Nognir Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ναι, τα ίδια είναι (σχεδόν). Από hardware, oι διαφορές είναι πως το XE έχει τον επεξεργαστή σε ψηλότερο χρονισμό και πως έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία. Από software πέραν του BeatsAudio δεν ξέρω τι άλλες διαφορές έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ναι, τα ίδια είναι (σχεδόν). Από hardware, oι διαφορές είναι πως το XE έχει τον επεξεργαστή σε ψηλότερο χρονισμό και πως έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία. Από software πέραν του BeatsAudio δεν ξέρω τι άλλες διαφορές έχουν. Κανονικά θα επρεπε να μου βγάλει σφάλμα κ να μην την περάσει. Θα ψάξω τι ακριβώς παίζεται. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Κανονικά θα επρεπε να μου βγάλει σφάλμα κ να μην την περάσει. Θα ψάξω τι ακριβώς παίζεται. 99% έχεις Super CID οπότε και δεν τσέκαρε τίποτα απλά την πέρασε.. Αν δεν είναι αυτό δεν ξέρω γιατί την πέρασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 99% έχεις Super CID οπότε και δεν τσέκαρε τίποτα απλά την πέρασε.. Αν δεν είναι αυτό δεν ξέρω γιατί την πέρασε. για πες μου λιγο τι παιζει μ αυτο γιατι οποια ρομ εχω βαλει επισημα αναβαθμισεις δεν εχω δει. Ειχα παρει την συσκευη rootαρισμενη και θελω να την επαναφερω 100% να εχω κανονικα αναβαθμισεις γιατι εχω προβληματα προς το παρων με ολες τις official. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 για πες μου λιγο τι παιζει μ αυτο γιατι οποια ρομ εχω βαλει επισημα αναβαθμισεις δεν εχω δει. Ειχα παρει την συσκευη rootαρισμενη και θελω να την επαναφερω 100% να εχω κανονικα αναβαθμισεις γιατι εχω προβληματα προς το παρων με ολες τις official. αλλαξε το CID και βαλε αυτο HTC__N34 και μετα περνα την RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_223042_signed.exe. και μετα θα εισαι κομπλε,,,:) Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Παιδια μου ηρθε αναβαθμιση (ota) η 1.50.168.1...τι το παραπανω εχει;δεν εχω προσεξει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Παιδια μου ηρθε αναβαθμιση (ota) η 1.50.168.1...τι το παραπανω εχει;δεν εχω προσεξει κατι Δεν έχει κάτι σημαντικό γι αυτό ήταν κ μικρή σε μέγεθος. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Εχω το ΧΕ κ αντιμετωπιζω το εξης περιεργο προβλημα.Ρυθμιζω την φωτεινοτητα της οθονης σε ενα επιπεδο που με ικανοποιει,χαμηλο συνηθως,για οικονομια μπαταριας,αλλα οταν την επομενη μερα οταν ξεκιναω το sensation η φωτεινοτητα ειναι σε μεγαλυτερο επιπεδο απ'οτι την αφησα κ υποχρεωνομαι καθε φορα που ανοιγω το κινητο,να ξαναρυθμιζω την φωτεινοτητα.Σημειωτεον οτι οση ωρα ειναι ανοικτο,παραμενει εκει που την ρυθμισα.Το προβλημα εμφανιαζεται οταν το κλεισω κ το ξαναξεκινησω παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Μήπως είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη φωτεινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 εδω ειναι το περιεργο.Ενω βρικω την οθονη εντονα φωτεισμενη,πατωντας το <αυτοματη φωτεινοτητα>, "πεφτει" η φωτεινοτητα σε κανονικα επιπεδα,αφου μετα το κλεισω την επομενη μερα,παλι "ανεβαινει" με το ανοιγμα του κινητου,δεν παιζει ρολο δηλαδη αν εχω τσεκαρει το <αυτοματη φωτεινοτητα η οχι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Φοβάμαι ότι κάποια εφαρμογή (που έχεις εγκαταστήσει) δημιουργεί το conflict. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Φοβάμαι ότι κάποια εφαρμογή (που έχεις εγκαταστήσει) δημιουργεί το conflict. Αυτο φοβαμαι κ γω κ ψαχνω να δω ποια μπορει να ειναι,αν κ δεν εχω εγκαταστησει τις πολλες εφαρμογες,μονο καποιες βασικες,ας πουμε. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited December 1, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 ειμαι στην πρωτη φορτιση του τηλεφωνου :lol: το λεντακι μολις εγινε πρασινο. θεωρητικα μπορω να αρχισω να παιζω με το τηλεφωνο ή μηπως να το αφησω καμια ωριτσα ακομα να παρει λιγακι;; Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Δεν έχεις πρόβλημα ακόμα και αν "παίζεις" μαζί του από την πρώτη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 ξεκιναωωω!!!! 2.3.4 φορουσε απο τη μαμα που το ανοιξα το τσεκαρω. αραγε απο που μπορω να καταλαβω οτι το τηλεφωνο ειναι ελληνικο ή γερμανικο ή κατι άλλο;; ήταν σφραγισμενο και ειχε και οδηγιες στα ελληνικα μεσα. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Το κουτί εξωτερικά γράφει ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) οχι. αγγλικα. εκανα και ενα update 9mb, τωρα κανω ενα 2ο 10mb. εχω την εντυπωση οτι εκανα κινηση ματ που εδωσα το iphone.. :) εκανε ολα τα update. εμεινε στην 2.3.4 + 1.50.401.1 προβλημα: δεν κανει download απο το μαρκετ απο το wifi. αν ενεργοποιησω τα data του κινητου κανει κανονικα download. τα 2 παραπανω updates τα εκανα μεσω WIFI. το μαρκετ ομως τπτ. Edited December 2, 2011 by hlekat Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Έχεις δημιουργήσει gmail (mail.google.com) ; Το android σου θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με αυτό πάντα και θα μεταφέρεις εύκολα τις εφαρμογές σου και στα επόμενα (android φυσικά) τηλέφωνα σου :) Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Έχεις δημιουργήσει gmail (mail.google.com) ; Το android σου θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με αυτό πάντα και θα μεταφέρεις εύκολα τις εφαρμογές σου και στα επόμενα (android φυσικά) τηλέφωνα σου :) ναι φυσικα εχω αλλιως δεν ανοιγει το μαρκετ. εκανα και clear cache του μαρκετ και reset factory setting. μετα σκεφτηκα οτι επειδη δεν αφησα τη google να με παρακολουθει στο αρχικο setup του τηλεφωνου εκανα factory setting και πατησα σε ολα yes. δηλαδη: send data to google 1-2-3 μπλα μπλα. ανοιξα ξανα το μαρκετ αλλα και παλι τπτ. αν κλεισω το wifi και ανοιξω τα data τα downloads γινονται κανονικα. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 ναι φυσικα εχω αλλιως δεν ανοιγει το μαρκετ. εκανα και clear cache του μαρκετ και reset factory setting. μετα σκεφτηκα οτι επειδη δεν αφησα τη google να με παρακολουθει στο αρχικο setup του τηλεφωνου εκανα factory setting και πατησα σε ολα yes. δηλαδη: send data to google 1-2-3 μπλα μπλα. ανοιξα ξανα το μαρκετ αλλα και παλι τπτ. αν κλεισω το wifi και ανοιξω τα data τα downloads γινονται κανονικα. ειχε το μαρκετ 2.3.4 και μετα εβαλε το 3.3.11 Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλησπερα στην παρεα. Μετα απο μια διακοπη για 20 ημερες που γυρισα στο παλιο μου diamond2 (αφου εσπασα το sensation) γυριζω πισω με sensation xe (απο επιδοτηση στο γραφειο). Επιβεβαιωνω λοιπον οτι η μπαταρια του απλού κάνει και στο XE αρα υποθετω οτι και του χε θα κανει στο απλο Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 τελικα να πω οτι το προβλημα μου ας πουμε οτι λυθηκε. το ρουτερ vigor 2700vg δεν ειναι συμβατο με το sensation ή το αντιθετο. δοκιμασα με ενα ρουτερ του οτε και δουλευει κανονικα το downloading απο το μαρκετ. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παιδιά το κινητό μου έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης!!!3 φορές έχει γίνει αυτό,η πιο πρόσφατη ήταν προχθές.Το είχα φορτίση το βράδυ και ήταν στο 100%,έβαλα ξυπνητήρι για να σηκωθώ το πρωί,έβαλα το κινητό δίπλα μου και κοιμήθηκα(δεν έκανα κάτι στο κινήτο,η μπαταρία ήταν κανονικά στο 100%).Κατά τις 05.00 το πρωί χτυπάει ο γνωστός ήχος οτι δεν έχει μπαταρία,το πιάνω και έκαιγε πραγματικά πολύ και η μπαταρία ήταν στο 4%.Ακούμπησα το κινητό στο πάτωμα(μάρμαρο) που ήταν κρύο,το άφησα 2 λεπτά εκεί,η μπαταρία πήγε στο 6% μετά ξαναπήγε στο 4% αλλά τουλάχιστον κρύωσε λίγο η συσκευή.Το έκλεισα,έβγαλα τη μπαταρία και το άφησα έτσι για 5 λεπτά μέχρι να "νιώσει".Μετά το έβαλα για φόρτιση και όλα "καλά". Τι λέτε να φταίει;Να χάλασε η μπαταρία;Τι;;; :worry: Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παιδιά το κινητό μου έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης!!!3 φορές έχει γίνει αυτό,η πιο πρόσφατη ήταν προχθές.Το είχα φορτίση το βράδυ και ήταν στο 100%,έβαλα ξυπνητήρι για να σηκωθώ το πρωί,έβαλα το κινητό δίπλα μου και κοιμήθηκα(δεν έκανα κάτι στο κινήτο,η μπαταρία ήταν κανονικά στο 100%).Κατά τις 05.00 το πρωί χτυπάει ο γνωστός ήχος οτι δεν έχει μπαταρία,το πιάνω και έκαιγε πραγματικά πολύ και η μπαταρία ήταν στο 4%.Ακούμπησα το κινητό στο πάτωμα(μάρμαρο) που ήταν κρύο,το άφησα 2 λεπτά εκεί,η μπαταρία πήγε στο 6% μετά ξαναπήγε στο 4% αλλά τουλάχιστον κρύωσε λίγο η συσκευή.Το έκλεισα,έβγαλα τη μπαταρία και το άφησα έτσι για 5 λεπτά μέχρι να "νιώσει".Μετά το έβαλα για φόρτιση και όλα "καλά". Τι λέτε να φταίει;Να χάλασε η μπαταρία;Τι;;; :worry: Η συσκευη σου είναι εργοστασιακή η την έχεις πειράξει με root k custom rom ? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Όχι δεν άλλαξα τίποτα ακόμα,όλα αυθεντικά!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts