Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ηχειο του Ν9 ειναι αθλιο παιδια.

α-θ-λ-ι-ο

Το χειροτερο ηχειο σε Νοκια smartphone που ειχα (μετα το Ν91).

Τι να θυμηθω? Ν95? Τube? N900? N8? 7710? 6110nav

Ολα τους ειχαν πολυ καλυτερο/α ηχειο/α.

*Παντως με την PR 1.2 ο ηχος οντως δυναμωσε αλλα αν το βαλεις τερμα με καποια ringtones (πχ Νοκια τune) μπουκωνει καπως.

Δηλαδη μπορει να το δυναμωσαν αλλα το ηχειακι το ιδιο ειναι κακης ποιοτητας.

Συμφωνω απολυτα.

Παρα πολλα sms δεν ακουσα ποτε λογω της εντασης του ηχειου.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

παιδια μαθαμε κατι για το WiFi ??? ειναι κριμα να μεν λαμβανουμε σημα ενω εχω και το Ν900 μαζι μου που παει σφαιρα . εχουν το ιδιο δεικτη σηματος , πιος ο λογος ? διαβασα καπου δεν θυμαμαι που οτι ισως να φταιει το κσλουπι του Ν9 . με προβλιματισε το οτι κατεβασα την εφαρμογη ΜeeWiMan που εντοπιζει Wifi και τα εντοπισε αλλα οταν δοκιμασα να ενωθω ειχα το ιδιο αποτελεσμα να μην ενωθω διοτι με μεταφερε στις ρυθμισεις του κινητου .
From N9

παιδια μαθαμε κατι για το WiFi ??? ειναι κριμα να μεν λαμβανουμε σημα ενω εχω και το Ν900 μαζι μου που παει σφαιρα . εχουν το ιδιο δεικτη σηματος , πιος ο λογος ? διαβασα καπου δεν θυμαμαι που οτι ισως να φταιει το κσλουπι του Ν9 . με προβλιματισε το οτι κατεβασα την εφαρμογη ΜeeWiMan που εντοπιζει Wifi και τα εντοπισε αλλα οταν δοκιμασα να ενωθω ειχα το ιδιο αποτελεσμα να μην ενωθω διοτι με μεταφερε στις ρυθμισεις του κινητου .

κι εγω το δοκιμασα το meewiman και διαπιστωσα το ιδιο με σενα.βρηκα μια εφαρμογη wifi booster αλλα δεν μπορεσα να την εγκαταστησω.μου βγαζει error.μηπως δοκιμασε κανεις;

δε νομιζω να φταιει το καλουπι της συσκευης παντως γιατι τοτε ουτε με το meewiman θα ειχαμε καλο σημα.μαλλον ειναι θεμα software.ας ελπισουμε σε επομενη αναβαθμιση να στρωσει.

Edited by gaiosgf

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

κανει κατι περιεργο, ενω φορτιζει μεχρι 100%, οταν βγαλω το καλωδιο πεφτει κατευθειαν στο 94%
All it takes is a swipe...

Επιμένω, ξέρει κανείς γιατί δεν μου δείχνει πουθενά την αναβάθμιση σε 30.2012??? Ούτε στο κιν μου τη βγάζει, ούτε στο Nokia Software Update...:wacko:

αν εχω καταλαβει καλα εχει να κανει με το product code, σε ποια χωρα αντιστοιχει? ή οπως ειπε ο φιλος απο πανω πηγαινε το να στο φλασαρουν τσαμπανταν

κατεβασε το navifirm και βαλε το product code σου να δεις αν εχει βγει το update για τη συσκευη σου..

..... και όσοι από εσάς βαρεθήκατε και δεν έχετε τι να κάνετε για να περάσει η ώρα σας ... μπορείτε να κάνετε το ίδιο με

... με το μαλακό όμως !!! :rolleyes:

- Εντυπωσιακό!!! .... πολύ καλή κατασκευή κατά την άποψή μου!!!! Τεζαρισμένο στις θωρακίσεις!!!! :cool: Μπράβο τους!!!

- Stathis -

εντυπωσιακο ποσο κραταει η μπαταρια του στο 1%, επαιζα angry birds επι 20 λεπτα!

παντως θα συμφωνησω το wifi του ειναι τρισαθλιο, δεν εχω δει χειροτερο

Ερχομενος (ακομα τα χρησιμοποιω) απο Ν8 & Ν900 εχω απογοητευθει απο το wifi του Ν9 οσο δεν μπορεις να φανταστεις (ή μαλλον μπορεις εδω που τα λεμε).

Σε ολους σχεδον τους υπολοιπους τομεις το Ν9 ειναι μια μικρη επανασταση στον τροπο χρησης του.

Κατι ομως πρεπει να γινει με το wifi. Εχουμε ελπιδες μονο αν ειναι s/w θεμα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ κάτι για αυτό.

Ψάχνω να βρω τρόπο να δω όλες τις κλήσεις εισερχόμενες εξερχόμενες

καθώς και κίνηση δεδομένων upload/download ανά σύνδεση

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ψάχνω κάτι σαν το Μητρώο (Registry?)

Που είχαν τα παλαιότερα symbian (N95, N82) που έδειχνε όλες αυτές της

πληροφορίες.

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο Ν9; Μέσω κάποιας εφαρμογής μήπως;

Η έστω από αρχεία logs του συστήματος;

Ερχομενος (ακομα τα χρησιμοποιω) απο Ν8 & Ν900 εχω απογοητευθει απο το wifi του Ν9 οσο δεν μπορεις να φανταστεις (ή μαλλον μπορεις εδω που τα λεμε).

Σε ολους σχεδον τους υπολοιπους τομεις το Ν9 ειναι μια μικρη επανασταση στον τροπο χρησης του.

Κατι ομως πρεπει να γινει με το wifi. Εχουμε ελπιδες μονο αν ειναι s/w θεμα.

η κοινότητα τι λέει για αυτό το πρόβλημα? Έχει γίνει κάποια επίσημη ερώτηση για αυτό το θέμα? αν ναι, η απάντηση ποιά ήταν ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Απλως συζητειται σε σκορπια threads.

Τι να κανει η κοινοτητα, θεμα της Νοκια ειναι πρωτιστως.

Αν μπορει να το διορθωσει με μελλοντικο update εχει καλως.

**Εχουν βγει και 2-3 wifi-boost apps στο καταστημα αλλα μαλλον ειναι μουσαντενια.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

κρατα μικρο καλαθι, αν κρινω απο τα ανδροειδη που περασαν απο τα χερια μου (ουκ ολιγα) λιγα πραγματα αλλαζουν οσον αφορα την ενταση. Λιγα ομως δεν φτανουν στην περιπτωση αυτη, μιλαμε παω τουαλετα πχ και πεφτει στο 20% η ισχυς οταν το ρουτερ ειναι στο διπλανο δωματιο...ενδεικτικα με το galaxy s plus ειναι στο >80%

επισης θα πρεπει να το κανουν να παιζει οπως ακριβως στο Ν8 με τη μπελλα, να ανοιγει ΜΟΝΟ οταν χρειαζεται και να μενει ανοιχτο μονο οσο το χρειαζεται καποια εφαρμογη. στο κινητο αυτο αν το ανοιξεις μενει ανοιχτο συνεχεια και επιπλεον αν το αφησω να ψαχνει μονο του οταν φυγω εκτος εμβελειας ρουαφει τη μπαταρια ψαχνοντας το μεχρι να γυρισει αυτοματα στο δικτυο κινητης

Edited by ea6gka

οχι δεν ειναι αναγκαστικο να μενει συνεχεια ανοιχτο. εχεις στις ρυθμισεις ιντερνετ επιλογη να κλεινει οταν δεν το χρησιμοποιεις

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

οχι δεν ειναι αναγκαστικο να μενει συνεχεια ανοιχτο. εχεις στις ρυθμισεις ιντερνετ επιλογη να κλεινει οταν δεν το χρησιμοποιεις

κλεινει ομως ετσι ΚΑΙ τη συνδεση με το δικτυο (ιντερνετ) και δεν ερχονται push email etc. Εκτος και αν δεν γνωριζω κατι

Εδω κατι λεει για το wifi και ας ελπισουμε οτι ειναι θεμα λογισμικου. ( http://talk.maemo.org/showthread.php?t=78984 )
From N9

εαν κιανω reinstall μεσω του software updater ειναι το ιδιο πραγμα με το κανω κανω reset τη συσκευη?

Καλησπερα παιδες. Για τους Κυπριους και δεν ξερω αν αληθευει,εστειλα e-mail στη Νοκια σχετικα με τους χαρτες και τη μουσικη και μου απαντησαν οτι μεχρι το τελος του χρονου θα τους εχουμε. Αντε και καλη τυχη μαγκες.... :)
From N9

Δεν αφορά το Ν9 ακριβώς η ειδησή αλλά αξίζει :

http://www.theverge.com/2012/3/28/2908501/nokia-meego-phones-development-next-billion

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

με το n9tweak τι γινεται? το ειχα βγαλει πριν κανω update στην pr1.2 και παω να το βαλω τωρα και γραφει

If you use Home screen settings app, DON'T use N9 QTwaek – this can cause REBOOT-LOOP !!

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80600

Καλησπέρα έχετε κανένα πρόβλημα σχετικά με τα μηνύματα ?

δηλαδή να στέλνετε ένα μήνυμα σε κάποιον και να το βάζει σε άλλη συνομιλία γενικα νε μπερδεύει λίγο τις συνομιλίες :confused:

N9 Best phone ever