Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επεσε το Sensation χερια μου απο ενα φιλο. Η οθονη φαινεται καπως ξεφτισμενη πολυ φωτεινη και λερωνει πολυ ευκολα. Επισης στο scroll το χερι μου βρισκει μεγαλη αντισταση. Σε ολους ετσι ειναι γιατι το Sensation XE που ειχα δει στο Πλαισιο ηταν πολυ πιο ανετο και ειχε ωραια οθονη.

Επισης οταν ακουμπαω τα touch buttons η πανω στον ενσωματωμενο media player δονειται. Πως μπορω να το απενεργοποιησω?

Edited by Epag

Να πω κι εγώ κάτι που παρατήρησα ξαφνικά όταν είμαι στην αρχική σελίδα (και όχι μόνο) και πατάω για να μπω π.χ. στις εφαρμογές κοκκινίζει στιγμιαία περιμετρικά η οθόνη..!!! τι μπορεί να είναι αυτό..???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν έχω προσέξει κάτι από τα παραπάνω. Η συσκευή βλέπω ότι με το παγωτό έχει γίνει λίγο πιο γρήγορη. Να ρωτήσω, λίγο χαζό, αλλά φάκελο στην επιφάνεια εργασίας, πως φτιάχνω, θέλω να βάλω εκεί συντόμευση με όλα τα παιχνίδια. Ευχαριστώ :)

Edit: τελικα το εχω βρει ηταν πολυ απλο. Να ρωτησω κατι αλλο, εχω κανει 2 φορες επανεκκινηση και καθε φορα μου βγαζει μηνυμα οτι κανει καποια αναβαθμιση και φορτωνει διαφορα. Το κανει και σε σας;

Edited by alexgiak

• Administrators
Επισης οταν ακουμπαω τα touch buttons η πανω στον ενσωματωμενο media player δονειται. Πως μπορω να το απενεργοποιησω?

Ρυθμίσεις / Ήχος / Ανάδραση με δόνηση.

Το απενεργοποιείς.

Modpic.gif

Έτσι ξαφνικά,που λέει και ο Ρέμος,η δόνηση επανήλθε.Μυστήρια πράγματα...Ακόμα να μου έρθει η Ics εμένα,δίκτυο O2 Σλοβακίας{αν παίζει κάποιο ρόλο}

Παιζει ρολο. Το δικτυο σου θα κανει release οχι η εταιρια του κινητου σου. :)

Phone: HTC Sensation XE

ROM: Charmeleon 5.1

Recovery: 4EXT

Kernel:Bricked @1.78

MODS:

Παιζει ρολο. Το δικτυο σου θα κανει release οχι η εταιρια του κινητου σου. :)

Αυτό δεν το ήξερα.Πώς μπορώ να μάθω πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση από τη συγκεκριμένη εταιρία?

Δεν έχω προσέξει κάτι από τα παραπάνω. Η συσκευή βλέπω ότι με το παγωτό έχει γίνει λίγο πιο γρήγορη. Να ρωτήσω, λίγο χαζό, αλλά φάκελο στην επιφάνεια εργασίας, πως φτιάχνω, θέλω να βάλω εκεί συντόμευση με όλα τα παιχνίδια. Ευχαριστώ :)

Edit: τελικα το εχω βρει ηταν πολυ απλο. Να ρωτησω κατι αλλο, εχω κανει 2 φορες επανεκκινηση και καθε φορα μου βγαζει μηνυμα οτι κανει καποια αναβαθμιση και φορτωνει διαφορα. Το κανει και σε σας;

Και σε μένα το ίδιο κάνει και δεν ξέρω γιατί:(

Σε εμένα (rooted) αυτό το κάνει μόνο αφού κάνω clear cache και dalvik cache, όχι σε κανονικό reboot :/

Παρεπιπτόντως, με την ARHD 6.6.3 με τον ενσωματωμένο kernel του SebastianFΜ, το OTA Update και με περασμένα leedroid tweaks το κινητό πετάει! Ελπίζω μόνο να μην αρχίσουν τα reboots πάλι!

Και μιας και μίλησα για reboots, πρόσεξα το εξής.

Ακόμα και με "μόλις" 160 εφαρμογές (για τα δεδομένα μου είναι λίγο, το DHD το είχα τελικιάσει με 460+ :p) σε κάποια boots μου πέταγε στην αρχή μήνυμα "Η εφαρμογή system δεν αποκρίνεται, αναμονή/κλείσιμο". Αφού περίμενα λίγο και πατούσα είτε αναμονή είτε κλείσιμο το μήνυμα εξαφανιζόταν και το κινητό λειτουργούσε κανονικά. Σε κάποιες περιπτώσεις ακολουθούσε random reboot (αν και αυτό μάλλον ήταν θέμα kernel).

Πρόσεξα τώρα οτι όταν στο boot άφηνα το κινητό "στην ησυχία του" να φορτώσει τα πάντα χωρίς να το επιβαρύνω (ξεκλειδώνοντάς το, φορτώνοντας homescreen widgets κ.λπ.), το μήνυμα δεν εμφανιζόταν καθόλου! Μάλιστα ακολουθώ την εξής τακτική, πρίν από το reboot ενεργοποιώ το screen on ωστε να μην σβήνει η οθόνη κατά το φόρτωμα του κινητού (για να μην πέφτει ο χρονισμός του επεξεργαστή) και bye bye warning message.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Σε επικοινωνία μου με την HTC μου είπαν ότι το κάνει σε όλα και δεν είμαι ο μόνος που έχει πάρει τηλ εκεί:(

Ρε παιδιά δεν μπορώ να σας καταλάβω όλος εσάς που ρωτάτε "Εγώ γιατί δεν πήρα την αναβάθμιση?", πως είναι δυνατόν σε ένα forum που απλά οι κάτοχοι ανταλλάσουν απόψεις να ξέρει κάποιος γιατί δεν πήρατε την αναβάθμιση. Δεν είμαστε site υποστήριξης της HTC.

Όσοι λοιπόν δεν έχετε πάρειτην ενημέρωση καλέστε την HTC στα επίσημα τηλέφωνα, δώστε το imei σας και ρωτήστε να μάθετε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Σε εμένα (rooted) αυτό το κάνει μόνο αφού κάνω clear cache και dalvik cache, όχι σε κανονικό reboot :/

Παρεπιπτόντως, με την ARHD 6.6.3 με τον ενσωματωμένο kernel του SebastianFΜ, το OTA Update και με περασμένα leedroid tweaks το κινητό πετάει! Ελπίζω μόνο να μην αρχίσουν τα reboots πάλι!

Και μιας και μίλησα για reboots, πρόσεξα το εξής.

Ακόμα και με "μόλις" 160 εφαρμογές (για τα δεδομένα μου είναι λίγο, το DHD το είχα τελικιάσει με 460+ :p) σε κάποια boots μου πέταγε στην αρχή μήνυμα "Η εφαρμογή system δεν αποκρίνεται, αναμονή/κλείσιμο". Αφού περίμενα λίγο και πατούσα είτε αναμονή είτε κλείσιμο το μήνυμα εξαφανιζόταν και το κινητό λειτουργούσε κανονικά. Σε κάποιες περιπτώσεις ακολουθούσε random reboot (αν και αυτό μάλλον ήταν θέμα kernel).

Πρόσεξα τώρα οτι όταν στο boot άφηνα το κινητό "στην ησυχία του" να φορτώσει τα πάντα χωρίς να το επιβαρύνω (ξεκλειδώνοντάς το, φορτώνοντας homescreen widgets κ.λπ.), το μήνυμα δεν εμφανιζόταν καθόλου! Μάλιστα ακολουθώ την εξής τακτική, πρίν από το reboot ενεργοποιώ το screen on ωστε να μην σβήνει η οθόνη κατά το φόρτωμα του κινητού (για να μην πέφτει ο χρονισμός του επεξεργαστή) και bye bye warning message.

Εντόπισες κανένα μειονέκτημα σε σχέση με την 6.6.2;Και αξίζει να περάσω τώρα την 6.6.3 ή να περιμένω για επόμενο update;

Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσω για μειονεκτήματα, ενώ αν σκεφτείς πως πρίν ήμουν με stock kernel και τώρα δοκιμάζω τον bricked 0.9 (το sweep2unlock μετράει!) δεν νομίζω οτι θα ήταν δίκαιη μια απευθείας σύγκριση ;)

Για το αν αξίζει να την περάσεις τώρα... ναι πιστεύω αξίζει. Έτσι κι αλλιώς ο mike βγάζει συχνά updates, κάποιες φορές δεν διορθώνει τίποτα απλά αλλάζει kernel και αναβαθμίζει τις apps. Στην 6.6.3 όμως πρόσθεσε ένα πρόσφατο OTA update που διόρθωνε θέματα με wifi/data, κάποιες ενδείξεις στα settings και, αν κρίνω από όσα διαβάζω, ίσως προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στη μπαταρία.

Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσω για μειονεκτήματα, ενώ αν σκεφτείς πως πρίν ήμουν με stock kernel και τώρα δοκιμάζω τον bricked 0.9 (το sweep2unlock μετράει!) δεν νομίζω οτι θα ήταν δίκαιη μια απευθείας σύγκριση ;)

Για το αν αξίζει να την περάσεις τώρα... ναι πιστεύω αξίζει. Έτσι κι αλλιώς ο mike βγάζει συχνά updates, κάποιες φορές δεν διορθώνει τίποτα απλά αλλάζει kernel και αναβαθμίζει τις apps. Στην 6.6.3 όμως πρόσθεσε ένα πρόσφατο OTA update που διόρθωνε θέματα με wifi/data, κάποιες ενδείξεις στα settings και, αν κρίνω από όσα διαβάζω, ίσως προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στη μπαταρία.

Μετά το reboot σε recovery απλά κάνω εγκατάσταση το zip αρχείο Android_Revolution_HD-Sensation_6.6.3 και οκ ή πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια πριν οπως Super Wipe ή κατι άλλο? (Έχω την ARHD 6.6.2)

Απλά κάνεις εγκατάσταση το zip. Αν έχεις mods, αυτά θα χαθούν και πρέπει να τα ξαναπεράσεις αφού κάνεις όμως ένα πλήρες reboot.

Καλού κακού κάνε και ενα backup πρώτα, ποτέ δεν ξέρεις. :)

ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια;!!!!!!! από τότε που πέρασα το παγωτό βγάζω 2 μέρες φουλ με κανονική χρήση:D

Απλά κάνεις εγκατάσταση το zip. Αν έχεις mods, αυτά θα χαθούν και πρέπει να τα ξαναπεράσεις αφού κάνεις όμως ένα πλήρες reboot.

Καλού κακού κάνε και ενα backup πρώτα, ποτέ δεν ξέρεις. :)

σαν να πήρε το μάτι μου κάτι για νεο firmware. δε χρειάζεται;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Γενικώς χρειάζεται, ο agriniopinκ στον οποίον απαντούσα όμως έχει ήδη την ARHD 6.6.2, άρα έχει έτοιμο το firmware (αν δεν το είχε δεν θα του bootαρε) :)

Ρε παιδιά δεν μπορώ να σας καταλάβω όλος εσάς που ρωτάτε "Εγώ γιατί δεν πήρα την αναβάθμιση?", πως είναι δυνατόν σε ένα forum που απλά οι κάτοχοι ανταλλάσουν απόψεις να ξέρει κάποιος γιατί δεν πήρατε την αναβάθμιση. Δεν είμαστε site υποστήριξης της HTC.

Όσοι λοιπόν δεν έχετε πάρειτην ενημέρωση καλέστε την HTC στα επίσημα τηλέφωνα, δώστε το imei σας και ρωτήστε να μάθετε.

Μπορείς να μου πεις το τηλ. για να πάρω .Σ' ετχαριστώ!

Γενικώς χρειάζεται, ο agriniopinκ στον οποίον απαντούσα όμως έχει ήδη την ARHD 6.6.2, άρα έχει έτοιμο το firmware (αν δεν το είχε δεν θα του bootαρε) :)

κι εγώ την 6.6.2 έχω, γι αυτό και ρώτησα

Μπορείς να μου πεις το τηλ. για να πάρω .Σ' ετχαριστώ!

Προφανώς μου κάνεις πλάκα, αλλά μιας και είμαι καλός άνθρωπος...

Εξυπηρέτηση Πελατών HTC: 800126878 ή 2111980955.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

κι εγώ την 6.6.2 έχω, γι αυτό και ρώτησα

Τότε είσαι οκ απο θέμα firmware, αν δεν ήσουν δεν θα ξεκινούσε καν η 6.6.2 :)

έκανα το update της 6.6.3 με beats audio αλλά beats audio δεν υπάρχει στο κινητό...εν το μεταξύ ακόμα υπάρχει πρόβλημα στα settings με τη ''σύνδεση στο pc''

Μπορεί το iphone να έχει ένα σωρό λαλακίας αλλά έχει και κάτι ωραία ...

για παράδειγμα ... ταυτόχρονα και ερώτηση: (Έχω την ARHD 6.6.3)

1) όταν κάνουμε μια κλήση θέλω και είναι και ωραίο να εμφανίζει χρόνο ομιλίας κατά την διάρκειας κλήσεις και μια σύνοψη μετά το τέλος.

Πως το κάνω αυτό ?

2) Όταν επιλέγουμε μια φωτογραφεία και θέλουμε να την στείλουμε με e-mail αλλά σε μικρότερη ανάλυση τι κάνουμε? γιατί δεν το έχουν στο android ως επιλογή ... και με πιο πρόγραμμα το κάνω?

Edited by agriniopk

Προφανώς μου κάνεις πλάκα, αλλά μιας και είμαι καλός άνθρωπος...

Εξυπηρέτηση Πελατών HTC: 800126878 ή 2111980955.

Οχι δεν αστειεύομαι. Και πάλι σ' ευχαριστώ για την προτροπή και την βοήθειά σου...