tsamadas Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 μαλλον δεν με κτλβεςς αν κ το ειπα σαφεστατα.. δν λεω να παω εγω χειροκηνητα και να τα κανω αυτα. ε φυσικα κ θα γινοταν! προς θεου! απλα μηπως υπαρχει μια επιλογη που να τα κανει ολα αυτοματα... πχ στ c6-01 οταν παω να επιλεγω προφιλ, μ εχει και μια επιλογη "ενεργοπ. εξοικονομ. ενεργειας".. με πιασατε τωρα guys? οσο γ αυτο π λες φιλε GeorgeChios, δεν γινεται ΕΞ ΑΡΧΗΣ να ειναι ενεργοποιημενο η εξοικ. ενεργειας κ να το δουλευω ΜΟΝΟ ετσι το κινητο μου? δεηλαδη θελω να πω να ΜΗΝ χρειαζεται να φτασει πχ στ 10% γ να ενργοποιηθει.. :) φυσικα και μπορεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Προρρύθμιση 20%, εύρος 10-50% :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Καλησπερα. Παιδες τι ειναι καλυτερο για το Ν9 opera ή firefox. Πιο γρηγορο Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 να σου πω για μένα ο ποιο γρήγορος είναι ο default broswer που ερχετε με την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Ναι απλα χρειαζομαι ενα απο αυτους τους για να κατεβαζω torrents διοτι με τον default δεν γινεται Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Παιδια εχω ενα προβλημα. Το swipe manager δεν λειτουργει κανονικα. Το εχω ρυθμισει με τις επιλογες μου αλλα δεν υπακουει παντα. Δοκιμασα να το απεγκαταστησω αλλα εξακολουθει να λειτουργει. Το εγκατεστησα παλι και το ιδιο. Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Θελω να ρωτησω αν χρησιμοποιει καποιος το monthly pass της cosmote.Καπου ειδα οτι δεν λειτουργει σωστα στο συγκεκριμενο τηλεφωνο.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Θελω να ρωτησω αν χρησιμοποιει καποιος το monthly pass της cosmote.Καπου ειδα οτι δεν λειτουργει σωστα στο συγκεκριμενο τηλεφωνο.Ευχαριστω Το χρησιμοποιώ κανονικά. Εχω το monthly pass 100 ΜΒ. Μάλιστα οι ρυθμίσεις πρέπει να υπήρχαν στη microsim γιατί μόλις την έβαλα μπόρεσε να συνδεθεί με το Intenernet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Το χρησιμοποιώ κανονικά. Εχω το monthly pass 100 ΜΒ. Μάλιστα οι ρυθμίσεις πρέπει να υπήρχαν στη microsim γιατί μόλις την έβαλα μπόρεσε να συνδεθεί με το Intenernet. Σε ευχαριστω.Απλα επειδη η δικια μου sim ειναι παλια και το ενεργοποιω συνηθως με sms το monthly pass.Μακαρι να δουλευει σωστα λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ρε παιδια εχει παρατηρησει κανεις (το χα δει και στον ν8 αλλα λογω τερμιναλ στο ν9 μηπως μπορουμε να το αλλαξουμε) αν αφησεις το κινητο για καμποσες ωρες χωρις να ασχολιθεις μαζι του και καποια στιγμη πας να το ανοιξεις η φωτεινοτητα ειναι παραπανω απο το κανονικο που εχει το κινητο αλλα κραταει για καμποσα δευτερα,αλλα ποτε να μην γινεται να φτασει σε αυτο το επιπεδο μεσω των ρυθμησεων!αυτο σημαινει ομως οτι υπαρχει η δυνατοτητα να την αυξησεις λεω εγω!οπως τον ηχο πχ μεσω του τερμιναλ.ξερουμε κατι?μηπως καποια εντολη μπορει να το πειραξει αυτο??και κατι αλλο?τι θα γινει με επιτελους με αυτα τα εικονιδια που μενουνε οταν κανεις απεγκατασταση!εχω γεμισει!!!!περναω παιχνιδια και εφαρμογες αλλα καποια δεν μου αρεσουνε πρεπει οπως και δηποτε να τα κρατησω για να μην μου αφηνει ''καταλοιπα''??υπαρχει καμια λυση για την διαγραφη τους?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Παιδιά, από τότε που πέρασα την 1.2 δε μου κατεβάζει τα e-mails κανενός από τους τρεις λογαριασμούς μου. Έχουν μείνει τα παλιά και ενώ δειχνει ότι κάνει send/receive, δεν κατεβάζει τίποτα. Μήπως πρέπει να σβήσω τους λογαριασμούς και να τους ξαναφτιάξω; Αν ναι, από που τους σβήνω και μετά από που προσθέτω τους ίδιους ξανά; Δεν μπορώ με τίποτα να βρω στο μενού τη συγκεκριμένη ρύθμιση! Απορώ πώς την έκανα εξ'αρχής!!! Επίσης, όταν πάω να σβήσω όλα τα μηνύματα, μου βγαζει το μήνυμα ότι "Fenix is not responding" και μου ζητάει να το κλείσω. Αυτό τι είναι πάλι; Edited March 19, 2012 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 για τα mail μπες στα accounts απο το μενου..θα μπεις μεσα στον καθε λογαριασμο και απο εκει διαγραφη. fitofagos85 το εχω προσεξει και εγω αυτο με την φωτεινοτητα..και ειναι ακομα πιο ωραια η οθονη ετσι!δεν ξερω αν γινεται παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 για τα mail μπες στα accounts απο το μενου..θα μπεις μεσα στον καθε λογαριασμο και απο εκει διαγραφη. fitofagos85 το εχω προσεξει και εγω αυτο με την φωτεινοτητα..και ειναι ακομα πιο ωραια η οθονη ετσι!δεν ξερω αν γινεται παντως Εγώ έχω απενεργοποιήσει τον αισθητήρα της οθόνης και έτσι είναι πάντα στο maximum :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εγώ έχω απενεργοποιήσει τον αισθητήρα της οθόνης και έτσι είναι πάντα στο maximum :lol::lol: ελεος :p πως το απενεργοποιησες? απο το n9tweak? στη μπαταρια εχει μεγαλη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ελεος :p πως το απενεργοποιησες? απο το n9tweak? στη μπαταρια εχει μεγαλη διαφορα? N9Tweak....η οθόνη στο 100% και σβήσιμο σε 15sec κρατάει σχεδόν όσο κρατούσε 2-2.5 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 πως βαζουμε ρε παιδια delivery report για τα sms? σε φαση popup οπως στα symbian αν γινεται Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 N9Tweak....η οθόνη στο 100% και σβήσιμο σε 15sec κρατάει σχεδόν όσο κρατούσε 2-2.5 μέρες να'σαι καλα φιλε μου! θα το δοκιμασω! πως βαζουμε ρε παιδια delivery report για τα sms? σε φαση popup οπως στα symbian αν γινεται δεν γινεται προς το παρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 για τα mail μπες στα accounts απο το μενου..θα μπεις μεσα στον καθε λογαριασμο και απο εκει διαγραφη. fitofagos85 το εχω προσεξει και εγω αυτο με την φωτεινοτητα..και ειναι ακομα πιο ωραια η οθονη ετσι!δεν ξερω αν γινεται παντως Το έκανα, τους έσβησα, τους ξανάφτιαξα και πάλι τα ίδια. Δεν κατεβάζει τίποτα! Τι μπορεί να φταίει. Στο internet μπαίνει κανονικά για όλα τα υπόλοιπα. Μήπως να κάνω hard reset και αν ναι, πώς; Επίσης, με restore μετά, θα επανέλθουν όλα όπως ήταν πριν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παιδιά, από τότε που πέρασα την 1.2 δε μου κατεβάζει τα e-mails κανενός από τους τρεις λογαριασμούς μου. Έχουν μείνει τα παλιά και ενώ δειχνει ότι κάνει send/receive, δεν κατεβάζει τίποτα. Μήπως πρέπει να σβήσω τους λογαριασμούς και να τους ξαναφτιάξω; Αν ναι, από που τους σβήνω και μετά από που προσθέτω τους ίδιους ξανά; Δεν μπορώ με τίποτα να βρω στο μενού τη συγκεκριμένη ρύθμιση! Απορώ πώς την έκανα εξ'αρχής!!! Επίσης, όταν πάω να σβήσω όλα τα μηνύματα, μου βγαζει το μήνυμα ότι "Fenix is not responding" και μου ζητάει να το κλείσω. Αυτό τι είναι πάλι; και σε μένα στους δύο λογαριασμούς του gmail είχα πρόβλημα πριν δύο μέρες και έπρεπε να τους σβύσω και να τους ξαναδημιουργήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Το έκανα, τους έσβησα, τους ξανάφτιαξα και πάλι τα ίδια. Δεν κατεβάζει τίποτα! Τι μπορεί να φταίει. Στο internet μπαίνει κανονικά για όλα τα υπόλοιπα. Μήπως να κάνω hard reset και αν ναι, πώς; Επίσης, με restore μετά, θα επανέλθουν όλα όπως ήταν πριν; δοκιμασε restore settings. δεν σου σβηνει επαφες,αρχεια,εικονες και τετοια..(εχει ενα θαυμαστικο διπλα απο την επιλογη διαβασε το αν θες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ρε παιδια ειχα το ιδιο προβλημα και ισως να πρεπει να κοιταξεται στο accounts-email-schedule και να καθορισεται καθε ποτε να κανει update η και στο internet connectios- allow background-connectios.. Πριν κανεται flash :) Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ερώτηση: Επειδή λέω να πάρω ένα Ν9, θα ήθελα να ξέρω αν κάνει καλό και πλήρη συγχρονισμό με gmail (για επαφές και ημερολόγιο) και με Outlook (για notes) γιατί με ένα Ν900 που είχα παλαιότερα είχα προβλήματα. Ευχαριστώ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εγώ έχω απενεργοποιήσει τον αισθητήρα της οθόνης και έτσι είναι πάντα στο maximum :lol::lol: ποια επιλογη ειναι στο tweak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 BB Enable/Disable automatic brightness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ποια επιλογη ειναι στο tweak? ακυρο το βρηκα!!δεν ηξερα οτι το κανει με αυτο!!πολυ πιο ωραια τωρα η οθονη!!οσο αναφορα τα εικονιδια το κανει σε εσας?οταν θες να σβησεις ενα παιχνιδι η μια εφαρμογη σας βγαζει ενα εικονιδικο με ενα βελακι κατω και οταν πατας για διαγραφη σου λεει οτι το application δεν υπαρχει.μηπως ειναι καποιο bug?γιατι δεν γινεται σε καθε πραγμα που θες να σβηνεις να μενει αυτο το εικονιδιο!ηδη εχω 7!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts