soublaki-3 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 leo123, για πες περισσότερα για το παιχνίδι... Έχουμε να βρεθούμε από τη Δευτέρα...Αστα να πάνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 leo123, για πες περισσότερα για το παιχνίδι... Έχουμε να βρεθούμε από τη Δευτέρα...Αστα να πάνε... ελπίζω να μην πνίγεις τον πόνο σου με ... μπύρες :rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ελπίζω να μην πνίγεις τον πόνο σου με ... μπύρες :rolleyes:;)Όταν δεν είμαστε μαζί δεν πίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 leo123, για πες περισσότερα για το παιχνίδι... Έχουμε να βρεθούμε από τη Δευτέρα...Αστα να πάνε... σαν τι να πω,εσυ θα ορισεις τους κανονες!πχ οταν ερθει σπιτι σου&ξεκινησετε να πινετε πες της ''θα παιξουμε ενα παιχνιδι''..&θα της εξηγησεις πχ οτι για καθε γουλια που πινει δεν θα της επιτρεπεις πχ να σε φιλαει!καταλαβες?εσυ θα ορισεις κανονες&φυσικα θα της προτεινεις το παιχνιδι μονο αν το τραβαει ο οργανισμος της,μονο αν ειναι τυπος που της αρεσουν τα ''παιχνιδια''..δεν σου εγγυωμαι οτι θα πιασει!μια ιδεα εδωσα:)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 σαν τι να πω,εσυ θα ορισεις τους κανονες!πχ οταν ερθει σπιτι σου&ξεκινησετε να πινετε πες της ''θα παιξουμε ενα παιχνιδι''..&θα της εξηγησεις πχ οτι για καθε γουλια που πινει δεν θα της επιτρεπεις πχ να σε φιλαει!καταλαβες?εσυ θα ορισεις κανονες&φυσικα θα της προτεινεις το παιχνιδι μονο αν το τραβαει ο οργανισμος της,μονο αν ειναι τυπος που της αρεσουν τα ''παιχνιδια''..δεν σου εγγυωμαι οτι θα πιασει!μια ιδεα εδωσα:)... Ειδικά αν δεν της αρέσουν τέτοια "παιχνίδια" προβλέπω να φέρνει στο κεφάλι του σουβλακίου κανά μπουκάλι μπύρα...Προσωπικά θα σου πρότεινα κάτι που όταν εσείς οι άντρες το ακούτε βγάζετε φλύκταινες τουτέστιν σπυράκια...Γιατί δεν συζητάτε όλο αυτό που γίνεται μεταξύ σας?!? Ξέρω ότι σίγουρα θα σας ξενερώσει αλλά από το να φαντάζεσαι καταστάσεις (πχ οι 2 σας σε μια ρομαντική βαρκάδα όπου αυτή θα σου λέει πόσο τυχερή είναι που σε έχει στην ζωή της και πως μπορούσε και άντεχε τον άλλον που ήταν τόσο άξεστος κτλ κτλ κτλ---το ξέρω διαβάζω πολλά άρλεκινς και επίσης βλέπω και αρκετές ρομαντικές ταινίες) καλύτερα να προσγειωθείτε τώρα πριν δοκιμάσει κάποιος από τους 2 να ανοίξει καμιά πόρτα στα 10.000 πόδια στον αέρα--σαν τις μεθυσμένες Αγγλίδες ένα πράγμα-- ...Πάντα τα παραπάνω in my humble opinion... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ρε παιδιά, μάλλον έχετε παρεξηγήσει την κατάσταση...Απ' ότι έχω καταλάβει πιο πολύ φιλικά με βλέπει (εκτός αν το παίζει σε διπλό ταμπλό και δεν το χω καταλάβει), οπότε νομίζω ότι είναι ανέφικτο να την πάω για βαρκάδα και να παίξουμε παιχνίδια με υπονοούμενα. Τη βδομάδα που μας πέρασε, 3ή4 φορές υποτίθεται θα ερχόταν απ' το σπίτι αλλά πάντα κάτι συνέβαινε και δεν ερχόταν, μία περίμενε να κοιμηθεί ο πατέρας της, την άλλη την πήρε ο ύπνος, γενικά η κοπέλα είναι ό,τι να ναι... Δεν έχει ουδεμία σχέση με το πρώτυπο της γυναίκας που κυνηγούσα στη ζωή μου, αλλά...αυτή μου γυάλισε, τι να κάνω; Το θέμα είναι ότι ο δικός της ζηλεύει απίστευτα όταν είναι εκείνη με άλλους, και επειδή δεν δέχεται την αλήθεια, "αναγκάζεται" να του λέει ψέμματα...Για να δούμε που θα καταλήξει πάλι αυτή η ιστορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demmie_24 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 pes ti to sta isa oti saresei exoume varethei emeis oi gunaikes na aresoume se kapoion k na min mas to lete oloi perimenete apo mas tin 1 kinisi grapse se ena xartaki to til sou k otan einai na pliroseis dwstis to k pes tis kati exipno k xaritomeno wste na xamogelasei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demmie_24 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 nai re paidia epitelous exoume varethei emeis oi gunaikes apo olous tous andres goustareis? ela pesto mas gamwto i tha sou katsoume i tha fas xilopita... ti fovaste tin xilopita?i proti thanai i i teleutaia?oloi exoume faei kai? an den kaneis tin prospatheia na plisiazeis tin gkomena den tha matheis pote an thelei k ti thelei? mporei oi perissoteres naxoun xepetaxthei apo ta 16 tous alla min xexnate pws o andras einai o kinigos. epitelous rixte ta veli sas k opoion parei o xaros....... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 demmie, αν μιλούσες για τη δικιά μου περίπτωση, η κοπέλα υποτίθεται ότι έχει δεσμό 2 χρόνια, και γνωριζόμαστε 2 εβδομάδες, λόγω κάτι σεμιναρίων. Για περαιτέρω, στο "Ερωτευμένοι του myphone ενωθείτε". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 nai re paidia epitelous exoume varethei emeis oi gunaikes apo olous tous andres goustareis? ela pesto mas gamwto i tha sou katsoume i tha fas xilopita... ti fovaste tin xilopita?i proti thanai i i teleutaia?oloi exoume faei kai? an den kaneis tin prospatheia na plisiazeis tin gkomena den tha matheis pote an thelei k ti thelei? mporei oi perissoteres naxoun xepetaxthei apo ta 16 tous alla min xexnate pws o andras einai o kinigos. epitelous rixte ta veli sas k opoion parei o xaros....... :rolleyes: :lol::D και εχει απολυτο δικαιο σε αυτο Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 demmie, αν μιλούσες για τη δικιά μου περίπτωση, η κοπέλα υποτίθεται ότι έχει δεσμό 2 χρόνια, και γνωριζόμαστε 2 εβδομάδες, λόγω κάτι σεμιναρίων. Για περαιτέρω, στο "Ερωτευμένοι του myphone ενωθείτε". ααα καλα εγω νομιζα οτι τα ειχατε ή κατι παιζει!..αυτα παθαινεις οταν δεν διαβαζεις ολα τα προηγουμενα ποστς;):D:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 nai re paidia epitelous exoume varethei emeis oi gunaikes apo olous tous andres goustareis? ela pesto mas gamwto i tha sou katsoume i tha fas xilopita... ti fovaste tin xilopita?i proti thanai i i teleutaia?oloi exoume faei kai? an den kaneis tin prospatheia na plisiazeis tin gkomena den tha matheis pote an thelei k ti thelei? mporei oi perissoteres naxoun xepetaxthei apo ta 16 tous alla min xexnate pws o andras einai o kinigos. epitelous rixte ta veli sas k opoion parei o xaros....... :rolleyes: Οι ορμόνες μιλάνε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 nai re paidia epitelous exoume varethei emeis oi gunaikes apo olous tous andres goustareis? ela pesto mas gamwto i tha sou katsoume i tha fas xilopita... ti fovaste tin xilopita?i proti thanai i i teleutaia?oloi exoume faei kai? an den kaneis tin prospatheia na plisiazeis tin gkomena den tha matheis pote an thelei k ti thelei? mporei oi perissoteres naxoun xepetaxthei apo ta 16 tous alla min xexnate pws o andras einai o kinigos. epitelous rixte ta veli sas k opoion parei o xaros....... :rolleyes: Διαβασα το ποστ σου και ανεβλυσα μνημειωδη ποσοτητα τεστοστερονης. Ειμαι ετοιμος να κυνηγησω με το δικανο μου :hunter: ...αν και φοβαμαι οτι θα πιαστω σε κανενα δοκανο! Λοιπον, αισθησιακη demmie...στο επομενο meeting αν εισαι ακομα ελευθερη εγω να ξερεις, θα στην πεσω! http://www.laymark.com/i/m/m012.gif Χωρις πλακα. Αυτο ηταν...μπαμ και οποια παρει ο χαρος! Γι'αυτο φερε και τιποτα φιλες σου, δε θελω να γυρισω σπιτι μπουκαλα! :rolleyes: ΥΓ: Χουρχου μου εκανες ζημια με τα εικονακια! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μηπως, λεω μηπως....οι αντρες ομως κοτευουν ή δεν γουσταρουν να την πεφτουν στα ισια επειδη εχει ψωνιστει το καθε τσοκαρο και μολις της ζηταει απλα φωτια καποιος ή της κανει ενα κοπλιμεντο ξινιζει τα μουτρα της σε φαση "Οχου τι θες κι εσυ παλιοσιχαμενε, πηξαμε στους πεφτουλες!";;; *σνομπ φατσα εδω*:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ειπαμε ο αντρας κυνηγος...αλλα....να υπαρχει και ανταποκριση απο το αλλο φυλο. δεν λεω για ολες...αλλα οι περισσοτερες πλεον το μυαλο το χουν αλλου.... Αν ειναι να σου "κατσει" οσο κυνηγος και να'σαι... αν ειναι να εισαι με μια...θα εισαι. ειτε την τρελανεις και κανεις τα παντα..ειτε δεν κανεις τιποτα. οποτε μην αγχωνεστε! Ετσι δεν ειναι Σοφι ?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μηπως, λεω μηπως....οι αντρες ομως κοτευουν ή δεν γουσταρουν να την πεφτουν στα ισια επειδη εχει ψωνιστει το καθε τσοκαρο και μολις της ζηταει απλα φωτια καποιος ή της κανει ενα κοπλιμεντο ξινιζει τα μουτρα της σε φαση "Οχου τι θες κι εσυ παλιοσιχαμενε, πηξαμε στους πεφτουλες!";;; *σνομπ φατσα εδω*:ninja: Tο βρήκες... Πωπω...Είμαι στον Πόρο το ΣΚ, δεν έχω σηκωθεί από την καρέκλα σήμερα όλη μέρα, με θλάση στον τετρακέφαλο, την οποία την επιδείνωσα χθες...και δεν έχω τι να κάνω...Και επειδή η ανία είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο, σπάω το κεφάλι μου τι σκατά θα κάνω με την Ηρωϊνη...τη μπεκρού δλδ...Από τη μία να της πω στα ίσια ότι μ' αρέσει, ενώ ξέρω ότι έχει δύο χρόνια σχέση, από την άλλη να περιμένω να χτυπήσω σε κάποια στιγμή που θα βρεθούμε οι δυο μας, πράγμα πολύ πούστικο...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ειπαμε ο αντρας κυνηγος...αλλα....να υπαρχει και ανταποκριση απο το αλλο φυλο. δεν λεω για ολες...αλλα οι περισσοτερες πλεον το μυαλο το χουν αλλου.... Αν ειναι να σου "κατσει" οσο κυνηγος και να'σαι... αν ειναι να εισαι με μια...θα εισαι. ειτε την τρελανεις και κανεις τα παντα..ειτε δεν κανεις τιποτα. οποτε μην αγχωνεστε! Ετσι δεν ειναι Σοφι ?? Συμφωναμε.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Tο βρήκες... Πωπω...Είμαι στον Πόρο το ΣΚ, δεν έχω σηκωθεί από την καρέκλα σήμερα όλη μέρα, με θλάση στον τετρακέφαλο, την οποία την επιδείνωσα χθες...και δεν έχω τι να κάνω...Και επειδή η ανία είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο, σπάω το κεφάλι μου τι σκατά θα κάνω με την Ηρωϊνη...τη μπεκρού δλδ...Από τη μία να της πω στα ίσια ότι μ' αρέσει, ενώ ξέρω ότι έχει δύο χρόνια σχέση, από την άλλη να περιμένω να χτυπήσω σε κάποια στιγμή που θα βρεθούμε οι δυο μας, πράγμα πολύ πούστικο...:cry: Τπτ να μην κάνεις. Τόσες γκόμενες υπάρχουν αδέσποτες. Πολλές μα πάρα πολλές λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=0PsB8HuRLiA Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Τπτ να μην κάνεις. Τόσες γκόμενες υπάρχουν αδέσποτες. Πολλές μα πάρα πολλές λέμε. Ε αυτή μου γυάλισε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=0PsB8HuRLiA Aυτή ήταν πίττα :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 nai re paidia epitelous exoume varethei emeis oi gunaikes apo olous tous andres goustareis? ela pesto mas gamwto i tha sou katsoume i tha fas xilopita... ti fovaste tin xilopita?i proti thanai i i teleutaia?oloi exoume faei kai? an den kaneis tin prospatheia na plisiazeis tin gkomena den tha matheis pote an thelei k ti thelei? mporei oi perissoteres naxoun xepetaxthei apo ta 16 tous alla min xexnate pws o andras einai o kinigos. epitelous rixte ta veli sas k opoion parei o xaros....... :rolleyes: O άντρας είναι ο κυνηγός,η γυναίκα είναι το θήραμα,βάζε καπότα,η κόκα-κόλα χαλάει τα δόντια,μην βάζεις το δάχτυλο στη μύτη,να είσαι τρυφερός αλλά με μια υπόγεια βαρβατίλα,όταν κοιτάς τα άστρα βλέπεις τα παρελθόν,όταν θες κάτι όλο το σύμπαν.........με πιάνεις?κ-ο-ι-ν-ο-τ-υ-π-ι-ε-ς,μην τα ρίχνεις στους άντρες που εσύ φούντωσες τώρα αντί στα 16 σου,βέλη και αντιπυραβλικά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 nai re paidia epitelous exoume varethei emeis oi gunaikes apo olous tous andres goustareis? ela pesto mas gamwto i tha sou katsoume i tha fas xilopita... ti fovaste tin xilopita?i proti thanai i i teleutaia?oloi exoume faei kai? an den kaneis tin prospatheia na plisiazeis tin gkomena den tha matheis pote an thelei k ti thelei? mporei oi perissoteres naxoun xepetaxthei apo ta 16 tous alla min xexnate pws o andras einai o kinigos. epitelous rixte ta veli sas k opoion parei o xaros....... :rolleyes: συμφωνω στο οτι οταν καποιος γουσταρει καποια πρεπει να το δειχνει!ελεος πια,τι θα παθει αν φαει μια χυλοπιτουλα? :p διαφωνω στο κλισε οτι ο αντρας ειναι ο κυνηγος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 συμφωνω στο οτι οταν καποιος γουσταρει καποια πρεπει να το δειχνει!ελεος πια,τι θα παθει αν φαει μια χυλοπιτουλα? :p διαφωνω στο κλισε οτι ο αντρας ειναι ο κυνηγος! Δηλαδή το ζητούμενό σας τελικά είναι να ρίξετε την χυλόπιτα; :ninja: Ε ρίχτε την τελικά χωρίς να σας πουν τίποτα για να ησυχάσετε. :lol: Συγγνώμη αλλά από τα τελευτέα γραφούμενά σας αυτό κατάλαβα. Ψάχνετε να χυλοπιτιάσετε τον κόσμο και δεν έχετε τα αίτια ή τις αφορμές. Δημιουργήστετα λοιπόν και μοιράστε τις χυλόπιτες. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 σουβλακι προτεινω να κανεις κινηση..αν ειναι να κατσει καλως..αλλιως να μην χανεις κι εσυ τον καιρο σου. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts