ceron Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εχει κανεις θεμα με το σημα; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εχει κανεις θεμα με το σημα; Να μην πιάνει; Οχι κανένα θέμα! Καλύτερο σήμα και από το iphone 4S! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εχει τύχει να δείχνει κλειστό χωρίς να είναι Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Το μόνο θέμα που έχω εγώ με το σήμα είναι ότι μερικές φορές χάνει το δίκτυο και δεν ξανασυνδέεται, αλλά ζητάει ξανά το Pin. Αυτό βέβαια μοιάζει περισσότερο πρόβλημα του software. Κατά τα άλλα το σήμα του είναι εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Το μόνο θέμα που έχω εγώ με το σήμα είναι ότι μερικές φορές χάνει το δίκτυο και δεν ξανασυνδέεται, αλλά ζητάει ξανά το Pin. Αυτό βέβαια μοιάζει περισσότερο πρόβλημα του software. Κατά τα άλλα το σήμα του είναι εξαιρετικό. Σε τέτοια προβλήματα έχουν επισημανθεί ότι φταίει η κάρτα SIM και όχι μόνο στο Ν9. Την έχεις κόψει; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Σε τέτοια προβλήματα έχουν επισημανθεί ότι φταίει η κάρτα SIM και όχι μόνο στο Ν9. Την έχεις κόψει; Όχι είναι αυθεντική micro. Λες να δοκιμάσω άλλη. Δεν το κάνει συχνά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Δοκίμασε χωρίς το Dual mode/ 3G. Δηλαδή βάλτο να είναι μόνο σε 2G να δεις αν έχεις διαφορά. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Το μόνο θέμα που έχω εγώ με το σήμα είναι ότι μερικές φορές χάνει το δίκτυο και δεν ξανασυνδέεται, αλλά ζητάει ξανά το Pin. Αυτό βέβαια μοιάζει περισσότερο πρόβλημα του software. Κατά τα άλλα το σήμα του είναι εξαιρετικό. Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Ειδικα εδω που δουλευω το σημα δεν ειναι πολυ καλο και απο οροφο σε οροφο χανεται και αργει υπερβολικα να κανει συνδεση. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δοκιμασμένο…:frog: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Στο νέο update 9.7.2 του NQTweak έχει και για μπλοκάρισμα διαφημίσεων! χμ, θα το δοκιμάσω... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Έβαλα μια μεμβράνη στην οθόνη και στη πλάτη. Έκτοτε, δεν ακούγομαι καλά έως καθόλου σε ανοιχτή ακρόαση! Δε ξέρω αν φταίει η μεμβράνη, ή το υγρό που έριξα για να κολήσει η μεμβράνη πήγε και βούλωσε κάτι! Το μικρόφωνο δεν είναι το ίδιο για κανονική χρήση και ανοιχτή ακρόαση? Που βρίσκεται? Μήπως είναι σοφτγουεριακό το θέμα? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Τί υγρό έριξες;!! Δεν ρίχνουμε υγρά στα κινητά που δουλεύουν όσο "ειδικά" και αν είναι... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Πήρα μια ζελατίνα που μου πρότειναν (ΖΑGG) και έλεγε να βγάλεις τη μπαταρία πρώτα. Κοίταξα και σε άλλα fora και φαίνεται ότι: Είτε κάλυψα με ζελατίνα το μικροφωνάκι δίπλα απ'τα φλασάκια που χρησιμοποιείται στην ανοιχτή ακρόαση και δουλεύει σαν noise cancelation για κανονικη χρήση... ή από κανα πέσιμο το χτύπησα. Κλίνω περισσότερο προς το πρώτο, αφού ακούγομαι έστω και λίγο σ'ανοιχτή ακρόαση. Υπάρχει πολύς κόσμος με το ίδιο πρόβλημα, πάντως απ'όσο έψαξα! Δοκιμάζω κι επανέρχομαι με νεότερα. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 το ενα μικροφωνο ειναι νομιζω χωμενο κατω στο ηχειο και το αλλο αν προσεξεις καλα καλα στο φλας γυρω γυρω εχει μια τρυπουλα.. αυτο ειναι του video λογικα και του noise cancellation.. αυτα που κατεβαινουν απο τον default browser που αποθηκευονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Στο gsmarena λεει πως υποστηριζει Wi-Fi Direct, πως λειτουργει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 βλεπεις στον η/υ την οθονη του κινητου. δεν ηξερα οτι το εχει το ν9 Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 βλεπεις στον η/υ την οθονη του κινητου. δεν ηξερα οτι το εχει το ν9 Για ανταλλαγη αρχειων ειναι το wifi direct Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Για πεταμα το κινητο. γιατι; γιατι σαν κινητο (κλησεις,wifi κτλ) οι κεραιες του ειναι τραγικες κατι που το ηξερα αλλα δε πιστευα οτι θα μου διημουργησει προβλημα στη πορεια. αυτη τη στιγμη ειμαι σε μια περιοχη που δεν εχει σχεδον καθολου σημα η κοσμοτε και τα κανονικα κινητα παιζουν με 0 μπαρες 1 μπαρα σηματος. ε το ν9 οταν το χασει δεν το ξαναβρισκει και ουτε ενα μηνυμα δε μπορεις να στειλεις. και εκτος απο αυτο το wifi που υπαρχει στο χωρο ενω αλλοι με iphone htcs(android και wp) το βλεπουν εγω πρεπει να παω ενα χιλιομετρο πιο εκει ΜΟΝΟ για να μπορεσω να το κανω scan. γελαει ο κοσμοος,τι να το κανεις το swipe και το terminal αν δε μπορεις να μπεις στο internet σαν ανθρωπος; παω για αλλο κινητο αμεσα Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 δεν ξερω αν θα αισθανθεις καλυτερα(πρεπει να εισαι πολυ νευριασμενος :X) αλλα το xperia t εχει χειροτερες κεραιες, ειδικα του wifi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 δεν ξερω αν θα αισθανθεις καλυτερα(πρεπει να εισαι πολυ νευριασμενος :X) αλλα το xperia t εχει χειροτερες κεραιες, ειδικα του wifi :p ειπαμε να κανουμε υποχωρησεις οπως πχ σε εφαρμογες κτλ αλλα οχι και ετσι. το νοκια 200 που εχω ευτυχως μαζι και ειναι δικαρτο γιατι παιζει με 1 γραμμη; Τουλαχιστον ξερεις οτι ο αλλος μπορει να σε παρει τηλεφωνο ή στελνεις ενα μηνυμα. Το ν9 το χαβα του κι αν δεν ειχα το 200 μαζι θα νομιζε ο κοσμος οτι ημουν αγνοουμενος. το κινητο πλεον δε με καλυπτει και οσο το λατρεψα τοσο καιρο τοσο θελω να το σπασω αυτη τη στιγμη. δε μπορει να δινεις τοσα λευτα και να μην μπορει να κανει τα βασικα Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 ειπαμε να κανουμε υποχωρησεις οπως πχ σε εφαρμογες κτλ αλλα οχι και ετσι. το νοκια 200 που εχω ευτυχως μαζι και ειναι δικαρτο γιατι παιζει με 1 γραμμη; Τουλαχιστον ξερεις οτι ο αλλος μπορει να σε παρει τηλεφωνο ή στελνεις ενα μηνυμα. Το ν9 το χαβα του κι αν δεν ειχα το 200 μαζι θα νομιζε ο κοσμος οτι ημουν αγνοουμενος. το κινητο πλεον δε με καλυπτει και οσο το λατρεψα τοσο καιρο τοσο θελω να το σπασω αυτη τη στιγμη. δε μπορει να δινεις τοσα λευτα και να μην μπορει να κανει τα βασικα :lol::lol: lost! ειδες ομως τι καλη που ειναι η nokia; κανει το nokia 200 καλο για να αλληλοσυμπληρωνονται ολα μεταξυ τους!(μην με βρισεις :p) εχεις δικιο.. κανονικα δεν επρεπε να εχει τετοια θεματα εξαρχης. αν και αυτο που λες για την κεραια. ειναι σιγουρα ενταξει, μηπως εχει καποιο προβλημα; γιατι ειναι καπως υπερβολικο το προβλημα.. εχεις δοκιμασει με αλλο δικτυο στα ιδια σημεια αν εχει σημα η αλλα προβληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Είναι που τα Nokia πάντα έχουν καλό σήμα!! Πάντως, απο μετρήσεις, με βάση αυτά που δείχνουν τα κινητά όχι με τρελό εξοπλισμό, είναι σε πολύ καλά επίπεδα το Ν9. Το πιο δυνατό σήμα το είχα με το 3GS και με το 6300! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Δεν ξέρω αν φταίει η συσκευή σου ceron η γενικά το ν9.. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είμαι εδώ για να στο πάρω κοψοχρονιά αν αποφασίσεις να το δώσεις/πετάξεις/σπάσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Ισως του κανω ενα format αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι του ειχα κανει προσφατα:( το καλυτερο σημα σε κινητο wifi/3g ηταν το ν8 για εμενα το 3gs σε σημα ναι οχι σε wifi δειτε εδω http://www.developer.nokia.com/Community/Discussion/showthread.php?234310-Phone-does-not-reconnect-to-cellular-network-when-connection-lost Edited May 11, 2013 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Δοκίμασε άλλα δεν βλέπω φως στον ορίζοντα..! Για άλλη μια φορά, σαν το note 2 δεν έχει! wifi gps σημα ποιότητα κλήσης από άλλο πλανήτη..!! και άλλα 74368536755 πράγματα φυσικά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας :p Edited May 11, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts