Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ok.αλλα συγγνωμη εκανες τοσο κοπο για να θυμισεις ενα διαγωνισμα σε σχολειο....

ειδικα το κοκκινο:)

παραθεση σε παρθεση....

ok.αλλα συγγνωμη εκανες τοσο κοπο για να θυμισεις ενα διαγωνισμα σε σχολειο....

ειδικα το κοκκινο:)

παραθεση σε παρθεση....

Δηλαδή αντί να ζητήσεις ένα συγνώμη για το κακογραμμένο σου μήνυμα και να του πεις κι ένα ευχαριστώ που έκατσε και σου απάντησε,

ενώ χρειαζόταν μεταφραστή για να καταλάβει τι γράφεις του τη λες κι από πάνω?? Έλεος πια... Λίγος σεβασμός σε αυτούς που σου

μαθαίνουν 5 πράγματα χωρίς να τους υποχρεώνει κανένας δεν νομίζω να πειράζει.

Επίσης σε παρακαλώ να μην δώσεις συνέχεια στο θέμα και να λήξει εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδια τωρα μου ηρθε αναβαθμ και λεει αριθμοσ λογισμικου,, 1.45.401.3

τι νεο εχει μεσα ξερει κανενασ;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Έπαιξα λίγο με το Sensation σε showcase κωτσόβολο. Εντυπωσιάστηκα. Κάνει το πολυδιαφημισμένο Galaxy S2 να θυμίζει παιδικό παιχνίδι με τα υλικά κατασκευής...

Καλησπέρα σε όλους

Παρέλαβα το κινητό το απόγευμα και οοο τι έκπληξη έχει μέσα μενού της Vodafone

Ποια ρόμ επίσημη υπάρχει για να περάσω χωρίς να του κάνω ρούτ ? Υπάρχει κανένα αρχείο exe πχ όπως υπάρχει για το desire HD που είχα πριν ετσι ώστε να φύγη το Vodafone?

Καλησπέρα σε όλους

Παρέλαβα το κινητό το απόγευμα και οοο τι έκπληξη έχει μέσα μενού της Vodafone

Ποια ρόμ επίσημη υπάρχει για να περάσω χωρίς να του κάνω ρούτ ? Υπάρχει κανένα αρχείο exe πχ όπως υπάρχει για το desire HD που είχα πριν ετσι ώστε να φύγη το Vodafone?

Μόνο με root φεύγει. Όταν λες μενού Vodafone τι ακριβώς εννοείς? Γιατί και το δικό μου Vodafone είναι αλλά δεν έχει τίποτα από vodafone, μόνο μια εικόνα στο bootanimation.

Edit: Sorry είχε και 2-3 εφαρμογές της vodafone αν θυμάμαι καλά, όχι τίποτα το ιδιαίτερο όμως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιες είναι αυτές οι εγκατεστημένες εφαρμογές από την Vodafone ;.

Μμμ τώρα μου βάζεις δύσκολα, το τηλέφωνο δούλεψε stock για 5 λεπτά και μετά έφαγε root και custom rom.

Θα κοιτάξω όμως μήπως βρω ποιες ήταν.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι κάτι το αξιόλογο. Εχει trial 2 παιχνίδια και 4-5 εφαρμογές που αναφέρονται με τo σήμα της Vodafone. (Shop music από Vodafone κτλ βασικά link για το site της Vodafone είναι.)

Σε πρώτη φάση είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Το έχω από εχτές και πριν είχα το desire HD.

1) Γνωρίζουμε πότε θα έρθει και αν θα έρθει το sense 3.5 στο κινητό μας?

2) Και αν θα πάρουμε και πότε το android 2.3.5? στο κινητό ?

Δεν θέλω σε πρώτη φάση να πάω σε root αν και δεν βλέπω να το γλυτώνω..

Τώρα είμαι με 2.3.4 android και με sense 3.0 (Αριθμός λογισμικού 1,45,168,2) (Δηλαδή τα update που έχει δώσει στο κινητό η Vodafone) Αν το κάνω root μπορώ να βάλω ρομ της htc πιο καινούργια και αν ναι ποια?

Και πιο radio κτλ μου προτείνετε ?.

Edited by agriniopk

Δεν είναι κάτι το αξιόλογο. Εχει trial 2 παιχνίδια και 4-5 εφαρμογές που αναφέρονται με τo σήμα της Vodafone. (Shop music από Vodafone κτλ βασικά link για το site της Vodafone είναι.)

Σε πρώτη φάση είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Το έχω από εχτές και πριν είχα το desire HD.

1) Γνωρίζουμε πότε θα έρθει και αν θα έρθει το sense 3.5 στο κινητό μας?

2) Και αν θα πάρουμε και πότε το android 2.3.5? στο κινητό ?

Δεν θέλω σε πρώτη φάση να πάω σε root αν και δεν βλέπω να το γλυτώνω..

Τώρα είμαι με 2.3.4 android και με sense 3.0 (Αριθμός λογισμικού 1,45,168,2) (Δηλαδή τα update που έχει δώσει στο κινητό η Vodafone) Αν το κάνω root μπορώ να βάλω ρομ της htc πιο καινούργια και αν ναι ποια?

Και πιο radio κτλ μου προτείνετε ?.

Radio κράτα αυτό που έχεις μια χαρά δουλεύει. Android 2.3.5 με Sense 3.5 έχει ήδη βγει μια beta RUU (2.08.401.1), οπότε σε λίγο καιρό θα βγει και η επίσημη.

Αν το κάνεις root μπορείς να περάσεις όποια rom θες stock ή custom απλά για την stock θα πρέπει να αλλάξεις το cid της συσκευής σε unbranded.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει μήπως η δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια δημοσκόπηση-θέμα για τους Sensationιστες σχετικά με το τι ROM-KERNEL-RADIO χρησιμοποιεί ο καθένας και από που έχουμε αγοράσει (χώρα) το κινητό του. :w00t:

Και φυσικά να προσθέσουμε ένα είδος αξιολόγησής του?? Ένα είδος επιλογών ή κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι και ποιός μπορεί να το φτιάξει, αλλά θα ήταν πολύ εύχρηστο για να καταλάβουμε ποιά από τα rom-kernel-radio δουλεύουν καλύτερα!

Αν σας βάζω σε μεγάλο κόπο ξεχάστετο.... Απλά μια πρόταση κάνω....

:thanks:

Edited by giotria3

LENOVO VIBE S1

Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW)

XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO

Greek Stable 7.2.1.0 Rom

Android 2.3.5 με Sense 3.5 έχει ήδη βγει μια beta RUU (2.08.401.1), οπότε σε λίγο καιρό θα βγει και η επίσημη.

Το σε λίγο πόσο είναι περίπου?Ξέρουμε??

Το σε λίγο πόσο είναι περίπου?Ξέρουμε??

Λογικα σε ενα μαξ δύο μηνες για τις συσκευές που δεν είναι branded.

Τώρα για τις branded...ο Θεός βοηθός...

Σας εχει έρθει update γιά το market η ακόμα με το παλιό;

Παίζει ρόλο στο ποτε θα μου έρθει το ότι είμαι branded όπως καθυστέρησε και το OTA update;

Γεια χαρά σε όλα τα μέλη,νέος χρήστης του φόρουμ και πρόσφατα κάτοχος του sensation.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό αλλά τις τελευταίες 4 μέρες αντιπετωπίζω 2 προβλήματα.Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή.Αγόρασα το κινητό από το easy buy world στα μέσα Σεπτέμβρη.Πριν από 4-5 μέρες άνοιξα το wifi και στη συνέχεια επέλεξα τις ενημερώσεις λογισμικού.Όταν πάτησα λήψη λογισμικού{3.4.4} μου έδιξε το μνμ,όταν αποκατασταθεί η σύνδεση wifi τότε θα κατέβει η ενημέρωση.Επλεξα το οκ και στη συνέχει εμφανίστηκε το μήνυμα,απαιτείται κάρτα sd για τη λήψη της ενημέρωσης.Το θέμα έιναι ότι και το wifi λειτουργεί αλλά και κάρτα sd έχει το κινητό{8γίγα}.Η αναβάθμιση στην 3,4,4 δεν έγινε και εκτός αυτού,μετά από αυτή τη διαδικασία,''χάθηκε'' και η δόνηση.Τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτά τα προβλήματα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε πιθανή απάντηση

ps:την προσπάθεια αναβάθμισης την έκανα στη Σλοβακία όπου και διαμένω,το αναφέρω μήπως και σχετίζεται με το πρόβλημα του κινητού

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ . ΕΧΩ ΤΟ SENSATION VODAFONE BRAND ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ S-OFF--->RECOVERY--->CUSTOM ROM , TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΓΓΛΙΚΑ :(

OΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by kollatos
koKVod

εχω αυτες τις μερες το sensation και μπορω να πω οτι σιγα σιγα αρχιζει να με κερδιζει αυτο το κινητο (ημουν κατοχος galaxy s2).

εχει εξαιρετικη κατασκευη (προσωπικα η καλυτερη που εχω δει σε κινητο, μαζι με το iphone 4), ειλικρινα ο σχεδιασμος του ειναι ασυληπτος. αφηνει καλη αισθηση οταν το εχεις στο χερι.

η οθονη δεν ειναι εντυπωσιακη οπως του s2 αλλα στην ουσια προσφερει περισσοτερα στον χρηστη με την αναληση της, (35% περισσοτερο απο το galaxy) στην πλοηγηση εχει αρκετη διαφορα. και οτι εχει 16:9 aspect ratio το κανει πιο λεπτο και οχι τοσο μακρυ στο πλατος οπως το s2.

απο πλευρας ληψης σηματος κεραιας, ειναι ανωτερου του s2. Στο σπιτι μου επιανα 0-2 γραμμες, τωρα σχεδον πιανω φουλ!! και η ακροαση- συνομιλια στο ακουστικο ειναι εξαιρετικη, σχεδον κρυσταλλινη.

το htc sense εχει πολυ ωραια widgets και γενικα ειναι ενας launcher στιβαρος που εχει τα παντα, ειναι καποια σκαλια πανω απο τον Touchwiz. θα ηθελα να ειχε την δυνατοτητα επιλογη μεγεθους σε καποια widgets.

Απο πλευρας mods, roms κτλ. το κινητο εχει να του δωσει πολλα περισσοτερα, ειδικα με την συνεργασια με την beat audio οπου το κινητο ξεφευγει απο τον ανταγωνισμο απο την πλευρα της χρησης της μουσικης και τα ακουστικα. ειναι μια αναβαθμιση του κινητου στον τομεα αυτο.

ο επεξεργαστης συχρονιζει ανετα στα 1,5 mhz , ιδιο chipset με Sensation XE (αναφερεται σε ολα τα φορουμ οτι αυτη ειναι η πραγματικη ταχυτητα του chipset MSN 8260 Snapdragon). χωρις να αναφερω οτι με O/C το κινητο πηγαινει ανετα 1,7 mhz.

για τους φαν τον αποδοσεων, οπου βγαζουν το κινητο αργο και υποδιεστερο του s2 λογω επεξεργαστη, μνημης κτλ. ειναι ακριβως στα ιδια επιπεδα και λιγο καλυτερα εαν το κινητο ειναι χρονισμενο με την πραγματικη του ταχυτητα στα 1,5 mhz.

φιλικα

Edited by DoctorM
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ . ΕΧΩ ΤΟ SENSATION VODAFONE BRAND ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ S-OFF--->RECOVERY--->CUSTOM ROM , TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΓΓΛΙΚΑ :(

OΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Φαντάσου οτι αγόρασα το Sensation και δεν γνώριζα τι είναι το root παρ'όλα αυτά έκατσα και δίαβασα και κατάφερα να το κάνω και s-off και root και να περνάω rom όποτε γουστάρω χωρίς να κάνω κανένα κακό στην συσκευή και να μην χάνω τίποτα.

Η συσκευή που έχεις πέραν των όσων καλών και κακών που θα ακούσεις ή θα διαβάσεις, είναι απίστευτα γρήγορη :dizzy: και βοηθάει πολύ στο να κάνεις ότι θές χωρίς να χάνεις χρόνο.

Εγώ έβαλα δυο-τρεις Rom αλλά κατέληξα σε μία και μοναδική. Πιστεύω ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτά που ζητάω και έχω ανάγκη. Όσο για το πως το έκανα είναι πολύ εύκολο και μάλιστα σου συνιστώ να το δοκιμάσεις... βήμα βήμα για να μην κάνεις καμία :stupid: !!! Και πέντε συμβουλές φιλικά...

Μην :scared: φοβηθείς ποτέ ότι και αν κάνεις....

Μην σταματήσεις καμία διαδικασία στην μέση που ξεκίνησες να κάνεις στο κινητό.....

Μην ντραπείς να ζητήσεις :help: (γι'αυτό είμαστε ΟΛΟΙ εδώ)

Αν θές ρίξε και μία ματια στο http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1112

Και πάνω απ'όλα κάνε ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ BACKUP!!!!! Σώζει το κινητό από :lock: και εσένα από εγκεφαλικά!!

Όσο για αυτό που ζήτησες.....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296447

Και δες σε παράθεση και το αντίστοιχο στα Αγγλικά....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1200403

Good Luck και πες μας ποιά έβαλες και αν σου αρέσει....

.Τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτά τα προβλήματα?

Γνώμη μου και το τονίζω.... HARD RESET!!!! :devil: Και φυσικά πρώτα........BACKUP!!!!!!!

και μετά....s-off και root και πέρνα custum rom. ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! :heat:

Πριν κάνεις οτιδήποτε δες πρώτα αυτά....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296447

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

LENOVO VIBE S1

Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW)

XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO

Greek Stable 7.2.1.0 Rom

Αυτός ο τρόπος ισχύει αμα είσαι root???(δεν έχω διαβάσει και πολύ για άλλους...)

http://drivers.downloadatoz.com/tutorial/28301,htc-sensation-update-install-android-2-3-7-cyanogenmod-7-1-rom.html

Αυτός ο τρόπος ισχύει αμα είσαι root???(δεν έχω διαβάσει και πολύ για άλλους...)

http://drivers.downloadatoz.com/tutorial/28301,htc-sensation-update-install-android-2-3-7-cyanogenmod-7-1-rom.html

ισχυει αλλα δεν θα εχεις sense

Γενικά για να πειράξεις το κινητό και άρα να περάσεις custom rom, θες root access.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά για να πειράξεις το κινητό και άρα να περάσεις custom rom, θες root access.

Αυτό το ξέρω...λέω αν είναι καλός αυτός ο τρόπος...όπως π.χ. ο pan24 μου είπε οτι δεν θα εχω sense...