Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν8 (Γενικός Σχολιασμός)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol::lol:Aκομα γελαω..με το δευτερο..

Κλεινω και εγω αυτες τις μερες ενα χρονο με το ν8,μια πραγματικα σπουδαια εμπειρια για μενα. μιας και ηταν το πρωτο τοσο αξιολογο κινητο που ειχα ποτε μου.

Μεσα απο τις σελιδες αυτου του φορουμ, που "ανακαλυψα" τυχαια γυρω στον νοεμβρη του 2010, οδηγηθηκα στην αγορα του, διαβαζοντας ολους εσας (τους γνωστους:p)που το ειχατε παρει ηδη στα χερια σας, και σας εβλεπα τοσο ενθουσιασμενους...

Ενα κινητο πραγματικα λες και η νοκια το εβγαλε καθαρα για τα δικα μου τα γουστα.μιας και ολα αυτα τα καλουδια που εχει πανω του ,ηταν αυτο ακριβως που εψαχνα,και που ηθελα να εχει ενα κινητακι.Tηλεφωνο καλο πρωτα απο ολα με σημα δυνατο να με ακουνε και να ακουω καθαρα τον αλλους,καμερα σουπερ,hdmi,micro usb,κτλπ..Το ιντερνετ στο κινητο με αφηνει σχεδον αδιαφορο,και ετσι οι οποιες ατελειες του σε αυτον τον τομεα,δεν με χαλανε διολου.Την δουλεια του παντως την κανει ..Αρκετες ειναι οι 3-4 ωρες που περναω την μερα μπροστα στο λαπτοπ,σιγα μην κατσω να βγαζω τα ματια μου σε οθονιτσες 3.5-4 ιντζων:p

Εννοειται πως θα το κρατησω και φετος το ν8 μου, και οσο για τον αντικαταστατη του δεν βιαζομαι καθολου μιας και οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι και κακα τα ψεματα για καποιον σαν και μενα στα 45 μου εχουν αλλα πραγματα σειρα...

Περιμενω παντως με πολυυυυ αγωνια την belle...

Kαι εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου!!Την στιγμη που μας καλυπτει σχεδον σε ολα,γιατι να ψαχνομαστε βρε παιδια;Να κανουμε ποιο πλουσιες τις εταιριες;:)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Αρκετες ειναι οι 3-4 ωρες που περναω την μερα μπροστα στο λαπτοπ,σιγα μην κατσω να βγαζω τα ματια μου σε οθονιτσες 3.5-4 ιντζων:p

Εννοειται πως θα το κρατησω και φετος το ν8 μου, και οσο για τον αντικαταστατη του δεν βιαζομαι καθολου μιας και οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι και κακα τα ψεματα για καποιον σαν και μενα στα 45 μου εχουν αλλα πραγματα σειρα...

Πες τα χριστόψωμε!:p Συνηδειτοποιημένος άνθρωπος.

Δεν την έχεις βάλει ακόμα?? Όταν την βάλεις δε θα θες να το αλλάξεις ποτέ το Ν8..

Δεν την έχεις βάλει ακόμα?? Όταν την βάλεις δε θα θες να το αλλάξεις ποτέ το Ν8..

ετσι ειναι, αν μεχρι τωρα εισαι ευχαριστημενος τοτε με την μπελ θα παθεις μεγαλη ζημια- 2 κλασεις καλυτερο το ν8 αν και λυπαμαι που το λεω αλλα μετα απο την εμπειρια ενος htc που πηρα στη γυναικα μου σε ιντερνετ και εφαρμογες μας τρωνε. σε ολα τα αλλα ειμαστε πολυ καλυτεροι. δεν εχετε γραψει για το σπουδαιο και ΔΩΡΕΑΝ gps

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

ετσι ειναι, αν μεχρι τωρα εισαι ευχαριστημενος τοτε με την μπελ θα παθεις μεγαλη ζημια- 2 κλασεις καλυτερο το ν8 αν και λυπαμαι που το λεω αλλα μετα απο την εμπειρια ενος htc που πηρα στη γυναικα μου σε ιντερνετ και εφαρμογες μας τρωνε. σε ολα τα αλλα ειμαστε πολυ καλυτεροι. δεν εχετε γραψει για το σπουδαιο και ΔΩΡΕΑΝ gps

Πες τα!! Αφού ο άλλοι μας λένε για εφαρμογές και ίντερνετ, εμείς θα τους ζαλίζουμε με το free gps,την ποιότητα κατασκευής και την ποιότητα στις κλήσεις!! ;)

Huawei Nova 5T

Ερώτηση...: Αυτό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325527 δε το έχουμε στο N8 μας από πέρσυ...?

(απλά όχι ασύρματο..?)

Ναι το εχει το κουτι μεσα με τα παρελκομενα σε καθε Ν8

το καλωδιο που εχει μεσα το κουτι ειναι ανταπτορας του hdmi του κινητου με κανονικο hdmi. αυτο εδω δεν το χρειαζομαστε καν,ΕΧΟΥΜΕ HDMI.

Το GPS είναι πράγματι σπουδαίο και μου έχει φανεί χρήσιμο σε αρκετές περιπτώσεις για να βρω ένα μέρος που ψάχνω! Και η πλάκα είναι πως όταν αγόρασα τη συσκευή δεν το είχα σαν κριτήριο, το θεωρούσα περιττή πολυτέλεια μέχρι τότε στα κινητά... αναθεωρώ!!

GPS, κάμερα, κατασκευή = N8:happy:

TechRadar - Best camera phone: 6 handsets tested

What's the top cameraphone on the market?

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

However, it is slightly ageing now and the software is among the hardest to use on smartphone - although the incoming Nokia Belle update should remedy that somewhat.

?????

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

However, it is slightly ageing now and the software is among the hardest to use on smartphone - although the incoming Nokia Belle update should remedy that somewhat.

?????

μαλλον ο τυπος θα εχει δουλεψει την PR 1.1

δεν εξηγειται αλλιως

noobαδες

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλα παιδια εχω ενα προβλημα με το Ν8 και ηθελα να σας πω. Αρκετα συχνα καθως μιλαω εχω δευτερη γραμμη και καθως παταω να απαντησω αλλοτε δεν απανταει με κανενα τροπο κ αλλοτε απανταει με τον ηχο στο μεγαφωνο! Αυτο με εχει τρελανει γιατι μιλαω πολυ κ σιγουρα δεν φταιω γιατι οτι κ να κανω δε υπακουει! Δεν εχει συμβει σε κανενα σας;
mpanos

Καλα παιδια εχω ενα προβλημα με το Ν8 και ηθελα να σας πω. Αρκετα συχνα καθως μιλαω εχω δευτερη γραμμη και καθως παταω να απαντησω αλλοτε δεν απανταει με κανενα τροπο κ αλλοτε απανταει με τον ηχο στο μεγαφωνο! Αυτο με εχει τρελανει γιατι μιλαω πολυ κ σιγουρα δεν φταιω γιατι οτι κ να κανω δε υπακουει! Δεν εχει συμβει σε κανενα σας;

μήπως επειδή μιλάς πολύ ώρα κρατάει ιδρώτα/υγρασία η οθόνη και δεν μπορεί να υπακούσει σωστά ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Μπα δεν νομιζω γιατι δεν παταει τιποτα καθως "χτυπαει" το τηλεφωνο! Προσπαθω να το ξεκλειδωσω αλλα τιποτα. Ομως μολις σταματησει να χτυπαει και βγει η αναπαντητη δουλευει κανονικα!
mpanos

Μπα δεν νομιζω γιατι δεν παταει τιποτα καθως "χτυπαει" το τηλεφωνο! Προσπαθω να το ξεκλειδωσω αλλα τιποτα. Ομως μολις σταματησει να χτυπαει και βγει η αναπαντητη δουλευει κανονικα!

ποια έκδοση λογισμικού φοράς ? Από πότε την έχεις περασμένη ?

Oneplus 5 - 128GB

Αυτο ειναι το θεμα το προβλημα το εχω απο παντα! Και εχω αλλαξει δυο Ν8! Τωρα εχω μπελε περασμενη βεβαια αλλα πιστευω πως ο πυρηνας του λογισμικου οσον αφορα τις κλησεις δεν αλλαξε για αυτο και συνεχιζω να τα εχω αυτα τα προβληματα. Ψαχνω αν υπαρχει καποιος να το εχει αντιμετωπισει.
mpanos

Αυτο ειναι το θεμα το προβλημα το εχω απο παντα! Και εχω αλλαξει δυο Ν8! Τωρα εχω μπελε περασμενη βεβαια αλλα πιστευω πως ο πυρηνας του λογισμικου οσον αφορα τις κλησεις δεν αλλαξε για αυτο και συνεχιζω να τα εχω αυτα τα προβληματα. Ψαχνω αν υπαρχει καποιος να το εχει αντιμετωπισει.

έχω δουλέψει πολλά Ν8 . Κυρίως γιατί με κάθε φλασάρισμα που έκανα στο δικό μου(και σε μερικά ακόμη) έπαιρνα στα χέρια μου στην ουσία καινούργιο τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Oneplus 5 - 128GB

Αφού λες ότι το πρόβλημα παραμένει, παρά τις αναβαθμίσεις, μήπως φταίει η κάρτα σιμ σου; ;)

Huawei Nova 5T

άρχισαν τα όργανα :devil: :up: :spider:

Oneplus 5 - 128GB

Άντε παιδιά, δεν βλέπω την ώρα που θα κάτσω στο laptop μου βραδάκι με μπυρίτσα να κάνω τη διαδικασία backup/update! :D Τόσο καιρό παρ΄ότι έχω δει την Belle, είπα να κάνω υπομονή για να περάσω στο δικό μου κινητό την επίσημη... so close (no matter how far!) ;)

Αντε κ πηραμε την belle!!!Mετα τι θα εχουμε να ασχοληθουμε;Τι θα εχουμε να περιμενουμε;Καλα την βγαλαμε απο περσι το Πασχα μεχρι τωρα!

Πρωτα την anna,τωρα την κουνια bella........

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"