Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ατελείωτη συζήτηση...

οι γύναικες από την αφροδίτη και οι άντρες από τον άρη

Αλλά έλκονται..καλώς ή κακώς..έτσι είναι. Λογικό είναι τα ετερωνυμα να έλκονται γιατί υπάρχει ενδιαφέρον για το άλλο φύλο.

Νομίζω πάντως οτι εμείς οι ίδιοι περιπλέκουμε τα πράγματα και βάζουμε μόνοι τα εμπόδια σε μια σχέση..γενικά γράφω

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Δεν ειναι μονο οι γυναικες που αναλυουν πραγματα... Και τα δυο φυλα το κανουν τελικα... Δικιο εχεις... Γι'αυτο εχουν γινει περιπλοκες και δυσκολες οι σχεσεις.

Υπαρχουν πολλοι αντρες που αναλυουν τα παντα (ακομα και τα πιο απλα και αυτονοητα πραγματα). Δεν ειστε η εξαιρεση του κανονα!

Χαλαροτητα χρειαζεται!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Δεν ειναι μονο οι γυναικες που αναλυουν πραγματα... Και τα δυο φυλα το κανουν τελικα... Δικιο εχεις... Γι'αυτο εχουν γινει περιπλοκες και δυσκολες οι σχεσεις.

Υπαρχουν πολλοι αντρες που αναλυουν τα παντα (ακομα και τα πιο απλα και αυτονοητα πραγματα). Δεν ειστε η εξαιρεση του κανονα!

Χαλαροτητα χρειαζεται!

Και οι άντρες αναλύουν. Ο καθένας αναλύει αυτό που του φαίνεται σοβαρό και άξιο ανάλυσης.

Οι γυναίκες αναλύουν σαφώς περισσότερο τα αισθηματικά και οι άντρες τις εξελίξεις στην διεθνή οικονομία και τις επιπτώσεις ρυθμούς ανάπτυξης της χώρας παράδειγμα.

Ο καθένας με τα ενδιαφέροντα του. :rolleyes:

Μωρ τι μας λες εσυ. Που τον ειδες γραμμενο αυτον τον διαχωριζμο;

Γενικοτητες.

Προφανώς. Γενικότητες δεν λέμε άλλωστε τόση ώρα;

Ντάξει ίσως να ταν κάπως το παράδειγμα, αν και ισχύει γενικώς.

Αν αντί για οικονομικά έλεγα για το offside του Παπουτσέλη στον Καραγκούνη θα συμφωνούσες. :p

Προφανώς. Γενικότητες δεν λέμε άλλωστε τόση ώρα;

Ντάξει ίσως να ταν κάπως το παράδειγμα, αν και ισχύει γενικώς.

Αν αντί για οικονομικά έλεγα για το offside του Παπουτσέλη στον Καραγκούνη θα συμφωνούσες. :p

Ποιος είναι ο Παπουτσέλης?!?

Και θα συμφωνήσω ότι ο καθένας αναλύει τα ενδιαφέροντά του αλλά αυτό "οι άντρες τις εξελίξεις στην διεθνή οικονομία και τις επιπτώσεις ρυθμούς ανάπτυξης της χώρας" που το είδες εσύ?!?Μην μου πεις ότι τα αναλύεις εσύ μιλώντας με τους κολλητούς σου στον καφέ...Γιατί έχω υπάρξει αυτήκοος μάρτυρας (ελπίζω να μην το σκότωσα) και έχω φρίξει με το τι σχολιάζουν οι άντρες...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Ποιος είναι ο Παπουτσέλης?!?

...

διαιτητης ειναι..(στο ποδοσφαιρο):lol:
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 1 month later...

ξεκιναω νεο κυκλο συζητησεων με βασικο αξονα το φλερτ.

δυστυχως τεινω να καταληξω στο συμπερασμα πως σπανιζει στην εποχη μας.

οι περισσοτεροι -δυστυχως- πετανε μια ατακα μπας και ψαρωσει η κοπελα και μετα βουρ στον πατσα.

αφορμη για να το πω αυτο ηταν το εξης περιστατικο.

δεχομαι μια κληση στο κινητο μου απο αγνωστο αριθμο(συγκεκριμενα με αποκρυψη)

απαντω και απο την αλλη γραμμη ακουω τα εξης

"καλησπερα κοπελια.να σε ρωτησω κατι?"

-σας ακουω

"το νουμερο αυτο το ειχε καποτε ο κυριος χχχχχχχχχ"(και μου λεει ενα ονομα που δεν το θυμαμαι τωρα

-οχι κυριε μου.

-δλδ κοπελια ,δεν το ειχε αυτος?

-προφανως κανετε λαθος

-οκ ευχαριστω

κλεινω και στο καπακι ερχεται σμς

"κοπελια συγγνωμη για το λαθος.παντως εχεις πολυ ωραια φωνη.και παλι συγγνωμη για την ενοχληση.καλο βραδυ"

απανταω για χαρη αστεισμου και μονο

"και που να με ακουσεις βραχνιασμενη..ιδια η ντεμι μουρ..καλο βραδυ και σε σενα μπαρμπα(κατα το κοπελια)"

για να εισπραψω ενα νεο σμς "ε οχι και μπαρμπας δυο μετρα παιδαρος και με τεραστια προσοντα"

και ερωτω...δεν θα μπορουσε να το παει πιο λαου λαου?ετσι ειναι πολυ.....αποτομο να το πω?

οχι πως θα αλλαζε κατι στην δικη μου συμπεριφορα...αλλα δυστυχως το φλερτ αργοπεθαινει..

για να εισπραψω ενα νεο σμς "ε οχι και μπαρμπας δυο μετρα παιδαρος και με τεραστια προσοντα"

Αυτά είναι! :up: :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

φαντασου τωρα τι θα εχει να λεει ο τυπος αυτος στην παρεα του ;)

Ο ρομαντισμος εχει δολοφονηθει με αγρια μεσα εδω και αρκετα χρονια. Για αυτο χαθηκε το φλερτ, για αυτο χαθηκαν οι ομορφες στιγμες, για αυτο την "πεφτουν" πλεον οι γυναικες και οχι οι αντρες κτλ

Το γρηγορο, το εφημερο, το στιγμιαιο ειναι και το ποθητο.. Sad but true.

Και οχι, δεν συμφωνω με την πραγματικοτητα.

Dream big and dare to fail..

φαντασου τωρα τι θα εχει να λεει ο τυπος αυτος στην παρεα του ;)

αυτος ομως μπορει να φανταστει τι λεω εγω στην δικη μου?:lol:;)

αυτος ομως μπορει να φανταστει τι λεω εγω στην δικη μου?:lol:;)

:cry: ετσι ετσι το φτυαρι παει γενικα σημερα ειναι σε προσφορα και απο τις 2 πλευρες αλλα ο τυπος μιλαμε οικτρος θα μπορουσε να φλερταρει οχι να το δολοφονησει το θεμα

;)

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Απλα ειναι πιο αμεσο. Λογικο αν σκεφτει κανεις την υπερπροσφορα. Σου λεει δεν θα ασχολιομαστε με σενα κοριτσι μου, αν δεν θες, υπαρχουν κι αλλες τοσες...Αντιστοιχα και απο την πλευρα των γυναικων....

Παντως εγω δεν εχω παραπονο, περαν των αναποφευκτων ζωων που τους ξεφορτωνεσαι ευκολα, ελκυω μαλλον τυπους αντρων που εξασκουν το ειδος φλερτ που μου αρεσει.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα ανεξαρτητως ολων αυτων που λες εχουμε τα εξης χαρακτηριστικα

ξεκιναει να μιλαει σε μια αγνωστη.δεν την εχει δει,δεν ξερει καν απο ποια πολη ειναι,ηλικια,αν ειναι παντρεμενη ή οχι κτλ κτλ

ενω μπορει εστω να ξοδεψει 20σεντς να κανει μια α' εντυπωση περναει κατ ευθειαν στο παρασυνθημα-αληθεια συνθημα δεν εδωσε...-

Αυτο με τις κλησεις στα κινητα απο αγνωστο νουμερο, ειναι τετριμμενο πλεον. Σου λεει κατι να ψαρωσεις και αμα δεν το "πας" οπως θελει, σου στελνει ενα μηνυμα με συγγνωμη. Μετα απο μερικες ωρες ή -στην καλυτερη περιπτωση- μερες, θα σου ξαναστειλει...

Αυτο νομιζω ειναι ενα αλλο ειδος φλερτ που αναπτυσσεται τα τελευταια χρονια...

Οσο για το παρασυνθημα..μαλλον το εδωσε για να "τσιμπησεις" και να μπεις στη διαδικασια να ασχοληθεις μαζι του "σοβαρα"!!!:lol:

Δεν ξέρω νομίζω οτί εγώ μόνο πίσω από ενα PC ή μέσω ενός κινητού μπορώ πλέον να φλερτάρω...το Live το έχω κόψει και γενικότερα μάλλον το αθλημα το έχω εγκαταλείψει

Πως να υπαρξει φλερτ οταν δεν βγαινει κανενας?:rolleyes:(Πλακα κανω,μην με κραξετε)

Η κοινωνια μας ειναι αντιερωτικη και σεξιστικη.Αντιερωτικη απο τα ταμπου και σεξιστικη απο την προηγουμενων ετων καταπιεση.Αγονες συνθηκες για φλερτ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω οτι οι αντρες επαψαν να την πεφτουν σε γυναικες, γιατι "φοβουνται μηπως φανε χυλοπιτα". Εχουμε γινει πολυ ανεξαρτητες, αλλα και οταν θελουμε να "πεσουμε" σε καποιον και το δειχνουμε, οι αντρες συνεχιζουν να μην πλησιαζουν... Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο... Μια γνωριμια ειναι, δεν ειναι κατι φοβερο! Δηλαδη οι πατεραδες σας μπορουσαν και εσεις -που εχετε ολα τα καλα του κοσμου- δεν το κανετε?

Οσο για τα φλερτ μεσω υπολογιστη ή κινητων, πιστευω οτι ειναι καταδικασμενα σε αποτυχια.. Για πολλους ευνοητους λογους.

Εχω βαρεθει να βλεπω αντροπαρεες να κοιταζουν, να κοιταζουμε και να μην κανουν κινηση... (Και για να προλαβω μερικους..μιλαμε για ωραιες κοπελες):worry:

δεν φλερτάρουμε απαραίτητα για να κάνουμε σχέση...φλερτάρουμε για να νιώσουμε απλά καλύτερα, για να παίξουμε (με την καλή έννοια) με τον άλλο...δεν πάει να πει ότι εάν (σε λογικά και κόσμια πάντα πλαίσια) φλερτάρουμε με κάποιον ότι θέλουμε να είμαστε μαζί του ντε και καλά

Νομιζω οτι οι αντρες επαψαν να την πεφτουν σε γυναικες, γιατι "φοβουνται μηπως φανε χυλοπιτα". Εχουμε γινει πολυ ανεξαρτητες, αλλα και οταν θελουμε να "πεσουμε" σε καποιον και το δειχνουμε, οι αντρες συνεχιζουν να μην πλησιαζουν... Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο... Μια γνωριμια ειναι, δεν ειναι κατι φοβερο! Δηλαδη οι πατεραδες σας μπορουσαν και εσεις -που εχετε ολα τα καλα του κοσμου- δεν το κανετε?

Οσο για τα φλερτ μεσω υπολογιστη ή κινητων, πιστευω οτι ειναι καταδικασμενα σε αποτυχια.. Για πολλους ευνοητους λογους.

Εχω βαρεθει να βλεπω αντροπαρεες να κοιταζουν, να κοιταζουμε και να μην κανουν κινηση... (Και για να προλαβω μερικους..μιλαμε για ωραιες κοπελες):worry:

Ναι, φοβάμαι την χυλόπιτά

Ναι, έχετε γίνει πολύ ανεξάρτητες

Αλλά, είμαστε και εμείς πολύ ανεξάρτητοι πλέον, δηλ: εκτός από 2-3 φορές που έχω γνωρίσει κοπέλα και πραγματικά μου άρεσε πολύ ώστε να μπω στην διαδικασία του φλερτ (η 1η ήταν σχεδόν ευγενική χυλόπιτα, η 2η αστεία χυλόπιτα {δεν θα ταπεινωθώ περισσότερο δημόσια αναλύοντας πως έγινε αυτό} και η 3η μας έχει καταστρέψει η απόσταση {βλέπεις η Θεσσαλονίκη πέφτει αρκετά μακριά, αλλά το παλεύω}) γενικά δεν ασχολούμαι γιατί πραγματικά βαριέμαι να αντιμετωπίζω κοπέλες με διάφορα κόμπλεξ ή ακόμα και εάν τους αρέσω ακολουθούν διάφορες μεθοδολογίες για άγνωστο λόγο με αποτέλεσμα να εξαντλούν την υπομονή μου και να χαλάνε την διάθεση μου. Έτσι όλοι γινόμαστε πολύ ανεξάρτητοι και κάνουμε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια των άλλων να μας πλησιάσουν, κατά την γνώμη μου πάντα.

:)

Τελικα ισως αυτου του ειδους η ανεξαρτησια να εχει ως μονοδρομο την ερωτικη μοναξια ;) Και δεδομενου οτι οι ανδρες, δοξα τον Αλλαχ, εχουν αληθινους φιλους - αυτο ισως να "χτυπαει" πιο πολυ τις γυναικες της παρεας.

Στο θεμα της χυλοπιτας, υπηρχε μια εποχη που χαιρομασταν να λεμε οτι "φαγαμε χυλοπιτα" απο αυτη την γκομενα ή απο την αλλη και να βγαζαμε γελιο απο ολη την ιστορια. Καπου στην συνεχεια ηρθαν οι πρωτες σοβαρες σχεσεις, καπου μετα ακολουθησε "η σχεση" και μετα το τελος αυτης χαθηκε πασα διαθεση για φλερτ ή αισθηματισμους οδηγωντας σε εφημερες (ξανα) σχεσεις και εχει ο Θεος. Ενας μεγαλος κυκλος ή απλα ενα φιδι που στο τελος θα φαει την ουρα του.

Στις νεωτερες ηλικιες αναγνωριζω το ζητημα του εγωισμου (παντα απο την αρσενικη μερια) οσον αφορα μια εν δυναμει αρνητικη απαντηση μιας ομορφης δεσποινιδος. Στις κοπελιες? πιστευω οτι ειναι οι μονες που πλεον γνωριζουν πως να αποκτησουν αυτο που τους αρεσει.

Και αλοιμονο.. ειμαστε και ευκολοι - παναθεμα μας.

(και ελπιζω να μην ξετυλιξετε το νημα της φιλιας μεταξυ ανδρων (με ανδρες) και γυναικων (με γυναικες αντιστοιχα) γιατι ειναι ενα μεγαλο θεμα και μαλλον θα παρεκτραπει η συζητηση)

Dream big and dare to fail..