andreasarc Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Τί εννοείς ακριβώς;:O Άλλοι λένε ότι όταν πίνεις βγαίνει στην επιφάνεια το υποσυνείδητο και κάνεις πράγματα που δε θα έκανες κανονικά λόγω αναστολών. Δε μιλάω φυσικά για την περίπτωση που έχει μεθύσει κάποιος! Μήπως επειδή εγώ δεν έχω και ποτέ δεν είχα αναστολές....;:shifty: :shifty: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την πρώτη κατάλληλη ευκαιρία θα του το πω. Κι αν δεν έρθει σύντομα αυτη η ευκαιρία θα την δημιουργήσω εγώ! Άμα γουστάρει κι αυτός (που δε το βλέπω) έχει καλώς, αλλιώς προχωράμε παρακάτω, ξεκολλάω το μυαλό μου κι εγώ απ'τη μεριά μου θα του φέρομαι σαν αδερφό μου αφού θα'χουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν παίζει να γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Απλά ήθελα γνώμες για το τί μπορεί να αισθάνεται αυτός και τί αντίδραση να περιμένω όταν του το πω. Μα αν γλυκιά μου είσαι τόσο σίγουρη πως δεν θα δείς ανταπόκριση τότε γιατί να μένεις εκεί?:O :rolleyes: :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Μα αν γλυκιά μου είσαι τόσο σίγουρη πως δεν θα δείς ανταπόκριση τότε γιατί να μένεις εκεί?:O :rolleyes: :confused: +1000 Tόσο καιρό που το κοσκινίζεις, θα είχες βρει 10... (τουλάχιστον) :cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος αν δε μιλήσεις στον άλλο...Και γιατί μου'χει μείνει απωθημένο ότι δεν είπα σε κάποιον άλλο πριν 3-4 χρόνια ότι ήμουν ερωτευμένη μαζί του κι έμαθα εκ των υστέρων ότι με γούσταρε κι αυτός αλλά δίσταζε να κάνει κίνηση γιατί ήμασταν η μέρα με τη νύχτα!Εκεί είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δε θέλω να μου ξανασυμβεί οπότε προτιμώ να φάω τη χυλόπιτά μου ή να ζήσω τον έρωτά μου! Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος αν δε μιλήσεις στον άλλο...Και γιατί μου'χει μείνει απωθημένο ότι δεν είπα σε κάποιον άλλο πριν 3-4 χρόνια ότι ήμουν ερωτευμένη μαζί του κι έμαθα εκ των υστέρων ότι με γούσταρε κι αυτός αλλά δίσταζε να κάνει κίνηση γιατί ήμασταν η μέρα με τη νύχτα!Εκεί είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δε θέλω να μου ξανασυμβεί οπότε προτιμώ να φάω τη χυλόπιτά μου ή να ζήσω τον έρωτά μου! Γιατί κοπέλα μου να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο; 10.000.000 κόσμος κατοικεί στην ελλάδα και οι μισοί είναι άντρες.... Φτάνουν για παραπάνω από μια ζωή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Γιατί καλώς ή κακώς είμαι ρομαντική και μ'αρέσει να κάνω σχέση με άτομα που γουστάρω πολύ. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν σχέση χωρίς να είμαι ερωτευμένη κι επειδή ούτε εγώ ένιωθα συναισθηματικά καλυμμένη κι ένιωθα ότι κοροϊδεύω και τον άλλον το διέλυσα νωρίς. Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Το ξετύλιξα τελικά το κουβάρι σου! Κοίτα, όπως τα βλέπω εγώ η κοπέλα που σου αρέσει μάλλον σε γουστάρει κι αυτή αλλά φοβάται ή ντρέπεται να ανταποκριθεί γιατί ξέρει ότι άρεσες ή/και αρέσεις ακόμα στη φίλη της............. Από εκεί και πέρα λογικά θα γίνει μια κουβέντα μεταξύ των δύο κοριτσιών κι ο Θεός να βάλει το χέρι του! Οκ ευχαριστώ πολύ. καλή συμβουλή! Πήρα και το υποννοούμενο. άλλη φορά δεν λέω " μπορώ να σου μιλήσω λίγο":D :happy: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος αν δε μιλήσεις στον άλλο...Και γιατί μου'χει μείνει απωθημένο ότι δεν είπα σε κάποιον άλλο πριν 3-4 χρόνια ότι ήμουν ερωτευμένη μαζί του κι έμαθα εκ των υστέρων ότι με γούσταρε κι αυτός αλλά δίσταζε να κάνει κίνηση γιατί ήμασταν η μέρα με τη νύχτα!Εκεί είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δε θέλω να μου ξανασυμβεί οπότε προτιμώ να φάω τη χυλόπιτά μου ή να ζήσω τον έρωτά μου! Καλά τα λες αλλά σαν πολύ το "βασανίζεις" νομίζω...:rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Οκ ευχαριστώ πολύ. καλή συμβουλή! Πήρα και το υποννοούμενο. άλλη φορά δεν λέω " μπορώ να σου μιλήσω λίγο":D :happy: :wink: Μερικές φορές θέλει και λίγο θράσος! Αν έχεις καμιά εξέλιξη πόσταρε να μάθουμε κι εμείς! Σου εύχομαι ότι καλύτερο πάντως :) Καλά τα λες αλλά σαν πολύ το "βασανίζεις" νομίζω...:rolleyes: Να μη νομίζεις, να'σαι σίγουρος!:lol: Κουράστηκα και μόνο που διάβασα τα πολυπληθη και μακροσκελή ποστ μου, χαρα στο κουράγιο σας!:p Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όλους που ασχοληθήκατε :) Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Οκ ευχαριστώ πολύ. καλή συμβουλή! Πήρα και το υποννοούμενο. άλλη φορά δεν λέω " μπορώ να σου μιλήσω λίγο":D :happy: Ε ναι ρε φιλαράκι! Σιγά μη της ζητήσεις και την άδεια για να της μιλήσεις!:lol: Κάτι τέτοια τους κάνουμε από μικρές και όταν μεγαλώσουν είναι πλέον (έτσι νομίζουν δηλαδή) οι πριγκίπισσες του κόσμου. Όρμα...σα σωστός κυνηγός που είσαι... Και μέσα σου να σκέφτεσαι το ρητό: "θες; Δε θες; Άντε στη μανούλα σου!" :p (Φυσικά μόνο για μέσα σου αυτό! :D ) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Τί εννοείς ακριβώς;:O Άλλοι λένε ότι όταν πίνεις βγαίνει στην επιφάνεια το υποσυνείδητο και κάνεις πράγματα που δε θα έκανες κανονικά λόγω αναστολών. Δε μιλάω φυσικά για την περίπτωση που έχει μεθύσει κάποιος! απλα οταν πινεις μπορεις να πεις και μια κουβεντα παραπανω. που νυφαλιος δεν θα τα ελεγες αυτα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Aυτό εννοώ κι εγώ. Αν λάβω υπόψη μου το βλέμμα του και τη συμπεριφορά του προς τα εμένα όταν πίνει έχω ελπίδες. Οπότε θα φροντίσω να'χει πιει λιγάκι παραπάνω προτού του μιλήσω :rolleyes: Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Εχω την εντυπωση οτι θα καταληξετε αλκοολικοι μεχρι να τα φτιαξετε! Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Aυτό εννοώ κι εγώ. Αν λάβω υπόψη μου το βλέμμα του και τη συμπεριφορά του προς τα εμένα όταν πίνει έχω ελπίδες. Οπότε θα φροντίσω να'χει πιει λιγάκι παραπάνω προτού του μιλήσω :rolleyes: πολυ σωστο:) προσεξε μονο μην περασει το οριο του πιοτου,να ειναι σε καλη κατασταση κι αντε να μας πεις νεα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Εχω την εντυπωση οτι θα καταληξετε αλκοολικοι μεχρι να τα φτιαξετε! :lol: :lol: Πες το ψέματα! Νομίζω ότι πιο πιθανό είναι τα φτιάξουμε με τα ξίδια που πίνουμε κάθε φορά παρά μεταξύ μας!:p Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 :lol: :lol: Πες το ψέματα! Νομίζω ότι πιο πιθανό είναι τα φτιάξουμε με τα ξίδια που πίνουμε κάθε φορά παρά μεταξύ μας!:p :lol: πραγματικα καλο,λιγο μετρο ομως δεν βλαπτει,μην γινεις και αλκοολικη για μια σχεση:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Ξερεις, μαντευω το επομενο θεμα του thread.... "Tα εφτιαξα με ενα παιδι πολυ ωραιο που μου ειπε μια βραδια ποσο με θελει και οτι γουσταρει να ειναι μαζι μου για ολη του τη ζωη! Το προβλημα ειναι οτι τα ειπε μεθυσμενος και την επομενη μερα δεν θυμοταν τιποτα... Τωρα λεει οτι δεν θυμαται να ειπε τετοιες μπαρουφες και οτι τον βιασα παρα τη θεληση του! Τι να κανω??? Heeelp" :p Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Ξερεις, μαντευω το επομενο θεμα του thread.... "Tα εφτιαξα με ενα παιδι πολυ ωραιο που μου ειπε μια βραδια ποσο με θελει και οτι γουσταρει να ειναι μαζι μου για ολη του τη ζωη! Το προβλημα ειναι οτι τα ειπε μεθυσμενος και την επομενη μερα δεν θυμοταν τιποτα... Τωρα λεει οτι δεν θυμαται να ειπε τετοιες μπαρουφες και οτι τον βιασα παρα τη θεληση του! Τι να κανω??? Heeelp" :p :lol: ελπιζω ομως να μην συμβει κατι τετοιο.αχ αυτοι οι ερωτες:rolleyes: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 :lol: πραγματικα καλο,λιγο μετρο ομως δεν βλαπτει,μην γινεις και αλκοολικη για μια σχεση:) Πλάκα κάνω βρε! Άσε που δε μου πολυαρέσει το ποτό, άντε να πιω μια φορά στις 2 βδομάδες, 2-3 ποτηράκια ουϊσκυ. Στις υπόλοιπες εξόδους καφές κι Άγιος ο Θεός! Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Ξερεις, μαντευω το επομενο θεμα του thread.... "Tα εφτιαξα με ενα παιδι πολυ ωραιο που μου ειπε μια βραδια ποσο με θελει και οτι γουσταρει να ειναι μαζι μου για ολη του τη ζωη! Το προβλημα ειναι οτι τα ειπε μεθυσμενος και την επομενη μερα δεν θυμοταν τιποτα... Τωρα λεει οτι δεν θυμαται να ειπε τετοιες μπαρουφες και οτι τον βιασα παρα τη θεληση του! Τι να κανω??? Heeelp" :p :lol: :respect: Ε όχι, δε θα πέσω τόσο χαμηλά! Αν καταλάβω ότι έχει μεθύσει τον στέλνω για νάνι και του το λέω άλλη φορά :cool: Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Πλάκα κάνω βρε! Άσε που δε μου πολυαρέσει το ποτό, άντε να πιω μια φορά στις 2 βδομάδες, 2-3 ποτηράκια ουϊσκυ. Στις υπόλοιπες εξόδους καφές κι Άγιος ο Θεός! να και μια κοπελα που πινει ουισκυ:) επιτελους,εσενα σε συμπαθησα παει τελειωσε,το βραδυ πιες κι ενα για μενα Ok? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Πες το κι έγινε!:) Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Πλάκα κάνω βρε! Άσε που δε μου πολυαρέσει το ποτό, άντε να πιω μια φορά στις 2 βδομάδες, 2-3 ποτηράκια ουϊσκυ. Στις υπόλοιπες εξόδους καφές κι Άγιος ο Θεός! αν σου αρεσε δηλαδη τι θα επινες; σκετο οινοπνευμα; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Ξερεις, μαντευω το επομενο θεμα του thread.... "Tα εφτιαξα με ενα παιδι πολυ ωραιο που μου ειπε μια βραδια ποσο με θελει και οτι γουσταρει να ειναι μαζι μου για ολη του τη ζωη! Το προβλημα ειναι οτι τα ειπε μεθυσμενος και την επομενη μερα δεν θυμοταν τιποτα... Τωρα λεει οτι δεν θυμαται να ειπε τετοιες μπαρουφες και οτι τον βιασα παρα τη θεληση του! Τι να κανω??? Heeelp" :p :lol: ελπιζω ομως να μην συμβει κατι τετοιο.αχ αυτοι οι ερωτες:rolleyes: εχει αναφερθει κατι παραπλησιο στο παρελθον...απο μια 15χρονη που "διπλαρωνε"(οπως ελεγε η ιδια) παλικαρια... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 απο μια 15χρονη που "διπλαρωνε" (οπως ελεγε η ιδια) παλικαρια... :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts