Dark_ds Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αν δεν σας εξυπηρετεί ένα μαγαζί το αλλάζετε. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνατε. Και στην τελική ιδιωτική εταιρία είναι, μπορεί να λέει ότι θέλει ή ακόμα και να μην σας εξυπηρετήσει. Από εκεί και πέρα αυτός βγαίνει χαμένος, γιατί εκτός από λεφτά χάνει και τον πελάτη ;-) δικιο εχεις...αλλα αυτο τωρα δεν ηταν δικαιολογια της προκοπης :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Βρε δεν κάθομαι να του εξηγήσω καν το λάθος του. Σηκώνομαι και φεύγω (με τα ωραία μου τα λεφτά) και δεν με νοιάζει καθόλου τι πιστεύει για μένα. Με εξυπηρέτησε; έχει καλός. μου είπε τέτοιες εξυπνάδες, γεια σας. Κάποτε ασχολήθηκα με μερικά μαγαζιά και το συζητούσα αλλά κατάλαβα πως είναι άδικος κόπος. Ακόμα και αν ο υπάλληλος έχει δίκιο συνήθως δεν το ενδιαφέρει το αφεντικό οπότε και να του μιλήσω και να τον κάνω να καταλάβει το λάθος του αυτός πάλι μπορεί στον επόμενο να λέει τα ίδια γιατί έτσι τον εξυπηρετεί (του το ζήτησε το αφεντικό του, βαριέται να ψάξει κλπ). Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Έχεις δίκιο. Όπου δεν μας φερονται σωστά τους λέμε άντε γεια. Αν όμως η εργασία είναι εντός εγγύησης τότε θα πρέπει να το χειριστούμε αλλιώς. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Τελικα τελειωσε η επισκευη του δικου μου. Σωθηκε το κινητο (μου κανανε "αναβαθμιση λογισμικου"..) Αναμονη 3 βδομαδες για να το κανουν ενα update ενω τους ειπα τουλαχιστον 10 φορες οτι το εκανα αλλες 2 φορες. Δεν εχω λογια πραγματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Το θέμα είναι: δουλεύει; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Το θέμα είναι: δουλεύει; Δεν ξερω φιλε μου.. Αν και ειναι ετοιμο απο χθες, θα ειναι στα χερια μου σε 4-5 μερες (στην καλυτερη) συμφωνα με αυτα που μου ειπανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δεν ξερω φιλε μου.. Αν και ειναι ετοιμο απο χθες, θα ειναι στα χερια μου σε 4-5 μερες (στην καλυτερη) συμφωνα με αυτα που μου ειπανε.. οχ πολυ λυπαμαι που το βλεπω αλλα μαλλον και εσυ θα τραβηξεις την δικια μου ταλαιπωρια, μερικα ποστ πιο πανω... υπομονη φιλε. λογικα αλλες 2 φορες θα το στειλεις.... ελπιζω να βγαλεις ακρη Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) επειδη κουραστηκα με τα παλιονδροιδ και επειδη ειχα για ενα μηνα ενα μαυρο Ν9 και ηταν ******, πλεον ειμαι στο παρα 1 να παρω καινουριο απο γερμανια νε ξεμπερδευω...ομως παιδια μια βασικη ερωτηση: google drive εχει access πλεον το κινητο? α και κατι ακομη, με την ισχυ του wifi εγινε τιποτα? Edited December 19, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms και οι άσεμνες εκφράσεις Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 επειδη κουραστηκα με τα παλιονδροιδ και επειδη ειχα για ενα μηνα ενα μαυρο Ν9 και ηταν ******, πλεον ειμαι στο παρα 1 να παρω καινουριο απο γερμανια νε ξεμπερδευω...ομως παιδια μια βασικη ερωτηση: google drive εχει access πλεον το κινητο? α και κατι ακομη, με την ισχυ του wifi εγινε τιποτα? Σχετικά με το WiFi δεν άκουσα τίποτα ... Σχετικά με το Drive όμως, έχει κυκλοφορήσει η MeeDocs ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 δεν ξερω τι ειναι το meedocs, μπορω να συχρονισω την εφαρμογη αυτη με το google drive? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 δεν ξερω τι ειναι το meedocs, μπορω να συχρονισω την εφαρμογη αυτη με το google drive? Βεβαίως και μπορείς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Προσπαθω να μεταφερω τις επαφες μου στο nokia pc suite και μεταφερει μονο τις 20 απο τις 45! μου εχει σπασει τα νευρα.. το εκανα uninstall ξαναδοκιμασα και παλι το ιδιο.. το ιδιο γινεται και στο mail for exchange(outlook).. Edit το pc suite μου βγαλει οτι δεν μπορει να κανει sync τα group... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ!! γιατι με βασανιζει.. Edit 2 τελικα τα καταφερα.. τις εσβησα ολες απο το κινητο,τις ξαναπερασα μια-μια και τις ειδε και το pc suite και το mfe ολες..! Edited December 19, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 κανενα προβλημα αδερφε, οκ τα τακτοποιησα ολα Τωρα ενα θεματακι που το ειχα και παλια, οταν εχετε συνδεδεμενο BT headset ακουτε τους ηχους του κινητου οπως πχ το κλικ του πληκτρολογιου, τον ηχο που κανει οταν κανουμε xwipe κλπ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Όχι δυστυχώς τους περνάει στο bluetooth ακουστικό και δεν ακούγονται από το ηχείο του τηλεφώνου. Το είχα ψάξει και πιο παλιά και δεν είχα βρει άκρη θυμάμαι. Είχα μια ελπίδα μήπως διορθωθεί με την PR 1.3 αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 κανενα καλο παλικαρι developer δεν μπορεσε να φανταστω να το διορθωσει, αυτα απο οσο εχω δει στα ανδροειδη μπορουν και τα διορθωνουν (ειδικοτερα ειχανε διορθωσει αυτο το προβλημα και το deep sleep σε galaxy s) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 παιδες εχει τυχει σε κανεναν σας να μην κλεινουν οι εφαρμογες κανοντας swipe down?? δηλαδη να αντιδρα σαν να κανεις swipe προς οποιαδηποτε αλλη κατευθυνση... δεν εχω βαλει την εφαρμογη swipe manager και εχω φλασαρει και το λειτουργικο και το κανει και παλι ποτε ποτε... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδες μολις τα ηπιε το κινητο :p Περασα το tweak για Α-2 απο το n9qtweak (πριν ειχα το 1 που ειναι μονο για τα transitions) και τωρα μονο bootloops.. Ειχα εγκατεστημενο το fasterN9 και το opptimize (<- με εσωσε). Εγινε κανενα conflict με καποιο απο τα δυο μηπως? Πως να το σωσω τωρα χωρις να χρειαστει να περασω fiasco? Υπαρχει κανενας τροπος να βγαλω το tweak συνδεοντας το κινητο στο pc? Κατι παρομοιο με το adb στο android δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδες μολις τα ηπιε το κινητο :p Περασα το tweak για Α-2 απο το n9qtweak (πριν ειχα το 1 που ειναι μονο για τα transitions) και τωρα μονο bootloops.. Ειχα εγκατεστημενο το fasterN9 και το opptimize (<- με εσωσε). Εγινε κανενα conflict με καποιο απο τα δυο μηπως? Πως να το σωσω τωρα χωρις να χρειαστει να περασω fiasco? Υπαρχει κανενας τροπος να βγαλω το tweak συνδεοντας το κινητο στο pc? Κατι παρομοιο με το adb στο android δηλαδη. κι εγω την ειχα πατησει με fasterN9 / n9qtweak.μαλλον δεν συμβαδιζουν αυτα τα 2.δεν μπορουσα να φλασαρω κι ετσι κατεληξε Νοκια το κινητο για 3 εβδομαδες (τσεχια). Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) αμαν δειτε αυτο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Nxdeza6X84 εχει links κατω απο το βιντεο για το πως.. παρα πολυ καλο.. α ρε N9 :) Edited December 29, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 αμαν δειτε αυτο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Nxdeza6X84 εχει links κατω απο το βιντεο για το πως.. παρα πολυ καλο.. α ρε N9 :) Τι λες τώρα ... Ψάρωσα ρε Λεό :blink: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Τι λες τώρα ... Ψάρωσα ρε Λεό :blink: και εγω μολις το ειδα.. πολυ καλη ιδεα ειχε το παιδι που το εκανε παντως μπραβο! σημερα το βραδυ αμα ειναι μπορει να το δοκιμασω.. θελω να κρατησω πρωτα backup,ισως το φλασαρω μην μου μεινει και τουβλο,δεν εχω ορεξη.. να ρωτησω.. αμα το φλασαρω λογικα διαγραφεται ο λογαριασμος στο whatsapp? εκει μπορουμε να κανουμε backup τις συνομιλιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brisingr Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εγώ πάντως έχω περασμένη τη πρώτη έκδοση, που το είχε να αλλάζει με τά volume buttons, και δουλεύει άψογα, χωρίς κανένα conflict Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εγώ πάντως έχω περασμένη τη πρώτη έκδοση, που το είχε να αλλάζει με τά volume buttons, και δουλεύει άψογα, χωρίς κανένα conflict εχεις home screen settings και τα transitions απο το n9qtweak? αυτα φοβαμαι μην μου κανουν καμια ζημια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brisingr Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Έχω τα transitions από το n9tweak, το homescreen settings όχι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XARHS1991 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα έχω ένα θέμα με το Ν9. Όταν στέλνω μηνύματα σε πενταψήφιος αριθμούς ( για διαγωνισμούς σε ραδιόφωνα ) δε μου έρχεται το επιβεβαιωτικό μήνυμα. Αντίστοιχα όταν στέλνω στο 19019 δεν μου έρχεται ποτέ ο κωδικός της comsote . Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αυτόματα μηνύματα ? Έχετε ιδέα τη μπορεί να παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts