wP Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ζητάς επιτόπου κόψιμο της δικής σου&αν "σου κάτσει" γλυτώνεις το ταληράκι, κρατάς δε το υπόλοιπο κομμάτι ως προσαρμογέα μίνι/μικρής...ελάχιστες πιθανότητες προβλημάτων: μειωμένη αυτονομία λόγω παμπάλαιας καρτούλας ή φρακάρισμά της εντός κινητού που επιτρέπει αποκλειστικώς miniSIM:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 όπως βολεύει τον κάθε έναν. Εγώ έδωσα το 5ευρω και εχω και τις δύο σε χρήση. Δεν χρειάζεται βαλε-βγαλε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Εχω ηδη παρει ενα εγω το οποιο και πουλησα σε παιδι απο το forum!η προσφορα υπηρχε στο mediamarkt στο μαρουσι μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα εγω.παρτε τηλεφωνο για επιβεβαιωση αλλα ειμαι σιγουρος οτι ισχυει ακομα.γιατι δεν το εχει στο site δεν ξερω αλλα παρτε τηλεφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 399 είχε το 64GB? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ακριβως!το 64αρι το εχει στα 399!το μαυρο!επικοινωνηστε αυριο παιδια οποιος θελει και επιβεβαιωστε!μην ψαχνετε στην ιστοσελιδα τους γιατι ουτε τα μισα δεν εχουν!εγω αγορασα ενα galaxy tab που δεν υπηρχε στο site!την περασμενη εβδομαδα που πηγα εγω η προσφορα ισχυε κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 399 είχε το 64GB? Ακριβως!το 64αρι το εχει στα 399!το μαυρο!επικοινωνηστε αυριο παιδια οποιος θελει και επιβεβαιωστε!μην ψαχνετε στην ιστοσελιδα τους γιατι ουτε τα μισα δεν εχουν!εγω αγορασα ενα galaxy tab που δεν υπηρχε στο site!την περασμενη εβδομαδα που πηγα εγω η προσφορα ισχυε κανονικα! Ναι οντως 399 το ειχε το media markt δεν ξερω αν το εχει ακομη βεβαια αλλα δεν εχουν ολα τα καταστηματα της ιδιες τιμες!!! Παρτε τηλ σε διαφορα καταστηματα να δειτε τιμες!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλημερα σας. Εχει απο χθες το βραδυ δεν μπορω να μπω σε 3G και πριν προχωρησω σε reset εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω? Το απενεργοποιησα αλλα τιποτα. Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλημερα σας. Εχει απο χθες το βραδυ δεν μπορω να μπω σε 3G και πριν προχωρησω σε reset εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω? Το απενεργοποιησα αλλα τιποτα. Ευχαριστω Πηγαινε settings/mobile network και παιξε λιγο με το network mode.. αλλιως αν παλι δεν μπαινει..μηπως εχει προβλημα το δικτυο? δεν πιανει καλα εκει που εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εδω και δυο μηνες το χρησιμοποιω δεν ειναι θεμα τοποθεσιας. Τελικα ειναι ενταξει τωρα ετσι απλα δεν εκανα κατι , ισως το ξανακανει λετε,ετυχε σε καποιον αλλο??? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλησπερα!! Εγω παλι εχω ενα σοβαρο θεμα με το κινητο...καθε 2-3 μερες αναγκαζομαι να διαγραφω το account τοθ facebook γιατι τρωει φρικες το λογ του κινητου και δεν εμφανιζει τισ κλησεις που δεχομαι στο log και τα μηνυματα επισης...καποια ιδεα ρε παιδια γιατι αρχιζω να τρελαινομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλησπερα!! Εγω παλι εχω ενα σοβαρο θεμα με το κινητο...καθε 2-3 μερες αναγκαζομαι να διαγραφω το account τοθ facebook γιατι τρωει φρικες το λογ του κινητου και δεν εμφανιζει τισ κλησεις που δεχομαι στο log και τα μηνυματα επισης...καποια ιδεα ρε παιδια γιατι αρχιζω να τρελαινομαι.. Δοκιμασε να τα διαγραψεις ολα τα account σου(ολα,θα πρεπει να τα ξαναβαλεις μετα) rm -rf /home/user/.accounts rm -rf /home/user/.activesync rm -rf /home/user/.aegis αν δεν γινεται μεσω του terminal καντο με το filebox.. αν παλι δεν στρωση φλασαρετο! αλλιως δεν ξερω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Δοκιμασε να τα διαγραψεις ολα τα account σου(ολα,θα πρεπει να τα ξαναβαλεις μετα) rm -rf /home/user/.accounts rm -rf /home/user/.activesync rm -rf /home/user/.aegis αν δεν γινεται μεσω του terminal καντο με το filebox.. αν παλι δεν στρωση φλασαρετο! αλλιως δεν ξερω :p Ευχαριστω καταρχας για τη αμεση απαντηση σου!Επειτα επειδη δεν εχω μαθει ακομα καλα το terminal ενω ειιχα πειραματιστει με ubuntu :ninja:παλαιοτερα αλλα με ν9 ειμαι νεος χρηστης ακομα... Απο filebox πως διαγραφω profiles??? thanx anyways m8! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ευχαριστω καταρχας για τη αμεση απαντηση σου!Επειτα επειδη δεν εχω μαθει ακομα καλα το terminal ενω ειιχα πειραματιστει με ubuntu :ninja:παλαιοτερα αλλα με ν9 ειμαι νεος χρηστης ακομα... Απο filebox πως διαγραφω profiles??? thanx anyways m8! :D παρακαλω! αυτα που σου εδωσα ειναι ετοιμες εντολες τις δινεις και τελος! απο το filebox ενεργοιπησε πρωτα το show root filesystem/hidden files και μετα πηγαινε στην διαδρομη /home/user και διεγραψτε τα.. επειδη δεν θυμαμαι αν χρειαζεται root.. αν δεν σε αφηνει το filebox ανοιξε το με root δινοντας αυτη την εντολη στο terminal(ως root παντα) /opt/Filebox/bin/Filebox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Δεν θα χρειαστεί να γίνει root τα αρχεία που θα διαγράψει βρίσκονται μέσα στον προσωπικό κατάλογο του χρήστη! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδιά έχω 2 απορίες καθώς έχω καιρό να μπω στο forum: 1. έχει βγει κάποιο update και αν ναι αξιζει? 2. έχει βρεθεί ευκολος τρόπος για back up με το Link (χωρις να χρειάζεται η παλια έκδοση του pc suite etc...) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Δεν θα χρειαστεί να γίνει root τα αρχεία που θα διαγράψει βρίσκονται μέσα στον προσωπικό κατάλογο του χρήστη! :) μονο στον φακελο home και κατω δεν θελει root? σε ολα τα υπολοιπα χρειαζεται? Παιδιά έχω 2 απορίες καθώς έχω καιρό να μπω στο forum: 1. έχει βγει κάποιο update και αν ναι αξιζει? 2. έχει βρεθεί ευκολος τρόπος για back up με το Link (χωρις να χρειάζεται η παλια έκδοση του pc suite etc...) Ευχαριστώ πολύ! 1.βγηκε η pr1.3 πριν λιγο καιρο..αυτη ειναι η τελευταια 2.στο nokia link πατα κατω το γραναζι και απο εκει μπορεις να κανεις backup! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 παρακαλω! αυτα που σου εδωσα ειναι ετοιμες εντολες τις δινεις και τελος! απο το filebox ενεργοιπησε πρωτα το show root filesystem/hidden files και μετα πηγαινε στην διαδρομη /home/user και διεγραψτε τα.. επειδη δεν θυμαμαι αν χρειαζεται root.. αν δεν σε αφηνει το filebox ανοιξε το με root δινοντας αυτη την εντολη στο terminal(ως root παντα) /opt/Filebox/bin/Filebox Ευχαριστώ πολυ για το χρονο και τη βοηθεια σου! Θα θελα να καταλαβω ομως τι ακριβως ειναι αυτα τα αρχεια που θα διαγραψω?Σε τι διαφερει η διαδικασια αυτη απτο να παω στο accounts--->delete fb acc πχ??το οποιο οποτε αρχιζει να τρωει φρικες το Ν9 παω το διαγραφω το ξαναδημιουργω και στρωνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 μονο στον φακελο home και κατω δεν θελει root? σε ολα τα υπολοιπα χρειαζεται? 1.βγηκε η pr1.3 πριν λιγο καιρο..αυτη ειναι η τελευταια 2.στο nokia link πατα κατω το γραναζι και απο εκει μπορεις να κανεις backup! Φίλε Dark ευχαριστώ 1. Η 1.3 αξίζει? έβγαλε κανένα πρόβλημα? Αυτη τη στιγμή δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την 1.2 2. Με το Nokia Link έκανα back up αλλα μου κολλούσε στο restore. Διορθώθηκε? Θα το ξαναδοκιμάσω πάντως. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ευχαριστώ πολυ για το χρονο και τη βοηθεια σου! Θα θελα να καταλαβω ομως τι ακριβως ειναι αυτα τα αρχεια που θα διαγραψω?Σε τι διαφερει η διαδικασια αυτη απτο να παω στο accounts--->delete fb acc πχ??το οποιο οποτε αρχιζει να τρωει φρικες το Ν9 παω το διαγραφω το ξαναδημιουργω και στρωνει... επειδη μπορει να εχει καποιο κολλημα,διαγραφεις ολες τις ρυθμισεις γενικα των λογαριασμων,καπως σαν να το φλασαρεις δηλαδη..αλλα μονο απο την πλευρα των acc :p Φίλε Dark ευχαριστώ 1. Η 1.3 αξίζει? έβγαλε κανένα πρόβλημα? Αυτη τη στιγμή δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την 1.2 2. Με το Nokia Link έκανα back up αλλα μου κολλούσε στο restore. Διορθώθηκε? Θα το ξαναδοκιμάσω πάντως. Ευχαριστώ 1.δεν ξερω αν αξιζει..προσθηκες δεν εχω δει πουθενα,λεει διορθωνει απειρα bug ουτε bug ειχαμε με την pr1.2.γενικα δεν εχω δει διαφορα... κατι που διαβαζα στο maemo.org πολλοι ειχαν παραπονα,οτι ειναι πιο αργο και τετοια, εγω δεν εδει καμια διαφορα,ουτε θετικη ουτε αρνητικη.. 1. δεν ξερω,σε εμενα απο την αρχη δουλευε μια χαρα. κατεβασε αν ειναι την τελευταια εκδοση και δοκιμασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ευχαριστώ πολυ για το χρονο και τη βοηθεια σου! Θα θελα να καταλαβω ομως τι ακριβως ειναι αυτα τα αρχεια που θα διαγραψω?Σε τι διαφερει η διαδικασια αυτη απτο να παω στο accounts--->delete fb acc πχ??το οποιο οποτε αρχιζει να τρωει φρικες το Ν9 παω το διαγραφω το ξαναδημιουργω και στρωνει... Το κάνεις για να καθαρίσεις τον φάκελο από τα αρχεία που ίσως είναι κατεστραμμένα στην δεύτερη περίπτωση διαγράφεις και ξαναγράφεις το λογαριασμό στην ίδια βάση δεδομένων. μονο στον φακελο home και κατω δεν θελει root? σε ολα τα υπολοιπα χρειαζεται? Ναι, εφόσον είναι αρχεία που βρίσκονται μέσα στον προσωπικό σου κατάλογο. Στο N9 υπάρχει μόνο ο χρήστης με το όνομα user και ο προσωπικό του κατάλογος είναι ο /home/user άρα μπορεί να κάνει όποιες ενέργειες χρειαστεί εκεί μέσα χωρίς δικαιώματα root. Για να το καταλάβεις καλύτερα αν είχαμε δύο χρήστες π.χ. τον Dark_ds και εμένα μέσα στον home θα υπήρχαν δυο κατάλογοι: /home/Dark_ds /home/gianpithio εγώ μπορώ να κάνω ότι θέλω στον δικό μου κατάλογο αλλά όχι στο δικό σου και στο υπόλοιπο σύστημα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Dark_ds. Ο λογαριασμός του root μπορεί να κάνει ότι θέλει σε ολόκληρο το σύστημα / Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 μονο στον φακελο home και κατω δεν θελει root? σε ολα τα υπολοιπα χρειαζεται? 1.βγηκε η pr1.3 πριν λιγο καιρο..αυτη ειναι η τελευταια 2.στο nokia link πατα κατω το γραναζι και απο εκει μπορεις να κανεις backup! είναι σίγουρο πως θα ναι το τελευταίο Update? αφού ως το 2015 αν δεν κάνω λάθος είχαν πει θα το υποστηρίζουν, δεν θα χει άλλες διορθώσεις βελτιώσεις? κάπου διάβασα πως και με την Pr1.3 δεν μπορούν πέρα απο το google talk να δουλέψουν την front cam. Θα μείνει άχρηστη για πάντα δηλαδή? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) είναι σίγουρο πως θα ναι το τελευταίο Update? αφού ως το 2015 αν δεν κάνω λάθος είχαν πει θα το υποστηρίζουν, δεν θα χει άλλες διορθώσεις βελτιώσεις? κάπου διάβασα πως και με την Pr1.3 δεν μπορούν πέρα απο το google talk να δουλέψουν την front cam. Θα μείνει άχρηστη για πάντα δηλαδή? ειχαν πει οτι θα το υποστηριζουν μεχρι το 2016..αλλα οι Nokia εδιωξε ολοι την ομαδα του meego απο την εταιρια οποτε δεν νομιζω να βγει αλλο update..εκτος αν εννοουν αλλιως την υποστηριξη,απο θεμα apps κλπ ξερω εγω... η μπροστινη το μονο που κανει(με ξεχωριστο προγραμμα) ειναι να τραβαει φωτογραφιες, για skype video call η nokia ειπε πως πρεπει να το κανει το skype και για 3g video call δεν εχει ειπωθει κατι νομιζω.. gianpithio ευχαριστω για τις πληροφοριες!(ευτυχως και το N9 και μαθαινουμε και λιγο linux :p) edit: εξαλλου και το n900 3 update πηρε(σωστα θυμαμαι?) γιατι να χαλασει η παραδοση με το n9 ? :p Edited August 4, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Εκανα μολις Inception. Εχει δοκιμασει κανεις αυτο; http://www.youtube.com/watch?v=4PSSOrYJPOs χρειαζομαι βοηθεια Edited August 5, 2012 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuaron_bee Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Παιδιά που θα βρω κανένα n9, αλλά σε λογική τιμή. Γιατί βλέπω κάτι 400€ (το Πλαίσιο δίνει το εκθεσιακό 400 κάτι €, μας δουλεύει χοντρά). Την πιο φτηνή τιμή την είδα από Ιταλία 300€ αλλά τώρα πάει και αυτή, και πάλι πολλά είναι για ενός έτους τηλέφωνο και με σχεδόν καταργημένο λειτουργικό. Τα pre 3 τα έδιναν τότε 100€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Το έχετε δοκιμάσει τελικά; http://talk.maemo.org/showthread.php?t=85568 Θα ξανά προσπαθήσω γιατί κάνω κάτι λάθος φαίνεται Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts