tikis45 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 μπορείς να δώσεις περισσοτερες πληροφορίες πως γίνεται γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα απο το play κατεβασε ramexpander.δωσε 256 ΜΒ και τα κανει πλεον ολα μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 απο το play κατεβασε ramexpander.δωσε 256 ΜΒ και τα κανει πλεον ολα μονο του. Πάνω-κάτω το ίδιο με zram δεν είναι; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 παιδια σοσ το τηλεφωνο μου δεν εχει ελληνικα μεσα τι κανω????????????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Δοκίμασε την εφαρμογή morelocale2 από το google play ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 παιδια σοσ το τηλεφωνο μου δεν εχει ελληνικα μεσα τι κανω????????????????????????????????? Κατέβασε το MoreLocale2 απο το play store. P.S: Με πρόλαβε ο Mod! Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 σας αγαπαωωωω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harbov Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Για οσους εχουν στοκ vodafone εχει υπαρξει εδω και περιπου δυο βδομαδες ενα minor update. 15,5μβ περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 sxedon.kanei tin idia douleia apla einai ligaki pio argo apo zram Ωραίος. Εγώ δεν πρόκειται να δω διαφορά γιατί έχω την κάρτα γεμάτη και από class 10 η ταχύτητα έχει πέσει αισθητά. Προς το παρόν έχω ενεργοποιημένο zram και βλέπω αισθητή διαφορά, έχω επιπλέον ~50mb ελεύθερα. Αλλά για όποιον έχει γρήγορη SD (>Class 6) και δεν την έχει τιγκάρει ας το δοκιμάσει ;) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikis45 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ωραίος. Εγώ δεν πρόκειται να δω διαφορά γιατί έχω την κάρτα γεμάτη και από class 10 η ταχύτητα έχει πέσει αισθητά. Προς το παρόν έχω ενεργοποιημένο zram και βλέπω αισθητή διαφορά, έχω επιπλέον ~50mb ελεύθερα. Αλλά για όποιον έχει γρήγορη SD (>Class 6) και δεν την έχει τιγκάρει ας το δοκιμάσει ;) change Zram from 100 to 150.or more. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flashman Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 χίλια συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί μπορεί κάποιος να κάνει μια ανακεφαλαίωση για τους ποιούς χάρτες gps παίζει σωστά? Βασικά ενδιαφέρομαι να το αγοράσω από έναν φίλο και θα ήθελα να ξέρω αν παίζει το ginius driver Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 χίλια συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί μπορεί κάποιος να κάνει μια ανακεφαλαίωση για τους ποιούς χάρτες gps παίζει σωστά? Βασικά ενδιαφέρομαι να το αγοράσω από έναν φίλο και θα ήθελα να ξέρω αν παίζει το ginius driver Ευχαριστω! Μια χαρα τους παίζει, δεν θα έχεις πρόβλημα! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) καλημερα σε ολους. μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ειμαι ακομη με την 2.3.4 εκδοση λογισμικου και την 3.0 εκδοση sense???? το κινητο δεν το εχω πειραξει ποτε απο τοτε που το αγορασα.:mad: ΚΑΝΕΙΣ????? Edited December 2, 2012 by THED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 change Zram from 100 to 150.or more. Ξέρεις πως το αλλάζουμε αυτό; Είμαι με τον Bricked Kernel 1.4 Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Οταν γραφω ελληνικα σε μυν γραφει μονο κεφαλαια και δεν ενεργοποιείται για τα μικρά .Εχει θέμα ή να χρησιμοποιήσω άλλο για sms ? και αν ναι ποιο ? να εχει και smilies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Οταν γραφω ελληνικα σε μυν γραφει μονο κεφαλαια και δεν ενεργοποιείται για τα μικρά .Εχει θέμα ή να χρησιμοποιήσω άλλο για sms ? και αν ναι ποιο ? να εχει και smilies Δοκίμασε το handsent SMS. Μπορεί να ειναι κ hantsent SMS δεν θυμάμαι τώρα. Αλλα έχει όλα όσα θες κ περισσότερα. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Εισαι σιγουρος οτι σεν φοραει custom rom?μηπως το πηρες μεταχειρισμενο,και ιδιως απο κανενα απο εδω που τον ξερουν και οι πετρες και δεν σου ειπε?αν οχι δοκιμασες να το κανεις επαναφορα εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα ελεγχο για ota update?ή μεσω της εφαρμογης της htc μεσω του pc desktop? οχι δεν ειμαι σιγουρος για την ρομ που φοραει. το αγορασα καινουριο απο καταστημα που βρηκα στο σκρουτζ. επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανα αλλα παλι τιποτα. μεσω εφαρμογης δεν δοκιμασα γιατι δεν γνωριζω ποια ειναι αυτη.μονο το htc sync κατεβασα αλλα μαλλον δεν κανει γι αυτη τη δουλεια. επικοινωνησα με την htc και μου απαντησανε το παρακατω αλλα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.:cry: Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Σχετικά με το ζήτημά σας, επειδή η συσκευή σας είναι από Σινγκαπούρη μπορεί να καθυστερήσει να αναβαθμιστεί, μπορείτε όμως να αλλάξετε την ημερομηνία της συσκευής ένα χρόνο πίσω (2011) ή ένα χρόνο μπροστά (2013) και ανα ελέγξετε χειροκίνητα για την αναβάθμιση. Διαφορετικά έχοντας ενεργοποιημένη την συσκευή αφαιρέστε την μπαταρία, τοποθετήστε την ενεργοποιήστε την συσκευή και μόλις δείτε το λογότυπο htc πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο μείωσης του ήχου μέχρι να δείτε στην οθόνη την ένδειξη ασφαλής λειτουργία, στη συνέχεια ελέγξτε για την αναβάθμιση. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 00800-126-878 και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα μας http://www.htc.com/gr. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συνεχή υποστήριξη. Με εκτίμηση, HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Δοκίμασε το handsent SMS. Μπορεί να ειναι κ hantsent SMS δεν θυμάμαι τώρα. Αλλα έχει όλα όσα θες κ περισσότερα.Ειναι καλύτερο από το Go sms Pro ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ειναι καλύτερο από το Go sms Pro ? Για εμένα ναι. Βασικά θα έλεγα πιο όμορφο. Γιατι κ τα δυο το ίδιο κάνουν. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikis45 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ξέρεις πως το αλλάζουμε αυτό; Είμαι με τον Bricked Kernel 1.4 βρισκεις που ειναι h zram.την ανοιγεις με text editor και προς το τελος λεει echo $((100*1024*1024)).αλλαζεις το 100 σε 150 η 200.save και ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDREAS77 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλισπερα..εδο και 2 βδομαδες το sensation που εχω δεν εχει καθολου φωτεινοτητα στιν οθονη στις ρυθμισεις το εχο στο full brightness και δεν ειναι καθολου φωτεινη..μιπως ξερει κανενας να μου πει τι συμβαινει ι αμα εχει τυχει σε κανεναν αλλον?? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλισπερα..εδο και 2 βδομαδες το sensation που εχω δεν εχει καθολου φωτεινοτητα στιν οθονη στις ρυθμισεις το εχο στο full brightness και δεν ειναι καθολου φωτεινη..μιπως ξερει κανενας να μου πει τι συμβαινει ι αμα εχει τυχει σε κανεναν αλλον?? Ευχαριστω!!! δοκίμασε να βάλεις ένα χαρτάκι ώστε να κάνει καλύτερη επαφή η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση που φοράει το κινητό και κατεβαίνει μέσω ασύρματου δικτύου? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamblo Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 έγινα και εγώ κάτοχος του sensation εχθες.θα ήθελα να μου πείτε τι εφαρμογές πρέπει να κατεβάσω στο τηλέφωνο μου για να έχω και που πρέπει να πάω για να ενεργοποιήσω το 3G. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Στο κινητό που πήρα από φίλο μου η ισχύουσα έκδοση είναι η 4.0.3 και δεν βλέπω με ασύρματο δίκτυο να υπάρχει νεώτερη, μπορεί να μου επιβεβαιώσει κανένας αν αναβαθμιστεί περισσότερο το κινητό? Θέλω να βάλω άλλη μπαταρία στο κινητό, κάνει αυτή που έχει το desire HD και.που θα βρω καλή μπαταρία για το sensation. Αν πάω Γερμανό τι να ζητήσω; Edited January 7, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Θέλω να βάλω άλλη μπαταρία στο κινητό, κάνει αυτή που έχει το desire HD και.που θα βρω καλή μπαταρία για το sensation. Αν πάω Γερμανό τι να ζητήσω; Στο ebay θα βρεις γνήσιες και μη στις καλύτερες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts