Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν8 (Γενικός Σχολιασμός)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερεις ποια ειναι η λαλακια?

το ο,τι δεν εχουμε κατι να περιμενουμε. κατι χειροπιαστο.

οκ, δεν μιλαω για αντικαταστατη του Ν9 αλλα το επομενο Ν8 και το Ε7.

αυτα τα δυο σε κυριο λογο.

και εννοω Hard data. εικονες, επισημα σχολια, επισημα specs

τιποτα, βουβαμαρα.

ποιος να μας το ελεγε...η S^3 ναυαρχιδα το Ν8 να ειναι στην αγορα εδω και 14 μηνες και να μην εχει βγει ακομα ο αντικαταστατης του... ή εστω μια φωτο.

Ίσως να μην βγει καν ο αντικαταστάτης του!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ξερεις ποια ειναι η λαλακια?

το οτι δεν εχουμε κατι να περιμενουμε. κατι χειροπιαστο.

οκ, δεν μιλαω για αντικαταστατη του Ν9 αλλα το επομενο Ν8 και το Ε7.

Σωστο αυτο, αλλα ουτε ο ανταγωνισμος εχει βγαλει κατι που να ειναι κοντα στο Ν8.

Γιατι εκτος απο 1 μοτορολα δεν εχει βγει αλλο android με xenon, αν θελουμε να μιλησουμε για καμερα (για i-phone δεν μιλαω γιατι δεν νομιζω να βαλει xenon τωρα) .

Συμφωνώ και επαυξάνω. Πρώτη φορά κρατάω πάνω από χρόνο συσκευή και ο μόνος λόγος να την αλλάξω, είναι μια φήμη που ακούει στο όνομα Ν8-01.

Δεν ειναι φημη ερχεται τον 2ο εχω πληροφορηση εκ των εσω. :p

Αλλα τα καλα ερχονται τελος 2012...ολοκληρη σειρα νεων μοντελων.

Δεν ειναι φημη ερχεται τον 2ο εχω πληροφορηση εκ των εσω. :p

Αλλα τα καλα ερχονται τελος 2012...ολοκληρη σειρα νεων μοντελων.

Ναι αλλά μη πετάς μια κεραμίδα και μας αφήνεις έτσι..

Αντε, φιλαρακι κολλητο ειναι σε τμημα της Νοκια.

Δυο χρονια προσπαθω να του παρω κουβεντα...περσι μου ειπε παρε Ν8.

Φετος μου ειπε αυτα. Λυπαμαι ειναι σφηγγα. :X

καθε 2 χρονια ? τελος του 12... και αναμεσα συσκευες τυπου 701?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν μου ειπε τιποτα για τις αναμεσα. Ισως γιατι δεν τις θεωρει σημαντικες.

ας βγάλουν κανένα Ε7 με af κάμερα, micro sd card slot και fm transmitter να το αγοράσω! ακόμα και με το ζόμπι(symbian) μέσα το παίρνω όπως είναι!! (Πλάκα κάνω φυσικά! , μακάρι να μας έρθει με καμιά Carla μέσα !!) ..

Για το Ν8 πάντως λογικά θα ναι παιδιά στα επίπεδα εκείνου του άρθρου που ανέβασα. Ναι, φαινόταν κακή κατασκευή ποιοτικά , αλλά, σε επίπεδα Symbian αυτό να περιμένουμε , μιας και τα καλύτερα τα κρατάνε για την μαμά(πλέον) Ms.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εδώ και 1 χρόνο είμαι κάτοχος ενός Ν8. Παρά τα κάποια μικροπροβλήματα, μωβ οθόνη κτλ ένα άλλο θέμα που με έχει κουράσει πάρα πολύ είναι το internet browsing. Έχω στο κινητό 3 διαφορετικούς browsers και σε παρελθόντα χρόνο είχα φτάσει να χρησιμοποιώ μέχρι και 5 διαφορετικούς. Τώρα έχω τον native, opera και τον UC. Από αυτούς ο γρηγορότερος και με διαφορά είναι ο UC ενώ ο Opera συμμαζεύει κάπως τα πράγματα. Ο native είναι πραγματικά χάλια. Ιδίως αν έχεις πιάσει στα χέρια σου android, iphone και wp οι διαφορές είναι χαοτικές. Κανένας από τους 3 παραπάνω browsers δεν φτάνει ούτε στο παραμικρό τους αντίστοιχους των άλλων εταιριών. Επειδή μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω το Ν8 σε συγγενικό μου πρόσωπο σκέφτομαι να αγοράσω το 701 με την Belle. Ο browser του 701 φτάνει σε επίπεδο τους αντίστοιχους των άλλων πατφόρμων ή είναι ακόμα χάλια; Δεν θέλω να πάω σε άλλη πλατφόρμα καθώς χρησιμοποιώ symbian από εποχή Siemens SX1 (ναι ήμουν ένας από τους τυχερούς που είχαν αυτό το θαυματάκι της Siemens) και το έχω συνηθίσει αρκετά, αλλά πλέον ο αργός browser χωρίς πλήρη υποστήριξη του flash με κάνει να σκέφτομαι να αποχωριστώ την πλατφόρμα που τόσο πολύ έχω αγαπήσει. Κάτι ακόμα που θα μου λείψει από το Ν8 είναι η κάμερα του και το δωρεάν gps. Αν δεν πάρω το 701 είμαι ανάμεσα σε Nexus S, Neo V και Galaxy S. Σε wp δεν έχω κάτι στο νου μου μέχρι τα 300 ευρώ. Οπότε, βελτιώνεται η κατάσταση με την Belle στο 701 το οποίο έχει μεγαλύτερο επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη από το Ν8 ή εξακολουθεί να είναι στα ίδια χάλια με πρίν;

έχετε παρατηρήσει πως o native browser σε Belle είναι καλύτερος του αντίστοιχου σε Anna ? Βέβαια θέλει και άλλη δουλειά ..

Oneplus 5 - 128GB

έχετε παρατηρήσει πως o native browser σε Belle είναι καλύτερος του αντίστοιχου σε Anna ? Βέβαια θέλει και άλλη δουλειά ..

Σε σύγκριση με Android όμως; Πρέπει να είναι τραγικα πίσω. Έτσι δεν είναι; Κάνω και ερώτηση παραπάνω σχετικα με αυτό.

τραγικα πισω οχι... πισω ναι... παντως αρκετα καλυτερος και πιο γρηγορος απο της Αννα

Το ιντερνετ browsing με έχει κουράσει πολύ τελευταία. Δεν μπορώ εγώ να βλέπω τις σελίδες σε στήλη και ο διπλανός μου με ένα ΝΕΟ ν να βλέπει κανονικά τα πάντα. Και το χειρότερο είναι πως λόγο κώδικα του symbian δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ τους αντίστοιχους των άλλων εταιριών. :-(

σε στηλη? τι εννοεις? με το UC ?

μπορείς να δοκιμάσεις οπερα mini/mobile που προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από τον default του android :)

Σε σύγκριση με Android όμως; Πρέπει να είναι τραγικα πίσω. Έτσι δεν είναι; Κάνω και ερώτηση παραπάνω σχετικα με αυτό.

για εμένα είναι πολύ πίσω , έχοντας δουλέψει SGSI / II και Νοκια Ν8/Ε7/C6-01 . Αλλά βολεύομαι πολύ με τον όπερα. Ελπίζω , όταν έρθει η Carla να πάρουμε τον browser της, γιατί Carla δεν θα πάρουμε.

Oneplus 5 - 128GB

Carla δεν θα παρουμε σιγουρα γιατι δεν το σηκωνει το hardware του Ν8 απο επεξεργαστικης ισχυος..τωρα αν κανενας καλος modder θελει να μας δωσει τον browser της κ μπορεσουμε να τον ενσωματωσουμε στην belle,αλλο καπελο...
Poco X3 nfc 6/128

Το ιντερνετ browsing με έχει κουράσει πολύ τελευταία. Δεν μπορώ εγώ να βλέπω τις σελίδες σε στήλη και ο διπλανός μου με ένα ΝΕΟ ν να βλέπει κανονικά τα πάντα. Και το χειρότερο είναι πως λόγο κώδικα του symbian δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ τους αντίστοιχους των άλλων εταιριών. :-(

Ο browser σε belle είναι καλύτερος από την anna. Browse σε στήλη όμως δεν κάνει.

Εγώ βολεύομαι με τον opera (που έχει και την στήλη) τον mobile όταν είμαι σε WiFi και τον mini όταν παίζει με 3G για να μην ξοδεύουμε και πολλά data.

Carla δεν θα παρουμε σιγουρα γιατι δεν το σηκωνει το hardware του Ν8 απο επεξεργαστικης ισχυος.

Έχεις διαβάσει τίποτα σχετικό με αυτό?

Πάντως από την στιγμή που ακόμα επίσημη belle δεν έχουμε πάρει, και δεν έχει εμφανιστεί τίποτα σε carla δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Edited by mpapad

Ο browser σε belle είναι καλύτερος από την anna. Browse σε στήλη όμως δεν κάνει.

Εγώ βολεύομαι με τον opera (που έχει και την στήλη) τον mobile όταν είμαι σε WiFi και τον mini όταν παίζει με 3G για να μην ξοδεύουμε και πολλά data.

Έχεις διαβάσει τίποτα σχετικό με αυτό?

Πάντως από την στιγμή που ακόμα επίσημη belle δεν έχουμε πάρει, και δεν έχει εμφανιστεί τίποτα σε carla δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Έχει δηλωθεί πως η Carla θα χει ελάχιστες απαιτήσεις το 1Ghz CPU . Τον browser της Carla θεωρώ δεδομένο πως θα τον πάρουμε επίσημα απο την Νοκια. Όπως άλλωστε τον νέο browser της Anna τον πήρα τα Symbian^5th edition + πολλά μικρο-updates (το 5230 μου πήρε τελευταίο update κάπου προς Οκτώβριο/Νοέμβριο 2011 !

Oneplus 5 - 128GB

για εμένα είναι πολύ πίσω , έχοντας δουλέψει SGSI / II και Νοκια Ν8/Ε7/C6-01 . Αλλά βολεύομαι πολύ με τον όπερα. Ελπίζω , όταν έρθει η Carla να πάρουμε τον browser της, γιατί Carla δεν θα πάρουμε.

παίδες δε συγκρίνεται (είναι άτοπο) το browsing (η ταχύτητα, εφαρμογές, προσωποποίηση κλπ) με το Android. Ως πρώην κάτοχος Ν8 και νυν κάτοχος τριών Android συσκευών, η γνώμη μου είναι ότι το Ν8 μπορεί κάποιος να το διαλέξει αυτή τη στιγμή μόνο και μόνο για την κάμερα του κατά τα άλλα είναι πάρα μα πάρα πολύ πίσω για καθημερινή χρήση σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Μετά λύπης τα γράφω αυτά γιατί το Ν8 θα μπορούσε να γίνει το κορυφαίο κινητό της εποχής αν δεν το ουσιαστικά ''εγκατέλειπε'' η Νοκια, όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται, 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του.

frastgr

Ναι οντως ετσι ειναι!!Οσο για τον opera mobile 11 τον χρησιμοποιουμε στο κινητο για wifi και τον opera mini για 3g δικτυο

και κατεβαζει λιγοτερα δεδομενα???Δεν το ξερω αυτη ειναι η διαφορα τους ετσι ειναι??Αν ειναι ετσι να βαλω και τον opera mini

γιατι αυτην την στιγμη εχω μονο τον mobile στο κινητο και εκτος το wifi του σπιτιου μου χρησιμοποιω αρκετα το 3g internet!!!E? :blink:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

παίδες δε συγκρίνεται (είναι άτοπο) το browsing (η ταχύτητα, εφαρμογές, προσωποποίηση κλπ) με το Android. Ως πρώην κάτοχος Ν8 και νυν κάτοχος τριών Android συσκευών, η γνώμη μου είναι ότι το Ν8 μπορεί κάποιος να το διαλέξει αυτή τη στιγμή μόνο και μόνο για την κάμερα του κατά τα άλλα είναι πάρα μα πάρα πολύ πίσω για καθημερινή χρήση σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Μετά λύπης τα γράφω αυτά γιατί το Ν8 θα μπορούσε να γίνει το κορυφαίο κινητό της εποχής αν δεν το ουσιαστικά ''εγκατέλειπε'' η Νοκια, όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται, 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Συμφωνώ για το browsing (αλλά προσωπικά καλύπτομαι από opera και από τον μαμίσιο όταν θέλω Flash γιατί δεν είμαι σερφάκιας πολύ στο κινητό), διαφωνώ για την καθημερινή χρήση και όλα τα υπόλοιπα. Είναι απόλαυση μετά την anna για καθημερινή χρήση κτλ το Ν8. Ειδικα με belle είναι παραπάνω από απόλαυση. Πόσο μάλλον όταν έρθει η επίσημη και αρχίσουν να βγαίνουν από τρίτους διάφορα widgets (που ήδη έχουν ξεκινήσει). Φουλ customized και πολύ γρήγορο +κάμερα και όλα τα καλά του Ν8, τι άλλο θέλω...?:D

Συμφωνώ για το browsing (αλλά προσωπικά καλύπτομαι από opera και από τον μαμίσιο όταν θέλω Flash γιατί δεν είμαι σερφάκιας πολύ στο κινητό), διαφωνώ για την καθημερινή χρήση και όλα τα υπόλοιπα. Είναι απόλαυση μετά την anna για καθημερινή χρήση κτλ το Ν8. Ειδικα με belle είναι παραπάνω από απόλαυση. Πόσο μάλλον όταν έρθει η επίσημη και αρχίσουν να βγαίνουν από τρίτους διάφορα widgets (που ήδη έχουν ξεκινήσει). Φουλ customized και πολύ γρήγορο +κάμερα και όλα τα καλά του Ν8, τι άλλο θέλω...?:D

φίλε μου σεβαστή η γνώμη σου όπως και το καθένα μας, ήμουν από τους πρώτους που χρησιμοποίησε τη belle στο Ν8 επίσης χρησιμοποιώ το symbian από την πρώτη κυκλοφορία του, σε ενημερώνω ότι η καθημερινότητα, η προσωποποίηση, customization και τα widgets της belle απλά ''δεν υπάρχουν'' (πολύ υποδεέστερα) δίπλα σε αυτά του Android. Τέλος πάντων ο καθένας μας ας χαίρεται τη συσκευή του όπως αυτός θέλει και να αξίζουν τα λεφτά που έχει δώσει για αυτή, πράγμα που για μένα το Ν8 δεν με ικανοποίησε.

Edited by frastgr
frastgr