Jump to content

Bluejacking: Απίστευτο!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Μου έχει τύχει κι εμένα με ένα Ρ800. Δεν ξέρω το λόγο, η λύση όμως είναι να κάνεις πρώτα από το Ρ800 authorization στο Nokia, και όταν βάλετε τον ίδιο κωδικό θα σε δει και το άλλο τηλέφωνο

Το έκανα και αυτό και του έστειλα και μια επαφή και την έλαβε!

Όταν όμως εκείνος έκανε ανίχνευση δεν έβρισκε τίποτα επομένως δεν μπορούσε να μου στείλει και τίποτα!

• Απαντήσεις 366
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον panosg

Το έκανα και αυτό και του έστειλα και μια επαφή και την έλαβε!

Όταν όμως εκείνος έκανε ανίχνευση δεν έβρισκε τίποτα επομένως δεν μπορούσε να μου στείλει και τίποτα!

Προφανώς τα νόκια 8910 έχουν μόνο voice bt και όχι για αποστολή δεδομένων σε άλλα κινητά.Κάτι τέτοιο νομίζω ότι συμβαίνει και με το 6310.

bbbb, όπως είπα και παραπάνω, δυστυχώς δεν υπάρχει πλήρης συμβατότητα, τουλάχιστον όχι μεταξύ 7650 και Τ610.

Το ξέρω αυτό αλλά η φάση είναι να στέλνεις και ας μην μπορεί να στείλει ο άλλος.Πάντως όσα άτομα έχω πετύχει ως τώρα,από ότι φάνηκε αγνοούσαν τι είναι το bt γιατί έψαχναν το κινητό τους,αντί να κοιτάνε με τρόπο μέσα στο μαγαζί μήπως και βρουν ποιος τους στέλνει τα μηνύματα.Απορώ όμως αφού δεν ξέρει κάποιος τι είναι bt δεν αναρωτιέται τι είναι αυτό το εικονίδιο που εμφανίζεται στην οθόνη αναμονής,όταν είναι ανοιχτό το bt?

Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb

Προφανώς τα νόκια 8910 έχουν μόνο voice bt και όχι για αποστολή δεδομένων σε άλλα κινητά.Κάτι τέτοιο νομίζω ότι συμβαίνει και με το 6310.

Το ξέρω αυτό αλλά η φάση είναι να στέλνεις και ας μην μπορεί να στείλει ο άλλος.Πάντως όσα άτομα έχω πετύχει ως τώρα,από ότι φάνηκε αγνοούσαν τι είναι το bt γιατί έψαχναν το κινητό τους,αντί να κοιτάνε με τρόπο μέσα στο μαγαζί μήπως και βρουν ποιος τους στέλνει τα μηνύματα.Απορώ όμως αφού δεν ξέρει κάποιος τι είναι bt δεν αναρωτιέται τι είναι αυτό το εικονίδιο που εμφανίζεται στην οθόνη αναμονής,όταν είναι ανοιχτό το bt?

Δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πότε γίνεται bluejacking, γιατί οι επαφές που στέλνονται με το BT μπορούν να σταλούν και με SMS και πάλι δεν φένεται ο αποστολέας. (τουλάχιστον έτσι γινόταν στο 6310 που δοκίμασα)

Τα λέτε..

Βρήκα σήμερα ένα 7650 στον Γερμανό και δοκίμασα να του στείλω vcard αλλά τπτ. Είχα την εντύπωση ότι δε χρειαζόταν αποδοχή από τον παραλήπτη.. :o

Σε ένα εργαστήριο είχε ο καθηγητής 6310 αλλά δεν το έβρισκα στο scannarisma. Αυτά δεν έχουν το ΒΤ ανοιχτό από default; :worry:

Τα 7650/3650 απαιτούν την αποδοχή του παραλήπτη για να λάβουν οτιδήποτε, όπως έχω αναφέρει ήδη σε αυτό το thread!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Δοκίμασα να στείλω contact card σε Siemens που με έχει κάνει authorise και δεν πέτυχε η σύνδεση. Ξέρει κανείς γιατί;
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Βρήκα σήμερα ένα 7650 στον Γερμανό και δοκίμασα να του στείλω vcard αλλά τπτ. Είχα την εντύπωση ότι δε χρειαζόταν αποδοχή από τον παραλήπτη.. :o

Σε ένα εργαστήριο είχε ο καθηγητής 6310 αλλά δεν το έβρισκα στο scannarisma. Αυτά δεν έχουν το ΒΤ ανοιχτό από default; :worry:

Δυστυχώς όχι.Από ότι κατάλαβα κανένα κινητό δεν έχει οn από default το bt.

BTW, πατώντας *#2820# στην οθόνη αναμονής ενός κινητού Series60 βλέπεις το unique BlueTooth ID. Δεν ξέρω αν είναι γνωστό, σήμερα το διάβασα... :o

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

Με το τ610 όταν κάνεις search για device και βρεις ένα τηλέφωνο και κάνεις add σου ζητάει έναν κωδικό..pass key...αυτό δεν το συστήνω να γίνεται με bluejacking...Αυτό είναι καλύτερα να γίνεται μεταξύ φίλων γιατί όταν το κάνεις add λέει στο άλλο τηλέφωνο ότι εγώ τον έχω προσθέσει και για να σε βάλει πάνω θές το ίδιο pass key που έβαλα εγώ στο δικό μου για εκείνο και δεν μπορείς να πάς να του πείς τον κωδικό γιατί δεν έχει πλάκα έτσι! ... :!:

Τελοσπάντων όπως και ναχει απλά δημιουργείτε νέο contact και το κάνετε send. Στην περίπτωση μου εμένα κάνω πρώτα search και μετά δημιουργώ νέο contact για να αρχίσω το bluejacking! :lol:

Pws to kataferneis ayto se T610? Otan kaneis to skanarisma kai breis neo kinito soy zitaei anagkastika na kaneis pair. Etsi efoson en mporeis na to baleis sti lista soy ,den mporeis oute Contact na steileis.....To dokimasa xthes se mia kafeteria...Swsta den ta lew i' kanw kanena lathos?

Αρχικό Μήνυμα από τον skevo_kos

Pws to kataferneis ayto se T610? Otan kaneis to skanarisma kai breis neo kinito soy zitaei anagkastika na kaneis pair. Etsi efoson en mporeis na to baleis sti lista soy ,den mporeis oute Contact na steileis.....To dokimasa xthes se mia kafeteria...Swsta den ta lew i' kanw kanena lathos?

Δεν ξέρω τί κινητό χρησιμοποιής εσύ αλλά εγώ αφού κάνω το σκανάρισμα και δώ πόσα τηλέφωνα βρίσκονται γύρω μου βγαίνω...και αφου δημιουργήσω νέο κοντακτ και το στείλω μέσω ΒΤ μου βγάζει την λίστα που βρήκε πρίν ! Στα περισσότερα κινητά δέχονται το κοντακτ χωρίς accept! :lol:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον skevo_kos

Και σωστά και λάθος. Αν δοκιμάσεις να στείλεις contact δεν χρειάζεται pair, εκτός και αν ο άλλος έχει Τ610 που δεν δέχεται απευθείας contacts

αν ο άλλος έχει Τ610 που δεν δέχεται απευθείας contacts

Λάθος! :)

Το έχω δοκιμάσει και το τ610 το παίρνει απευθείας και το εμφανίζει και στην οθόνη ! :lol:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

Λάθος! :)

Το έχω δοκιμάσει και το τ610 το παίρνει απευθείας και το εμφανίζει και στην οθόνη ! :lol:

:confused: Εγώ προχθές στο δρόμο βρήκα ένα Τ610 και όταν δοκίμασα να του στείλω contact απέτυχε να το στείλει. Το κινητό ήταν σίγουρα ακόμα δίπλα μου γιατί δεν είχαμε κουνηθεί καθόλου. Τί μπορεί να φταίει;

Τί μπορεί να φταίει;

Ποιός ξέρει ? :worry: Ακόμα και τα τηλέφωνα έχουν τα μυστήρια τους.. :lol:

Και για να καταλάβεις το ίδιο περιστατικό έγινε σήμερα..Μία φίλη μου που είχε το τ610 μπορούσε να στείλει αλλά οι άλλοι δεν μπορούσαν να της στείλουν! :blink:

Τελικά το είχε κλειστό την νύχτα και σήμερα που ξαναδοκίμασα δούλεψε κανονικότατα ! :rolleyes:

• 3 weeks later...

Για να καταλαβω...

• Ολα τα κιντα δεχοντε contacts?
  • Ποια δεχοντε "σημιωσεις"?
  • Ποια δεχοντε μυνηματα μεσω MsgSaver

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Για να καταλαβω...

• Ολα τα κιντα δεχοντε contacts?
  • Ποια δεχοντε "σημιωσεις"?
  • Ποια δεχοντε μυνηματα μεσω MsgSaver

Όπως είπα σε προηγούμενη σελίδα, σημειώσεις (π.χ. από το πρόγραμμα σημειώσεων του 7650) δέχονται μόνο τα series 60. Contacts δέχονται όλα, αλλά όχι όλα τα πεδία τους, τα σίγουρα είναι το όνομα και το τηλέφωνο.

Αρχικό Μήνυμα από τον petran

BTW, πατώντας *#2820# στην οθόνη αναμονής ενός κινητού Series60 βλέπεις το unique BlueTooth ID. Δεν ξέρω αν είναι γνωστό, σήμερα το διάβασα... :o

Και αυτο σε τι χρησιμευει.......? ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον petran

Όπως είπα σε προηγούμενη σελίδα, σημειώσεις (π.χ. από το πρόγραμμα σημειώσεων του 7650) δέχονται μόνο τα series 60. Contacts δέχονται όλα, αλλά όχι όλα τα πεδία τους, τα σίγουρα είναι το όνομα και το τηλέφωνο.

OK thnx

Σημερα βρηκα εναν με Τ610 και του εστειλα ενα "μυνημα" μεσω contact το πηρε αλλα μετα ενω εβρισκε την συσκευη δεν μπορουσε να στειλει. Γιατι?

Egw den exw BT... Goustarw na parw to 6600 alla einai akribo re gmt!!!

Pantws ama to parw twra ton Dekemrio/Ianouario apo to etairiko, to sigouro einai oti 8a exw on panta to BT!!!!

Eida minimata orismenwn pou den vriskoun bluetooth devices enw einai sigouroi oti einai enabled. Sto nokia 6600 mesa sta bluetooth settings exei mia epilogh my phone's visibility, mporeis eite shown to all eite hidden.

An to exeis hidden, to BT paramenei anoixto alla mporei na dex8ei files kai na stilei data apo ola ta Paired devices. Isws kati paromoio exei energopoih8ei kai se orismena alla kinita pou dokimasate

and swwwwwiiing! he ducks.

Paidia s'emena giati mexri stigmis den leitourgei? :'( Enas filos mou exei T68i kai me vriskei kanonika!! Egw den mporw na vrw kanenan!!(T610) Ta eixame ta kinita dipla kai den to evriska!

Episis sto T68i exei mia epilogi mesa stin sindesi-> Bluetooth->Anixneusi kai arxizei na psaxnei gia kinita!

Sto T610 otan paw Bluetooth pame sto "oi syskeues moy: patame nea syskeui gia na anixneusei? Otan patisoume sto "Nea Siskeui" prostheta exei: Oloi oi typoi, H-Free,Ypologistis,Tilefwno,Kamera,

Ta dokimasa ola kai den mporousa na vrw to T68i!

Episis ekana ena contact kai evala na to steilw pali mesw Bluetooth, omws pali den to evriska!!Kai se Bus kai se magazia me kosmo den vriskw kanenan! Mipws kanw kanena lathos re paidia? Gia help me! :worry:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes

-= SpY =-

Αρχικό Μήνυμα από τον SpY

Paidia s'emena giati mexri stigmis den leitourgei? :'( Enas filos mou exei T68i kai me vriskei kanonika!! Egw den mporw na vrw kanenan!!(T610) Ta eixame ta kinita dipla kai den to evriska!

Episis sto T68i exei mia epilogi mesa stin sindesi-> Bluetooth->Anixneusi kai arxizei na psaxnei gia kinita!

Sto T610 otan paw Bluetooth pame sto "oi syskeues moy: patame nea syskeui gia na anixneusei? Otan patisoume sto "Nea Siskeui" prostheta exei: Oloi oi typoi, H-Free,Ypologistis,Tilefwno,Kamera,

Ta dokimasa ola kai den mporousa na vrw to T68i!

Episis ekana ena contact kai evala na to steilw pali mesw Bluetooth, omws pali den to evriska!!Kai se Bus kai se magazia me kosmo den vriskw kanenan! Mipws kanw kanena lathos re paidia? Gia help me! :worry:

Ίσως να έχει την επιλογή hide phone enabled sto t68i ! To χα πάθει και εγώ με ένα φίλο μου και δεν μπορούσα να τον βρώ ενώ ήταν δίπλα μου! :p

ΒΝα είχα κινητό με ΒΤ και θα είχαν πέσει τραγικά γέλια...