Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

leo123, για πες περισσότερα για το παιχνίδι...

Έχουμε να βρεθούμε από τη Δευτέρα...Αστα να πάνε...

ελπίζω να μην πνίγεις τον πόνο σου με ... μπύρες :rolleyes:;)

leo123, για πες περισσότερα για το παιχνίδι...

Έχουμε να βρεθούμε από τη Δευτέρα...Αστα να πάνε...

σαν τι να πω,εσυ θα ορισεις τους κανονες!πχ οταν ερθει σπιτι σου&ξεκινησετε να πινετε πες της ''θα παιξουμε ενα παιχνιδι''..&θα της εξηγησεις πχ οτι για καθε γουλια που πινει δεν θα της επιτρεπεις πχ να σε φιλαει!καταλαβες?εσυ θα ορισεις κανονες&φυσικα θα της προτεινεις το παιχνιδι μονο αν το τραβαει ο οργανισμος της,μονο αν ειναι τυπος που της αρεσουν τα ''παιχνιδια''..δεν σου εγγυωμαι οτι θα πιασει!μια ιδεα εδωσα:)...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

σαν τι να πω,εσυ θα ορισεις τους κανονες!πχ οταν ερθει σπιτι σου&ξεκινησετε να πινετε πες της ''θα παιξουμε ενα παιχνιδι''..&θα της εξηγησεις πχ οτι για καθε γουλια που πινει δεν θα της επιτρεπεις πχ να σε φιλαει!καταλαβες?εσυ θα ορισεις κανονες&φυσικα θα της προτεινεις το παιχνιδι μονο αν το τραβαει ο οργανισμος της,μονο αν ειναι τυπος που της αρεσουν τα ''παιχνιδια''..δεν σου εγγυωμαι οτι θα πιασει!μια ιδεα εδωσα:)...

Ειδικά αν δεν της αρέσουν τέτοια "παιχνίδια" προβλέπω να φέρνει στο κεφάλι του σουβλακίου κανά μπουκάλι μπύρα...Προσωπικά θα σου πρότεινα κάτι που όταν εσείς οι άντρες το ακούτε βγάζετε φλύκταινες τουτέστιν σπυράκια...Γιατί δεν συζητάτε όλο αυτό που γίνεται μεταξύ σας?!?

Ξέρω ότι σίγουρα θα σας ξενερώσει αλλά από το να φαντάζεσαι καταστάσεις (πχ οι 2 σας σε μια ρομαντική βαρκάδα όπου αυτή θα σου λέει πόσο τυχερή είναι που σε έχει στην ζωή της και πως μπορούσε και άντεχε τον άλλον που ήταν τόσο άξεστος κτλ κτλ κτλ---το ξέρω διαβάζω πολλά άρλεκινς και επίσης βλέπω και αρκετές ρομαντικές ταινίες) καλύτερα να προσγειωθείτε τώρα πριν δοκιμάσει κάποιος από τους 2 να ανοίξει καμιά πόρτα στα 10.000 πόδια στον αέρα--σαν τις μεθυσμένες Αγγλίδες ένα πράγμα-- ...Πάντα τα παραπάνω in my humble opinion...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Ρε παιδιά, μάλλον έχετε παρεξηγήσει την κατάσταση...Απ' ότι έχω καταλάβει πιο πολύ φιλικά με βλέπει (εκτός αν το παίζει σε διπλό ταμπλό και δεν το χω καταλάβει), οπότε νομίζω ότι είναι ανέφικτο να την πάω για βαρκάδα και να παίξουμε παιχνίδια με υπονοούμενα.

Τη βδομάδα που μας πέρασε, 3ή4 φορές υποτίθεται θα ερχόταν απ' το σπίτι αλλά πάντα κάτι συνέβαινε και δεν ερχόταν, μία περίμενε να κοιμηθεί ο πατέρας της, την άλλη την πήρε ο ύπνος, γενικά η κοπέλα είναι ό,τι να ναι...

Δεν έχει ουδεμία σχέση με το πρώτυπο της γυναίκας που κυνηγούσα στη ζωή μου, αλλά...αυτή μου γυάλισε, τι να κάνω;

Το θέμα είναι ότι ο δικός της ζηλεύει απίστευτα όταν είναι εκείνη με άλλους, και επειδή δεν δέχεται την αλήθεια, "αναγκάζεται" να του λέει ψέμματα...Για να δούμε που θα καταλήξει πάλι αυτή η ιστορία...

pes ti to sta isa oti saresei

exoume varethei emeis oi gunaikes na aresoume se kapoion k na min mas to lete

oloi perimenete apo mas tin 1 kinisi

grapse se ena xartaki to til sou k otan einai na pliroseis dwstis to k pes tis kati exipno k xaritomeno wste na xamogelasei

nai re paidia epitelous

exoume varethei emeis oi gunaikes apo olous tous andres

goustareis? ela pesto mas gamwto i tha sou katsoume i tha fas xilopita...

ti fovaste tin xilopita?i proti thanai i i teleutaia?oloi exoume faei kai?

an den kaneis tin prospatheia na plisiazeis tin gkomena den tha matheis pote an thelei k ti thelei?

mporei oi perissoteres naxoun xepetaxthei apo ta 16 tous alla min xexnate pws o andras einai o kinigos.

epitelous rixte ta veli sas k opoion parei o xaros.......

:rolleyes:

demmie, αν μιλούσες για τη δικιά μου περίπτωση, η κοπέλα υποτίθεται ότι έχει δεσμό 2 χρόνια, και γνωριζόμαστε 2 εβδομάδες, λόγω κάτι σεμιναρίων. Για περαιτέρω, στο "Ερωτευμένοι του myphone ενωθείτε".

nai re paidia epitelous

an den kaneis tin prospatheia na plisiazeis tin gkomena den tha matheis pote an thelei k ti thelei?

mporei oi perissoteres naxoun xepetaxthei apo ta 16 tous alla min xexnate pws o andras einai o kinigos.

:lol::D και εχει απολυτο δικαιο σε αυτο

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

demmie, αν μιλούσες για τη δικιά μου περίπτωση, η κοπέλα υποτίθεται ότι έχει δεσμό 2 χρόνια, και γνωριζόμαστε 2 εβδομάδες, λόγω κάτι σεμιναρίων. Για περαιτέρω, στο "Ερωτευμένοι του myphone ενωθείτε".

ααα καλα εγω νομιζα οτι τα ειχατε ή κατι παιζει!..αυτα παθαινεις οταν δεν διαβαζεις ολα τα προηγουμενα ποστς;):D:p

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

nai re paidia epitelous

Οι ορμόνες μιλάνε. :rolleyes:

nai re paidia epitelous

Διαβασα το ποστ σου και ανεβλυσα μνημειωδη ποσοτητα τεστοστερονης. Ειμαι ετοιμος να κυνηγησω με το δικανο μου :hunter: ...αν και φοβαμαι οτι θα πιαστω σε κανενα δοκανο!

Λοιπον, αισθησιακη demmie...στο επομενο meeting αν εισαι ακομα ελευθερη εγω να ξερεις, θα στην πεσω! http://www.laymark.com/i/m/m012.gif

Χωρις πλακα. Αυτο ηταν...μπαμ και οποια παρει ο χαρος!

Γι'αυτο φερε και τιποτα φιλες σου, δε θελω να γυρισω σπιτι μπουκαλα! :rolleyes:

ΥΓ: Χουρχου μου εκανες ζημια με τα εικονακια!

Μηπως, λεω μηπως....οι αντρες ομως κοτευουν ή δεν γουσταρουν να την πεφτουν στα ισια επειδη εχει ψωνιστει το καθε τσοκαρο και μολις της ζηταει απλα φωτια καποιος ή της κανει ενα κοπλιμεντο ξινιζει τα μουτρα της σε φαση "Οχου τι θες κι εσυ παλιοσιχαμενε, πηξαμε στους πεφτουλες!";;; *σνομπ φατσα εδω*:ninja:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειπαμε ο αντρας κυνηγος...αλλα....να υπαρχει και ανταποκριση απο το αλλο φυλο.

δεν λεω για ολες...αλλα οι περισσοτερες πλεον το μυαλο το χουν αλλου....

Αν ειναι να σου "κατσει" οσο κυνηγος και να'σαι... αν ειναι να εισαι με μια...θα εισαι.

ειτε την τρελανεις και κανεις τα παντα..ειτε δεν κανεις τιποτα.

οποτε μην αγχωνεστε! Ετσι δεν ειναι Σοφι ??

Never Give Up:!:

Join friend!

Μηπως, λεω μηπως....οι αντρες ομως κοτευουν ή δεν γουσταρουν να την πεφτουν στα ισια επειδη εχει ψωνιστει το καθε τσοκαρο και μολις της ζηταει απλα φωτια καποιος ή της κανει ενα κοπλιμεντο ξινιζει τα μουτρα της σε φαση "Οχου τι θες κι εσυ παλιοσιχαμενε, πηξαμε στους πεφτουλες!";;; *σνομπ φατσα εδω*:ninja:

Tο βρήκες...

Πωπω...Είμαι στον Πόρο το ΣΚ, δεν έχω σηκωθεί από την καρέκλα σήμερα όλη μέρα, με θλάση στον τετρακέφαλο, την οποία την επιδείνωσα χθες...και δεν έχω τι να κάνω...Και επειδή η ανία είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο, σπάω το κεφάλι μου τι σκατά θα κάνω με την Ηρωϊνη...τη μπεκρού δλδ...Από τη μία να της πω στα ίσια ότι μ' αρέσει, ενώ ξέρω ότι έχει δύο χρόνια σχέση, από την άλλη να περιμένω να χτυπήσω σε κάποια στιγμή που θα βρεθούμε οι δυο μας, πράγμα πολύ πούστικο...:cry:

Ειπαμε ο αντρας κυνηγος...αλλα....να υπαρχει και ανταποκριση απο το αλλο φυλο.

δεν λεω για ολες...αλλα οι περισσοτερες πλεον το μυαλο το χουν αλλου....

Αν ειναι να σου "κατσει" οσο κυνηγος και να'σαι... αν ειναι να εισαι με μια...θα εισαι.

ειτε την τρελανεις και κανεις τα παντα..ειτε δεν κανεις τιποτα.

οποτε μην αγχωνεστε! Ετσι δεν ειναι Σοφι ??

Συμφωναμε.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tο βρήκες...

Πωπω...Είμαι στον Πόρο το ΣΚ, δεν έχω σηκωθεί από την καρέκλα σήμερα όλη μέρα, με θλάση στον τετρακέφαλο, την οποία την επιδείνωσα χθες...και δεν έχω τι να κάνω...Και επειδή η ανία είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο, σπάω το κεφάλι μου τι σκατά θα κάνω με την Ηρωϊνη...τη μπεκρού δλδ...Από τη μία να της πω στα ίσια ότι μ' αρέσει, ενώ ξέρω ότι έχει δύο χρόνια σχέση, από την άλλη να περιμένω να χτυπήσω σε κάποια στιγμή που θα βρεθούμε οι δυο μας, πράγμα πολύ πούστικο...:cry:

Τπτ να μην κάνεις. Τόσες γκόμενες υπάρχουν αδέσποτες. Πολλές μα πάρα πολλές λέμε.

nai re paidia epitelous

O άντρας είναι ο κυνηγός,η γυναίκα είναι το θήραμα,βάζε καπότα,η κόκα-κόλα χαλάει τα δόντια,μην βάζεις το δάχτυλο στη μύτη,να είσαι τρυφερός αλλά με μια υπόγεια βαρβατίλα,όταν κοιτάς τα άστρα βλέπεις τα παρελθόν,όταν θες κάτι όλο το σύμπαν.........με πιάνεις?κ-ο-ι-ν-ο-τ-υ-π-ι-ε-ς,μην τα ρίχνεις στους άντρες που εσύ φούντωσες τώρα αντί στα 16 σου,βέλη και αντιπυραβλικά..

[sIGPIC][/sIGPIC]

nai re paidia epitelous

συμφωνω στο οτι οταν καποιος γουσταρει καποια πρεπει να το δειχνει!ελεος πια,τι θα παθει αν φαει μια χυλοπιτουλα? :p

διαφωνω στο κλισε οτι ο αντρας ειναι ο κυνηγος!

συμφωνω στο οτι οταν καποιος γουσταρει καποια πρεπει να το δειχνει!ελεος πια,τι θα παθει αν φαει μια χυλοπιτουλα? :p

διαφωνω στο κλισε οτι ο αντρας ειναι ο κυνηγος!

Δηλαδή το ζητούμενό σας τελικά είναι να ρίξετε την χυλόπιτα; :ninja:

Ε ρίχτε την τελικά χωρίς να σας πουν τίποτα για να ησυχάσετε. :lol:

Συγγνώμη αλλά από τα τελευτέα γραφούμενά σας αυτό κατάλαβα. Ψάχνετε να χυλοπιτιάσετε τον κόσμο και δεν έχετε τα αίτια ή τις αφορμές. Δημιουργήστετα λοιπόν και μοιράστε τις χυλόπιτες.

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

σουβλακι προτεινω να κανεις κινηση..αν ειναι να κατσει καλως..αλλιως να μην χανεις κι εσυ τον καιρο σου.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*