vwbestakos Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) ειχεσ αλλαξει το cid;;; ηταν vodafon;; Ναι το άλλαξα σε ''writecid 11111111'' και κάθετε ότι Rom και ΟΤΑ θέλεις σύμφωνα με XDA :p Σε branded (Vodafone) συσκευή έχει κυκλοφορήσει η 1.35.168.1 με ΟΤΑ στην Ελλάδα (αυτή έχω). Γι' αυτό το ΟΤΑ μιλάω, ότι δεν έσβησε τίποτα από το τηλέφωνο μου. Η 2.3.4 φυσικά δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα. Ok εγώ δεν κατάλαβα καλά. Edited August 3, 2011 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 για τα ota update τα κανει μετα κανονικα over the air; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Γιαυτο έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου..Θα μάθουμε όταν έρθει το καινούριο OTA:p Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Εχει κυκλοφορησει νεα εκδοση διαφορετικη απο αυτη που φοραει οταν το αγοραζουμε; τι καινουργιο εχει; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Συμφωνώ. Αν και προτιμώ να το πάρω έτοιμο, roooted κλπ από τους XDA. Λογικά θα χάσουμε όλα τα ξεκλειδωματα εκτός του S-off αν το τρεξουμε ΟΤΑ. Sent from my HTC Sensation Z710e Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 παιδά το sensation την πρώτη φορά που θα το πάρω και θα το βάλω να φορτιστεί,πόση ώρα πρέπει να το αφίσω στο ρεύμα?? και μετα για να κάνω καλή χρήση της μπαταρίας και να μην μου εξαντλείται γρήγορα, στο πόσο τις εκατό πρέπει να την ξαναφορτίζω??ή δεν πειράζει μετά την πρώτη φόρτιση μπορώ να το φορτίζω όποτε μου έρθει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Άσε 5 με 6 φορτίσεις να κάνει σωστά τον κύκλο της η μπαταρία να στρώσει και μετά φόρτιζε το όποτε θέλεις. Κατω από 15% ποτέ μην πέφτεις όταν το φορτίζεις για να κρατήσει η μπαταρία σου. Δεν πρέπει να την ξεζουμίζεις κανονικά. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Άσε 5 με 6 φορτίσεις να κάνει σωστά τον κύκλο της η μπαταρία να στρώσει και μετά φόρτιζε το όποτε θέλεις. Κατω από 15% ποτέ μην πέφτεις όταν το φορτίζεις για να κρατήσει η μπαταρία σου. Δεν πρέπει να την ξεζουμίζεις κανονικά. Οταν το φορτιζεις γιατι ζεσταινεται υπερβολικα; το desire δεν εκανε ετσι. Ειναι φυσιολογικο; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Μην αγχώνεσαι αφού δεν σκάει είναι φυσιολογικό :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 και πόσες ώρες θέλει η πρώτη φόρτιση? και μετά από εκεί και πέρα η κάθε φόρτιση πόση ώρα κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 και πόσες ώρες θέλει η πρώτη φόρτιση? και μετά από εκεί και πέρα η κάθε φόρτιση πόση ώρα κάνει? Δεν υπάρχει εδώ η λογική των πολύωρων φορτίσεων / πλήρων αποφορτίσεων. Το βάζεις να φορτίσει και μόλις γεμίσει παίζεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 HTC will unlock bootloaders through a web-based tool ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaralis Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Τι διαφορες εχει ρε παιδια η 2.3.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Τι διαφορες εχει ρε παιδια η 2.3.4? http://www.differencebetween.com/difference-between-android-2-3-3-and-vs-android-2-3-4/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 ααα και κάτι άλλο...τώρα έχω το htc diamond 2 και όταν μιλάω για 5 λεπτά το κινιτό στο πίσω μέρος του παίρνει ΦΩΤΙΑ!!αν συνεχίσω μιλάω για 10 λεπτά δεν πορώ να το κρατήσω.... συμβαίνει αυτό και στο sensation με την μπαταρία του?? ζεσταίνεται τόσο πολύ και σε τόσο μικρό χρονκό διάστημα??!!:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 ααα και κάτι άλλο...τώρα έχω το htc diamond 2 και όταν μιλάω για 5 λεπτά το κινιτό στο πίσω μέρος του παίρνει ΦΩΤΙΑ!!αν συνεχίσω μιλάω για 10 λεπτά δεν πορώ να το κρατήσω.... συμβαίνει αυτό και στο sensation με την μπαταρία του?? ζεσταίνεται τόσο πολύ και σε τόσο μικρό χρονκό διάστημα??!!:cry::cry: Όχι δεν συμβαίνει αυτό όπως και ούτε στο Diamond2 θα έπρεπε να συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Όχι δεν συμβαίνει αυτό όπως και ούτε στο Diamond2 θα έπρεπε να συμβαίνει. Δυστυχώς συμβαίνει και παίρνει φωτία το κινιτό! υποθέτω επειδή το καπάκι είναι πλαστικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Δυστυχώς συμβαίνει και παίρνει φωτία το κινιτό! υποθέτω επειδή το καπάκι είναι πλαστικό.... Βγαίνουμε off topic αλλά να σε ενημερώσω ότι έχω δουλέψει πολύ καιρό το Diamond2 και τέτοιο θέμα δεν είχα. Και για να επανέλθουμε στα του Sensation... ούτε εδώ υπάρχει τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Βγαίνουμε off topic αλλά να σε ενημερώσω ότι έχω δουλέψει πολύ καιρό το Diamond2 και τέτοιο θέμα δεν είχα. Και για να επανέλθουμε στα του Sensation... ούτε εδώ υπάρχει τέτοιο θέμα. περίεργο.....εγώ έχω απογοητευτεί τελείως από αυτό το κινιτό...anyway... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) HTC will unlock bootloaders through a web-based tool ;) Εδώ (This month, you'll see an update to the the non-U.S. version of the HTC Sensation, with the T-Mobile U.S. to follow shortly thereafter.) τι εννοεί ? Τα branded τηλέφωνα της vodafone πότε θα την πάρουν την ενημέρωση αυτή ? Επίσης (The actual bootloader unlocking will take place via a web tool. ) αυτό το εργαλείο πώς θα το κατεβάσουμε ? Εδώ λεει οτι θα χάσουμε την εγγύηση ! Ισχύει αυτό ? (accept legal disclaimers that unlocking may void all or parts of your warranty) Edited August 4, 2011 by kokos_nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Εδώ (This month, you'll see an update to the the non-U.S. version of the HTC Sensation, with the T-Mobile U.S. to follow shortly thereafter.) τι εννοεί ? Τα branded τηλέφωνα της vodafone πότε θα την πάρουν την ενημέρωση αυτή ? Δεν το ξεκαθαρίζει, λογικά το ένα μετά το άλλο θα έρχονται. Επίσης (The actual bootloader unlocking will take place via a web tool. ) αυτό το εργαλείο πώς θα το κατεβάσουμε ? Όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν και οι σχετικές οδηγίες. Εδώ λεει οτι θα χάσουμε την εγγύηση ! Ισχύει αυτό ? (accept legal disclaimers that unlocking may void all or parts of your warranty) Σε πρώτη φάση φαίνεται να ισχύει μια και για να το κατεβάσεις πρέπει να δηλώσεις το ΙΜΕΙ της συσκευή σου, να κάνεις αποδοχή της απώλειας εγγύησης και μετά να το κατεβάσεις. Σε δεύτερη φάση ενδεχομένως να υπάρξει τρόπος προσπέρασης αυτού. Μιλάμε θεωρητικά όμως μιας και ακόμα δεν είναι κάτι διαθέσιμο. περίεργο.....εγώ έχω απογοητευτεί τελείως από αυτό το κινιτό...anyway... Δεν έχει καμία (μα καμία) σχέση πάντως το Diamond2 με το Sensation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Σε πρώτη φάση φαίνεται να ισχύει μια και για να το κατεβάσεις πρέπει να δηλώσεις το ΙΜΕΙ της συσκευή σου, να κάνεις αποδοχή της απώλειας εγγύησης και μετά να το κατεβάσεις. Σε δεύτερη φάση ενδεχομένως να υπάρξει τρόπος προσπέρασης αυτού. Μιλάμε θεωρητικά όμως μιας και ακόμα δεν είναι κάτι διαθέσιμο. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σου πούνε οτι αν θές unlock bootloader θα χάσεις την εγγύηση ? Τότε ποιος ο λόγος για όλο αυτό ? το κάνεις μόνος σου ροοτ και γίνεσαι και χακερ !:lol::lol::lol: Αφου δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα ας μην τα κατηγορούμαι τα παιδιά της HTC αλλα δεν μου φαινεται λογικό !:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Πάντως από αυτα που διάβαζα και νομίζω ήταν,ανακοίνωση της.HTC έλεγε ακριβώς ότι θα πρέπει να αποδεχτούμε την απώλεια.εγγύησης. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων... Sent from my HTC Wildfire Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 καλημερα εχθες εστησα το νεο μου htc sensation και εχω εντυπωσιαστει. Παρα το γεγονος οτι εβαλα ολες τις εφαρμογες που ειχα στο desire εχει ακομα ελευθερο χωρο 1 gb. φοβερο. καλα πως ειναι δυνατον να γκρινιαζουν καποιοι κυριως στην αρχη του φορουμ οτι δεν εχει αρκετη μνημη? ειναι τελειο... πολυ γρηγορο και αμεσο σε σχεση με desire. πως μπορω να απενεργοποιησω να παιρνει τις επαφες απο το google και να στελενει του τηλεφωνου εκει?? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Πάντως από αυτα που διάβαζα και νομίζω ήταν,ανακοίνωση της.HTC έλεγε ακριβώς ότι θα πρέπει να αποδεχτούμε την απώλεια.εγγύησης. Αυτό επιτάσσει η official οδός (και είναι αναμενόμενο), σίγουρα όμως θα υπάρξει και unofficial τρόπος που το παρακάμπτει αυτό. Με αυτό τον τρόπο απλά μας λένε ότι "ξεκλειδώνουμε τους bootloader επειδή το ζητήσατε αλλά εμείς φυσικά δεν το δεχόμαστε ως εταιρία. Από εκεί και πέρα κάνετε ότι νομίζετε αρκεί να μην υποπέσει στην αντίληψή μας σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε χρήση της εγγύησης". πως μπορω να απενεργοποιησω να παιρνει τις επαφες απο το google και να στελενει του τηλεφωνου εκει?? Πήγαινε στις ρυθμίσεις στους λογαριασμούς και απενεργοποίησε το συγχρονισμό των επαφών στον gmail account σου. Από εκεί και πέρα κάθε καινούργια επαφή που θα φτιάχνεις στη συσκευή δεν θα είναι google επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts