Dark_ds Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 ε τοτε βαλε τις οθονιες σου εδω! (και οι υπολοιποι) να περνουμε και ιδεες γενικοτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=261671 (παντως ωραια η εικονα στο μενου που εβαλες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 τι μπορεις να κανεις δηλαδη? και εγω που το ειδα αυτο γραφει οτι μπορεις να κανεις αλλα θελω να πω, πρακτικα αμα το κανω τωρα μετα τι θα γινει? :p Μπορεις να κανεις overclock, να πειραξεις τη status bar και οτιδηποτε αλλο δεν μπορεις λογο της ασφαλειας στο framework (aegis). Το inception στην ουσια προσπερναει το aegis και μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις στη συσκευη. Στο symbian για παραδειγμα δεν μπορουσες να περασεις εφαρμογες χωρις sign για τον ιδιο λογο. Πρακτικα δεν θα γινει τιποτα, οπως οταν κανεις root μια android συσκευη. Απλα μπορεις να αλλαξεις οτι γουσταρεις γιατι δεν σε περιοριζει κατι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Μπορεις να κανεις overclock, να πειραξεις τη status bar και οτιδηποτε αλλο δεν μπορεις λογο της ασφαλειας στο framework (aegis). Το inception στην ουσια προσπερναει το aegis και μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις στη συσκευη. Στο symbian για παραδειγμα δεν μπορουσες να περασεις εφαρμογες χωρις sign για τον ιδιο λογο. Πρακτικα δεν θα γινει τιποτα, οπως οταν κανεις root μια android συσκευη. Απλα μπορεις να αλλαξεις οτι γουσταρεις γιατι δεν σε περιοριζει κατι :) status bar αλλαξα απο το n9qtweak χωρις inception !:p τουλαχιστον καταλαβα τι "προσφερει" γενικα.. ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ναι αλλα δεν εχεις ποσοστο μπαταριας και τωτα τα τογλες ειναι πιο καλα και ομπρφα Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ναι αλλα δεν εχεις ποσοστο μπαταριας και τωτα τα τογλες ειναι πιο καλα και ομπρφα αληθεια? για δωσε screenshot να το δω εγω εχω το Status Menu Extensions (το 2 απο το qtweak) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 status bar αλλαξα απο το n9qtweak χωρις inception !:p Δεν αλλαξες κατι στην status bar. Στο drop down menu μπηκαν μερικα toggles ;) Εγω στην status bar εβαλα μονο το ποσοστο της μπαταριας, αλλα μπορεις να βαλεις και ημερομηνια οπως την θελεις και αλλα χαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Δεν αλλαξες κατι στην status bar. Στο drop down menu μπηκαν μερικα toggles ;) Εγω στην status bar εβαλα μονο το ποσοστο της μπαταριας, αλλα μπορεις να βαλεις και ημερομηνια οπως την θελεις και αλλα χαζα. ολα αυτα τα toggles απο που τα εβαλες;εχω unrestrictred system ui (οχι απο N9qtweak) κι εχω βρει μονο flashligth,fligthmode,wifi toggle,bluetooth toggle. Edited April 8, 2013 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εβαλα πιο πανω. Το ειχα δοκιμασει αυτο που λες αλλα ηθελα περισσοτερα. Εκανα το ινσεπτιον μονο και μονο για να μπορεσω να βλεπω το ποσοστο της μπαταριας. Α και δουλευει καλυτετα τωρα. Θα Δοκιμασω και αλλα Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Δεν αλλαξες κατι στην status bar. Στο drop down menu μπηκαν μερικα toggles ;) Εγω στην status bar εβαλα μονο το ποσοστο της μπαταριας, αλλα μπορεις να βαλεις και ημερομηνια οπως την θελεις και αλλα χαζα. http://imageshack.us/a/img94/645/20130409010134.th.png το ποσοστο το εχω στο drop down menu αλλα και στο menu (νομιζα οτι με το status bar εννοουσαμε και το drop down menu σαν συνολο... στο status bar αλλαξα μονο τα χρωματα) Edited April 8, 2013 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 ολα αυτα τα toggles απο που τα εβαλες;εχω unrestrictred system ui (οχι απο N9qtweak) κι εχω βρει μονο flashligth,fligthmode,wifi toggle,bluetooth toggle. Coderus unrestricted system ui κατευθειαν απο n9qtweak Τα εβαλα ολα εκτος απο ενα updater για τα social http://imageshack.us/a/img94/645/20130409010134.th.png το ποσοστο το εχω στο drop down menu αλλα και στο menu (νομιζα οτι με το status bar εννοουσαμε και το drop down menu σαν συνολο) Ξερω το ειχα δοκιμασει κι εγω αλλα δεν μου αρεσε.. Χανεις και τα καλυτερα ομως χωρις inception.. led notifications?? :p https://www.dropbox.com/s/zuxpx1b5fqcjput/VID_20130409_005927.mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ξερω το ειχα δοκιμασει κι εγω αλλα δεν μου αρεσε.. Χανεις και τα καλυτερα ομως χωρις inception.. led notifications?? :p https://www.dropbox.com/s/zuxpx1b5fqcjput/VID_20130409_005927.mp4 δεν το εχω βαλει το led.. το ειδα αλλα δεν ασχοληθηκα.. πρεπει ομως.. γενικα πρεπει να περασω βολτα απο το maemo να κανω μερικες αλλαγες εχω μεινει πισω..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 δεν το εχω βαλει το led.. το ειδα αλλα δεν ασχοληθηκα.. πρεπει ομως.. γενικα πρεπει να περασω βολτα απο το maemo να κανω μερικες αλλαγες εχω μεινει πισω..:p Δεν χρειαζεται κατι. Το εχεις με το system ui του coderus κατευθειαν απο το n9qt! (Προγραμματαρα πραγματικα! :D) Μετα εμφανιζεται στις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Δεν χρειαζεται κατι. Το εχεις με το system ui του coderus κατευθειαν απο το n9qt! (Προγραμματαρα πραγματικα! :D) Μετα εμφανιζεται στις ρυθμισεις σοβαρα? ε τοτε καλη φαση αυτο θα βαλω κατευθειαν να τελειωνουμε.. οταν κανω ενα καλο backup τα αρχεια και οτι εχω μεσα στο κινητο θα του αρχισω τα διαφορα.. παντως παιδια τι να πεις για το meego τελευταια χρησιμοποιω το xperia... τελειο δεν λεω και οθοναρα και σχεδια και χρωματα,launchers,διαφορα widgets ολα πολυ καλα.. αλλα οταν πιανω το n9 και αυτο το ui αλλος κοσμος καθε φορα προσωπικα το meego-swipe ui κανει τις οποιες επιλογες παραμετροποιησεις-launchers κλπ του android "αχρηστες" ειναι τοσο ωραιο-διαφορετικο που εκτος απο τετοιες λεπτομερειες(led,status bar) δεν χρειαζεται τιποτα αλλο! και αυτη η stanby screen με ρολοι+meecast εχει γινει must και δεν μπορω! με ξενερωνει καθε φορα το xperia που δεν εχει! :p δεν μπορω να βρισω και τον elop εδω μεσα! κριμα δεν ειναι ρε παιδια ενα τοσο ωραιο προιον να χαντακωνεται? δεν εχουμε που να δωσουμε τα λεφτα μας! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 σπαντως παιδια τι να πεις για το meego τελευταια χρησιμοποιω το xperia... τελειο δεν λεω και οθοναρα και σχεδια και χρωματα,launchers,διαφορα widgets ολα πολυ καλα.. αλλα οταν πιανω το n9 και αυτο το ui αλλος κοσμος καθε φορα προσωπικα το meego-swipe ui κανει τις οποιες επιλογες παραμετροποιησεις-launchers κλπ του android "αχρηστες" ειναι τοσο ωραιο-διαφορετικο που εκτος απο τετοιες λεπτομερειες(led,status bar) δεν χρειαζεται τιποτα αλλο! και αυτη η stanby screen με ρολοι+meecast εχει γινει must και δεν μπορω! με ξενερωνει καθε φορα το xperia που δεν εχει! :p δεν μπορω να βρισω και τον elop εδω μεσα! κριμα δεν ειναι ρε παιδια ενα τοσο ωραιο προιον να χαντακωνεται? δεν εχουμε που να δωσουμε τα λεφτα μας! :p Συμφωνω 100% Σε καθε android συσκευη αλλαζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μου αρεσει το τελικο αποτελεσμα. Αντιθετα στο n9 σχεδον τιποτα. Την status bar με τα toggles και την standby screen. Ουτε wallpaper δεν με καιει να αλλαξω (μου αρεσει η μαυριλα :lol: ) Καλα για την standby screen, πραγματικα δεν εχω λογια. Βλεπω ολες τις υπολοιπες συσκευες που δεν εχουν και πραγματικα μου φαινοται πολυ ασχημες ετσι σβηστες (για συσκευες με amoled υπαρχει η εφαρμογη NoLed εδω και χρονια, αλλα καιει μπαταρια, ειχε bugs κλπ.) Και τι καιει? Περιπου 6% στο 24ωρο (μελετημενο, ~9% ελαχιστη καταναλωση τη μερα χωρις, ~15% με standy screen) Πραγματικα ειναι τραγικο να θελεις να πληρωσεις για μια συγχρονη meego συσκευη και να μην μπορεις.. Ελπιζω να δουμε κατι καλο απο τη jolla και οχι καμια τραγικη συσκευη απο θεμα εμφανισης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Για πείτε ρε παιδιά τι λάθος κάνω: ~ # apt-get install led-event-notifier Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done The following NEW packages will be installed: led-event-notifier 0 upgraded, 1 newly installed, 0 to remove and 6 not upgraded. Need to get 0B/34.2kB of archives. After this operation, 143kB of additional disk space will be used. WARNING: The following packages cannot be authenticated! led-event-notifier Install these packages without verification [y/N]? y Aegis rejecting /var/cache/apt/archives/led-event-notifier_2.0_armel.deb: package 'led-event-notifier' origin cannot be determined -- signature check failed aegis aborting dpkg -- all listed package files rejected Compilation failed in require. Updating desktop entries... Done E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (255) Θέλω να βάλω το led notifier αλλά είχα διαλέξει απο το N9QT τον mohammad και όχι τον coderus! Στο μεταξύ πρόσθεσα το repo του http://talk.maemo.org/showthread.php?t=85438 αλλά κάνει fail στο update! Λέτε να κάνω απεγκατάσταση τα πάντα και να διαλέξω του coderus? και πως το κάνουμε αυτό; Σημειωτέον, έχω κάνει inception επιτυχημένο (φαίνεται άλλωστε και απο τα tweaks γιατί χωρίς inception δεν μπορείς να βλέπεις το ποσοστό της μπαταρίας στην status bar) αλλά δεν κατάλαβα αυτό το unrestricted-system-ui τι είναι! Νίκο heeeeelpppp!!!! Edit: Έκανα αυτό http://wiki.maemo.org/Unrestricted-system-ui#PR1.3 wget http://mohammadag.xceleo.org/public/Harmattan/system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb -O system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb και μετά αυτό /usr/sbin/incept system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb Τώρα το δοκιμάζω να δω αν θα δουλέυει σωστά Edited April 9, 2013 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μπερδεμενη η ιστορια με τα repo του mohhamad και του coderus. Δεν εδωσα και πολυ σημασια βεβαια! Μπες στο n9qt και κανε uninstall το system ui που περασες. Εχει επιλογη Install και uninstall μολις μπεις σε αυτο (-νομιζω- ειναι το t1) Για να βαλεις του coderus πας στο tweak T-3-1-1-0 για να το κανεις install. Μετα T-3-1-1 και κανεις install οτι θελεις (εγω εβαλα 2 3 4 5 6 7 10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Σε ευχαριστώ Νίκο. Το έκανα με επιτυχία όπως ακριβώς τα είπες. Τα νέα toggles μου φαίνονται πιο απλά σε σχέση με τα προηγούμενα. Και τα έβαλα όλα και γίνεται χαμός τώρα! :p Αλλά μου άρεσε που μπήκε το LED και γενικά μου φαίνεται πιο συμμαζεμένο και απλό το tweak του Coderus. Ορίστε και η φωτό: http://img705.imageshack.us/img705/328/screen09apr13205548.png Χαμός απο Toggles :p Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Κάτι άλλο περίεργο που εμφανίστηκε. Όταν ανοίγω Application, όπως το GSM Arena, ή το Nova-Sport-fm, ότι φωτό έχει μου τις βάζει στο Gallery! Μάλλον όταν είχα πρόβλημα με τις φωτό που δεν εμφανίζονταν εκεί και έκανα reset τον Tracker, τώρα μου βάζει ότι φωτό βρει? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Κάτι άλλο περίεργο που εμφανίστηκε. Όταν ανοίγω Application, όπως το GSM Arena, ή το Nova-Sport-fm, ότι φωτό έχει μου τις βάζει στο Gallery! Μάλλον όταν είχα πρόβλημα με τις φωτό που δεν εμφανίζονταν εκεί και έκανα reset τον Tracker, τώρα μου βάζει ότι φωτό βρει? Τι γίνεται με τον tracker δεν γνωρίζω.. Αν κάνεις μετονομασία τον φάκελο που δεν θέλεις να φαίνεται στην gallery σε .όνομα (όνομα= το όνομα του φακέλου :p) γίνεται κρυφός στο Linux (ένα ls -ala και τον εμφανίζεις βέβαια). Γίνε root και κάνε την μετονομασία από το terminal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Σε ευχαριστώ Νίκο. Το έκανα με επιτυχία όπως ακριβώς τα είπες. Τα νέα toggles μου φαίνονται πιο απλά σε σχέση με τα προηγούμενα. Και τα έβαλα όλα και γίνεται χαμός τώρα! :p Αλλά μου άρεσε που μπήκε το LED και γενικά μου φαίνεται πιο συμμαζεμένο και απλό το tweak του Coderus. Ορίστε και η φωτό: http://img705.imageshack.us/img705/328/screen09apr13205548.png Χαμός απο Toggles :p Δεν μπορώ παρά να ομολογήσω ότι μου αρέσει και εμένα αυτό το θεαμα:O Το είδα τις προάλλες στα Public το N9 κάπου 250 ευρώ περίπου αν δεν με απαντά η μνήμη μου και το λιγουρευτικα είναι η αλήθεια.:p Αλλά δυστυχώς πλέον σε κινητά κάτω από 4.5 ιντσες δεν μπορώ και το 920 οριακά με καλύπτει. Μετά το Ν9 πήγα σε 4.7 στο One X και πλέον τα μικρότερα δεν με συγκινούν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Τι γίνεται με τον tracker δεν γνωρίζω.. Αν κάνεις μετονομασία τον φάκελο που δεν θέλεις να φαίνεται στην gallery σε .όνομα (όνομα= το όνομα του φακέλου :p) γίνεται κρυφός στο Linux (ένα ls -ala και τον εμφανίζεις βέβαια). Γίνε root και κάνε την μετονομασία από το terminal Το πως να το κάνω το ξέρω, ποιός φάκελος είνα δε ξέρω. Θέλι ψάξιμο και με το terminal δε τα πάω καλά! Μέχρι FileBox... Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Το πως να το κάνω το ξέρω, ποιός φάκελος είνα δε ξέρω. Θέλι ψάξιμο και με το terminal δε τα πάω καλά! Μέχρι FileBox... και με filebox μπορείς μόλις του δώσεις δικαιώματα root. μπορείς να το έχεις έτοιμο σε εικονίδιο αντί να του δίνεις root από το terminal κάθε φόρα n9qt- tweak H-2-1 και διάλεξε αν θέλεις κωδικό root κάθε φορά που θα ανοίγεις (σε ρωτάει αν θέλεις πριν περάσει το tweak) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Βρε ναι, ΟΚ! Το αρχείο δε ξέρω ποιό είναι! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μετά απο ενα restore all to default απο το Ν9TQ όταν μπαίνω στο ημερολόγιο δεν φαίνονται οι αριθμοί είναι σχεδόν όλα άσπρα. Γνωρίζετε κάτι Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Στο N9 του αλλου μισού, από τη θήκη έχει μείνει το αποτύπωμα της ραφής στην οθόνη. Υπάρχει τρόπος να το βγάλω ; Αν και μου φαίνεται μόνιμο το αποτέλεσμα :( Τους ξεχε$%# στη Nokia ή όχι ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts