flik Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Πέρα απο τον μηδενισμό, έστω οτι brickάρει και δεν μπαίνει download mode, εν όσω είμαι σε νέο bootloader; Τι κάνω τότε; Αφού δεν θα μπαίνει σε download mode με τα τρία κουμπιά, θα μπαίνει με το usb jig; Εγώ ξέρω οτι το Usb jig αυτό το σκοπό εξυπηρετούσε πρώτα απο όλα, τουλάχιστον στο sgs1. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω δε ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Παιδιά υπάρχει κανείς στην περιοχή της κοζάνης με usb jig ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ευχαριστώ για τις οδηγίες όλων..έβαλα τον παλιό bootloader που έχει δώσει ο Στράτος.. έβαλα το jig και τέλος.. ούτε θαυμαστικό ούτε τίποτα.. Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiridon10 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 εκανα τρομερη βλακεια...... εχει κανεις το jig ???? απο ΠΑΤΡΑ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 παιδια λιγο τα φωτα σας γιατι τα εχω μπερδεψει λιγο τα πραγματα: εχω την τελευταια omega κ θελω να μηδενισω μετρητη κ να φυγει το κιτρινο θαυμαστικο βαζω το jig αλλα δεν γινετε τιποτα οποτε εχω το καινουργιο bootloader, πρεπει λοιπον να φλασαρω μεσω odin τον παλιο που δινει ο φιλος stratosgr. Ετσι λοιπον κατεβαζω τον παλιο bootloader τον ξεζιπαρω κλεινω το τηλ. ανοιγω τον odin κ συνδεω το τηλ. κ εκει που λεει pda βαζω το ξεζιπαρισμενο αρχειο σωστα? Λιγο τα φωτα σας για να μην κανω βλακεια! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 παιδια λιγο τα φωτα σας γιατι τα εχω μπερδεψει λιγο τα πραγματα: εχω την τελευταια omega κ θελω να μηδενισω μετρητη κ να φυγει το κιτρινο θαυμαστικο βαζω το jig αλλα δεν γινετε τιποτα οποτε εχω το καινουργιο bootloader, πρεπει λοιπον να φλασαρω μεσω odin τον παλιο που δινει ο φιλος stratosgr. Ετσι λοιπον κατεβαζω τον παλιο bootloader τον ξεζιπαρω κλεινω το τηλ. ανοιγω τον odin κ συνδεω το τηλ. κ εκει που λεει pda βαζω το ξεζιπαρισμενο αρχειο σωστα? Λιγο τα φωτα σας για να μην κανω βλακεια! Ναι, αλλά δεν είναι ζιπαρισμένο.Το βάζεις απευθείας :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Ναι, αλλά δεν είναι ζιπαρισμένο.Το βάζεις απευθείας :) οκ ευχαριστω μηδενισα κ εφυγε το κιτρινο θαυμαστικο! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Πάντως θα πρότεινα σε όλου όσουν έχουν το κινητό να αγοράσουν ένα jig και ας είναι αχρείαστο. Το κόστος είναι ελάχιστο και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiridon10 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 εκανα τρομερη βλακεια...... εχει κανεις το jig ???? απο ΠΑΤΡΑ??? κανεις? (το εχω παραγγείλει το jig αλλα ποιος περιμενει 2 βδομαδες να ερθει? :(:(:(:( ) και χωρις τον γαλαξια μου :cry::cry::cry: . θελω να δω αν ανοιξει με το jig , αν οχι το στελνω samsung................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoas Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 καλησπερα και απο εμενα ψαχνω και εγω απεγνωσμενα για ενα jig απο Πατρα.... καποιος.... θα το παραγγειλω αλλα μεχρι να ελθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 το jig pως δουλευει???οταν μπαινει στο download mode τι γινεται???κατεβαζει μιο παλια εκδοση android???/πως το κανει αυτο??? γενικα δουλευει σαν reset? ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Χθες μου ήρθε το jig, το παρείγγειλα για παν ενδεχόμενο (2 χρόνια εγγύηση είναι αυτά). Ερώτηση, μιας που το έχω, μπορώ να βγάλω το κίτρινο θαυμαστικό που έχει προκύψει από το CFRoot? Δεν θέλω όμως να επηρεάσει τίποτε άλλο, καθώς το κινητό δουλέυει άψογα όπως έιναι. Ευχαριστώ :) Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Χθες μου ήρθε το jig, το παρείγγειλα για παν ενδεχόμενο (2 χρόνια εγγύηση είναι αυτά). Ερώτηση, μιας που το έχω, μπορώ να βγάλω το κίτρινο θαυμαστικό που έχει προκύψει από το CFRoot? Δεν θέλω όμως να επηρεάσει τίποτε άλλο, καθώς το κινητό δουλέυει άψογα όπως έιναι. Ευχαριστώ :) Τίποτα δεν επηρεάζει.Ρίχτου άφοβα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Τίποτα δεν επηρεάζει.Ρίχτου άφοβα :) να υποθέσω, το jig το συνδέεις με κλειστό το κινητό; :O Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αστο με το θαυμαστικο. Αν βαλεις το usb jig ναι μενα θα στο αφαιρεσει, αλλα θα χασεις πολλες απο τις δυνατοτητες του cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αστο με το θαυμαστικο. Αν βαλεις το usb jig ναι μενα θα στο αφαιρεσει, αλλα θα χασεις πολλες απο τις δυνατοτητες του cwm Όπως; Μπορείς να μας πεις συγκεκριμένα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αστο με το θαυμαστικο. Αν βαλεις το usb jig ναι μενα θα στο αφαιρεσει, αλλα θα χασεις πολλες απο τις δυνατοτητες του cwm :confused: Τίποτα δεν χάνεις... Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Το εχεις κανει; Γιατι εγω το εκανα κι δεν ειχα τις advanced επιλογες στο menu του cmw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Το εχεις κανει; Γιατι εγω το εκανα κι δεν ειχα τις advanced επιλογες στο menu του cmw Κάποιο άλλο πρόβλημα έχεις φίλε μου.Με το jig δε χάνεις τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Το εχεις κανει; Γιατι εγω το εκανα κι δεν ειχα τις advanced επιλογες στο menu του cmw Βεβαίως, και με jig που έφτιαξα με τα χεράκια μου κιόλας, δεν χάνεις τίποτα. Το έχω κάνει 2-3 φορές συνολικά στο Gs2. Κάτι άλλο πήγε στραβά εάν δεν είχες advanced. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ειχα ρωτησει κι αλλους παντως και μου ειπαν οτι κι αυτοι ειχαν το ιδιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 το έβαλα με σβηστό το κινητό και με έβαλε σε factory mode τώρα γράφει FACTORY MODE PRODUCT NAME: GT-I9100 CUSTOM BINARY DOWNLOAD: YES (1 COUNTS) CURRENT BINARY: CUSTOM DOWLOADING... Do not turn off target και έχει μείνει εκεί 10 λεπτά !!!!! Τι κάνω ? SOS Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 το έβαλα με σβηστό το κινητό και με έβαλε σε factory mode τώρα γράφει FACTORY MODE PRODUCT NAME: GT-I9100 CUSTOM BINARY DOWNLOAD: YES (1 COUNTS) CURRENT BINARY: CUSTOM DOWLOADING... Do not turn off target και έχει μείνει εκεί 10 λεπτά !!!!! Τι κάνω ? SOS Το βγάζεις και κάνεις reboot το κινητό.Δε χρειαζόταν να περιμένεις τίποτα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 το έβαλα με σβηστό το κινητό και με έβαλε σε factory mode τώρα γράφει FACTORY MODE PRODUCT NAME: GT-I9100 CUSTOM BINARY DOWNLOAD: YES (1 COUNTS) CURRENT BINARY: CUSTOM DOWLOADING... Do not turn off target και έχει μείνει εκεί 10 λεπτά !!!!! Τι κάνω ? SOS Προφανώς δεν στο μηδένισε. Πρέπει πρώτα να περάσεις τον παλιό Bootloader. Κράτα πατημένο το power button και μόλις κλείσει βγάλε το usb jig. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 οκ σας ευχαριστώ και τους δύο. Κράτησα ώρα πατημένο το off και έσβησε και το έβγαλα. Ευτυχώς ανοίγει πάλι διότι αγχώθηκα. Θα περάσω τον παλιό bootloader κάποια στιγμή. Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts