Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια ερωτηση καθως οσο πιο πολυ το κοιταω στο ιντερνετ τοσο πιο πολυ η τσεπη μου ...γαργαλιεται!εχει εικνιδιο βονταφον στο μενου?να φαντασω οτι ειναι πολυ ευκολο να φυγει ετσι?γενικα εχει τπτ "πειραγμα"απο την βονταφον η απλα για την ωρα ΜΟΝΟ η βονταφον το χει επισημα?αν καποιος το χει παρει χωρις πιστωτικη και δεν ειναι βοντα ενα πμ παρακαλω!!!

Και ποια IP θα περασω στο τηλεφωνο; Αυτη που πηρε το router οταν συνδεθηκε;

Όχι, δες τι ip παίρνει το pc σου και δώσε μια παραπλήσια αν πχ το pc παίρνει 192.168.1.2 τότε δώσε στο κινητό 192.168.1.5

Eίμαι και γω ευτυχής κάτοχος απο σήμερα :D:D:D

Η ερώτηση μου είναι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ωραία θήκη ή ποια απο τις παρακάτω να πάρω ;

1) http://cgi.ebay.co.uk/HTC-SENSATION-BLACK-FLIP-LEATHER-CASE-COVER-NEW-/170655252682?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27bbd880ca#ht_1844wt_1250

2) http://cgi.ebay.co.uk/Black-Leather-Flip-Case-Screen-Protector-HTC-Sensation-/260804447936?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3cb9280ec0#ht_1683wt_1139

3) http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LEATHER-FLIP-CASE-COVER-HTC-SENSATION-BLACK-/170647047338?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27bb5b4caa#ht_2649wt_1139

4) http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-FLIP-LEATHER-CASE-COVER-HTC-SENSATION-FILM-/160594143310?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item256428284e#ht_1640wt_1199

Eυχαριστώ !

Αν δεν κάνω λάθος με το λίγο που τις είδα οι 1 και 3 είναι οι ίδιες και το ίδιο με τις 2 και 4.

Από αυτές εγώ θα επέλεγα την 3 αν και γνώμη μου είναι να πάρεις κάποια original.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Έχεις κάποιο link για τις original ? Eυχαριστώ !

http://www.htcaccessorystore.com/uk/p_htc_item.aspx?i=218025

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
παιδια 2 ερωτηεις απο μενα.εω να το παρω.κανω δηλαδη μια πρωτη σκεψη μιας και μου κλεψανε το htc desire hd και πλεον ειχα καλομαθει....

παμε λοιπον.καποιος που να ειχε και τα 2 να μου πει γνωμες και γενικα τι λετε αναμεσα στα δυο?

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif

Μία ακόμη ερώτηση. Το κινητό το χω βάλει και φορτίζει εδώ και 5 ώρες και ακομη δεν έχει τελειώσει (στο ενδίαμεσο ομως επαιξα με wifi και ρυθμισεις). Είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eίμαι και γω ευτυχής κάτοχος απο σήμερα :D:D:D

Η ερώτηση μου είναι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ωραία θήκη ή ποια απο τις παρακάτω να πάρω ;

1) http://cgi.ebay.co.uk/HTC-SENSATION-BLACK-FLIP-LEATHER-CASE-COVER-NEW-/170655252682?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27bbd880ca#ht_1844wt_1250

2) http://cgi.ebay.co.uk/Black-Leather-Flip-Case-Screen-Protector-HTC-Sensation-/260804447936?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3cb9280ec0#ht_1683wt_1139

3) http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LEATHER-FLIP-CASE-COVER-HTC-SENSATION-BLACK-/170647047338?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27bb5b4caa#ht_2649wt_1139

4) http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-FLIP-LEATHER-CASE-COVER-HTC-SENSATION-FILM-/160594143310?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item256428284e#ht_1640wt_1199

Eυχαριστώ !

Tσέκαρε εδώ....http://www.pdair.com/catalog/index.php?cPath=10100000_900000_11001246

Κορυφαία ποιότητα και design πιο ωραίο απ' τις original κατά τη γνώμη μου.

Το απλό pouch το έχω πάνω από χρόνο στο desire και είμαι κατευχαριστημένος.Και φυσικά τώρα ξαναπήρα το ίδιο για το Sensation.

Tσέκαρε εδώ....http://www.pdair.com/catalog/index.php?cPath=10100000_900000_11001246

Κορυφαία ποιότητα και design πιο ωραίο απ' τις original κατά τη γνώμη μου.

Το απλό pouch το έχω πάνω από χρόνο στο desire και είμαι κατευχαριστημένος.Και φυσικά τώρα ξαναπήρα το ίδιο για το Sensation.

Αυτές τις βρίσκουμε στην Ελλάδα?

Παιδια, καλοριζικο σε ολους τους νεους κατοχους.

Επειδη εχω πιασει 4 διαφορετικες συσκευες HTC Sensation (οι 2 δικες μου στο παρελθον), ηθελα να επισημανω κατι που δεν αναφερεται πουθενα.

Δεν σας ενοχλει η ποιοτητα του ακουστικου του?

Δυστυχως η HTC γυρισε στις παλιες - κακες τις μερες (Qtek S100, HTC HD2 κλπ), με τα γνωστα "τριζατα" ακουστικα.

Για οσους δεν καταλαβαν, αναφερομαι στην κακη ποιοτητα του ηχου και το high pitched noise που ακουγεται οταν μιλαει ο συνομιλητης.

Με απλα λογια, το ακουστικο "τριζει" σε οποιαδηποτε ενταση απο τη μεση και πανω, κατα τη διαρκεια της συνομιλιας, κι αυτο ειναι πολυ ενοχλητικο...

Όχι το δικό μου είναι εντάξει ως ώρας. Μιλάω για το εμπρόσθιο ηχείο συνομιλίας.

Τριζάτο είναι το ηχείο απο πίσω.

Κάτι το οποίο διαπίστωσα στο δικό μου είναι ότι ισχύει εν μέρη το deathgrip του WiFi.

Λέω εν μέρη γιατί αν είμαι κοντά στο router και πιάσω το κινητό σε landscape mode δεν χάνω το σήμα.

Αν όμως είμαι μακριά και πάω να το πιάσω σε landscape χάνεται το σήμα.

Δε χάνεται όμως βάζοντας ένα δάκτυλο όπως φαίνεται στα βίντεο στο internet, αλλά καλύπτοντας όλο το πάνω μέρος.

Σε portrait mode, το κινητό έχει άριστη λήψη WiFi και σε ποιότητα και σε εμβέλεια !

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι το δικό μου είναι εντάξει ως ώρας. Μιλάω για το εμπρόσθιο ηχείο συνομιλίας.

Τριζάτο είναι το ηχείο απο πίσω.

Χμμμ, φοβαμαι -χωρις να εχω καμια διαθεση να σε αμφισβητησω- πως κι εδω θα ισχυσει το αντιστοιχο που ειχα θιξει και στο dell streak (κι εκει η ιδια ακριβως κατασταση, που ειχα πιστοποιησει με πολλα streak και αλλα 2 ατομα που γνωριζουν καλα το "αθλημα", αλλα οι περισσοτεροι απλα δεν παρατηρουν τιποτα).

Και το 80% των iphone 4 εχουν αυτο το θεμα (σε σαφως μικροτερο βαθμο, συγκριτικα με το sensation π.χ.), αλλα ελαχιστοι το εχουν θιξει.

Τελος παντων, ας θεωρηθει ως μη γενομενο το θεμα αυτο. Καλοριζικο φιλε μου...

παιδια καπου διαβασα οτι δεν μπορεις να πειραξεις τα εικονιδια και να μεταφερεις αυτα σε διαφορες απο τις 7 σελιδες.να ορισεις στιλες και τετοια.παιζει καιτ τετοιο?

Μα δεν υπάρχει κανένα θέμα συζήτηση κάνουμε.

Μετά απο μια ιστορία πάνω απο 50 κινητών :X έχω μια ελαφριά εμπειρία μπορώ να πω.

Με το δικό μου πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, και μπορώ να πω ότι έχω αυτί ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ήχους.

Τώρα αν το πας με λογική audiophile ίσως βρεις και καλύτερα στην αγορά !

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα δεν υπάρχει κανένα θέμα συζήτηση κάνουμε.

Μετά απο μια ιστορία πάνω απο 50 κινητών :X έχω μια ελαφριά εμπειρία μπορώ να πω.

Με το δικό μου πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, και μπορώ να πω ότι έχω αυτί ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ήχους.

Τώρα αν το πας με λογική audiophile ίσως βρεις και καλύτερα στην αγορά !

Οχι, δε μιλαω για ελασσονος σημασιας ζητημα, αλλα για κανονικο τριξιμο. Χθες μαλιστα αγορασε ενας φιλος κατοπιν συστασης μου (καθως δεν του αρεσει ο γαλαξιας, που παιζει σαν ανταγωνισμος) και το πρωτο πραγμα που εκανε μολις με καλεσε ηταν να μου αναφερει το θεμα του ακουστικου. Αντιστοιχα, θα σου πω πως τα galaxy s 2, στο συνολο τους εχουν μετριοτατο μικροφωνο (ο ηχος στο συνομιλητη ακουγεται μπασος και οχι ιδιαιτερα διαυγης) και δεν το εχει παρατηρησει σχεδον κανεις.

Οπως και να εχει, απλα εθιξα το θεμα, τη συσκευη δεν την εχω πλεον στην κατοχη μου...

Υ.Γ. Το εξωτερικο ηχειο τριζει κι αυτο και μοιαζει με ηχειο απο τρανζιστορ δεκαετιας. Μικρο το κακο, ομως, εκει κατ'εμε. Στο ακουστικο δεν το συγχωρω...

Αυτές τις βρίσκουμε στην Ελλάδα?

Δεν ξέρω αν τις φέρνει κάποιος Ελλάδα.Τις βρίσκεις πάντως σίγουρα στο site της εταιρίας που έδωσα (με τσάμπα μεταφορικά),στο ebay και στο expansys.

Οχι, δε μιλαω για ελασσονος σημασιας ζητημα, αλλα για κανονικο τριξιμο

Oχι σίγουρα, δεν το έχω αυτό. Ουτε καν υποψία τριξίματος, ποσο μαλλον ενοχλητικό και εμφανές.

Υ.Γ: Μωρέ καλά έκανα και το πήρα μεταχείρα. Γιατί αν το είχα πάρει καινούργιο, θα είχα πάλι ολα τα προβλήματα απο όλες τις παρτίδες με τη γνωστή γκαντεμιά που με διακρίνει.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oχι σίγουρα, δεν το έχω αυτό. Ουτε καν υποψία τριξίματος, ποσο μαλλον ενοχλητικό και εμφανές.

Υ.Γ: Μωρέ καλά έκανα και το πήρα μεταχείρα. Γιατί αν το είχα πάρει καινούργιο, θα είχα πάλι ολα τα προβλήματα απο όλες τις παρτίδες με τη γνωστή γκαντεμιά που με διακρίνει.

Χαχαχα, μια χαρα τοτε. Σου ευχομαι να το χαρεις, ειναι πολυ καλη συσκευη (αν και η HTC με τις γνωστες εκνευριστικες της τακτικες, θα το απαξιωσει με την ανακοινωση του EVO 3D, που θα ερθει νωριτερα απο οτι περιμενουμε)...

Χαχαχα, μια χαρα τοτε. Σου ευχομαι να το χαρεις, ειναι πολυ καλη συσκευη (αν και η HTC με τις γνωστες εκνευριστικες της τακτικες, θα το απαξιωσει με την ανακοινωση του EVO 3D, που θα ερθει νωριτερα απο οτι περιμενουμε)...

Βαγγέλη θα το είχα αγοράσει. Τα HTC είναι τα μοναδικά που βρίσκω εδω που είμαι άμεσα και παράλληλα με την κυκλοφορία τους στην Ευρώπη.

Με προβλημάτισε η ram. Για το γρήγορο κάψιμο την έχουμε μάθει την HTC, αλλα δεν με πειραζε και τόσο γιατί η συσκευη αυτη έχει όλα όσα θέλω εκτός ram.

Θα αγοραζα ένα extra πίσω καπάκι και θα ήταν το πρώτο smartphone που θα είχα χωρίς θήκη.

Φυσικά χωρίς να δώσω το i4. Αυτο θα μείνει στο συρτάρι εκτός και αν πάρω το i5.

Ακόμα δεν μπόρεσα να καταλάβω την HTC.

Βελτίωσε όλους τους τομείς που πονουσαν οι συσκευές της, όπως οθόνη, design, ποιότητα κατασκευής και το καταδίκασε βάζοντας του μικρη μνήμη με βαρυτερο sense.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όπως έγραψα και στο νήμα του EVO3D, το Sensation είναι το πιο ανθρώπινο uberphone (πάνω απο 4 ιντσες).

Ωραίο το 3D, αλλά αν ήθελα boxy αίσθηση έπαιρνα το Galaxy S2 που υπάρχει ήδη χωρίς να αγχώνομαι.

Δυστυχώς το Sensation, πονάει απο το λαγκάρισμα λόγω Ram και Sense και περιμένω ή ένα καλό update ή ξεκλείδωμα bootloader και stock android xperience :O

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά ξεκολλάτε με τη ram το κινητό δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα κι όποιος πει το αντίθετο απλά δεν έχει χρησιμοποιήσει

τη συσκευή και λέει κάτι έτσι για να το πει. Ακόμα και το DHD με τον μονοπύρηνο πάει σφαίρα με το sense 3 χωρίς το παραμικρό

πρόβλημα. Και στην τελική άδεια ram=άχρηστη ram.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγώ μιλώ έχοντας το δίπλα μου. Αν μου επιτρέπεις λοιπόν:

Δεν είπα οτι αναγκαστικά θα έπρεπε να έχει περισσότερη ΡΑΜ. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να την εξαντλήσω.

Δεν έχεις ομως την πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά με το πως κάνει scroll το τηλέφωνο στις διάφορες οθονες/ εφαρμογές ;

Εγώ πιστεύω πως ναι. Δεν σκάω γιατί δε με νοιάζει αυτό, αλλα να μην το πω ;

Δίπλα σε ένα GS2 είναι εμφανές και από μόνο του το καταλαβαίνεις κιόλας.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τεράστιο λάθος της HTC έπρεπε να βάλει 2GB DDR5 στα 2000Ghz χρoνισμένη την RAM τσ τσ τσ τσ το καταντήσατε τραγικό με την RAM η συσκευή δουλεύει απροβλημάτιστα και με ένα OTA Update θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο..

Αν δεν σας αρέσει πάρτε ένα netbook που έχει 4GB RAM αφου είστε τόσο απαιτητικοί και τρέχετε ταυτόχρονα 500 εφαρμογές :p

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Βαγγέλη θα το είχα αγοράσει. Τα HTC είναι τα μοναδικά που βρίσκω εδω που είμαι άμεσα και παράλληλα με την κυκλοφορία τους στην Ευρώπη.

Με προβλημάτισε η ram. Για το γρήγορο κάψιμο την έχουμε μάθει την HTC, αλλα δεν με πειραζε και τόσο γιατί η συσκευη αυτη έχει όλα όσα θέλω εκτός ram.

Θα αγοραζα ένα extra πίσω καπάκι και θα ήταν το πρώτο smartphone που θα είχα χωρίς θήκη.

Φυσικά χωρίς να δώσω το i4. Αυτο θα μείνει στο συρτάρι εκτός και αν πάρω το i5.

Ακόμα δεν μπόρεσα να καταλάβω την HTC.

Βελτίωσε όλους τους τομείς που πονουσαν οι συσκευές της, όπως οθόνη, design, ποιότητα κατασκευής και το καταδίκασε βάζοντας του μικρη μνήμη με βαρυτερο sense.

Κωστα,περα απο τη RAM θα επρεπε να εχουν δουλεψει και καλυτερα τη ROM, πριν κυκλοφορησει το κινητο. Για αυτα που ζητας πας για EVO 3D, αν και στη θεση σου θα επαιρνα ενα Galaxy S II, που υπαρχει σημερα και δουλευει πραγματικα καλα (κι επειδη ξερω οτι εισαι απαιτητικος χρηστης, δε θα σε προδωσει πουθενα - σε αντιθεση με τον πρωτο γαλαξια που επρεπε να περασει καιρος για να δουλεψει οπως επρεπε). Το μοναδικο κινητο που με εκανε να δωσω οριστικα το iphone 4 (μεχρι το 5 φυσικα)...