KKOM Δημοσιεύτηκε June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2011 Καλημερα σε ολους, Ειχα παλιοτερα δει 2 λινκ για 2 πολυ καλες μεμβρανες αλλα δεν μπορω να τα ξαναβρω... Θυμαμαι οτι επιπροσθετως η 1 μεμβρανη ειχε την ιδιοτητα να μην αφηνει δαχτυλιες πανω της. Οι γνωστες (και ο τονος στο "ω" προς αποφυγη παρεξηγησεων...!!!!) παρακαλω ας βοηθησουν... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 αν και δεν αναφέρεις κινητό ρίξε μια ματιά εδώ! http://www.sgpstore.com/ http://shop.brando.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 αν και δεν αναφέρεις κινητό ρίξε μια ματιά εδώ! http://www.sgpstore.com/ http://shop.brando.com/ Δυστυχως κανενα απο τα 2 λινκ δεν ειναι με αυτα που ειχα δει.Αν θυμαμαι καλα δεν ηταν 2 λινκ αλλα 1 για 2 διαφορετικες μεμβρανες που η 1 ειχε την ιδιοτητα να μην μενουν πανω της δακτυλιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 οι sgp εχουν τρεις επιλογές όταν πας να διαλέξεις...η μια ειναι anti fingerprint....διάλεξε μία και δοκίμασε εκέι που λέει colour http://www.sgpstore.com/cell-phone/samsung/galaxy-s/sgp-samsung-galaxy-s-i9000-screen-protector-steinheil-series.html οι brando έχουν τις anti-glare. Οι δύο εταιρείες που σου είπα είναι κορυφαίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Αγοράζψ μεμβράνες εδώ και πολλά χρόνια από ebay για τις συσκευές μου. Ξέρετε, 4 ευρώ οι τρεις μαζί, φτηνά πράγματα. Έχω αγοράσει και εντελώς διάφανες, και anti-glare, και anti-fingerprint, γενικά τις δοκιμάζω, αλλά πάντα σε αυτές τις χαμηλές τιμές. Δεν θα έλεγα ότι έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Απλά, αυτές που δεν αφήνουν δαχτυλιές πάνω τους κάνουν ελαφρά πιο άτονα τα χρώματα της οθόνης. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω, αυτές που είναι ακριβές αξίζουν τα λεφτά τους ή όχι; Προσφέρουν κάτι παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω, αυτές που είναι ακριβές αξίζουν τα λεφτά τους ή όχι; Προσφέρουν κάτι παραπάνω; οι sgp τουλάχιστον στο galaxy s δεν έχει αυτή την αίσθηση του πλαστικού σε σχέση με άλλες φθηνότερες, δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις μεμβράνη ούτε στην όψη ούτε στην αίσθηση με το δάκτυλο....επίσης δεν έχει ατέλειες στα κοψίματα στις άκρες και πατάει ακριβώς. Απλά, αυτές που δεν αφήνουν δαχτυλιές πάνω τους κάνουν ελαφρά πιο άτονα τα χρώματα της οθόνης. Αυτό είναι γεγονός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 εχω παρει και φτηνες και ακριβες. η zagg ειναι πολυ καλη και οταν χαλασε μου εστειλαν αλλη. εχει εγγυηση εφορου ζωης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Καμία καλή για lg optimus one παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Τι προτείνετε για Alcatel OT-890D; (2.8" οθόνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 κοιταξε ebay έχω πάρει από αυτον μεμβράνες (για τη συσκευή μου-βλέπε αβαταρ) αλλα δε τι ςέχω χρησιμοποιήσει. φαίνονται ΟΚ όμως :) είναι και αξιόπιστος seller ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Πρέπει να προσέξω κάτι; Προς το παρόν έχω τη μεμβράνη του κινητού, υπάρχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 να εφαρμοσει καλα στην οθονη. τιποτε άλλο :) αν σε καλύπτει η μεμβράνη που ηδη έχει η συσκευή, τοτε δε χρειάζεται να πάρεις άλλη. αν και πιστευω με τον καιρο θα αρχισει να βγαινει απο μόνη της ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Ήδη έχει γεμίσει γρατσουνιές η μεμβράνη (το δουλεύω με πενάκι γιατί με το δάχτυλο δεν με βολεύει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 κοίταξε, υπάρχουν πολλών ειδών μεμβράνες ;) αντιχαρακτικη, που δεν αφηνει στιγματα/δαχτυλιες, ματ, καθρέπτης, κλπ καλύτερα να δοκιμάσεις 2-3 διαφορετικες για να καταλήξεις σε αυτή που σε βολεύει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 2-3 σημαίνει 15€ έξοδα. Δεν δίνω τόσα για μεμβράνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 2-3 διαφορετικά είδη με κόστος 1-2€ το καθένα=5€ :) σκέψου ότι αν πας σε κατάστημα να πάρεις θα δώσεις για τις 2 μόνο 10€ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Ας ρωτήσω στο πιο κατάλληλο μέρος: Άσχετο...παιδιά έβαλα το screen protector αλλά όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να καταλάβω που έχει εφαρμόσει....Σε σας διακρίνεται η περιοχή που έχει κάτσει η μεμβράνη με εκεί που δεν καλύπτει;;;Για να ξέρω αν είμαι τόσο καλός ( :p ) ή απλά δεν το χω βάλει τελικώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ας ρωτήσω στο πιο κατάλληλο μέρος: Υπαρχει περιπτωση να τραβηξες μαζι με την εξωτερικη προστατευτικη ζελατινα και την κανονικη χα χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Υπαρχει περιπτωση να τραβηξες μαζι με την εξωτερικη προστατευτικη ζελατινα και την κανονικη χα χα χα Αυτό είναι το θέμα...Όταν το κανα δεν κοίταξα αν είχα τραβήξει και τις 2, χώρια ότι πρακτικά δεν γίνεται να γίνει αυτό έτσι όπως είναι η διαδικασία να τις βάλεις...Τέσπα δεν μ@μιέται αν έχει ή όχι θα το δείξει ο καιρός :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Αυτό είναι το θέμα...Όταν το κανα δεν κοίταξα αν είχα τραβήξει και τις 2, χώρια ότι πρακτικά δεν γίνεται να γίνει αυτό έτσι όπως είναι η διαδικασία να τις βάλεις...Τέσπα δεν μ@μιέται αν έχει ή όχι θα το δείξει ο καιρός :lol: Πρακτικά είναι πολύ εύκολο να γίνει..γιατί έτσι όπως τραβάς το αυτοκολλητάκι σηκώνει μαζί και το κανονικό screen protector. Δεν σου έκανε ούτε μία φουσκαλίτσα αέρα; Περίεργο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Υπάρχει κάτι μη κινέζικο για Samsung Corby II S3850; (φοβάμαι τις κινέζικες) Είναι το πρώτο μου touch και δεν θέλω να χαλάσω γρήγορα την οθόνη του. Είδα σε Zagg και SGP, αλλά δεν έχουν. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Βρήκα μερικές ακόμα εταιρίες που συστήνονται σε μια συζήτηση για το θέμα σε ένα ξένο φόρουμ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Υπάρχει κάτι μη κινέζικο για Samsung Corby II S3850; (φοβάμαι τις κινέζικες) Είναι το πρώτο μου touch και δεν θέλω να χαλάσω γρήγορα την οθόνη του. Είδα σε Zagg και SGP, αλλά δεν έχουν. Πάρε μια απλή να κάνεις τη δουλειά σου, γιατί οι κορυφαίες εταιρίες δυστυχώς ασχολούνται μόνο με τα κορυφαία μοντέλα. Αυτές που πουλάνε τα καταστήματα δεν έχουν διαφορά με αυτές που θα βρεις στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπερα σε πλαισιο γερμανο μιντια μαρκτ εχει μεμβρανες προστασιας οθονης ?ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλησπερα σε πλαισιο γερμανο μιντια μαρκτ εχει μεμβρανες προστασιας οθονης ?ξερει κανεις? Γιατί να τις πληρώσεις μαύρο χαβιάρι; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts