Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα δεν μου κανει αυτο που λες....Μια χαρα μου τα διαγραφει ειτε πατωντας το x επανω τους είτε μεσω του manage apllications

απο τοτε που εκανα το update μου το κανει αυτο.πριν το update και μενα μια χαρα ηταν!τωρα μου εμφανιζει αυτο το εικονιδιο με το βελακι κατω!δεν γινεται καποιος τροπος θα υπαρχει για να σβηστουνε!σκεφτηκα να το φλασαρω αλλα δεν το κατεχω και πολυ και φοβαμαι μην κανω καμια λαλακια

ειχα στηλει ξανα εδω μεσα αν υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα που να σου λεει τα βηματα!εχω βρει σε διαφορα σαιτ σε αγγλικα αλλα δεν τα πολυκαταλαβαινω και δεν γνωριζω και κανεναν που να ασχολειται!ξερω αγγλικα αλλα τα στοιχειωδη!

κανε απεγκατάσταση από manage applications και θα σου δουλέψει κανονικότατα σε μένα δουλεύει τέλεια

υπαρχει τροπος να αλλαζω τη γλωσσα στο πληκτρολογιο χωρις να πηγαινω στο μενου των ρυθμισεων?
All it takes is a swipe...

θεος ^

μμ εχω μπερδευτει λιγακι, οταν βαζω το ασυρματο και το ιντερνετ του παροχου και τα 2 αυτοματα, τα κλεινει οταν δεν τα χρειαζεται οταν πχ κλεινει η οθονη?

θα ηθελα ας πουμε να το κανω οταν ειμαι στο σπιτι να μπαινει αποκλειστικα με το ασυρματο και εξω μονο με το δικτυο κινητης.

Παιδια μια βοήθεια

Ηθελα την Κυριακη να παω σε ενα χωριο και εβαλα το gps για πρωτη φορα αλλα τελικα εφτασα στο χωριο και ακομα εβρισκε δορυφορο:(.

Ενεργοποιησα το υποβοηθουμενο gps απο

->gps and posotioning->device positioning->on

kai mobile data connection->on.

Βρηκε δορυφορο και οποτε το ανοιγω πιανει σε 1-2 λεπτα μεχρι και μεσα στο σπιτι.

Τι χρεωση υπαρχει? Ελεγξα την καρτα μετα τη χρηση αλλα δεν φαινεται να εφυγαν μοναδες... Ειμαι οκ?

Θλεω οταν χρειαζομαι το gps να μην περιμενω εναν αιωνα και επισης να μην χρεωθω πολυ.

Μα δεν έχω βάλει!

Υπάρχουν 2 λύσεις για εύρεση του κωδικού....

1) Το πας στην Nokia και το στέλνουν Φιλανδία και λογικά σου φλασάρουν ξανά το firmware (αναμονή 1+ μήνας)

2) Το φλασάρεις εσύ μέσω phoenix....και κινητό και σκληρό δίσκο. Έτσι θα γίνει reset ο κωδικός. Εάν φλασάρεις μόνο το κινητό ή μόνο τον σκληρό ο κωδικός παραμένει. Το είχα πάθει και εγώ και έτσι το έφτιαξα.

Εντάξει, μάλλον τον είχα βάλει στην πρώτη ενεργοποίηση. Τον έβαλα και έκανε restore settings. Για να δούμε, έκανε κάτι;

Τίποτα, πάλι δεν κατεβάζει! Smartphone χωρίς e-mails. Ευτυχώς, υπάρχει και το iPhone και το Sensation XE. Γενικά πάντως, θα έλεγα ότι με έχει ψιλοαπογοητεύσει η αγορά του, αν και το πήρα συνειδητά λόγω της συλλεκτικής του αξίας (καθότι συλλέκτης)...

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ερώτηση:

Επειδή λέω να πάρω ένα Ν9, θα ήθελα να ξέρω αν κάνει καλό και πλήρη συγχρονισμό με gmail (για επαφές και ημερολόγιο) και με Outlook (για notes) γιατί με ένα Ν900 που είχα παλαιότερα είχα προβλήματα.

Ευχαριστώ.

κάνει πληρες συγχρονισμό βλέπεις τις επαφές και στο calendar του υποστηρίζει gmail.

πως καταφερνετε ρε παιδια να στελνετε μυνηματα με το ovi suite 3.0.0.290?? ενω συγχρονιζει, δεν στελνει με τιποτα

το συνδεω με το ΒΤ

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

κάνει πληρες συγχρονισμό βλέπεις τις επαφές και στο calendar του υποστηρίζει gmail.

Ναι, ευχαριστώ, έβαλα τον λογαριασμό μου σαν exchange και μου έφερε/συγχρόνισε επαφές-ημερολόγιο.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος, παρακαλώ, ποιό είναι το ελληνικό πληκτρολόγιο που πρέπει να χρησιμοποιήσω, γιατί στο θέμα αυτό έχω μπλεχτεί, κατέβασα το Mesinput και το ελληνικό, αλλά είναι λειψό και δεν μπορώ να γράψω κατ' αρχήν, αλλά και δεν μπορώ επίσης να κάνω αναζήτηση των επαφών μου, δεν τα "βλέπει - καταλαβαίνει" τα ελληνικά το search...

Επίσης, απο μπαταρία δεν τα πάμε καλά, είναι 6.00 απόγευμα και είμαι στο 22%..., και έχω βάλει και την επιλογή εξοικονόμισης μπαταρίας...

Η εφαρμογή Drive δεν παίζει ελληνικά;

Εκ πρώτης και γενικής άποψης η συσκευή είναι απο τις καλύτερες που έχω πιάσει στα χέρια μου, είναι μια πολύ αξιόλογη συσκευή! Θα μελετήσω τώρα ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο που είναι κάτι που επίσης με ενδιαφέρει. :)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Συγγνωμη κιολας αλλα θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.Βρηκα σε μαγαζι το Ν9 και το ειχε σε μαυρο (black) και σε dark grey.Και ρωταω μηπως κανουν καποιο λαθος και ειναι το ιδιο,μαυρο δηλαδη, αφου πουθενα αλλου δεν εχω δει να υπαρχει τετοιο χρωμα.Και απανταει ο υπαλληλος με υφακι "Συνηθως το dark grey ειναι σκουρο γκρι".Εχει κανεις ιδεα?

θα βαλεις το πληκτρολογιο που λεει, *EL*

Ευχαριστώ, βρήκα το καλό. Είχε 3 ελληνικά γι αυτό μπερδεύτηκα. Απο οτι βλέπω με αυτό, τα sms είναι έως 70 χαρακτήρες...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...