Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει καποια εκδοση android rom που να υποστιριζει κανονικα τηλεφωνικες κλησεις και γεννικα να ειναι αρκετα σταθερη ουτος ωστε να μπορει να γινει το βασικο λειτουργικο της συσκευης αντι του Meego?:O

Αμέ .. Κοίτα τα μοντέλα με το ταμπελάκι Sony, Samsung, Motorola ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Πολύ καλό! :P Θα έλεγα και εγώ κάτι παρόμοιο αλλά όχι μόνο με πρόλαβες kaluas αλλά το έθεσες και πιο σωστά! Σοβαρά, γιατί να βάλεις android στο Ν9;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Σοβαρά, γιατί να βάλεις android στο Ν9;

Για να χάσεις την τέλεια αρμονία μεταξύ hardware και software φυσικά ...

Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να περάσεις ένα λειτουργικό του οποίου κολλάει ο dialer ακόμα και αν τον ανοίγεις με 2Ghz CPU ?

Για να χάσεις την τέλεια αρμονία μεταξύ hardware και software φυσικά ...

Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να περάσεις ένα λειτουργικό του οποίου κολλάει ο dialer ακόμα και αν τον ανοίγεις με 2Ghz CPU ?

Υπαρχει, οταν μου αλλαξαν ηδη μια συσκευη και οι 2 οταν φθασουν το 30 % της μπαταριας και γελαστεις να μπεις στο ιντερνετ σε 2 λεπτακια η μπαταρια πεφτει στο αδειο κλεινει η συσκευη και παλι ξανα απο την αρχη.... απο εφαρμογες δε....:(

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Υπαρχει, οταν μου αλλαξαν ηδη μια συσκευη και οι 2 οταν φθασουν το 30 % της μπαταριας και γελαστεις να μπεις στο ιντερνετ σε 2 λεπτακια η μπαταρια πεφτει στο αδειο κλεινει η συσκευη και παλι ξανα απο την αρχη.... απο εφαρμογες δε....:(

Αυτο υποδηλωνει κακο calibration μπαταριας, το χα και εγω και το στρωσα .. Οι εφαρμογες εγιναν κλισε .. Λυπαμαι, επρεπε να το χες ψαξει καλυτερα :/ ..

Καλημερα παιδια. Μιας και μιλησατε για μπαταρια μπορει να μου καποιος πως να φτιαξω και το προβλημα με τη δικη μου μπαταρια? Εχω το ιδιο θεμα οτι μπορει να ειναι στο 20% και να πεφτει αμεσως στο 4% η και να σβηνει . Ευχαριστω
From N9

Tο οτι κολλαει ο dialer τι να λεει κατεβαζεις free την εφαρμογη exdialer και δεν κολλαει τιποτα..Τι συγκρινεις ακριβως?

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Εγω δεν ειχα ποτε αυτο το θεμα με την μπαταρια..

Ουτε "στρωσιμο" εκανα, ουτε ασχοληθηκα καμια φορα, ουτε τιποτα.

Στην μπριζα οποτε να'ναι τη μερα και το βραδυ το αφηνα για φουλαρισμα.

Μια φορα εκανα πληρη αποφορτηση-φορτηση και αυτο γιατι μου εκλεισε απο μπαταρια οταν ημουν εξω ενα βραδυ :p (μετα κουβαλουσα και το φορτιστη μαζι :lol: )

Anyway, στα δικα μου..

2η φορα που επεστρεψε απο το service την προηγουμενη βδομαδα και μαντεψτε... Παλι αναβαθμιση λογισμικου!! Yea! :lol: :p

Το εστειλα ξανα για επισκευη (3η και τυχερη?? για να δουμε..)

Πως βλεπετε την κατασταση οσοι ειχατε τα ιδια θεματα? (freeze,reboots και το αγαπημενο τριγωνακι "device not working properly")

Λετε να μου το φτιαξουν αυτη τη φορα η θα αναβαθμιζεται αιωνια??!

Ελα να πεφτουν τα στοιχηματα μπας και βγαλουμε τα σπασμενα..!! :lol::lol:

Πως γινεται να μενει 5-7 μερες στο "επισκευαστικο κεντρο" και να μην κανει τιποτα?? Σε μενα κολλαει μεσα σε 1-2 ωρες απο την στιγμη που θα το παρω..! Φανταζομαι ποσο ασχολουνται..

Βρε νικο,να το κλεισουμε ενα 50αρικο? Εχω αρχισει και σε λυπαμαι στο τελος θα σου δωσω το δικο μου:p

Καλα και εκει στην nokia δεν μπορουν να στο αλλαξουν να τελειωνει η υποθεση..

Κριμα δηλαδη δεν προλαβαινεις να το χαρεις με την ηρεμια σου..

ειχα πει, θελει υπομονη..

στο τελος το αλλαζουν, αλλα απο την 3η φορα και μετα...

και φυσικα θελει πολυ πιεση απο σενα προς αυτους (τηλ, μειλ, απειλες κτλπ)

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Βρε νικο,να το κλεισουμε ενα 50αρικο? Εχω αρχισει και σε λυπαμαι στο τελος θα σου δωσω το δικο μου:p

Κριμα δηλαδη δεν προλαβαινεις να το χαρεις με την ηρεμια σου..

:lol:

Μονο με το δικο σου θα ησυχασω :p

ειχα πει, θελει υπομονη..

στο τελος το αλλαζουν, αλλα απο την 3η φορα και μετα...

και φυσικα θελει πολυ πιεση απο σενα προς αυτους (τηλ, μειλ, απειλες κτλπ)

Εσυ τα ελεγες φιλε μου.. Εγω δεν το περιμενα ομως!

Απο πιεση?

Mails με το κιλο, τηλεφωνα στο nokia care (μιας και τα "κεντρικα" δεν εχουν), απειλες συνεχεια (και πραγματικα θα κινηθω νομικα οσο και να μου κοστισει)..

Πραγματικα δεν κανουν τιποτα..

Το πανε στην αρβατο, το γυριζουν αυτοι πισω με update και δεν τους νοιαζει τιποτα..

Εχω τη συσκευη 10 βδομαδες και τις 8 στο service.. Τραγικο..

Το δικο σου το φτιαξανε στην 3η φορα?

Πηγες στα γραφεια με οπλο? :lol: :p

εγω παντως δυο φορες το πηγα με το «τργωνακι» (απο δικια μου μ*****α) και το εστειλαν Τσεχια.το πηρα μετα απο δυο εβδομαδες (και τις δυο φορες.τοσο καιρο χρειαζεται αν το στειλουν εξω) και εκαναν καλη δουλεια.δεν ειχα κανενα προβλημα.τωρα για 7 μερες που λες μαλλον Αθηνα το στειλαν.δε νομιζω να πηγε πιο μακρια.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

εγω παντως δυο φορες το πηγα με το «τργωνακι» (απο δικια μου μ*****α) και το εστειλαν Τσεχια.το πηρα μετα απο δυο εβδομαδες (και τις δυο φορες.τοσο καιρο χρειαζεται αν το στειλουν εξω) και εκαναν καλη δουλεια.δεν ειχα κανενα προβλημα.τωρα για 7 μερες που λες μαλλον Αθηνα το στειλαν.δε νομιζω να πηγε πιο μακρια.

Τσεχια το στελνουν. 5-7 μερες μενει για επισκευη (5-10 λεπτα στην ουσια και μετα το παρατανε) και οι υπολοιπες ειναι στο περα-δωθε (3 βδομαδες).

Με τριγωνακι δεν το εστειλα ποτε, το φλασαρα επιτοπου και εστρωνε.

Μου το εβγαζε οταν πηγαινα να ανοιξω μια εφαρμογη και ετρωγε το κλασσικο-χωρις λογο-reboot εκεινη τη στιγμη (3-4 φορες μεσα σε 2 βδομαδες).

Ειναι τραγικο να σε ταλαιπορουν τοσο για μια απλη αναβαθμιση 5 λεπτων..

3 βδομαδες για 5 λεπτα δουλεια..

Τσεχια το στελνουν. 5-7 μερες μενει για επισκευη (5-10 λεπτα στην ουσια και μετα το παρατανε) και οι υπολοιπες ειναι στο περα-δωθε (3 βδομαδες).

Με τριγωνακι δεν το εστειλα ποτε, το φλασαρα επιτοπου και εστρωνε.

Μου το εβγαζε οταν πηγαινα να ανοιξω μια εφαρμογη και ετρωγε το κλασσικο-χωρις λογο-reboot εκεινη τη στιγμη (3-4 φορες μεσα σε 2 βδομαδες).

Ειναι τραγικο να σε ταλαιπορουν τοσο για μια απλη αναβαθμιση 5 λεπτων..

3 βδομαδες για 5 λεπτα δουλεια..

οντως μεγαλη ταλαιπωρια φιλε μου.τι να σου πω.να σου πω σε ποιο καταστημα το πηγα εγω μπας και βρεις ακρη αν και δεν νομιζω γιατι κι αυτοι μεσω Arvato θα κινηθουν αναγκαστικα.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Με τι να το αλλαξουν? Τους έμεινε καμία συσκευή?????

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μα πλακετα θελω εγω, οχι συσκευη!

Σαν (τι σαν δηλαδη..) καινουργια ειναι η συσκευη :)

Ας μου δωσουν ενα lumia 920 τοτε να το σουταρω και να βρω αλλο n9 :p

Ελα ντε.. δεν λες και ψεμματα

παντα ειχα την απορια ομως.. τι τα κανουν μετα?

δηλαδη φτιαχνουν 1 εκατομμυριο.. πουλανε τα 500 χιλιαρικα πχ απο αυτα, οταν το αποσυρουν τι τα κανουν? ανακυκλωση?

γιατι δεν τα πουλανε πολυ πιο χαμηλα..

τα n8,e7 κλπ και ολα αυτα τα παρατημενα symbian αλλα και παρατημενα n9

να τα παρουμε εμεις που θα τα γουσταρουμε να βγαλουν και αυτοι 50-100 ευρω παραπανω απο το να πανε στην ανακυκλωση

τι ωραια που ακογουνται ολα αυτα στα αυτια μου..:happy:

3η -4η φορα ουσιαστικα μου ελυσαν το προβλημα..

δεν μου αλλαξαν τελικα πλακετα αλλα συσκευη (μου εδωσαν μια refurbished αψογη και 64αρα!!!!!!! -εγω ειχα 16αρι)

εχουν βγαλει το τηλ επικοινωνιας με τα κεντρικα οι αχρηστοι..

δεν το εχω φυλαξει και καπου να στο εδινα..

ενα μεγαλο ειναι 00800.......

μην τηλεφωνεις αδικα στο νοκια care σε αυτους απο το ενα αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει...

mail στα κεντρικα και απαντα και ενας κυριος αρχοντης θεοδωρος ο οποιος ειναι και εξυπηρετικος και ευγενεστατος...

οταν λυθηκαν και εμενα τα θεματα μου το ειχα το κινητο 10 βδομαδες και τις 8 ηταν σε σερβις...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Λυπάμαι που το ακούω Νίκο. Εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα. Το γρουσουζέψατε και εσείς ρε παιδιά απο την αρχή :)

Δυστυχώς εδώ φτάσαμε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες και κάποτε η μεγαλύτερη στην Ελλάδα στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας να μην έχει σοβαρό σέρβις. Και ένα ρητορικό ερώτημα, τι τα θέλουμε τα Nokia Care όταν φτάνουν στο L2 μόνο και μάλιστα τα περισσότερα κινητά αναγκάζονται να τα στέλνουν έξω; Κρίμα πάντως. Εγώ από εδώ και πέρα ασχολούμαι μόνο με το κατάστημα από όπου αγόρασα κάτι..

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Εγώ από εδώ και πέρα ασχολούμαι μόνο με το κατάστημα από όπου αγόρασα κάτι..

Αυτο όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάνει όλο και πιο περιττή την ύπαρξη των Nokia care, οπότε αυτα όλο και θα υποβαθμίζονται μέχρι να φτάσουν στο λουκέτο.....

Μα περιττά είναι αν το καλοσκεφτεις! Δεν προσφέρουν κάτι τρελό μια και στην εγγύση να είναι το κινητό 2/3 θα το στείλουν ή θα αναγκαστούν να το στείλουν Arvato! Και απο την αλλη οι επιχειρήσεις αυτές αναγκάζονται να δουλεύουν μόνο με το brand της νοκια. Απορώ και που αντέχουν ακόμα.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

δεν θελω να ξεφυγει το θεμα αλλα ναι ειναι περιττα..

γιατι αν και οι υπαλληλοι τους εχουν ορεξη και διαθεση και γνωσεις (οχι ολοι) εχουν περιορισμενες αρμοδιοτητες..

απο την αλλη η αρβατο εχει πολλες αρμοδιοτητες αλλα ειναι ασυνεπεις και ******.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση χαρακτηρισμών

Δεν διαφωνω. Είναι περιττά. Αλλα αν δεχόταν έναν τεράστιο όγκο συσκευών, δεν θα αναβαθμιζόταν ώστε να πάρουν και περισσότερες αρμοδιότητες? Υπόθεση κάνω.

Ρητορικό ήταν το ερώτημα μου δεν περίμενα να ανοίξω συζήτηση. Απλά με αφορμή αυτό που συνέβη στον mobrol και στον Νίκο μοιράστηκα την άποψη μου. Και ξαναλέω είναι κρίμα που έφτασαν σε αυτό το σημείο. Από εκεί και πέρα montoya από την στιγμή που πριν ακόμα κλείσει η aplha copy τα κινητά της Nokia τα κάνανε εισαγωγή μόνοι τους οι πάροχοι και όλο και περισσότερα κινητά φεύγαν έξω για επισκευή και όλο και λιγοστεύουν οι αρμοδιότητες των Nokia Store, Nokia Care πλέον, τι να περιμένουμε;

Ειδικά τώρα με την υπαγωγή της Nokia στην MS τα Nokia Care θα δέχονται ακόμα μικρότερο όγκο συσκευών :P (εντάξει κακία αυτό, μην το σχολιάσετε)!

ΥΓ. Montoya πότε πήρες Ν9; Η το είχες απλά είχες αλλο άβαταρ;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

ΥΓ. Montoya πότε πήρες Ν9; Η το είχες απλά είχες αλλο άβαταρ;

Μάρτιο του 2012 (αν θυμάμαι καλά τον μήνα)

Το είχα τότε για άβαταρ αλλα όταν το πούλησα, άλλαξα αβαταρ και επέστρεψα στο "απαρχαιωμένο" Ν8....