jimpsar Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 να ρωτησω, ολως περιεργως βλεπω πως στα μυνηματα δεν εχει μετρητη για τον αριθμο γραμματων και επισης στις διορθωσεις των λεξεων οταν πληκτρολογεις οπουδηποτε πλεον βγαινει το πλαισιο αλλα η γραμματοσειρα ειναι λευκη.ξερει κανεις τι παιζει??:confused::confused: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 κατεβασα τον flash τωρα! δουλευει,αν και κολλαει λιγο αλλα μαλλον φταιει το βιντεο. δεν ξερω τι λετε εσεις..αλλα εγω απο τοτε που το πηρα το κινητο(οταν βγηκε :D) ολο update παιρνω και flash τωρα, κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 ρε παιδια μια βοηθειααπεγκατεστησα το meecast και ξαναεβαλα το accu whether αλλα στο μενου εφαρμογων εμεινε ενα βελακι.πως φευγει ξερετε; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 βελακι? οπως αυτο που βγαινει οταν κανεις update μια εφαρμογη? δοκιμασε install και uninstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 το κανα και εφυγε το βελακι.τωρα ομως βλεπω οτι εμεινε η ενδειξη του καιρου στη lockscreen.τι σ...α μια το ενα μια το αλλο.ειναι λιγο σπαστικο.μ αρεσει αυτο ομως σ αυτη τη συσκευη (και στο Ν900):δεν σ αφηνει σε ησυχια.σε προκαλει συνεχεια να την σκαλιζεις.ουτε η γυναικα μου δεν το εχει καταφερει αυτο (μεταξυ μας ετσι;μην της πειτε τιποτα σας εφαγα). Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 το κανα και εφυγε το βελακι.τωρα ομως βλεπω οτι εμεινε η ενδειξη του καιρου στη lockscreen.τι σ...α μια το ενα μια το αλλο.ειναι λιγο σπαστικο.μ αρεσει αυτο ομως σ αυτη τη συσκευη (και στο Ν900):δεν σ αφηνει σε ησυχια.σε προκαλει συνεχεια να την σκαλιζεις.ουτε η γυναικα μου δεν το εχει καταφερει αυτο (μεταξυ μας ετσι;μην της πειτε τιποτα σας εφαγα). :lol::lol::lol::lol::lol: δεν πας καλα :lol: θεος! κανε install παλι..απενεργοποιησε τα παντα μεσα απο το meecast και διεγραψε το δεν μπορω..θα γελαω μεχρι αυριο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis123 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 gaiosgf κανε reboot τι συσκευή σου και θα γίνει κανονικά εγκατάσταση το ίδιο μου κανε και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Mερικα πραγματα που θα ηθελα σε επομενες αναβαθμισεις (επισημες ή μη): *Skype VideoTalk (αν και δεν θα γινει κατα 90%) *Επιτελους να λειτουργησει το notification led οπως και στο Ν900. τι το εχουμε και καθεται? *"send via bluetooth" στα mp3 (βαριεμαι να τα στελνω μεσω filebox :p) Αυτα ειναι τα πιο μπαμ που μου ερχονται Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 LED+ Video skype θα έπρεπε να είναι εξαρχής στο Ν9. Χαζομάρα τους. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 πάντως θα σας πρότεινα μην εγκαταστήσετε αυτή την σαβούρα λογισμικού που λέγετε flash. Μόνο κολήματα και προβλήματα θα δημιουργήσει στον broswer έτσι και αλλιώς τα περισσότερα πλέον video στο youtube παίζουν σε html5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παντως αγωνες σε λαιβ στοιχημα δεν εχει εικονα στα βιντεο αλλα μονο ηχο!δεν ξερω αν πρεπει να κανεις ινταλλ καποιο αντ ον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Καλημέρα Απο οταν εκανα την αναβαθμιση σε 1.2 δεν μου χτυπάει το ξυπνητηρι ενω ειναι σβηστο το τηλέφωνο. Το κλεινω το βραδυ και το πρωι παει να αναψει (αναβει το λευκο λαμπακι) αλλα δεν χτυπάει. Αν το κινητο ειναι σβηστο για λιγη ωρα, χτυπαει κανονικα. Παιδια κανείς καμια ιδέα? Να δοκιμάσω να ξαναπεράσω την 1.2 μεσω navifirm? Έψαξα και κάποιο άλλο alarm εφαρμογη αλλα δεν βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Καλημέρα Μήπως έχετε παρατηρήσει καμιά περίεργη συμπεριφορά στα μηνύματα ? Δηλαδή κάποιες φορές μου στέλνει κάποιο μήνυμα η vodafone ας πούμε και πάει και μου το ομαδοποιεί στην τελευταία επαφή που είχα στείλει μήνυμα η στέλνω εγώ μήνυμα σε έναν αριθμό που δεν είναι στις επαφές μου και αντί να φτιάξει νέο διάλογο πάλι το ομαδοποιεί στην τελευταία επαφή που είχα στείλει, να σημειωθεί οτι δεν το κάνει συνεχεία!!!! πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ Ευχαριστώ Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παιδια καποια λυση γι αυτα τα σπαστικα βελακια στο μενου υπαρχει; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Όταν τελειώσουν τα download που έχεις αφήσει στην μέση θα φύγουν τα βελάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Παιδια κανείς καμια ιδέα? Να δοκιμάσω να ξαναπεράσω την 1.2 μεσω navifirm? Έψαξα και κάποιο άλλο alarm εφαρμογη αλλα δεν βρηκα. Έκανα χθες ολα τα updates των εφαρμογων και περασα και το liveclock και διορθωθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Όταν τελειώσουν τα download που έχεις αφήσει στην μέση θα φύγουν τα βελάκια δεν φευγουν με τιποτα τα μαμημενα.εχω κανει απειρες εγκαταστασεις/απεγκαταστασεις με διαφορους τροπους [μεσω xterm app manager μενου εφαρμογων] αλλα τζιφος.αυτη τη στιγμη ειμαι στο 5ο απανωτο clear devise αλλα τα βελακια παραμενουν.στο μεταξυ οταν κανω clean devise μενει κλειστη η συσκευη.δεν θα επρεπε να κανει reboot? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 κανονικά ναι...τι πρόγραμμα το έκοψες στην μέση του download ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 ναι, δεν φευγουν παντα. το επιβεβαιωνω. Εχω και εγω δυο. αλλα δεν με πολυ ενοχλουν Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 ναι, δεν φευγουν παντα. το επιβεβαιωνω. Εχω και εγω δυο. αλλα δεν με πολυ ενοχλουν Και εγώ είχα ένα...αλλά μόλις το έβαλα να ξανακάνει download το συγκεκριμένο πρόγραμμα (πατώντας το βέλος) και τελείωσε με την εγκατάστασή του εξαφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 κανονικά ναι...τι πρόγραμμα το έκοψες στην μέση του download ? to flash ειχα κοψει.αλλα μετα το εγκατεστησε κανονικα.εκτοτε οποια εφαρμογη κανω uninstall μ αφηνει κι ενα βελακι.αν ξανακατεβασω τις ιδιες εφαρμογες καλυπτονται τα βελακια.μολις τις βγαλω μενουν τα βελακια. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω το Ν900 και σημερα πηρα το Ν9 . εννοειτε οτι θα διαβασω πιο πισω μερικα πραγματα αλλα θα ηθελα να ξερω μερικα κυρια σημεια οπως x-terminal αν υπαρχει videos και must εφαρμογες .ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 [..]οπως x-terminal[..] How to get Developer Mode (δηλαδη ενεργοποιηση του Terminal) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 ευχαριστω βασικα ισως να εχω πολλες ερωτησεις και ελπιζω ηλιθιες :) ειμαι απο κυπρο , εχουμε κατι οπως sygic ? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 ευχαριστω βασικα ισως να εχω πολλες ερωτησεις και ελπιζω ηλιθιες :) ειμαι απο κυπρο , εχουμε κατι οπως sygic ? Γεια σου φίλε Επειδη εισαι καινουργιος στο Ν9 θα σε συμβουλευα να μην ασχοληθεις με terminal οπως δεν ασχοληθηκα κι εγω καθως μπορει να δημιουργησεις προβλημα η υπερκαταναλωση στη συσκευη. Κατεβασε εφαρμογες που θα σου χρειαστουν με κυριοτερη την fm radio old style (εχει μια βελονα στη μεση) ωστε να εχεις και ραδιακι ;) Τα υπολοιπα θα τα βρεις... Sygic δεν υπαρχει ουτε και αλλο προγραμμα πλοηγησης εφαμιλλο. μονο το μανισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts