Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

loipon paidia tin pira til kai apo oti blepw iparxei fws sto tounel tha bgome kamia mera na to sizitisoume

mia aporia poso ******* eimai panta pou kernaw otan bgainoume kanonika den eprepe misa misa

telika xwrisame gia ta kala den tha to antexw

Kala re c oloi to exoume perasei kapoia stigmh . Apla na 3ereis oti 8a breis kaluterh gkomena ... Kai mhn prospa8hseis na diafugeis me eukoles luseis....(elpizw na katalabes) ...

Auta .

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ψυχραιμια!!!

ολα καλα θα πανε

αλλωστε αν ειναι γραφτο,ισως ξαναγυρισει

χαμογελα λοιπον και συνεχισε!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ψυχραιμια!!!

ολα καλα θα πανε

αλλωστε αν ειναι γραφτο,ισως ξαναγυρισει

χαμογελα λοιπον και συνεχισε!

Έτσι πρέπει να γίνει...

Θα χρειαστώ λίγο καιρό όμως να το πάρω απόφαση. Πιστεύω (ελπίζω) πως δεν θα χρειαστεί πολύ πάντως γιατί υπήρχε μια ψυχρότητα τελευταία στη σχέση μας οπότε δεν ήταν και τόσο ξαφνικό. Επίσης πιθανότατα να μη διαρκούσε και πολύ ακόμη αφού αυτή φεύγει Αθήνα τέλη Σεπτεμβρίου και δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε (είναι του ρητού "Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται"). Οπώς και να έχει πονάει... :(

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Εμείς τι φταίμε δλδ να αλλάζετε διάθεση κάθε τρεις και λίγο;

Επειδή έχω πέσει 2 απανωτές φορές σε περιπτώσεις που μου κρατούσαν μούτρα αρνούμενες να αποκαλύψουν τι συμβαίνει και αυτό συνέβαινε συστηματικά.

Την επόμενη φορά την υποψήφια, θα την περνάω από ψυχολογικά τεστ. Αν τα περάσει προχωράμε, αλλιώς :shoot:

Καλά να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. ΕΜΕΙΣ ΩΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ; Περιμένετε να σας καταλάβουμε χωρίς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας λες και εμείς είμαστε όλοι σαν τον Χορταρέα. :mad::mad:

Επειδή έχω πέσει 2 απανωτές φορές σε περιπτώσεις που μου κρατούσαν μούτρα αρνούμενες να αποκαλύψουν τι συμβαίνει και αυτό συνέβαινε συστηματικά.

Την επόμενη φορά την υποψήφια, θα την περνάω από ψυχολογικά τεστ. Αν τα περάσει προχωράμε, αλλιώς :shoot:

Καλά να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. ΕΜΕΙΣ ΩΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ; Περιμένετε να σας καταλάβουμε χωρίς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας λες και εμείς είμαστε όλοι σαν τον Χορταρέα. :mad::mad:

Δεν αλλάζουμε και διαθέσεις κάθε 5 λεπτά..Και επειδή σου έχουν τύχει 2 παρόμοιες φάσεις δεν σημαίνει πως όλες οι γυναίκες είναι το ίδιο και επειδή ήταν και απανωτές μήπως φταις και εσύ σε κάτι για αυτήν την συμπεριφορά?!?Λέω εγώ τώρα...

Πάντως καλού κακού πέρασέ την και από ένα τεστ IQ μην σου βγει μετά iq ραδικιού ή light μαγιονέζας και δεν ξέρεις που να φύγεις..

Όσο για το ότι περιμένετε να μας καταλάβετε εε τα θέλει και σας ο κ**ος σας...Αν θέλετε να μας καταλάβετε συζητήστε μαζί μας..Δεν δαγκώνουμε..Και πίστεψε με δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να μάθει κανείς με μια απλή συζήτηση..Και αυτό το τελευταίο ισχύει και για τις 2 πλευρές :!:

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Δεν αλλάζουμε και διαθέσεις κάθε 5 λεπτά..Και επειδή σου έχουν τύχει 2 παρόμοιες φάσεις δεν σημαίνει πως όλες οι γυναίκες είναι το ίδιο και επειδή ήταν και απανωτές μήπως φταις και εσύ σε κάτι για αυτήν την συμπεριφορά?!?Λέω εγώ τώρα...

Πάντως καλού κακού πέρασέ την και από ένα τεστ IQ μην σου βγει μετά iq ραδικιού ή light μαγιονέζας και δεν ξέρεις που να φύγεις..

Όσο για το ότι περιμένετε να μας καταλάβετε εε τα θέλει και σας ο κ**ος σας...Αν θέλετε να μας καταλάβετε συζητήστε μαζί μας..Δεν δαγκώνουμε..Και πίστεψε με δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να μάθει κανείς με μια απλή συζήτηση..Και αυτό το τελευταίο ισχύει και για τις 2 πλευρές :!:

Αν έφταιξα ας μου το έλεγαν! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε (για συζήτηση). Εδώ το πρόβλημα είναι ότι δεν κάθεστε καν να συζητήσετε!

Βρε Περίοδος, βρε μάλωσες με κανέναν, βρε σε πείραξε κανείς να του πάρω το σκάλπ, βρε έγινε τίποτα κακό, βρε μήπως έκανα τίποτα εγώ, βρε το ένα, βρε το άλλο... ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ! :lol::lol: Πες το γιατί μ' έσκασες... Τίποτα... μούτρα...

Το επόμενο σκηνικό το φαντάζομαι ως εξής:

ΕΓΩ: Ωπ καλώς την, καλημέρα, τι κάνουμε όλα καλά; :happy:

ΛΕΓΑΜΕΝΗ: ...μέρα...

ΕΓΩ: Ώπα, γιατί τέτοια μούτρα, έγινε κάτι;

ΛΕΓΑΜΕΝΗ: Όχι, τίποτα...τίποτα...

ΕΓΩ: Χωρίζουμε :mad:

ΛΕΓΑΜΕΝΗ: Εεεεεεεεεε; :shock::blink:

Ανοχή 0 πλέον. Τελεία και παύλα!!!! :protest:

Αν έφταιξα ας μου το έλεγαν! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε (για συζήτηση). Εδώ το πρόβλημα είναι ότι δεν κάθεστε καν να συζητήσετε!

Βρε Περίοδος, βρε μάλωσες με κανέναν, βρε σε πείραξε κανείς να του πάρω το σκάλπ, βρε έγινε τίποτα κακό, βρε μήπως έκανα τίποτα εγώ, βρε το ένα, βρε το άλλο... ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ! :lol::lol: Πες το γιατί μ' έσκασες... Τίποτα... μούτρα...

Το επόμενο σκηνικό το φαντάζομαι ως εξής:

ΕΓΩ: Ωπ καλώς την, καλημέρα, τι κάνουμε όλα καλά; :happy:

ΛΕΓΑΜΕΝΗ: ...μέρα...

ΕΓΩ: Ώπα, γιατί τέτοια μούτρα, έγινε κάτι;

ΛΕΓΑΜΕΝΗ: Όχι, τίποτα...τίποτα...

ΕΓΩ: Χωρίζουμε :mad:

ΛΕΓΑΜΕΝΗ: Εεεεεεεεεε; :shock::blink:

:lol::lol:

ο αδυσωπητος alexel κυκλοφορει...συμφωνω παντως με τα λεγομενα σου,αυτες οι αναιτιες κυκλοθομικες τασεις που εμφανιζονται κυριως στο ασθενες φυλο τεινουν να φθειρουν και εντελει να τερματιζουν αναιτια (?)την εκαστοτε σχεση..οποτε βρισκεις μια απο αυτες τις ελαφριες που κοιτανε τι αμαξι εχεις και σε πιοι κλαμπ θα της πας, περνας ενα ,δυο μηνες μελι και μετα εξω απο τη πορτα...

Μα το θεμα ειναι οτι αυτα τα μουτρα δεν ειναι καθολου αναιτια καποια ...... εχετε κανει και απλα δεν θελει να στο πει αλλα να το καταλαβεις μονος σου...Λαθος τακτικη και ποτε δεν το εκανα αλλα δυστυχως πρεπει να μυρισετε τα νυχια σας στην περιπτωση αυτη.:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ειναι να σοβαρεψει μεσα σου, θα σοβαρεψει, δεν θα παιξει ρολο η αποσταση. Εγω πλεον εχω διαπιστωσει οτι η αποσταση μαλλον το ωριμαζει το θεμα παρα το "χαλαει". Ασε που και το καθε μερα ειναι βαρετο μωρε...:p Αν και ερχονται στιγμες που η αποσταση ειναι ψυχοφθορα πιστευω οτι τα υπερ(για ενα διαστημα ομως ε, οχι εξ ολοκληρου, δηλαδη ειδικα αν παει προς πολυ σοβαρο το πραγμα, πρεπει να καλυφθει η αποσταση με τον εναν ή με τον αλλον τροπο) ειναι περισσοτερα.

Και σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω κυκλοθυμικη ειμαι και τα παθαινω κι εγω αυτα τα πανω-κατω...

σιγουρα δεν θα παιξει ρόλο η απόσταση για το αν θα σοβαρέψει μέσα σου ή όχι, απλώς αν αρχίσει και σοβαρεύει μέσα σου η απόσταση είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να υπερκεραστεί για να υπάρξει συνέχεια! βαρετό δεν θα το έλεγα πλέον ότι είναι να είμαι μαζί του κάθε μέρα... τον έζησα για πολλές μέρες συνεχόμενες και μου άρεσε πολύ! βρίσκεις πράγματα να κάνεις, αλλά ακόμα και το να κάθεσαι είναι ωραίο, γιατί κάθεσαι μαζί του! τεσπα! τα καταλαβαινω όσα λες και συμφωνώ... όπως πάντα!! :D

οχι καλεεεεε

στραωα το πηρες.απλα ηταν η 1η λεξη που μου ηρθε στο μυαλο.

απο την φαση που περνας λιγο πολυ ολοι εχουμε περασει"και που παει;και τι θα γινει αν....,και θα ειναι το αυριο οπως το σημερα κτλ κτλ κτλ" απλα με το να τα σκεφτεσαι συνεχως φθιρεσαι εσυ,και ειναι κριμα.ασε και οταν ειναι να γινει κατι,θα γινει

οταν σοβαρεψει μεσα σου κανεις υπομονη,η αποσταση δεν θα ειναι δια βιου,ειναι κατι προσωρινο.δες το σαν δοκιμασια!

αποσταση παντα ενοχλει,αλλα ειναι κατι που συνηθως δεν γινεται να αλλαξει.εχει ομως και τα θετικα της.;)

χαίρομαι που το πήρα εγώ στραβά και σόρρυ που ψιλοτσαντίστηκα, αλλά ήμουν σε φάση περίεργη! δεν τα σκέφτομαι συνέχεια, μόνο κάποιες φορές που τυχαίνει να ανεβοκατεβαίνουν οι ορμόνες μας!!!! :rolleyes::rolleyes:

Προσωπικά σε καταλαβαίνω διότι όπως είπε και η Freak παραπάνω όλοι και όλες περνάμε φάσεις που είμαστε κάπως χάλια και αρχίζουμε περίεργες σκέψεις και πιανόμαστε από κάτι που είπε ή δεν είπε και αρχίζουμε να πλάθουμε ιστορίες και στο τέλος χαλιόμαστε πιο πολύ..Μετά μαγικά κάτι γίνεται και είμαστε μέσα στην τρελή χαρά ένα πράγμα..Δεν φταις εσύ αλλά οι γυναικείες ορμόνες σου (έχεις και δικαιολογία όταν τσακίζεις το ψυγείο ότι δεν φταις εσύ)...

Αν μια σχέση πάει να σοβαρέψει αυτόματα έρχεται η συζήτηση του τι γίνεται παρακάτω και απο εκεί κρίνω τι θα γίνει και τι θα κάνω..

Δεν ξέρω αν η απόσταση ωριμάζει την σχέση ξέρω όμως ότι όταν κάποιος είναι μακριά και σε παίρνει τηλέφωνο το μόνο που θες να κάνεις είναι να μάθεις αν είναι καλά, τι κάνει, πως πήγε κάτι που έπρεπε να γίνει κτλ και γενικά να τον ακούσεις...Όταν όμως είναι στην ίδια πόλη άνετα μπορείς και να τσακωθείς στο τηλέφωνο γιατι ξέρεις ότι είστε δίπλα και θα το συζητήσετε..Αυτό δεν το έχεις σε μια σχέση με απόσταση...

Όσο για το κάθε μέρα και το βαρετό στο χέρι ολωνών μας είναι να μην είναι βαρετό..Ψάχνε τρόπους να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, κάντου δώρο χωρίς συγκεκριμένο λόγο, πηγαινετον για ψωνια, κανόνισε μαραθώνιο ταινιών James Bond, Άρχοντα των δαχτυλιδιών, Πόλεμο των άστρων ή βραδιά Κιούμπρικ (την τελευταία δεν την συνιστώ και πολύ γιατί μετά το Κουρδιστό πορτοκάλι και την Λάμψη φρικάρεις λιγάκι)...

σε ευχαριστω για όλα όσα είπες... συμφωνούμε!! σήμερα ήδη είμαι καλύτερα!!! άτιμες ορμόνες!!! :rolleyes::rolleyes:

Καλά να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. ΕΜΕΙΣ ΩΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ; Περιμένετε να σας καταλάβουμε χωρίς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας λες και εμείς είμαστε όλοι σαν τον Χορταρέα.

το ότι έχεις πέσει σε όλες τις κυκλοθυμικές που κυκλοφορούν είναι ένα θέμα βέβαια (μόνο εγώ σου έχω μείνει :D), αλλά δεν πρέπει όλες οι γυναίκες να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι... όπως και αν είχες πέσει σε άπιστες δεν θα σήμαινε ότι είναι όλες άπιστες!!

η cookie έχει δίκιο σε όλα όσα σου είπε! καθήστε να μας ακούσετε λίγο χωρίς ύφος και χωρίς γκρίνια στο μάτι που πρέπει να κάνετε σοβαρή συζήτηση, δεν είναι όλες οι ώρες για χαχαχουχα...

αααα και σου εχω και λύση για αυτό που είπες ότι δεν είστε χορταρέας να ξέρετε τι έχουμε και πότε...

να είστε καλοί και γλυκείς μαζί μας κάθε μέρα και κάθε ώρα και να μη χρειάζεται να ξεχωρίζετε ώρες!!! :rolleyes:

Όσο για το ότι περιμένετε να μας καταλάβετε εε τα θέλει και σας ο κ**ος σας...Αν θέλετε να μας καταλάβετε συζητήστε μαζί μας..Δεν δαγκώνουμε..Και πίστεψε με δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να μάθει κανείς με μια απλή συζήτηση..Και αυτό το τελευταίο ισχύει και για τις 2 πλευρές

πες τα χρυσόστομη!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Σιγά εξολοθρευτή...Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει το συγκεκριμένο "πρόβλημα" αλλά μην βγάζετε και εσείς οι άντρες την ουρά σας απέξω...Ούτε εσείς κάθεστε να συζητήσετε..

Απόσπασμα από διάλογο σε καφετέρια πριν 2-3 μέρες (πρωταγωνιστές το ζευγαράκι του διπλανού τραπεζιού οι οποίοι από όσο καταλάβαμε δεν ήταν και πολύ καιρό μαζί -3-4 μήνες- και ενω είχαν πάει για μπάνιο μαζί ο κύριος την είχε παρατήσει μόνη της για να μιλήσει σε μια παρέα γνωστών του..ανάμεσα στα άτομα της παρέας ήταν και 2-3 κοπέλες αρκετά ωραίες οι οποίες του κόλλαγαν εμφανέστατα και αυτός δεν έκανε τίποτα παρά ανταπέδωσε τα κοπλιμέντα και το επίμονο φλερτ)

Κοπέλα:Μωρό μου μου δίνεις λίγο το κινητό σου?

Αγόρι:Γιατί?

Κοπέλα:Μου τελειώνει η μπαταρία και θέλω να στείλω ένα sms στην .....

Αγόρι:Γιατί να της στείλεις sms?

Kοπέλα:Να της πω να έρθει να με πάρει

Αγόρι: Γιατί?Μαζί δεν ήρθαμε?

Κοπέλα: Ναι μαζί ήρθαμε αλλά ...Νομίζω πρέπει να μιλήσουμε..

Με το άκουσμα αυτής της φράσης ο κύριος την είπε τρελή και γιατί δεν μπορεί να χαλαρώσει μια φορά και όλο προβλήματα δημιουργεί και αρκετά δυνατά της πετάει το κορυφαίο..Περίοδο περιμένεις και λες μλκς?!?..

Η κοπέλα σηκώθηκε και του τα έψαλε κανονικά (από κει μάθαμε και τις λεπτομέρειες) του πετάξε ένα ποτήρι νερό και έφυγε...

Αν κάθε φορά που ακούτε την παραπάνω φράση γίνετε η μάχη του Δράμαλη πως περιμένετε μετά να κάνουμε συζήτηση?!?

:lol::lol:

ο αδυσωπητος alexel κυκλοφορει...συμφωνω παντως με τα λεγομενα σου,αυτες οι αναιτιες κυκλοθομικες τασεις που εμφανιζονται κυριως στο ασθενες φυλο τεινουν να φθειρουν και εντελει να τερματιζουν αναιτια (?)την εκαστοτε σχεση..οποτε βρισκεις μια απο αυτες τις ελαφριες που κοιτανε τι αμαξι εχεις και σε πιοι κλαμπ θα της πας, περνας ενα ,δυο μηνες μελι και μετα εξω απο τη πορτα...

Δεν είναι πάντα αναίτιες όπως λες..Απλά δεν καταλαβαίνετε ότι μια γυναίκα σκέφτεται διαφορετικά από τους άντρες...Χωρίς να θέλω να σε θίξω εσένα προσωπικά ή γενικά το αντρικό φύλο εδώ μέσα θα σου πω ότι όταν εσείς σκέφτεστε ένα 5% εμείς σκεφτόμαστε ενα 15% και θα σου δώσω ένα παράδειγμα..

Όταν εσύ θα κοιτάξεις μια κοπέλα στο δρόμο, στο club, στην καφετέρια απλά γιατί είναι ωραία, φοράει κοντή φούστα, έχει μεγάλο στήθος κτλ άμεσα η κοπέλα την οποία συνοδεύεις το λαμβάνει ότι "χμμ κοιτάει κάποια άλλη..καλά κάνει δεν λέω αλλά γιατί να την κοιτάει..χμμ κάτι μου λείπει.." και συνεχίζοντας ένα περίεργο συνειρμό σκέψεων καταλήγει ότι αυτή φταίει και εσύ κοιτάζεις άλλες..Εσύ απλά κοίταξες γιατί ήταν ωραία ενώ η κοπέλα σου καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αυτή κάνει κάτι λάθος και εσύ κοιτάς άλλες..

Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ και να εβγαλες ένα νόημα..

Μα το θεμα ειναι οτι αυτα τα μουτρα δεν ειναι καθολου αναιτια καποια ...... εχετε κανει και απλα δεν θελει να στο πει αλλα να το καταλαβεις μονος σου...Λαθος τακτικη και ποτε δεν το εκανα αλλα δυστυχως πρεπει να μυρισετε τα νυχια σας στην περιπτωση αυτη.:p

Και ίσως να ρίχνουν και καμιά τράπουλα ταρώ...μπορεί να τους βοηθήσει...

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

αυτό πάντως το έχουμε οι γυναίκες... σκεφτόμαστε περίπλοκα να πάρει η ευχή! να δωσω π.χ διαλογος με ενα φιλο μου

εκεινος: αν ειχες μεγαλυτερο στηθος και ησουν 1-2 κιλα πιο αδυνατη απο τωρα δεν θα μπορουσαμε να σε συγκρατησουμε, θα ησουν κουκλα!

εγώ:δηλαδη τωρα δεν ειμαι κουκλα...

εκείνος:αυτο ειπα;

εγώ:ειπες οτι θα ημουν κουκλα αν ειχα αυτα, πραγμα που σημαινει οτι τωρα δεν ειμαι!

εκεινος: μα γιατι ρε ****το καταλαβαινετε ο,τι θελετε!! εγω δεν συνεχισα την προταση μου!

εγω: μα με το να λες αυτο το πραγμα υπονοεις οτι τωρα δεν ειμαι κουκλα!!

κτλ κτλ κτλ....

ειχα ριξει πολυ γελιο μετα παντως!! δεν το συνεχισα γιατι ηθελα να με πει κουκλα, απλως ηθελα να δω πως σκεφτεται! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σιγά εξολοθρευτή...Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει το συγκεκριμένο "πρόβλημα" αλλά μην βγάζετε και εσείς οι άντρες την ουρά σας απέξω...Ούτε εσείς κάθεστε να συζητήσετε..

Συγχωριανέ κάνε κάτι, με προσβάλει :lol::lol::lol:

....

Με το άκουσμα αυτής της φράσης ο κύριος την είπε τρελή και γιατί δεν μπορεί να χαλαρώσει μια φορά και όλο προβλήματα δημιουργεί και αρκετά δυνατά της πετάει το κορυφαίο..Περίοδο περιμένεις και λες μλκς?!?..

Η κοπέλα σηκώθηκε και του τα έψαλε κανονικά (από κει μάθαμε και τις λεπτομέρειες) του πετάξε ένα ποτήρι νερό και έφυγε...

Αν κάθε φορά που ακούτε την παραπάνω φράση γίνετε η μάχη του Δράμαλη πως περιμένετε μετά να κάνουμε συζήτηση?!?

Κατακριτέο και καμία σχέση με εμένα. Πότε δεν έχω "κλάσει" κοπέλα που συνοδεύω... μα ποτέ. Και ποτέ δεν έχω μιλήσει έτσι.

Δεν είναι πάντα αναίτιες όπως λες..Απλά δεν καταλαβαίνετε ότι μια γυναίκα σκέφτεται διαφορετικά από τους άντρες...Χωρίς να θέλω να σε θίξω εσένα προσωπικά ή γενικά το αντρικό φύλο εδώ μέσα θα σου πω ότι όταν εσείς σκέφτεστε ένα 5% εμείς σκεφτόμαστε ενα 15% και θα σου δώσω ένα παράδειγμα..

Όταν εσύ θα κοιτάξεις μια κοπέλα στο δρόμο, στο club, στην καφετέρια απλά γιατί είναι ωραία, φοράει κοντή φούστα, έχει μεγάλο στήθος κτλ άμεσα η κοπέλα την οποία συνοδεύεις το λαμβάνει ότι "χμμ κοιτάει κάποια άλλη..καλά κάνει δεν λέω αλλά γιατί να την κοιτάει..χμμ κάτι μου λείπει.." και συνεχίζοντας ένα περίεργο συνειρμό σκέψεων καταλήγει ότι αυτή φταίει και εσύ κοιτάζεις άλλες..Εσύ απλά κοίταξες γιατί ήταν ωραία ενώ η κοπέλα σου καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αυτή κάνει κάτι λάθος και εσύ κοιτάς άλλες..

Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ και να εβγαλες ένα νόημα..

Ωραία, σύμφωνοι. Ας πει το πρόβλημά της. Γιατί άμα μουτρώνει, την ρωτάς αν έχει κάτι επανειλημμένως και αυτή λέει συνεχώς "τίποτα", ε τότε δεν φταίει ο άντρας που δεν την καταλαβαίνει. Αφού όπως λες εκ φύσεως σκέφτεται 10% λιγότερο από την γυναίκα, τότε δεν ευθύνεται...

Και ίσως να ρίχνουν και καμιά τράπουλα ταρώ...μπορεί να τους βοηθήσει...

:shifty:

αυτό πάντως το έχουμε οι γυναίκες... σκεφτόμαστε περίπλοκα να πάρει η ευχή! να δωσω π.χ διαλογος με ενα φιλο μου

εκεινος: αν ειχες μεγαλυτερο στηθος και ησουν 1-2 κιλα πιο αδυνατη απο τωρα δεν θα μπορουσαμε να σε συγκρατησουμε, θα ησουν κουκλα!

εγώ:δηλαδη τωρα δεν ειμαι κουκλα...

εκείνος:αυτο ειπα;

εγώ:ειπες οτι θα ημουν κουκλα αν ειχα αυτα, πραγμα που σημαινει οτι τωρα δεν ειμαι!

εκεινος: μα γιατι ρε ****το καταλαβαινετε ο,τι θελετε!! εγω δεν συνεχισα την προταση μου!

εγω: μα με το να λες αυτο το πραγμα υπονοεις οτι τωρα δεν ειμαι κουκλα!!

κτλ κτλ κτλ....

ειχα ριξει πολυ γελιο μετα παντως!! δεν το συνεχισα γιατι ηθελα να με πει κουκλα, απλως ηθελα να δω πως σκεφτεται! :D

Δεν μου κάνει εντύπωση ο διάλογος..

Και εγώ όταν είπα προ ημερών στον κολλητό μου τον "πόνο" μου ότι δεν μπορώ να σταυρώσω γκόμενο η απάντηση του ήταν "αν ήσουν 5 κιλά πιο χοντρή θα ήσουν άνθρωπος" και εγώ λόγω ανασφαλειών ρωτάω "γιατί τώρα τι είμαι?" και λαμβάνω την απάντηση "ηλίθια που κάθεσαι και μου λες μλκς"..μετά σου λένε κάνε κολλητούς να δεις καλό...

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Ωραία, σύμφωνοι. Ας πει το πρόβλημά της. Γιατί άμα μουτρώνει, την ρωτάς αν έχει κάτι επανειλημμένως και αυτή λέει συνεχώς "τίποτα", ε τότε δεν φταίει ο άντρας που δεν την καταλαβαίνει. Αφού όπως λες εκ φύσεως σκέφτεται 10% λιγότερο από την γυναίκα, τότε δεν ευθύνεται...

μα αμα δεν μουτρωσει λιγο τι γλυκα θα εχει;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ βρε αγορια... δεν μας καταλαβαινετε!!! δεν ειναι ολα ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε!! αν δεν σας παιδεψουμε λιγο για να σας πουμε τι εχουμε, αν εχουμε, πως θα γινει;; χανει τη γλυκα του το πραγμα... ουτως ή αλλως, αν δεν τα κανουμε στο αγορι μας, που θα τα κανουμε;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ όταν είπα προ ημερών στον κολλητό μου τον "πόνο" μου ότι δεν μπορώ να σταυρώσω γκόμενο η απάντηση του ήταν "αν ήσουν 5 κιλά πιο χοντρή θα ήσουν άνθρωπος" και εγώ λόγω ανασφαλειών ρωτάω "γιατί τώρα τι είμαι?" και λαμβάνω την απάντηση "ηλίθια που κάθεσαι και μου λες μλκς"..μετά σου λένε κάνε κολλητούς να δεις καλό...

Μετά τι έγινε; Η συζήτηση κόπηκε εκεί; Δεν υπάρχει περίπτωση να εννοούσε με "ηλίθια που κάθεσαι και μου λες μλκς" ότι είσαι γυναικάρα και άδικα κλαίγεσαι; ;)

Συγχωριανέ κάνε κάτι, με προσβάλει :lol::lol::lol:

Κατακριτέο και καμία σχέση με εμένα. Πότε δεν έχω "κλάσει" κοπέλα που συνοδεύω... μα ποτέ. Και ποτέ δεν έχω μιλήσει έτσι.

Τώρα ήρθαν οι ειδικές δυνάμεις billakosss..Δεν είπα ότι εσύ κάνεις κάτι τέτοιο..Σου έδωσα ένα παράδειγμα αρκετά χοντρό για να σου δώσω να καταλάβεις ότι φταίτε και εσείς που δεν μιλάνε οι γυναίκες όσο θα θέλατε..Και άμα την ρωτάς και σου λέει τίποτα εε δεν φταις εσύ απλά το μυαλό της..Φαντάζομαι κατάλαβες τι ήθελα να πω με ότι έγραψα παραπάνω

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Μετά τι έγινε; Η συζήτηση κόπηκε εκεί; Δεν υπάρχει περίπτωση να εννοούσε με "ηλίθια που κάθεσαι και μου λες μλκς" ότι είσαι γυναικάρα και άδικα κλαίγεσαι; ;)

εεεε αν το εννοουσε κι αυτος, γιατι δεν το ειπε να τελειωνουμε;;;; αααα δεν ξερετε τι θελετε οι ανδρες μου φαινεται!!!!:p

:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ορίστε και ακόμα ένα λάθος σας...Αμέσως βγάζετε συμπεράσματα αν μια κοπέλα σας μιλήσει λίγο απότομα...Κακώς!!

Και όχι η ιδέα σου είναι αλλα φταίω και εγώ ξέχασα να βάλω :p:p:p

χαιρομε ομως που το παραδεχεσαι! οτι δεν εβαλες :p:p

το εκτιμω το εκτιμω..

να σχολιασω? και να πω οτι καλα σου ειπε?? και να πω οτι θες να κρατησεις σιλουετα...οκ..τελος παντων..θα σε καλεσουμε σε κανενα meeting να λαδωσεις το εντερακι σου:O:p

Never Give Up:!:

Join friend!

Μετά του είπα ότι δεν του ξαναμιλάω γιατί με δουλεύει συνέχεια και δεν με προσέχει όταν του λέω τον πόνο μου και συνέχισα να γκρινιάζω...Μετά με ρώτησε αν έχω προεμμηνορυσιακά νεύρα και η απάντηση ήταν θετική και εκεί τελείωσε η συζήτηση..

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

μα αμα δεν μουτρωσει λιγο τι γλυκα θα εχει;;;

αχ βρε αγορια... δεν μας καταλαβαινετε!!! δεν ειναι ολα ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε!! αν δεν σας παιδεψουμε λιγο για να σας πουμε τι εχουμε, αν εχουμε, πως θα γινει;; χανει τη γλυκα του το πραγμα... ουτως ή αλλως, αν δεν τα κανουμε στο αγορι μας, που θα τα κανουμε;;

Αν μουτρώσει λίγο πάει στα κομμάτια... Αν μουτρώνει συνέχεια;;; :mad:

Τι; Τι είπες; Να μας παιδέψετε; :kill:

Ποια γλύκα; Δεν θέλω να κάνω μια σχέση στην οποία εγώ θα πρέπει ν' ανησυχώ συνεχώς για το αν έχει κάτι η λεγάμενη ή όχι και να χάνω τον ύπνο μου επειδή αποφάσισε να παίξει μαζί μου.

Αν δεν το κάνετε στο αγόρι σας που να το κάνετε; ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ!!!! :shoot::rocket::kill::devil::devil::devil:

να σχολιασω? και να πω οτι καλα σου ειπε?? και να πω οτι θες να κρατησεις σιλουετα...οκ..τελος παντων..θα σε καλεσουμε σε κανενα meeting να λαδωσεις το εντερακι σου:O:p

Το αντεράκι μου το λαδώνω καθημερινά..Τρώω κανονικότατα απλά δεν παχαίνω....:D

Και πάντα όταν είμαι λάθος το παραδέχομαι...

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

να χα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... καλά θα ήταν!!! :( :rolleyes:

αγαπητη cookie, ανηκεις σε αυτη τη σιχαμενη κατηγορια ανθρωπων που τρωνε και δεν παχαινουν;; κλαψ, κλαψ, κλαψ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αγαπητη cookie, ανηκεις σε αυτη τη σιχαμενη κατηγορια ανθρωπων που τρωνε και δεν παχαινουν;; κλαψ, κλαψ, κλαψ...

Ναιιιιιιιιι......!!!!!!

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love