Jump to content

polat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by polat

  1. Για ταινίες με υπότιτλους εγώ έκανα τα εξής : - Εγκατέστησα mplayer από ΕΔΩ - Εγκατέστησα Kmplayer από ΕΔΩ Και τέλος για υπότιλους έδωσα την "γνωστή" config εντολή στον mplayer Στο τερματικό ως χρήστης echo "subfont-encoding=ISO-8859-7" > /home/user/.mplayer/config Εννοείται πως όλα είναι νόμιμα και δωρεάν.
  2. Το πήρα μεταχειρισμένο (φρεσκοφορμαρισμένο από τον αρχικό ιδιοκτήτη) και δεν του έκανα ποτέ reset. Νομίζω όμως ότι τώρα ήρθε ο καιρός.Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας...!:)
  3. Παιδιά συγνώμη αν η ερώτηση μου μπορεί να έχει αναφερθεί αλλα ειναι πολλές οι σελίδες...Λοιπόν τελευταία με την αναβάθμιση της ANNA, μου έχει δημιουργηθει ένα πρόβλημα με το ημερολόγιο...Πατάω νεα καταχώριση και πάω να εισάγω ενα θέμα και με πετάει απο την εφαρμογή...μπορεί να βοηθήσει κάποιος???
  4. Μια ερώτηση στους ευτυχής κατόχους... Made in??????? Τι γράφει στο κουτί?
  5. Παιδιά αυτό το παιχνίδι είναι βασισμένο στο Metin 2, το οποίο είναι κάτι σαν το Lineage 2,αν και έχει λίγο κατώτερα γραφικά...Το καλό σε αυτο το παιχνίδι ειναι ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες και το κακό είναι ότι η γλώσσα του παιχνιδιού είναι στα γερμανικά. Αυτή είναι η ιστοσελίδα του παιχνιδιού:http://gods-revolution.com/ ,από την οποία μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι εκεί που λέει download.Εκεί κατεβάστε το αρχείο <Gods-Revolution Client>.Μόλις το κατεβάσετε το κάνετε unrar και ανοίγετε το αρχείο Gods Revolution. Για να κάνετε εγγραφή πηγαίνετε πάλι στην ιστοσελίδα και πατήστε εκεί που λέει Registration.Μετά πατήστε την επιλογή που έχει από κάτω που λέει Gods-Revolution. Έπειτα συμπληρώνεται τα στοιχεία σας... Καλή αρχή...:):p
  6. polat

    Ikariam.gr

    Παιδιά,μια συμβουλή για όσους παίζεται ακόμα...Ανεβάστε το κρησφύγετο σας lvl 28-29...Έτσι δεν θα μπορέσει κανένας να σας βάλει κάποιον κατάσκοπο...άρα δεν θα δέχεστε επιθέσεις...Ακόμα μια συμβουλή...να έχετε πολύ καλλές σχέσεις με όλους και αν κάποιοι σας κάνουν επιθέσεις και βαρεθήκατε να χάνετε συνέχεια τα υλικά σας τοτε πείτε τους το με πολύ ευγένεια...;)
  7. Καλή Χρονιά ,με υγία και ό,τι επιθυμήτε να γίνει πραγματικότητα!!!:)
×
×
  • Create New...