songless_bird Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 @Lied ευχαριστούμε για το Review. Να σε ρωτήσω τα παρακάτω: Το ηχείο του βολεύει στη θέση που βρίσκετε, έχει ένταση. Άμα τοποθετήσεις το κινητό όρθιο ακούγετε. Το ακουστικό του στις κλείσεις είναι δυνατό Με ποιο τρόπο συνδέετε με την TV. Την ημέρα η οθόνη είναι ευανάγνωστη ;)Με το κλασικο composite καλωδιο που εχουν και τα αλλα nokia. Δηλαδη οχι HD αναπαραγωγη στην tv. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ασχετο αλλα ελληνικα θα εχει;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ασχετο αλλα ελληνικα θα εχει;;;;;;;; Αν εννοείς σε επόμενη έκδοση δεν γνωρίζω, δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό. Προσωπικά πιστεύω πως θα πάρει πάντως με κάποιον τρόπο. Αν εννοείς όπως κυκλοφορεί τώρα η συσκευή, όχι. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 η συσκευη εχει led ? καπου ειχα διαβασει οτι εχει και ειναι και ωραιο οταν φορτιζει. αλλα δεν εχω δει κατι σε κανενα βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Μονο οταν φορτιζει αναβει. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Μονο οταν φορτιζει αναβει.[/QUote] Ουτε οταν εχεις αναπαντητη κληση, sms, IM , video κληση; Σε ποιο σημειο του κινητου ειναι; Αν ειναι ορατο στην επανω πλευρα θα βγει οπως στο Ν900 εφαρμογη για να πειραζεις τα χρωματα και τον τροπο λειτουργιας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Aυτο το γνωρίζω με βάση τι έχει γραφτεί. Δεν το έχω στα χέρια μου. Αυτό που λένε λοιπόν στο εξωτερικό είναι ότι ανάβει μόνο όταν φορτίζει, είναι στο κάτω μέρος και το εφέ του προσωμειώνει ένα φάρο. Αυτα :happy: Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Πάντως εκτός από αυτό το thread καλό θα ήταν όποιος ενδιαφέρεται για το N9 να διαβάσει όλα τα σχετικά topics στο talk.maemo.org. Είναι φοβερά πλούσια πηγή πληροφοριών. Ακριβως! το τονιζω συνεχως και εγω. ---------------------------------------- anyway, σχετικα με την δικη μου περιπτωση τωρα... εγινε χθες το πρωτο βημα. πουλησα το Ν8 μου, οποτε βρισκομαι πλεον στου δρομου τα μισα. Μεσα στο μηνα η τον επομενο θα το παρω. (υγεια πανω απ'ολα βεβαια) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) @Lied ευχαριστούμε για το Review. Να σε ρωτήσω τα παρακάτω: Το ηχείο του βολεύει στη θέση που βρίσκετε, έχει ένταση. Άμα τοποθετήσεις το κινητό όρθιο ακούγετε. Το ακουστικό του στις κλείσεις είναι δυνατό Με ποιο τρόπο συνδέετε με την TV. Την ημέρα η οθόνη είναι ευανάγνωστη ;) To ηχειο του δε θα το ελεγα το ποιο δυνατο που εχω ακουσει ομως ειναι αρκετα δυνατο και χωρις καμια παραμορφωση η θεση του ειναι ισως η καλητερη που θα μπορουσε να εχει μιας και δεν εχω βρει σεναριο που θα το μπουκωνει ακομα και αν το αφησουμε ορθιο (χμμμ κινητο 650 ευρω ορθιο.. δε το νομιζω :lol: )Ο ηχος σε περιπτωση που τοθ κλησουμε την τρυπουλες κατω χανει ενα 20% με τον υπολοιπο ηχο να ερχετε μεσα απο το καπακι κατευθειαν χωρις να ειναι τοσο καθαρος οσο ηταν. Στο ακουστικο και γενικα στην ποιοτητα του σηματος ειναι εξερετικο στα επιπεδα του Ν8/C7. Οσο για το εαν ειναι ευαναγνωστη η οθονη. Με τον ηλιο να καθρευτιζει ακριβως πανω στην οθονη μερα μεσημερι η οθονη εχασε ενα 10% ευκρινιας. Ειναι πραγματικα απιστευτο το τελευταιο πως τα καταφερνει. Επισεις η sim ειναι hotswap δε θελει restart στην αλλαγη :) Να προσθεσω επισεις πως η δονιση του ειναι κατι πολυ καινουριο. Δεν ειναι το κλασικο κοφτο buzz που εχουμε συνηθησει, αλλα ενα click που το εσθανετε κανεις πολυ διαφορετικα.. πως να το πω, χληδατα! Σαν του Χ7 απλα χωρις τον θορυβο. PS μερικες φωτογραφιες απο το εξωτερικο του Edited November 6, 2011 by Lied Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Ηρθε η ωρα παιδια. μολις με πηραν απο Nokia care. τεταρτη φτανουν στην Αθηνα και την πεμπτη το μεσημερακι θα το εχω στα χερια μου [Θεου θελοντος]. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 "Αν τοποθετησεις το κινητο ορθιο ακουγεται;" για ποιο λογο να το κανει αυτο? αφηνει κανεις το κινητο του ορθιο? jesus Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 "Αν τοποθετησεις το κινητο ορθιο ακουγεται;" για ποιο λογο να το κανει αυτο? αφηνει κανεις το κινητο του ορθιο? jesus Ναι, οσοι θελουν να τους πεσει ... χαχαχαχα :lol: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 anyway... μπορει καποιος κατοχος να μα πει πως ειναι η αναπαραγωγη μουσικης απο τα ακουστικα (σε σχεση με αλλα ικανα νοκια κινητα στον τομεα αυτο... Ν900/Ν8/5800 κλπ)?? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Ηρθε η ωρα παιδια. μολις με πηραν απο Nokia care. τεταρτη φτανουν στην Αθηνα και την πεμπτη το μεσημερακι θα το εχω στα χερια μου [Θεου θελοντος]. σε τι τιμη φιλε αν επιτρεπεται; στα επιπεδα των μοντελων παραεισαγωγης ή ακριβοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 σε τι τιμη φιλε αν επιτρεπεται; στα επιπεδα των μοντελων παραεισαγωγης ή ακριβοτερα; 629€ το 64αρι σε μαυρο.τα παραεισαγωγης δεν γνωριζω την τιμη τους. πριν λιγο με ξαναπηρε και μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να το παρω και αυριο αλλιως πεμπτη οπωσδηποτε. ειδωμεν. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 τιμη σε επιπεδα πλαισιου δηλαδη... επομενως παραεισαγωγης και ελληνικης εισαγωγης σχεδον ταυτιζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 629€ το 64αρι σε μαυρο.τα παραεισαγωγης δεν γνωριζω την τιμη τους. πριν λιγο με ξαναπηρε και μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να το παρω και αυριο αλλιως πεμπτη οπωσδηποτε. ειδωμεν. μεγια οποτε το παρεις φιλε μου! θα τους παρω και εγω τηλεφωνο αυριο-μεθαυριο να δω τι γινεται...(αμα σου πω οτι καψωνω που σε πηραν τηλεφωνο και εμενα οχι ακομη! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 θελω να δω πως θα παιζουμε snes , mame και τα συναφη χωρις qwerty σοβαρα τωρα δε κανω πλακα, διατυπωνω ενα προβληματισμο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 παντως κινητο για λιγους και λογω τιμης (ακριβο) και λογω λειτουργικου (ψαγμενους, εξειδικευμενους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 δεν ειναι για ψαγμενους μονο. υπαρχουν ατομα (οπως εγω) τα οποια δεν ειναι καθολου ψαγμενα αλλα απολαμβανουν ενα 30-40% των δυνατοτηταων της συσκευης. και μπορει να πανε ακομα λιγο παραπερα σε αξιοποιηση ακολουθωντας ετοιμες οδηγιες απο πιο γνωστες. συστημα τυφλοσουρτης δηλαδη. δεν λεω, τετοιες συσκευες ειναι τελεις για developers αλλα και εμεις οι κοινοι θνητοι μπορουμε να τις χαρουμε. η τιμη ειναι ακριβη αλλα οσο περνανε οι μερες θα πεφτει. γυρω στα Χριστουγεννα το 64αρι θα κανει 500 ευρω σιγουρα. σε μτχ μπορει και πιο κατω Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 δεν το ειπα υποτιμητικα αλλα σιγουρα δεν απευθυνεται σε εναν ''κανονικο'' χρηστη που δε θα αναζητησει εφαρμογες και μετατροπες σε forum κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 δεν το ειπα υποτιμητικα αλλα σιγουρα δεν απευθυνεται σε εναν ''κανονικο'' χρηστη που δε θα αναζητησει εφαρμογες και μετατροπες σε forum κλπ Ντεμη, οχι ρε... δεν το πηρα υποτιμητικα ισα ισα, δεν θεωρω πως ενας κατοχος Ν9 θα πρεπει a priori να θεωρειτε ψαγμενος. υπαρχουν και οι απλοι χρηστες για εφαρμογες απλα θα υπαρχουν 1-2 κορυφαια site που θα τις βρισκεις θα υπαρχουν και καποιες στο Nokia Store και στον ενσωματωμενο application manager του κινητου σχετικα με εφαρμογες δηλαδη, πιστεψε με...δεν θα ειναι χιλιαδες αλλα θα τις βρισκεις πανευκολα. * δεν προκειται να δωσω πανω απο 500 ευρω για τη συσκευη. θα προσπαθησω να τη βρω οσο πιο φθηνα γινεται. ηδη εφυγε το Ν8... αποταμιευση Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 δεν το ειπα υποτιμητικα αλλα σιγουρα δεν απευθυνεται σε εναν ''κανονικο'' χρηστη που δε θα αναζητησει εφαρμογες και μετατροπες σε forum κλπ Τέτοιοι χρήστες θα πρέπει να παίρνουν S40 πχ και όχι smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Τέτοιοι χρήστες θα πρέπει να παίρνουν S40 πχ και όχι smartphones. συμφωνω.αυτο ακριβως εννουσα. επισης ειναι παρα πολλα τα λεφτα να το αποκτησεις ολα αυτα μαλλον δικαιολογουν το χαρακτηρισμο για λιγους παντως θεωρω οτι μετα τα nokia n82,n86,n95 και nokia e66,e71,e72 ερχεται ενα κινητο το ιδιο ελκυστικο και αξιοπρεπες μετα την ατυχη συνυπαρξη με το n8 για 4 μηνες (το οποιο το πουλησα και με απογοητευσε) το n9 μου κινει το ενδιαφερον να το αποκτησω (φυσικα σε καμια περιπτωση σε αυτη την τιμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 μεγια οποτε το παρεις φιλε μου! θα τους παρω και εγω τηλεφωνο αυριο-μεθαυριο να δω τι γινεται...(αμα σου πω οτι καψωνω που σε πηραν τηλεφωνο και εμενα οχι ακομη! :p) ο τυπος απ το καταστημα που το παρηγγειλα περιμενει κι αυτος το δικο του Ν9 γι αυτο εκανε τ αδυνατα δυνατα να τα φερει οσο το δυνατον γρηγοροτερα Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts