tsamadas Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 δεν εχω περασει το οπεν βιντεο πλαιερ. θα το δοκιμάσω αυτο. αν σου βγαζει ερωτηματικα ανοιξε τους υποτιτλους με το σημειωματαριο στον υπολογιστη και αλλαξε την κωδικοποίηση απο anzi se unicode. λογικα αυτο θα ειναι . αν το εχεις κανει και αυτο ..... περιμενουμε απο καποιον περισσότερο έμπυρο τα φωτα του :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Σήμερα, δύο θεματάκια... Πρώτον δύο φορές με καλούσε κάποιος κι η οθόνη δεν έδειχνε τίποτε (where are the hardware keys) και όταν το έβαλα να φορτίσει αναμμένο έκανε κάτι τρελλά κολλήματα. Τέλος πάντων, όλα καλά, το κινητάκι πάντως εμφανισιακώς κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις... (σαν alfa romeo όπως ανέφερε το Pc-Magazine Ιανουαρίου). Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Το ξυπνητήρι του Ν9 χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Το ξυπνητήρι του Ν9 χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό ?Οπως σε ολα τα nokia, ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Οι Κοζάκοι αγοράζουν πιο πολλά N9 από τους Έλληνες, αχ βρε Nokia.... Αν εννοείς τους κατοίκους του Καζακστάν, ονομάζονται Καζάχοι (ή Καζάκοι). Οι Κοζάκοι είναι άλλο πράγμα: http://en.wikipedia.org/wiki/Cossack. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polat Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Για ταινίες με υπότιτλους εγώ έκανα τα εξής : - Εγκατέστησα mplayer από ΕΔΩ - Εγκατέστησα Kmplayer από ΕΔΩ Και τέλος για υπότιλους έδωσα την "γνωστή" config εντολή στον mplayer Στο τερματικό ως χρήστης echo "subfont-encoding=ISO-8859-7" > /home/user/.mplayer/config Εννοείται πως όλα είναι νόμιμα και δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 ξερει κανεις καποιο τροπο για γρηγορη ενεργοποιηση/απενεργοποιηση wi-fi? επισης αν ενεργοποιησω το developer mode τι γινεται ακριβως? μπορω να αλλαξω καποιες ρυθμισεις οπως ενταση ηχειου? και πως? υ.σ. τα ακουστικα της Νοκια δεν μπαινουν με τιποτα στο αυτι, οποιο απο τα 3 λαστιχακια και να βαλω. πρεπει να το πιεσω μεσα στο αυτι σε σημειο να ειναι ενοχλητικο, αλλα και παλι βγαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) 2 ερωτησεις ακομα αναφορα στα μηνυματα απο που βαζουμε; και στα μηνυματα απο που βαζουμε 160 χαρακτήρες. συγνωμη αν εχουν απαντηθεί Edited January 30, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 http://www.google.gr/imgres?q=nokia+n9+wallpapers&hl=el&client=firefox-a&hs=4wz&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1280&bih=894&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=lWbt1yXt5Am4VM:&imgrefurl=http://188.117.37.130/&docid=1Tfas5KooAY8KM&imgurl=http://188.117.37.130/images/phones.png&w=575&h=617&ei=cdYlT4HDGsO28QOrkpG6Bw&zoom=1&iact=rc&dur=443&sig=104506496916610873038&page=1&tbnh=167&tbnw=164&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=116&ty=46 πειτε μου μπορω να βρω το 3o wallpaper αυτο με το κουνελι γιατι το θελω για το κινητο μου... http://www.google.gr/imgres?q=nokia+n9+wallpapers&hl=el&client=firefox-a&hs=4wz&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1280&bih=894&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=lWbt1yXt5Am4VM:&imgrefurl=http://188.117.37.130/&docid=1Tfas5KooAY8KM&imgurl=http://188.117.37.130/images/phones.png&w=575&h=617&ei=cdYlT4HDGsO28QOrkpG6Bw&zoom=1&iact=rc&dur=443&sig=104506496916610873038&page=1&tbnh=167&tbnw=164&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=116&ty=46 Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) το εχει το κινητο περασμενο απο την αρχη Edited January 30, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) ξερει κανεις καποιο τροπο για γρηγορη ενεργοποιηση/απενεργοποιηση wi-fi? επισης αν ενεργοποιησω το developer mode τι γινεται ακριβως? μπορω να αλλαξω καποιες ρυθμισεις οπως ενταση ηχειου? και πως? υ.σ. τα ακουστικα της Νοκια δεν μπαινουν με τιποτα στο αυτι, οποιο απο τα 3 λαστιχακια και να βαλω. πρεπει να το πιεσω μεσα στο αυτι σε σημειο να ειναι ενοχλητικο, αλλα και παλι βγαινει... αν ενεργοποιησεις το developer mode σου βγαζει στην κεντρικη οθονη το xterminal(αφου πρωτα το κατεβασει και κανεις επανεκκινηση) και απο εκει μπορεις να κανεις πολλα και διαφορα,βρισκοντας οδηγους απο δω και απο κει! :p 2 ερωτησεις ακομα αναφορα στα μνμ απο που βαζουμε; και στα μνμ απο που βαζουμε 160 χαρακτήρες. συγνωμη αν εχουν απαντηθεί πηγαινε settings/applications/messages/delivery reports και στο character encoding βαλε reduced! η αναφορα φαινεται κατω ακριβως απο το κειμενο του μηνυματος @polat ειχα και τον mplayer και τον kmplayer αλλα τους υποτιτλους τους εβγαζε οτι να'ναι..εγραψα την εντολη και ολα κομπλε! αρχοντας! Jorge_greek που εισαι! κανε οτι λεει ο polat!! :D Edited January 30, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 το εχει το κιν περασμενο απο την αρχη δεν εχω το n9 και προσπαθω να το βρω καπου για να το βαλω στο N8 μου Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) δεν εχω το n9 και προσπαθω να το βρω καπου για να το βαλω στο N8 μου http://imageshack.us/photo/my-images/825/wall2g.jpg/ οριστε! Edited January 30, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλημερα. Με τρωει εδω και καιρο να αλλαξω το iphone 4 με το Ν9.Μερικες ερωτησεις για οποιον μπορει. 1)Η αισθηση στο δαχτυλο και στην ανταποκριση της οθονης ειναι εξισου καλη με το iphone?Το Ν8 με το οποιο ασχοληθηκα κανα 10 λεπτο που το εχει ενας φιλος τοσο καλο δεν ειναι. 2)Προγραμμα για να κατεβαζω βιντεακια απο το youtube υπαρχει? 3)Μεσω push ερχονται κανονικα οπως στο iphone mail ειδοποιησεις κτλ? 4)Εμφανισιακα το backgroung και τα υπολοιπα πειραζονται? 5)Αν και δεν πολυ-παιζω παιχνιδια υπαρχουν εστω καποια λιγα? 6)Προγραμμα για ηχογραφηση κλησεων χωρις το <<μπιπ>> υπαρχει?Απ το Ε51 μου λειπει! 7)Ως τηλεφωνο γενικα ειναι καλο?Δηλαδη να σε ακουνε καλα να εχει σχετικα καλο σημα και δυνατο wi-fi? 8)Με το πειραγμα που διαβασα εδω μεσα στην ενταση του ηχειου καταφερνει ο ηχος κλησης να ακουγεται καλα? 9)Εχει πληρη υποστηριξη με skype?Με viber παιζει? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλημερα. Με τρωει εδω και καιρο να αλλαξω το iphone 4 με το Ν9.Μερικες ερωτησεις για οποιον μπορει. 1)Η αισθηση στο δαχτυλο και στην ανταποκριση της οθονης ειναι εξισου καλη με το iphone?Το Ν8 με το οποιο ασχοληθηκα κανα 10 λεπτο που το εχει ενας φιλος τοσο καλο δεν ειναι. 2)Προγραμμα για να κατεβαζω βιντεακια απο το youtube υπαρχει? 3)Μεσω push ερχονται κανονικα οπως στο iphone mail ειδοποιησεις κτλ? 4)Εμφανισιακα το backgroung και τα υπολοιπα πειραζονται? 5)Αν και δεν πολυ-παιζω παιχνιδια υπαρχουν εστω καποια λιγα? 6)Προγραμμα για ηχογραφηση κλησεων χωρις το <<μπιπ>> υπαρχει?Απ το Ε51 μου λειπει! 7)Ως τηλεφωνο γενικα ειναι καλο?Δηλαδη να σε ακουνε καλα να εχει σχετικα καλο σημα και δυνατο wi-fi? 8)Με το πειραγμα που διαβασα εδω μεσα στην ενταση του ηχειου καταφερνει ο ηχος κλησης να ακουγεται καλα? 9)Εχει πληρη υποστηριξη με skype?Με viber παιζει? Ευχαριστω πολυ! 1. Συγκρίνεται με αυτό του iphone 2. Cutetube 3. Ναι 4. Ναι 5. Υπάρχουν αρκετά φυσικά όχι όσα στο iphone 6. Υπάρχει 7. Wifi και σήμα πολύ καλό...Το Gps αργεί λίγο να κλειδώσει 8. Θα έπρεπε να είναι δυνατότερος ο ήχος 9. Skype έχει...όμως επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει δεν ξέρω εάν έχει πλήρη υποστήριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 το skype μονο βιντεοκληση δεν κανει... το wifi δεν ειναι και τοσο καλο george..σε σχεση με το n900 τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 το wifi δεν ειναι και τοσο καλο george..σε σχεση με το n900 τουλαχιστον Δεν ξέρω σε σχέση με το Ν900 όμως σε σχέση με Νοκια Ν8 και με iphone 4 είναι πάνω κάτω το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Δεν ξέρω σε σχέση με το Ν900 όμως σε σχέση με Νοκια Ν8 και με iphone 4 είναι πάνω κάτω το ίδιο... Yπηρχαν περιπτωσεις (κυριως με την PR 1.0) που το wifi δεν ηταν καλο. ευτυχως εγω δεν εχω δει καμια μεγαλη διαφορα με το Ν900 , ειναι ενα κλικ καλυτερο του Ν900 βεβαια... αλλα αμελητεα διαφορα Καλημερα. Με τρωει εδω και καιρο να αλλαξω το iphone 4 με το Ν9! Μην παρεις Ν9, ερχομενος απο iphone δεν εχει εφαρμογες η συσκευη. στοιχημα πως θα την βαλεις για πουλημα την επομενη μερα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 στοιχημα πως θα την βαλεις για πουλημα την επομενη μερα Για να την αγοράσω εγώ την επόμενη. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Yπηρχαν περιπτωσεις (κυριως με την PR 1.0) Μην παρεις Ν9, ερχομενος απο iphone δεν εχει εφαρμογες η συσκευη. στοιχημα πως θα την βαλεις για πουλημα την επομενη μεραΑυτο φοβαμαι γι αυτο τοσο καιρο δεν το εχω κανει.Αν ημουν πιο ανετος οικονομικα στανταρ θα το χα ηδη κανει αλλα τωρα μαλλον θα μεινω στα αβγα μου.ΠΟλυ κριμα παντως που η Νοκια δεν στηριζει αυτο το τηλεφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Δεν είναι μόνο η έλλειψη εφαρμογών... Είναι και το αδύναμο ηχείο, ακόμη και όταν ομιλείς (και με bluetooth), η έλλειψη Ελληνικών (αν κι αυτό με πείραξε το λιγότερο), η μπαταρία που τελειώνει σε χρόνο dt, η μέτρια πλοήγηση, η έλλειψη φακέλων... Μειονεκτήματα που είχε και το Iphone 3G που έχω (και διορθώθηκαν με το χρόνο, όταν το πήρα, δεν είχε καν Ελληνικό μενού), έχει μερικά και το LG Optimus 7 μου (κι αυτά διορθώνονται με το χρόνο). Σε φοβίζει κι η γνώση ότι δε θα γίνουν updates για καιρό.... Από την άλλη, περίμενα πως και πως να τελειώσει η φόρτιση να το ξαναπιάσω στα χέρια μου.... Υ.Γ. Εφαρμογή για εκφώνηση ονόματος καλούντος, υπάρχει τουλάχιστο; Εδώ υπάρχει και για Iphone γμτ, δε μπορούν να την περάσουν από το symbian στο Meego; Edited January 30, 2012 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 η μπαταρια ειναι σχετικα καλη για smartphone :confused: φακελοι ερχονται η πλοηγηση εχω ακουσει ειναι σε ψηλα επιπεδα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Δεν είναι μόνο η έλλειψη εφαρμογών... Είναι και το αδύναμο ηχείο, ακόμη και όταν ομιλείς (και με bluetooth), η έλλειψη Ελληνικών (αν κι αυτό με πείραξε το λιγότερο), η μπαταρία που τελειώνει σε χρόνο dt, η μέτρια πλοήγηση, η έλλειψη φακέλων... στην pr1.2 που θα βγει τελος φεβρουαριου.. θα υπαρχουν φακελοι, η πλοηγηση ειναι πολυ καλη! στην bug list λεει πως στο update θα εχει αναβαθμισεις στο nokia drive(αν τα διαβασα καλα :p) για το ηχειο θα βρεθει μια μονιμη λυση αργοτερα λογικα. και η μπαταρια γιατι? εμενα μου βγαζει 2 μερες χαλαρα! υπαρχουν μερικες εφαρμογες που εχουν τρελο battery drain χωρις λογο.. Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε το vodafone(operator) πανω αριστερα? να γραψουμε κατι δικο μας.. Edited January 30, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Χαμηλο ηχειο ειναι το μονο σοβαρο μειονεκτημα του Ν9 σαν συσκευη. ---------------------------- @ madonusmad7: φιλε μου, σου απαντω εδω για καλυτερα. Το terminal εμφανιζεται αφου ενεργοποιησεις το developer mode, γινουν τα απαραιτητα Installs και επανεκκινηθει η συσκευη εμφανιζεται στην applications screen. αν δεν ξερεις τι ειναι το terminal καλυτερα μην το ενεργοποιησεις αλλα αν στο μελλον χρειαστει, τοτε απλα ψαξε στο google "what is terminal Nokia N9" ή κατι τετοιο και θα σου λυθουν οι αποριες σιγουρα θα βρεις καποιο αρθρο πληρες που θα γραφει περισσοτερα πραγματα απο αυτα που λεμε εμεις εδω τωρα, αν θελεις να κανεις κατι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μεσω του terminal, αλλαζει το θεμα. γραψε μας εδω τι θελεις να κανεις (καποιο check, καποιο install κλπ) και οποιος γνωριζει θα σου δωσει οδηγιες Δεν είναι μόνο η έλλειψη εφαρμογών... Είναι και το αδύναμο ηχείο, ακόμη και όταν ομιλείς (και με bluetooth), η έλλειψη Ελληνικών (αν κι αυτό με πείραξε το λιγότερο), η μπαταρία που τελειώνει σε χρόνο dt, η μέτρια πλοήγηση, η έλλειψη φακέλων... Μειονεκτήματα που είχε και το Iphone 3G που έχω (και διορθώθηκαν με το χρόνο, όταν το πήρα, δεν είχε καν Ελληνικό μενού), έχει μερικά και το LG Optimus 7 μου (κι αυτά διορθώνονται με το χρόνο). Σε φοβίζει κι η γνώση ότι δε θα γίνουν updates για καιρό.... Από την άλλη, περίμενα πως και πως να τελειώσει η φόρτιση να το ξαναπιάσω στα χέρια μου.... Υ.Γ. Εφαρμογή για εκφώνηση ονόματος καλούντος, υπάρχει τουλάχιστο; Εδώ υπάρχει και για Iphone γμτ, δε μπορούν να την περάσουν από το symbian στο Meego; η μπαταρια ειναι ισαξια με του Ν8, δηλαδη καπως καλυτερη απο καποιο τυχαιο και αοριστο μαζικο Android η πλοηγηση (GPS) ειναι τελεια update πηραμε και θα παρουμε και αλλο συντομα. επισης η Νοκια ειπε πως θα υποστηριζει το Ν9 εως το 2015 (εκεινοι το ειπαν, τωρα αν ισχυσει ποιος ξερει) ελληνικα βαζεις εσυ ευκολα, φακελους θα εχεις μεσα στον Φλεβαρη *Το Symbian εχει εκφωνηση καλουντων παντως Edited January 30, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Χαμηλο ηχειο ειναι το μονο σοβαρο μειονεκτημα του Ν9 σαν συσκευη. ελληνικα βαζεις εσυ ευκολα, Για το ηχείο συμφωνώ...Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο... Όταν παίζει μουσική το ίδιο κομμάτι το παίζει δυνατά...ενώ όταν του το βάλεις σαν alarm πάλι το ίδιο κομμάτι παίζει πολύ πιο σιγά.... Ελληνικά εννοείς το πληκτρολόγιο λογικά έτσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts