομάδα έγιναν γονείς... Γενέτειρα του Σαίξπηρ, των Μπιτλς και του Τσόρτσιλ, η Βρετανία εν έτει 2009 παρουσιάζει τα μεγαλύτερα ποσοστά εγκυμοσύνης στην εφηβεία, τα μεγαλύτερα ποσοστά εφήβων εθισμένων στο αλκοόλ, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα εγκληματικότητας. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα για τη «διαλυμένη χώρα» είναι η είδηση ότι ένας 13χρονος και μία 15χρονη έγιναν γονείς. Και οι δύο υπόσχονται να μεγαλώσουν την κόρη τους όσο καλύτερα μπορούν. Το πλέον ανησυχητικό όμως είναι το πώς αντιμετωπίζουν οι γονείς των παιδιών το θέμα. Ο πατέρας του Αλφι, που έχει άλλα εννέα ή δέκα παιδιά, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να μιλήσει στο γιο του για τα «σπουργιτάκια και τις μελισσούλες» πριν αποφασίσει να κάνει και δεύτερο παιδί. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ο σερ Μπέρναρντ Ίνγκαμ, πρώην υπουργός Τύπου επί διακυβέρνησης Θάτσερ, κρούει στους Βρετανούς τον κώδωνα του κινδύνου. «Είναι ένδειξη του ότι έχουμε χάσει τον δρόμο μας, ότι οι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ καλού και κακού» δήλωσε στο Associated Press. «Το σίγουρο είναι πως, σε αυτή τη βάση, η κοινωνία δεν μπορεί να προχωρήσει. Αυτή είναι ένδειξη για τη διαλυμένη Βρετανία». Σύμφωνα με τον ίδιο, τα φαινόμενα αλκοολισμού και εγκληματικότητας φανερώνουν τη γενικότερη έκπτωση αξιών και πειθαρχίας που πλήττει τη χώρα. που καταγράφεται στη χώρα αντικατοπτρίζεται και στα φαινόμενα του. http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=255437 ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ. Στην ελλαδα των αμόρφωτων, απολίτιστων και κάφρων κυριαρχουν οι εκτρωσεις. Κ για να μη ξεχναμε τα νουμερα: 1η στην Ευρώπη και 3η στον κόσμο είναι η Ελλάδα σε εκτρώσεις. 250.000 εκτρώσεις γίνονται στη χώρα μας ετησίως, αριθμός υπερδιπλάσιος των γεννήσεων. Οι ειδικοί υποπτεύονται ωστόσο ότι τα περιστατικά ξεπερνούν τα 500.000. 40.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από κορίτσια κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας. 1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, σύμφωνα με έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου. 1 στις 2 έφηβες που κάνουν έκτρωση δεν έχει ενημερώσει ούτε τη μητέρα της. 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας. 1 στις 1.000 γυναίκες παρουσιάζει αιμορραγία κατά την επέμβαση ή τις πρώτες 24 ώρες μετά από αυτήν. 44% των γυναικών που έχουν κάνει έκτρωση εμφανίζει νευρικές διαταραχές και 25% επισκέπτεται ψυχίατρο. 190.000 εκτρώσεις γίνονται ετησίως στη Μ. Βρετανία, που έχει 5πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα. 6 μήνες διαρκεί η μετατραυματική περίοδος. Σε ποσοστό 1% η έκτρωση θεωρείται πολύ τραυματική εμπειρία, που επηρεάζει τη γυναίκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Λοιπόν.Άρχιζει να μου αρέσει μια συμμαθήτρια μου από το σχολείο.Χωρίς να μπορώ να της πω πως νιώθω κάθισα και της έγραψα ένα γράμμα στις 20 Ιανουαρίου το βράδυ (θύμαμαι καλά ημερομηνίες).Στις 21 Ιανουαρίου χωρίς να το ξέρουμε μας πήγαν εκδρομή.Εγώ έμεινα πίσω για να της αφήσω το γράμμα και μαζί μ'αυτό και μία Lacta (γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από στομάχι :p).Στην εκδρομή ήμουν συνεχώς μέσα στο άγχος για την αντίδραση και όλο έλεγα να πάω να πάρω το γράμμα αλλά τελικά το άφησα.Την επόμενη μέρα δεν μου έλεγε τίποτα μέχρι την 4η ώρα.Στο διάλλειμα μου είπε πως ήταν πολύ όμορφα αυτά που της είχα γράψει και με ευχαριστεί για τα καλά της λόγια αλλά δεν θέλει σχέσεις αυτή την περίοδο και θέλει να αφοσιωθεί στο διάβασμα.Μετά το λύκειο "βλέπουμε" μου είπε.Της είπα ότι θέλω να μείνουμε φίλοι χωρίς το γράμμα να επηρεάσει την φιλία μας.Δέχτηκε ευχαρίστως.Οι φίλοι μου μου λένε ότι θα την ξεπεράσω αλλά εγώ πιστεύω ότι η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή.Μου έχει κολλήσει τρελά και δεν λέει να φύγει από το μυαλό μου.Τι να κάνω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Ποια πρώτη βρε??? Πρώτη αγάπη είναι αυτή ?? Αφού έλεγες ότι ήθελες και άλλες παλία! :p :p :lol: Αν την θέλεις πραγματικά ότι και να γίνει θα συνεχίσεις να την θέλεις. Εκτός και αν σου αρέσει καμιά άλλη. Τώρα τι να κάνεις ?? Εφόσον δεν θέλει σχέση δεν θέλει. Ίσως να μην θέλει με εσένα και σου το είπε έτσι, για να μην πληγωθείς! Υ.Γ. Ωραίο το 2ο τραγούδι στην υπογραφή σου !! Το ακουω και εγώ! :) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Λοιπόν.Άρχιζει να μου αρέσει μια συμμαθήτρια μου από το σχολείο.Χωρίς να μπορώ να της πω πως νιώθω κάθισα και της έγραψα ένα γράμμα στις 20 Ιανουαρίου το βράδυ (θύμαμαι καλά ημερομηνίες).Στις 21 Ιανουαρίου χωρίς να το ξέρουμε μας πήγαν εκδρομή.Εγώ έμεινα πίσω για να της αφήσω το γράμμα και μαζί μ'αυτό και μία Lacta (γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από στομάχι :p).Στην εκδρομή ήμουν συνεχώς μέσα στο άγχος για την αντίδραση και όλο έλεγα να πάω να πάρω το γράμμα αλλά τελικά το άφησα.Την επόμενη μέρα δεν μου έλεγε τίποτα μέχρι την 4η ώρα.Στο διάλλειμα μου είπε πως ήταν πολύ όμορφα αυτά που της είχα γράψει και με ευχαριστεί για τα καλά της λόγια αλλά δεν θέλει σχέσεις αυτή την περίοδο και θέλει να αφοσιωθεί στο διάβασμα.Μετά το λύκειο "βλέπουμε" μου είπε.Της είπα ότι θέλω να μείνουμε φίλοι χωρίς το γράμμα να επηρεάσει την φιλία μας.Δέχτηκε ευχαρίστως.Οι φίλοι μου μου λένε ότι θα την ξεπεράσω αλλά εγώ πιστεύω ότι η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή.Μου έχει κολλήσει τρελά και δεν λέει να φύγει από το μυαλό μου.Τι να κάνω;:worry: τιποτα να μην κανεις...εφοσον εκανες το πρωτο βημα κ σου εριξε ακυρο τοτε δεν κανεις τπτ κ απλα αδιαφορεις....η δικαιολογια θελω να αφοσιωθώ στο διαβασμα ειναι να χαμε να λεγαμε :rolleyes:.... λιγο φτυσιμο αδερφε κ δειξε κ λιγη συμπαθεια σε καμια αλλη κοπελα απο την ταξη σου μηπως κ ζηλεψει λιγακι...αν δεν πιασουν κ αυτα τοτε ειναι καμενο χαρτι... προσπερνας κ πας για αλλα....υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 @andreas_ku990 Τελικά η κοπέλα που έλεγα ήταν απλώς ένας ενθουσιασμός.Αυτό που έχω τώρα είναι πιο σοβαρό. @parafron4 Αδύνατον.Έχω κολλήσει και δεν ξεκολλάω.Τελικά πιστεύω στο:"Η άνδρες είναι σαν τα γραμματόσημα.Όσο πιο πολύ τους φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάνε".:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 @parafron4 Αδύνατον.Έχω κολλήσει και δεν ξεκολλάω.Τελικά πιστεύω στο:"Η άνδρες είναι σαν τα γραμματόσημα.Όσο πιο πολύ τους φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάνε".:p το ίδιο ισχύει κ για το ασθενές φύλο .. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Λοιπόν.Άρχιζει να μου αρέσει μια συμμαθήτρια μου από το σχολείο.Χωρίς να μπορώ να της πω πως νιώθω κάθισα και της έγραψα ένα γράμμα στις 20 Ιανουαρίου το βράδυ (θύμαμαι καλά ημερομηνίες).Στις 21 Ιανουαρίου χωρίς να το ξέρουμε μας πήγαν εκδρομή.Εγώ έμεινα πίσω για να της αφήσω το γράμμα και μαζί μ'αυτό και μία Lacta (γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από στομάχι :p).Στην εκδρομή ήμουν συνεχώς μέσα στο άγχος για την αντίδραση και όλο έλεγα να πάω να πάρω το γράμμα αλλά τελικά το άφησα.Την επόμενη μέρα δεν μου έλεγε τίποτα μέχρι την 4η ώρα.Στο διάλλειμα μου είπε πως ήταν πολύ όμορφα αυτά που της είχα γράψει και με ευχαριστεί για τα καλά της λόγια αλλά δεν θέλει σχέσεις αυτή την περίοδο και θέλει να αφοσιωθεί στο διάβασμα.Μετά το λύκειο "βλέπουμε" μου είπε.Της είπα ότι θέλω να μείνουμε φίλοι χωρίς το γράμμα να επηρεάσει την φιλία μας.Δέχτηκε ευχαρίστως.Οι φίλοι μου μου λένε ότι θα την ξεπεράσω αλλά εγώ πιστεύω ότι η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή.Μου έχει κολλήσει τρελά και δεν λέει να φύγει από το μυαλό μου.Τι να κάνω;:worry: Χωρις παρεξηγηση ρε φιλε, αλλα αμα της δωσεις ερωτικο γραμμα και lacta λογικο ειναι να σου πει πως δεν θελει σχεση και θελει να αφοσιωθει στο διαβασμα της... Αντρα θελει η κοπελα, οχι φιλη. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Λοιπόν.Άρχιζει να μου αρέσει μια συμμαθήτρια μου από το σχολείο.Χωρίς να μπορώ να της πω πως νιώθω κάθισα και της έγραψα ένα γράμμα στις 20 Ιανουαρίου το βράδυ (θύμαμαι καλά ημερομηνίες).Στις 21 Ιανουαρίου χωρίς να το ξέρουμε μας πήγαν εκδρομή.Εγώ έμεινα πίσω για να της αφήσω το γράμμα και μαζί μ'αυτό και μία Lacta (γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από στομάχι :p).Στην εκδρομή ήμουν συνεχώς μέσα στο άγχος για την αντίδραση και όλο έλεγα να πάω να πάρω το γράμμα αλλά τελικά το άφησα.Την επόμενη μέρα δεν μου έλεγε τίποτα μέχρι την 4η ώρα.Στο διάλλειμα μου είπε πως ήταν πολύ όμορφα αυτά που της είχα γράψει και με ευχαριστεί για τα καλά της λόγια αλλά δεν θέλει σχέσεις αυτή την περίοδο και θέλει να αφοσιωθεί στο διάβασμα.Μετά το λύκειο "βλέπουμε" μου είπε.Της είπα ότι θέλω να μείνουμε φίλοι χωρίς το γράμμα να επηρεάσει την φιλία μας.Δέχτηκε ευχαρίστως.Οι φίλοι μου μου λένε ότι θα την ξεπεράσω αλλά εγώ πιστεύω ότι η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή.Μου έχει κολλήσει τρελά και δεν λέει να φύγει από το μυαλό μου.Τι να κάνω;:worry: Ερωτας χωρις ανταποκριση δεν ειναι ερωτας! Οταν ερωτευτεις κ σε ερωτευτουνε κ ζεις καποια πραγματα τοτε θα πεις ζω τον ερωτα!Για αγαπη ειναι πολυ νωρις να μιλας μικρο μου......... Η κοπελα μπορεί οντως να θέλει να αφοσιωθει σε κατι που θεωρει πιο σημαντικο για την ζωη τηςκ αφου σε ευχαριστησε μπράβο της! Εσυ συνεχιζεις, βρισκεις καποια αλλη πιο διαθεσιμη κ αυτην την κρατας μια πολυ καλη φιλη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 13 και 14 χρονών παιδάκια αντί να παίζουν κανά μπάσκετ και να κοιτάνε τα μαθήματα τους κοιτάνε πως να βγάλουν γκόμενα και οι υπόλοιποι εδώ μέσα τους δίνετε και συμβουλές. "Δεν θέλει φίλη, θέλει άντρα" συμβουλεύει το παλικάρι από πάνω. Δηλαδή στα 13 του ο άλλος τί πρέπει να κάνει, πώς θα φανεί "άντρας"; Ή εγώ γέρασα ή αλλάξανε ΠΟΛΥ οι εποχές. Μετά έχουμε τα φαινόμενα τα προχτεσινά της Αγγλίας όπου ο 13χρονος που μοιάζει να μην ξέρει να δένει τα κορδόνια του μόνος του, έγινε πατέρας αφού έκανε σεξ με 14χρονη συμμαθήτρια του. Ό,τι να 'ναι... Καμαρώστε εδώ έναν πατέρα: http://i61.photobucket.com/albums/h51/Baator/wtffamily1.jpg http://i61.photobucket.com/albums/h51/Baator/wtffamily2preview.jpg Ας αρχίσουνε και από τα 10 να έχουνε σχέσεις, να την κερνάει ο "άντρας" ένα γάλα ή κανά χυμό στα Goody's. "Την αγαπάω", "αυτό είναι σοβαρό, είμαι ερωτευμένος, όχι όπως την άλλη φορά". Τί να πω, δεν καταλαβαίνω...και άντε και "τα φτιάξατε"...μετά τί θα κάνετε; Βόλτες στην παραλία χεράκι-χεράκι; Έχω την εντύπωση πως βιάζονται τα σημερινά ΠΑΙΔΙΑ να μεγαλώσουν,καλό είναι να συμπεριφερόμαστε αναλόγα με την ηλικία μας. Και κυρίως οι μεγαλύτεροι να τους δίνουμε σωστές συμβουλές. Άντε ο άλλος νομίζει ότι αγαπάει. Αντί να τον ενθαρρύνουμε, θα έπρεπε νομίζω να του πούμε πως υπάρχει χρόνος αργότερα για όλα αυτά, και για σχέσεις και για έρωτες και για σεξ. Ακούγομαι λίγο σαν παππούς αλλά όταν βλέπω κάτι 12χρονα και 13χρονα κοριτσάκια στις καφετέριες να είναι φουλ βαμμένα και να γκομενίζουν πραγματικά με στεναχωρεί. Και αφού τα είπα όλα αυτά, ας πετάξω και ένα τελευταίο κλισέ: ΓΟΝΕΙΣ αυτά τα κορίτσια δεν έχουν, δεν βλέπουν πώς βγαίνουν έξω;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 @andreas_ku990 Τελικά πιστεύω στο:"Η άνδρες είναι σαν τα γραμματόσημα.Όσο πιο πολύ τους φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάνε".:pανοησιες. καμια φορα απο το φτυσε φτυσε,το γραματοσημο μουλιαζει και χανεται η κολλα.και μετα αντε να το κολησεις. Χωρις παρεξηγηση ρε φιλε, αλλα αμα της δωσεις ερωτικο γραμμα και lacta λογικο ειναι να σου πει πως δεν θελει σχεση και θελει να αφοσιωθει στο διαβασμα της... Αντρα θελει η κοπελα, οχι φιλη.13-14 ειναι το παιδι. 13 και 14 χρονών παιδάκια αντί να παίζουν κανά μπάσκετ και να κοιτάνε τα μαθήματα τους κοιτάνε πως να βγάλουν γκόμενα και οι υπόλοιποι εδώ μέσα τους δίνετε και συμβουλές. Ή εγώ γέρασα ή αλλάξανε ΠΟΛΥ οι εποχές. Τί να πω, δεν καταλαβαίνω...και άντε και "τα φτιάξατε"...μετά τί θα κάνετε; Βόλτες στην παραλία χεράκι-χεράκι; Έχω την εντύπωση πως βιάζονται τα σημερινά ΠΑΙΔΙΑ να μεγαλώσουν,καλό είναι να συμπεριφερόμαστε αναλόγα με την ηλικία μας. Και κυρίως οι μεγαλύτεροι να τους δίνουμε σωστές συμβουλές. δεν εχεις αδικο στο ζητημα του "βιαζονται τα παιδια να μεγαλωσουν" αλλα εσυ στα 13-14 δεν ειχες καποιο κοριτσακι να σου αρεσει?οχι να φανταζεσαι γαμους,χουφτωματα,σεξ και ιστοριες,απλα να σου αρεσει. πιστευω πως ειναι λογικο και φυσιολογικο ενα παιδακι να εχει τα πρωτα του σκιρτιματα στα μεχρι τα 13-14. για αγαπες,σεξ και τα λοιπα οντως ειναι νωρις και με βρισκεις απολυτα συμφωνη. η κινηση του φιλου μας να γραψει γραμμα και λακτα(τι κλισε ποια και αυτη η σοκολατα) γερνει προς το "απλο σκιρτιμα" αποψη μου φυσικα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ακούγομαι λίγο σαν παππούς αλλά όταν βλέπω κάτι 12χρονα και 13χρονα κοριτσάκια στις καφετέριες να είναι φουλ βαμμένα και να γκομενίζουν πραγματικά με στεναχωρεί. Και αφού τα είπα όλα αυτά, ας πετάξω και ένα τελευταίο κλισέ: ΓΟΝΕΙΣ αυτά τα κορίτσια δεν έχουν, δεν βλέπουν πώς βγαίνουν έξω;; :p καλως η κακώς τα παιδια μεγαλώνουν γρηγορα....ειδικα τα κοριτσάκια....παω για ποτο κρήνη κ ειναι μια παρέα 3 αγόρια 3 κορίτσια....τα αγορια κάνανε μπαμ οτι ήταν γυρο στα 15 ενω τα κορίτσια τα έκανες γύρο στα 18(ενώ κ αυτά ηταν 15 χρονα γιατι ηταν συμμαθητές)...φουλ βαμμένες με ψηλοτάκουνα τσιγαράκι κ δεν συμμαζεύεται... νομίζω πως κ η δικιά μου η γενιά από πολύ νωρίς(τετάρτη-πέμπτη δημοτικού) αρχίσαμε να ανακαλύπτουμε τι έχουμε μέσα στο παντελόνι κ να έχουμε ορέξεις... εγω θυμαμε την πρωτη μου σχεση την εκανα στην δευτερα γυμνασιου με μια συμμαθητρια κ το μονο που καναμε ηταν να καθομασταν μαζι στην ταξη κ να βγενουμε να καθομαστε σε παγκακι κ να λεμε @@ριες...ουτε αγκαλιες γλωσσοφιλα κ χουφτωματα....πριν 10 χρονια εγω εκανα αυτα...αρα ηταν σιγουρο οτι μετα απο 10 χρονια τα παιδια θα κανουν κατι περισσοτερο..... αυτα απο εμενα...κ θα συμφωνισω στο οτι τα κοριτσακια εχουν ξε********εψει πολυ νωρις...κ κερνανε κ σφηνακια... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Το κακο ειμαι οτι τα κοριτσακια ξεπεταγονται πιο γρηγορα και μετα το παιζουν εμπειρες ενω ειναι μολις 16- 17 !!!! Σε αντιθεση με τα αγορακια που μεχρι τοτε παιζουν X-box PS και καμια φορα..........!!!! Αντε μετα να πεις οτι τα εκτρωπα (κατ'εμε ) που βλεπεις στον δρομο (55αρις με 20αρα) τα αποδεχεσαι με την μια ενω εισαι προοδευτικος ανθρωπος(ή τουλαχιστον θεωρεις οτι εισαι)!!!!!!!!!!! Εχουμε παρει την κατω βολτα και οντως οι περισσοτερες κοιτανε τα $$$$!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts