vasilakis15 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Βρήκα αυτή από ebay και φαίνεται καλός ο πωλητής αν και είναι λίγο ακριβουτσικη. http://www.ebay.com/itm/400656617714?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=670204954362&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πώς σας φαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Exω μια tempered glass μεμβρανη στο κινητο μου και εχω την εξης απορια, πως βγαινει αυτη απο το κινητο? Μου δινει την εντυπωση οτι δεν προκειται να βγει χωρις να χαραχτει η οθονη αμα βαλεις αντικειμενο ή χωρις να σπασεις το νυχι σου ή κατι τετοιο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Exω μια tempered glass μεμβρανη στο κινητο μου και εχω την εξης απορια, πως βγαινει αυτη απο το κινητο? Μου δινει την εντυπωση οτι δεν προκειται να βγει χωρις να χαραχτει η οθονη αμα βαλεις αντικειμενο ή χωρις να σπασεις το νυχι σου ή κατι τετοιο.. Κόλλησε μια μονωτική ταινία σε μια γωνία του και τράβα το απ την ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Χμμ nice.. Ξαναμπαινει μετα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Χμμ nice.. Ξαναμπαινει μετα; Ξαναμπαίνει αν πχ το έχεις βάλει στραβά και θες να το ισιώσεις. Αν το αφήσεις ξάπλα στο τραπέζι θα σου πάρει σκόνη και θα το αχρηστεύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ναι ειναι ευκολο να παρει σκονιτσα, απλα ελεγα μηπως μπορει να ξεβγαλθει και να χρησιμοποιηθει στο μελλον.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ναι ειναι ευκολο να παρει σκονιτσα, απλα ελεγα μηπως μπορει να ξεβγαλθει και να χρησιμοποιηθει στο μελλον.. Αποκλείεται. Έχει κόλλα από κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Κόλλησε μια μονωτική ταινία σε μια γωνία του και τράβα το απ την ταινία. Με αυτο τον τροπο, δεν θα σπάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Mπα εχει ελαστικοτητα, το θεμα ειναι ποσο θα πιανει η μονωτικη πανω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntemek Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Έχω το iPhone 6 και αποφάσισα να βάλω tempered glass. Από τα πιο κάτω ποιο λέτε να πάρω? Αξίζει η διαφορά στην τιμή. http://www.tech-in.gr/x-one-premium-tempered-glass-panels-9h-0-2mm-iphone-6-4-7.html http://www.mobilecenter.gr/x-one-premium-tempered-glass-panel-for-apple-iphone-6-4.7.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Έχω το iPhone 6 και αποφάσισα να βάλω tempered glass. Από τα πιο κάτω ποιο λέτε να πάρω? Αξίζει η διαφορά στην τιμή. http://www.tech-in.gr/x-one-premium-tempered-glass-panels-9h-0-2mm-iphone-6-4-7.html http://www.mobilecenter.gr/x-one-premium-tempered-glass-panel-for-apple-iphone-6-4.7.html Μόνο από Ελλάδα θες? αν κοιτάξεις ebay δες κανένα της nillkin που είναι κορυφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Σε ενα nillkin την 3 φορά που το έβαλα ξανά είπα να δοκιμάσω να το αφησω με σαπουνονερο για να δω πως θα κάτσει. Αυτο κανουμε με τις ζελατινες αλλα στο tampered άφησε μεγάλες θολες πανάδες που φαίνονται αρκετά . Ξανά έβγαλα το tempered νομίζοντας οτι είναι το σαπούνι που εχει ξεραθεί αλλα τελικα δεν καθαρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Desperado7 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Για το Samsung Galaxy Note II τι προτείνεται για μεμβράνη προστασίας οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Για το Samsung Galaxy Note II τι προτείνεται για μεμβράνη προστασίας οθόνης? δώσε κάτι παραπάνω και πάρε tempered glass της nillkin από ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 δεν μπορώ να βρω tempered glass για vodafone smart 4 max, έχει δει κανείς πουθενά; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Γεια χαρά παιδιά έχω ένα xperia Z2 και φαίνεται το digitizer και οι μπιλιτσες του ειδικά κάτω από τον ήλιο παρά πολυ! Πως θα μπορούσα να ελαττωσω την θέαση του? Με tempered glass ή screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 καλημέρα ποιο από τα δύο tempered glass είναι καλύτερο? http://www.ebay.com/itm/Premium-9H-Anti-Burst-2-5D-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Lenovo-Phone-/261819292465?var=&hash=item3cf5a55b31 http://www.ebay.com/itm/2-5D-Explosion-Proof-Tempered-Glass-Screen-Guard-Protector-9H-Film-For-Lenovo-/221588359411?var=&hash=item3397b208f3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oinolatris Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Απο ebay ποσο καιρο κανει να ερθει ενα tempered glass;συμφερει να το παραγγειλω μηπως απο ebay uk ή οχι;επισης μηπως ειναι καλυτερα να το παρω απο τα alibaba ή aliexpress; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μηπως εχει κανεις κανενα προχειρο link, για generic-γενικης χρησης μεμβρανη προστασιας για tablets, κινητα κλπ, απο ebay? Ενδιαφερομαι για κατι φτηνο, αλλα σε ικανο μεγεθος, να μπορω να καλυψω γρηγορα μια συσκευη, για ωρα ανάγκης (οταν την πρωτοαγορασω, ή μεχρι να παραλαβω το tempered glass σε δυο μηνες απο κινα, κλπ) Κατα καιρους εχω αγορασει τετοια, απο jumbo, πλαισιο, αλλα θελω κατι φτηνο, να το παράγγελνα μεσω ebay. Απλα ειπα να μην παω τελειως στα τυφλα, να ρωτησω πρωτα εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλησπέρα. Πήρα την μεμβράνη απο τα Πάμπλικ του Lenovo A7000 μα δεν μπορώ να βάλω την μεμβράνη. Έχει μικροσκοπικούς κόκκους σκόνης που δημιουργούν φυσαλίδες, μικρά φουσκωματάκια στην επιφάνεια του κινητού. Όσο και να το σκουπίζω αυτά δεν φεύγουν εντελώς. Και όσο το σκαλίζω χειροτερεύει διότι η πλευρά της ζελατίνας που ακουμπά στο κινητό έχει και κάπως επίστρωση σαν κόλλα και έτσι όταν πας να το σκουπίζεις, ίσως κολλάνε επάνω της ίνες μικροσκοπικές. Υπάρχει τρόπος να καθαριστεί; Επίσης υπάρχει κάποιο τρικ όταν προσπαθούμε να τοποθετήσουμε μεμβράνη ώστε να απομακρύνουμε την σκόνη; Ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω ποια καταστήματα κάνουν τοποθέτηση της μεμβράνης επί τόπου. Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα μαγαζί στην Γλυφάδα που το έκανε. Αν ξέρετε κάποια αλυσίδα ή κάποιο μαγαζί που το κάνει υπεύθυνα....πείτε μου. Προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω αλλά να είμαι χωρίς σημάδια, φουσκάλες και σκόνη. Ευχαριστώ πολύ! Edited October 1, 2016 by morfikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 μονος δε μπορεις; υπαρχουν εκατονταδες βιντεο στο youtube που δειχνουν την διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω ποια καταστήματα κάνουν τοποθέτηση της μεμβράνης επί τόπου. Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα μαγαζί στην Γλυφάδα που το έκανε. Αν ξέρετε κάποια αλυσίδα ή κάποιο μαγαζί που το κάνει υπεύθυνα....πείτε μου. Προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω αλλά να είμαι χωρίς σημάδια, φουσκάλες και σκόνη. Ευχαριστώ πολύ! http://www.uniqueshop.gr Είχα πάει να αγοράσω μία θήκη και είδα ότι περνούσε tempered glass σε πελάτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts