geovrettos1908 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 ok.αλλα συγγνωμη εκανες τοσο κοπο για να θυμισεις ενα διαγωνισμα σε σχολειο.... ειδικα το κοκκινο:) παραθεση σε παρθεση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 ok.αλλα συγγνωμη εκανες τοσο κοπο για να θυμισεις ενα διαγωνισμα σε σχολειο.... ειδικα το κοκκινο:) παραθεση σε παρθεση.... Δηλαδή αντί να ζητήσεις ένα συγνώμη για το κακογραμμένο σου μήνυμα και να του πεις κι ένα ευχαριστώ που έκατσε και σου απάντησε, ενώ χρειαζόταν μεταφραστή για να καταλάβει τι γράφεις του τη λες κι από πάνω?? Έλεος πια... Λίγος σεβασμός σε αυτούς που σου μαθαίνουν 5 πράγματα χωρίς να τους υποχρεώνει κανένας δεν νομίζω να πειράζει. Επίσης σε παρακαλώ να μην δώσεις συνέχεια στο θέμα και να λήξει εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 παιδια τωρα μου ηρθε αναβαθμ και λεει αριθμοσ λογισμικου,, 1.45.401.3 τι νεο εχει μεσα ξερει κανενασ; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Έπαιξα λίγο με το Sensation σε showcase κωτσόβολο. Εντυπωσιάστηκα. Κάνει το πολυδιαφημισμένο Galaxy S2 να θυμίζει παιδικό παιχνίδι με τα υλικά κατασκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καλησπέρα σε όλους Παρέλαβα το κινητό το απόγευμα και οοο τι έκπληξη έχει μέσα μενού της Vodafone Ποια ρόμ επίσημη υπάρχει για να περάσω χωρίς να του κάνω ρούτ ? Υπάρχει κανένα αρχείο exe πχ όπως υπάρχει για το desire HD που είχα πριν ετσι ώστε να φύγη το Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καλησπέρα σε όλους Παρέλαβα το κινητό το απόγευμα και οοο τι έκπληξη έχει μέσα μενού της Vodafone Ποια ρόμ επίσημη υπάρχει για να περάσω χωρίς να του κάνω ρούτ ? Υπάρχει κανένα αρχείο exe πχ όπως υπάρχει για το desire HD που είχα πριν ετσι ώστε να φύγη το Vodafone? Μόνο με root φεύγει. Όταν λες μενού Vodafone τι ακριβώς εννοείς? Γιατί και το δικό μου Vodafone είναι αλλά δεν έχει τίποτα από vodafone, μόνο μια εικόνα στο bootanimation. Edit: Sorry είχε και 2-3 εφαρμογές της vodafone αν θυμάμαι καλά, όχι τίποτα το ιδιαίτερο όμως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ποιες είναι αυτές οι εγκατεστημένες εφαρμογές από την Vodafone ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ποιες είναι αυτές οι εγκατεστημένες εφαρμογές από την Vodafone ;. Μμμ τώρα μου βάζεις δύσκολα, το τηλέφωνο δούλεψε stock για 5 λεπτά και μετά έφαγε root και custom rom. Θα κοιτάξω όμως μήπως βρω ποιες ήταν. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Δεν είναι κάτι το αξιόλογο. Εχει trial 2 παιχνίδια και 4-5 εφαρμογές που αναφέρονται με τo σήμα της Vodafone. (Shop music από Vodafone κτλ βασικά link για το site της Vodafone είναι.) Σε πρώτη φάση είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Το έχω από εχτές και πριν είχα το desire HD. 1) Γνωρίζουμε πότε θα έρθει και αν θα έρθει το sense 3.5 στο κινητό μας? 2) Και αν θα πάρουμε και πότε το android 2.3.5? στο κινητό ? Δεν θέλω σε πρώτη φάση να πάω σε root αν και δεν βλέπω να το γλυτώνω.. Τώρα είμαι με 2.3.4 android και με sense 3.0 (Αριθμός λογισμικού 1,45,168,2) (Δηλαδή τα update που έχει δώσει στο κινητό η Vodafone) Αν το κάνω root μπορώ να βάλω ρομ της htc πιο καινούργια και αν ναι ποια? Και πιο radio κτλ μου προτείνετε ?. Edited October 14, 2011 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Δεν είναι κάτι το αξιόλογο. Εχει trial 2 παιχνίδια και 4-5 εφαρμογές που αναφέρονται με τo σήμα της Vodafone. (Shop music από Vodafone κτλ βασικά link για το site της Vodafone είναι.) Σε πρώτη φάση είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Το έχω από εχτές και πριν είχα το desire HD. 1) Γνωρίζουμε πότε θα έρθει και αν θα έρθει το sense 3.5 στο κινητό μας? 2) Και αν θα πάρουμε και πότε το android 2.3.5? στο κινητό ? Δεν θέλω σε πρώτη φάση να πάω σε root αν και δεν βλέπω να το γλυτώνω.. Τώρα είμαι με 2.3.4 android και με sense 3.0 (Αριθμός λογισμικού 1,45,168,2) (Δηλαδή τα update που έχει δώσει στο κινητό η Vodafone) Αν το κάνω root μπορώ να βάλω ρομ της htc πιο καινούργια και αν ναι ποια? Και πιο radio κτλ μου προτείνετε ?. Radio κράτα αυτό που έχεις μια χαρά δουλεύει. Android 2.3.5 με Sense 3.5 έχει ήδη βγει μια beta RUU (2.08.401.1), οπότε σε λίγο καιρό θα βγει και η επίσημη. Αν το κάνεις root μπορείς να περάσεις όποια rom θες stock ή custom απλά για την stock θα πρέπει να αλλάξεις το cid της συσκευής σε unbranded. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotria3 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Υπάρχει μήπως η δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια δημοσκόπηση-θέμα για τους Sensationιστες σχετικά με το τι ROM-KERNEL-RADIO χρησιμοποιεί ο καθένας και από που έχουμε αγοράσει (χώρα) το κινητό του. :w00t: Και φυσικά να προσθέσουμε ένα είδος αξιολόγησής του?? Ένα είδος επιλογών ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι και ποιός μπορεί να το φτιάξει, αλλά θα ήταν πολύ εύχρηστο για να καταλάβουμε ποιά από τα rom-kernel-radio δουλεύουν καλύτερα! Αν σας βάζω σε μεγάλο κόπο ξεχάστετο.... Απλά μια πρόταση κάνω.... :thanks: Edited October 14, 2011 by giotria3 Παράθεση LENOVO VIBE S1 Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW) XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO Greek Stable 7.2.1.0 Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Android 2.3.5 με Sense 3.5 έχει ήδη βγει μια beta RUU (2.08.401.1), οπότε σε λίγο καιρό θα βγει και η επίσημη. Το σε λίγο πόσο είναι περίπου?Ξέρουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Το σε λίγο πόσο είναι περίπου?Ξέρουμε?? Λογικα σε ενα μαξ δύο μηνες για τις συσκευές που δεν είναι branded. Τώρα για τις branded...ο Θεός βοηθός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Σας εχει έρθει update γιά το market η ακόμα με το παλιό; Παίζει ρόλο στο ποτε θα μου έρθει το ότι είμαι branded όπως καθυστέρησε και το OTA update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Γεια χαρά σε όλα τα μέλη,νέος χρήστης του φόρουμ και πρόσφατα κάτοχος του sensation.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό αλλά τις τελευταίες 4 μέρες αντιπετωπίζω 2 προβλήματα.Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή.Αγόρασα το κινητό από το easy buy world στα μέσα Σεπτέμβρη.Πριν από 4-5 μέρες άνοιξα το wifi και στη συνέχεια επέλεξα τις ενημερώσεις λογισμικού.Όταν πάτησα λήψη λογισμικού{3.4.4} μου έδιξε το μνμ,όταν αποκατασταθεί η σύνδεση wifi τότε θα κατέβει η ενημέρωση.Επλεξα το οκ και στη συνέχει εμφανίστηκε το μήνυμα,απαιτείται κάρτα sd για τη λήψη της ενημέρωσης.Το θέμα έιναι ότι και το wifi λειτουργεί αλλά και κάρτα sd έχει το κινητό{8γίγα}.Η αναβάθμιση στην 3,4,4 δεν έγινε και εκτός αυτού,μετά από αυτή τη διαδικασία,''χάθηκε'' και η δόνηση.Τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτά τα προβλήματα? Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε πιθανή απάντηση ps:την προσπάθεια αναβάθμισης την έκανα στη Σλοβακία όπου και διαμένω,το αναφέρω μήπως και σχετίζεται με το πρόβλημα του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Μόλις μου ήρθε μια αναβάθμιση ΟΤΑ 9ΜΒ (Vodafone branded συσκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Και εμένα μου ήρθε...αριθμός λογισμικού: 1.45.168.2 Το market είναι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ . ΕΧΩ ΤΟ SENSATION VODAFONE BRAND ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ S-OFF--->RECOVERY--->CUSTOM ROM , TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΓΓΛΙΚΑ :( OΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited October 15, 2011 by kollatos Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) εχω αυτες τις μερες το sensation και μπορω να πω οτι σιγα σιγα αρχιζει να με κερδιζει αυτο το κινητο (ημουν κατοχος galaxy s2). εχει εξαιρετικη κατασκευη (προσωπικα η καλυτερη που εχω δει σε κινητο, μαζι με το iphone 4), ειλικρινα ο σχεδιασμος του ειναι ασυληπτος. αφηνει καλη αισθηση οταν το εχεις στο χερι. η οθονη δεν ειναι εντυπωσιακη οπως του s2 αλλα στην ουσια προσφερει περισσοτερα στον χρηστη με την αναληση της, (35% περισσοτερο απο το galaxy) στην πλοηγηση εχει αρκετη διαφορα. και οτι εχει 16:9 aspect ratio το κανει πιο λεπτο και οχι τοσο μακρυ στο πλατος οπως το s2. απο πλευρας ληψης σηματος κεραιας, ειναι ανωτερου του s2. Στο σπιτι μου επιανα 0-2 γραμμες, τωρα σχεδον πιανω φουλ!! και η ακροαση- συνομιλια στο ακουστικο ειναι εξαιρετικη, σχεδον κρυσταλλινη. το htc sense εχει πολυ ωραια widgets και γενικα ειναι ενας launcher στιβαρος που εχει τα παντα, ειναι καποια σκαλια πανω απο τον Touchwiz. θα ηθελα να ειχε την δυνατοτητα επιλογη μεγεθους σε καποια widgets. Απο πλευρας mods, roms κτλ. το κινητο εχει να του δωσει πολλα περισσοτερα, ειδικα με την συνεργασια με την beat audio οπου το κινητο ξεφευγει απο τον ανταγωνισμο απο την πλευρα της χρησης της μουσικης και τα ακουστικα. ειναι μια αναβαθμιση του κινητου στον τομεα αυτο. ο επεξεργαστης συχρονιζει ανετα στα 1,5 mhz , ιδιο chipset με Sensation XE (αναφερεται σε ολα τα φορουμ οτι αυτη ειναι η πραγματικη ταχυτητα του chipset MSN 8260 Snapdragon). χωρις να αναφερω οτι με O/C το κινητο πηγαινει ανετα 1,7 mhz. για τους φαν τον αποδοσεων, οπου βγαζουν το κινητο αργο και υποδιεστερο του s2 λογω επεξεργαστη, μνημης κτλ. ειναι ακριβως στα ιδια επιπεδα και λιγο καλυτερα εαν το κινητο ειναι χρονισμενο με την πραγματικη του ταχυτητα στα 1,5 mhz. φιλικα Edited October 15, 2011 by DoctorM Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotria3 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ . ΕΧΩ ΤΟ SENSATION VODAFONE BRAND ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ S-OFF--->RECOVERY--->CUSTOM ROM , TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΓΓΛΙΚΑ :( OΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Φαντάσου οτι αγόρασα το Sensation και δεν γνώριζα τι είναι το root παρ'όλα αυτά έκατσα και δίαβασα και κατάφερα να το κάνω και s-off και root και να περνάω rom όποτε γουστάρω χωρίς να κάνω κανένα κακό στην συσκευή και να μην χάνω τίποτα. Η συσκευή που έχεις πέραν των όσων καλών και κακών που θα ακούσεις ή θα διαβάσεις, είναι απίστευτα γρήγορη :dizzy: και βοηθάει πολύ στο να κάνεις ότι θές χωρίς να χάνεις χρόνο. Εγώ έβαλα δυο-τρεις Rom αλλά κατέληξα σε μία και μοναδική. Πιστεύω ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτά που ζητάω και έχω ανάγκη. Όσο για το πως το έκανα είναι πολύ εύκολο και μάλιστα σου συνιστώ να το δοκιμάσεις... βήμα βήμα για να μην κάνεις καμία :stupid: !!! Και πέντε συμβουλές φιλικά... Μην :scared: φοβηθείς ποτέ ότι και αν κάνεις.... Μην σταματήσεις καμία διαδικασία στην μέση που ξεκίνησες να κάνεις στο κινητό..... Μην ντραπείς να ζητήσεις :help: (γι'αυτό είμαστε ΟΛΟΙ εδώ) Αν θές ρίξε και μία ματια στο http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1112 Και πάνω απ'όλα κάνε ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ BACKUP!!!!! Σώζει το κινητό από :lock: και εσένα από εγκεφαλικά!! Όσο για αυτό που ζήτησες..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296447 Και δες σε παράθεση και το αντίστοιχο στα Αγγλικά.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200403 Good Luck και πες μας ποιά έβαλες και αν σου αρέσει.... .Τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτά τα προβλήματα? Γνώμη μου και το τονίζω.... HARD RESET!!!! :devil: Και φυσικά πρώτα........BACKUP!!!!!!! και μετά....s-off και root και πέρνα custum rom. ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! :heat: Πριν κάνεις οτιδήποτε δες πρώτα αυτά.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296447 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 15, 2011 by kollatos Παράθεση LENOVO VIBE S1 Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW) XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO Greek Stable 7.2.1.0 Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Αυτός ο τρόπος ισχύει αμα είσαι root???(δεν έχω διαβάσει και πολύ για άλλους...) http://drivers.downloadatoz.com/tutorial/28301,htc-sensation-update-install-android-2-3-7-cyanogenmod-7-1-rom.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Αυτός ο τρόπος ισχύει αμα είσαι root???(δεν έχω διαβάσει και πολύ για άλλους...) http://drivers.downloadatoz.com/tutorial/28301,htc-sensation-update-install-android-2-3-7-cyanogenmod-7-1-rom.html ισχυει αλλα δεν θα εχεις sense Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Αυτός ο τρόπος ισχύει αμα είσαι root???(δεν έχω διαβάσει και πολύ για άλλους...) http://drivers.downloadatoz.com/tutorial/28301,htc-sensation-update-install-android-2-3-7-cyanogenmod-7-1-rom.html Γενικά για να πειράξεις το κινητό και άρα να περάσεις custom rom, θες root access. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Γενικά για να πειράξεις το κινητό και άρα να περάσεις custom rom, θες root access. Αυτό το ξέρω...λέω αν είναι καλός αυτός ο τρόπος...όπως π.χ. ο pan24 μου είπε οτι δεν θα εχω sense... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psychoz Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 νομίζω υπάρχουν custom rom με HTC Sense αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts